Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 James O'Hare

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
James O'Hare

avatar

PROFIELAantal berichten : 3
IC-berichten : 2
Registratiedatum : 04-09-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Klonen
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote:

BerichtOnderwerp: James O'Hare   di sep 05, 2017 10:22 pm

J A M E S O' H A R E

a l g e m e e n
Leeftijd: 21
Uiterlijke leeftijd: 21
Bijzonderheid: James is in staat om zichzelf te klonen. Deze klonen zien er exact hetzelfde uit, dragen dezelfde kleren en hebben dezelfde voorwerpen in hun handen. Hij is in staat om onafhankelijk met de klonen te bewegen en te praten, maar ze hebben maar een bewustzijn. Het zijn niet veel meer dan poppen die hij kan besturen. Wanneer een kloon sterft, verdwijnt hij simpelweg.
Ouders: Michael en Rachel O'Hare
Broers/zussen: Nicholas (24) en Lucas (22)
Geboorteplaats: Hereford, Verenigd Koninkrijk

u i t e r l i j k
Face claim: Miles Teller
Omschrijving uiterlijk: Miles is een atletisch gebouwde jongen. Hij heeft donkerbruin, lichtjes krullend haar dat hij graag kort houdt. Als je hem ergens op straat tegenkomt, ziet hij er in het algemeen vrij serieus uit, maar onder vrienden zie je hem vaker wel dan niet lachend. Met zijn meter tachtig is hij niet bijzonder groot, maar ook niet klein voor een jongen.

i n n e r l i j k
Karakter: James is een eerlijke jongen. Hij zal altijd proberen naar eer en geweten te handelen. Hij hanteert wel de wetten die via het leger en zijn familie van vader op zoon zijn doorgegeven. Goed gedrag wordt beloond, slecht gedrag afgestraft. En daar kan hij ver in gaan. Hij streeft zelf altijd naar goede resultaten, als het even kan zelfs perfectie, en verwacht niets minder van de mensen rondom hem.

Over het algemeen is hij wel een vriendelijk mens. Als je hem goed behandelt, zal hij hetzelfde doen met jou. Hij is goedlachs en houdt van een goede mop, maar alleen op het juiste moment. Waar hij wel echt niet tegen kan zijn mensen die geen respect tonen voor anderen en al zeker voor het leger. Hij vindt dat vechten voor je land een van de meest eerbare zaken is die een man kan doen in zijn leven en verwacht dat anderen dat ook zo zien.

g e s c h i e d e n i s
James stamt af uit een van die zeldzame families waarop tot de dag van vandaag nog steeds generatie op generatie het leger in gaat. De familie O'Hare beweert zelfs dat ze de afgelopen tweehonderd onafgebroken het vaderland gediend hebben in alle mogelijke rangen, regimenten en hoedanigheden.

James zelf werd een twintigtal jaar geleden geboren in het pittoreske stadje Hereford in Wales als zoon van Michael en Rachel O'Hare. Hereford is geen grote stad, maar het lag dichtbij de kazerne van zijn vader, vandaar de locatie.
James' vader was tijdens zijn jeugd vaker weg dan thuis, maar zijn moeder compenseerde dat door hem extra te verwennen als zijn vader weer eens weg was. Al van jongs af aan stimuleerden zijn ouders hem om aan sport te doen. Het feit dat iedereen in de familie ook nog eens avontuurlijk aangelegd was, zorgde ervoor dat James al snel tot een sportieve jonge knaap uitgroeide.

Op school deed hij het niet al te best en de keren dat hij bij het schoolhoofd moest afgehaald worden waren al niet meer op alle handen van de familie te tellen. Maar ook dat was een familietraditie, een die grotendeels veroorzaakt werd door James' buitenproportioneel rechtvaardigheidsgevoel en zijn... doortastende manier van problemen oplossen.

Hoewel Rachel er absoluut geen fan van was, verdwenen de jonge O'Hares een voor een het leger in. Nicholas als eerste. Als brainiac van de familie werd hij toegelaten tot Sandhurst. Lucas probeerde hem te volgen, maar hij werd uiteindelijk als onderofficier aangenomen bij de Royal Marines. James tenslotte werd commando, maar door het nauwe contact met de andere leden van zijn sectie en de toch wel heftige ervaringen waaraan hij werd blootgesteld, was het vrijwel onmogelijk om zijn bijzonderheid verborgen te houden. Niet dat hij op voorhand wist dat hij een gave bezat, ze kwam pas naar boven toen hij goed en wel in het buitenland zat.

Eenmaal terug in het Verenigd Koninkrijk verliet hij, na een carrière van nog geen drie jaar, alweer het leger, op zoek naar een plaats waar hij volledig zichzelf zou kunnen zijn. En die plaats vond hij in de lus.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Girolamo Riario
Admin
Admin
avatar

PROFIELAantal berichten : 183
IC-berichten : 25
Registratiedatum : 15-10-16
Leeftijd : 19
Accounts : Girolamo Riario
Hedwig Loring
Victor Frankenstein
Woonplaats : België
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Vleugels
Uiterlijke leeftijd: 35
Quote: Liberum arbitrium, we all make our own choices. That's why we have to live with them.

BerichtOnderwerp: Re: James O'Hare   wo sep 06, 2017 2:43 pm


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
James O'Hare
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Wazyl James Kesley

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: