Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Pet hunt

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
Heath Benton

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Pet hunt   di sep 05, 2017 9:29 pm

HEATH BENTON
Het bestaan in het huis was vroeger altijd leuk geweest, maar sinds de hollows was er een complete ommekeer geweest in het huis. Mensen waren… anders. Deden andere dingen en waren niet echt meer sociaal zoals ze eerst waren. Dan weer, wanneer was Heath wel sociaal. Hij zat meestal op zijn kamer, tv te kijken terwijl hij chips naar binnen vrat. Nee, hij was totaal niet sociaal. Hij kon het wel zijn hoor, dat erbuiten, maar hij wilde gewoon niet sociaal zijn. De keren dat hij dat wel deed, waren zijn vrienden weg gegaan naar een andere loop, gestorven, of gewoon de bewoonde wereld in gegaan. Tja, dat alles kon gebeuren weet je, maar het was wel stom om mee te maken. En daarbij was hij tevreden met filmpjes kijken en chips eten… dus waarom er iets aan veranderen? De weinige sociale interacties die hij wel had, waren met zijn broertjes. En dat was over het algemeen de jongens die dingen met hem uithaalde. Pf als ze zich verveelden. Het lag er gewoon aan hoe ze in hun vel zaten, als ze goed in hun vel zaten dan had hij ergens geen reden om met ze te praten, maar hij kon natuurlijk ook voelen als ze zich niet zo goed voelde. Dan kon hij inspringen en met ze praten.

Maar deze keer had hij geen zin in films of iets anders, dus was hij de kamer uit gegaan. Hij had geen idee wat te doen. Hij keek even naar de deur naast zijn kamer, de kamer van Sean en Felix. Hij zuchtte even en haalde een hand door zijn zwart krullende haar. Hij zou daar kunnen crashen, maar wie weet met wat voor dingen ze daar bezig waren. En daar bedoelde hij meer Sean mee. Want hij had het wel eens door gehad hoor, natuurlijk had hij dat. Hij zuchtte weer, waarna hij naar beneden liep, er moest vast wel iemand iets te doen hebben right? Of iemand die wilde praten? Eenmalig praten was niet erg. Zolang hij er maar niet close werd met iemand. Dat was het hele punt. Al… faalde hij daar eigenlijk wel altijd in maar dat was gewoon een bijzaak okay. Hij keek naar de lege ruimte en rolde met zijn ogen. Zijn geluk dus weer he. Hij wilde eigenlijk iets van een huisdier, maar of zijn nieuwe kamergenoot dat wat vond was een tweede. En nee, niet een dier die Sean had gemaakt, gewoon een echt dier. Een kat, of een hond… misschien was een hamster al wel genoeg voor hem. Misschien zou hij die wel eens een keer moeten halen. Het zou niet zo gek zijn. Zonder er ook dan nog meer over te twijfelen pakte hij een boek met verschillende dieren erin erbij. Yes, dierenjacht zou het worden! Zoveel leuke diertjes, zoveel keuzes. Het enige waar hij op moest letten was dat Sean en Felix het beest niks zou aan doen.

Tag: Felix Benton


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Pet hunt
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g r o u n d f l o o r :: l i v i n g r o o m
-
Ga naar: