Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Never Grow Up

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alex Smith

avatar

PROFIELAantal berichten : 228
IC-berichten : 70
Registratiedatum : 21-11-16
Leeftijd : 19
Accounts : Alexander
Jessica
Laura
Adriano
Woonplaats : België
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: wind beheersen
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: Don't change so people will like you. Be yourself and the right people will love the real you.

BerichtOnderwerp: Never Grow Up   ma sep 11, 2017 8:49 pm

Alex SmithDe wind streek met volle snelheid langs het grote, krakerige huis heen, richting de kliffen. Een jongeman scheerde met gestrekte armen, net zoals een echte Peter Pan, doorheen de lucht. Onderweg naar de kliffen maakte hij tientallen loopings. Wat hield Alex ervan om te vliegen, om de wind langs zijn lichaam te voelen. Er was volgens hem niets beter dan vliegen met een lekker briesje. Het was de wereld voor hem, en het gaf Alex een vertrouwd gevoel van rust en gelukzaligheid. Ideaal weer was het om te vliegen! Niet te warm waardoor hij bijna een appelflauwte kreeg, maar ook niet te koud waardoor hij ver bevroor. Vroeger kon hij nooit zomaar ergens gaan vliegen want het zou de aandacht trekken van mensen. Alex ging daardoor altijd op reis naar een afgelegen plek, waar niet veel mensen kwamen. Daar kon hij dan ook wat oefenen met zijn gave en vliegen zoveel hij maar wou. Op een moment had hij zelf Jilly meegenomen op een ritje door de lucht. Het was toen een koude nacht en ze waren beiden nog wakker. Jilly had op zijn kamerdeur geklopt en gevraagd of ze eens mee mocht vliegen. Ze hadden die nacht lekker gevlogen en gekeken naar de glinsterende sterren. Het was een moment dat hij nooit meer zou vergeten. Een koude, nijdige bries streeks langs zijn nek maakte Alex los van zijn gedachten. Hij was eindelijk aangekomen aan de kliffen. Met een laatste geweldige looping landde hij gracieus op kliffen en zag verderop een meisje met lange bruine haren. Was het Lorelei? Neen! Het was een ander meisje, een niet al te groot meisje met bleke huid. ‘Hallo!’ riep hij vriendelijk naar het meisje, ‘Hoe heet je?’

_________________
The wind is my best friend :-)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Never Grow Up
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: c l i f f s
-
Ga naar: