Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Beauty and the bees

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Parker Sullivan
1 outta 7
1 outta 7
avatar

PROFIELAantal berichten : 34
IC-berichten : 7
Registratiedatum : 30-04-17
Accounts :
. Parker
. Ethan
. Louise
. Clarke
. Akeyna

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Animation || Life to the Lifeless
Uiterlijke leeftijd: 5
Quote: 'Oops...'

BerichtOnderwerp: Beauty and the bees   ma sep 18, 2017 2:47 pm


Met zijn tong een stukje over zijn lippen en zijn vingers veel te stevig om het steeds kleiner wordende potlood geklemd, was de jongen ijverig aan het werk geslagen. Hij had een stuk papier gevonden, en vond het nogal zielig als het leeg zou blijven. Daarbij had hij niet echt iets anders te doen. Van mevrouw Vogel moesten ze binnen in het huis blijven omdat buiten meneer en mevrouw Monster waren, en die waren gevaarlijk. Parker wilde best weten hoe die monster eruit zagen, dan kon hij ze tekenen. Maar dat was niet zo'n goed idee. Dan zouden ze tot leven komen en ook in het huis zitten. Daarbij had hij volgens hem ook wel eens gehoord dat ze onzichtbaar waren, maar hij snapte niet goed hoe ze dan zo vreselijk konden zijn. Dus probeerde hij vrolijke dingen te tekenen, waar iedereen blij van zou worden. Warme chocolademelk met marshmellows bijvoorbeeld. Met een kleine grijns haalde hij het met volle concentratie van het papier tot er een dampende beker chocolademelk voor hem stond. Verlekkerd likte hij zijn lippen en strekte gulzig zijn handjes uit, maar... AUW. Dat was nog verschrikkelijk heet. Snel schetste hij er een ventilatortje bij. Zodat hij zelf niet hoefde blazen. Een tikkeltje zelfingenomen glimlachte hij om zijn slimme uitvinding.

Nadat hij zijn heerlijke, warme chocolade had opgedronken, wist hij zich geen raad meer. Wat maakte mensen nog meer blij? Hij wist het niet meer zo goed. Het was zo lang geleden. Lang dacht hij na. Hij had zijn vriendjes ook al een tijdje niet meer gezien, dat vond hij ook jammer. Met zijn vriendjes erbij verveelde hij zich natuurlijk nooit zo. De speelkamer was leeg. Toen bedacht hij zich iets. Bloemen! Bloemen waren altijd mooi. Die moesten iedereen wel blij maken, toch? Het duurde niet lang voordat hij bijna een hele tuin vol met mooie, kleurrijke bloemen had getekend. Oké, nu moesten ze nog écht worden. Dit was wel even wat moeilijker dan een kopje chocolademelk. Het vergde al zijn concentratie om een paar bloemen over de tafel waaraan hij had zitten te tekenen te laten groeien. Soms gebeurde het echter dat het papier zelf iets uit de Tekenwereld meebracht wat Parker niet bepaald wilde. Bij het horen van een zacht gezoem stopte hij zijn werkzaamheden en draaide verbaasd zijn hoofd. De bloemetjes waren erg mooi geworden, maar hij had geen bij getekend toch? Plotseling klapte een van de bloemen open en nog heel veel meer bijen kwamen naar buiten. Hij verstijfde en keek toe hoe ze allemaal opvlogen en zich over de kamer verspreidde. Toen slikte hij. Hij wist niet hoe snel hij weg moest komen en sloeg de deur van de speelkamer achter zich dicht. Opgelucht haalde hij adem toen hij in de gang stond, met zijn rug nog altijd tegen de deur. 'Help,' piepte hij tegen niemand in het bijzonder.

- @Open_________________


Laatst aangepast door Parker Sullivan op za nov 18, 2017 3:54 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t382-parker-sullivan#7824
Penelope Emperatriz
Ice Dragon
Ice Dragon
avatar

PROFIELAantal berichten : 17
IC-berichten : 8
Registratiedatum : 31-05-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Penelope, Haythel, Jinn, JR, Jeremy, Gerome, Namida, Elesis, Tissa, Seji, Zeal, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ice Dragon
Uiterlijke leeftijd: 14 y/o
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: Beauty and the bees   ma nov 13, 2017 11:06 amZachtjes wreef ze met haar koude handen tegen elkaar. Ze had haar wanten in haar kamer gelaten met de gedachten dat de kou binnen wel mee zou vallen, maar ze had er spijt van. Desondanks het feit dat de verwarming in het verblijf wel aan stond en het voor anderen waarschijnlijk aanvoelde als een aangename 21 graden, voelde het voor Penelope aan alsof het een paar graad onder het vriespunt lag. Het was allemaal te verwijten aan haar krachten. Als ze enkel haar krachten onder controle had, als ze enkel niet te bang was om ze te gebruiken, dan was dat ongeluk nooit gebeurd en had ze het niet zover laten komen. Nu liep ze al rond in een dikke grote wollen trui en een sjaal rond haar hals waar haar gezicht deels achter verdween, maar alsnog had ze het koud. En haar eigen lichaam zorgde ervoor. Er was zelfs een wolkje condens te zien elke keer als ze uit ademde. Ze zou er gek van worden, mocht ze er niet al gewend aan zijn.

Even was ze naar beneden gegaan in de hoop misschien wat sociale contacten te leggen, maar het was opnieuw geen succes geweest. Penelope was ontzettend stil, terughoudend en verlegen van zichzelf, waardoor ze niet goed zelf actie durfde te ondernemen, terwijl ze o zo graag vrienden wou hebben. Ze hield ervan om gesprekken aan te horen en als je haar lang genoeg kende zou je merken dat ze ook erg sociaal en vriendelijk was. Jammer genoeg was er nog niemand geweest in de maanden dat ze hier zat die haar die kans had kunnen geven. Misschien moest ze de hoop ook maar op geven. Ze wou er niet teveel over nadenken. Ze had besloten om maar terug naar boven te gaan om alsnog haar wanten te pakken. Zodra ze echter de hal door liep van de eerste verdieping hoorde ze plots een klap. Ze kwam meteen tot een halt en keek schichtig om haar heen om erachter te komen waar het geluid vandaan kwam. Al snel merkte ze een jongetje op die tegen de deur aan stond. 'Help,' hoorde ze hem nog zacht zeggen. Penelope slikte even. Ze was misschien wat klungelig op sociale vlakken, maar zou iemand in nood nooit alleen laten. Voorzichtig stapte ze op de jongen af. ”Is there something wrong?” vroeg ze voorzichtig.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t596-penelope-emperatriz
Parker Sullivan
1 outta 7
1 outta 7
avatar

PROFIELAantal berichten : 34
IC-berichten : 7
Registratiedatum : 30-04-17
Accounts :
. Parker
. Ethan
. Louise
. Clarke
. Akeyna

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Animation || Life to the Lifeless
Uiterlijke leeftijd: 5
Quote: 'Oops...'

BerichtOnderwerp: Re: Beauty and the bees   za nov 18, 2017 4:12 pm


Stevig drukte het jongetje zijn rug tegen de deur, alsof de bijenpopulatie die hij aan de andere kant had losgelaten ieder moment zo sterk kon worden dat ze de deur omver zouden walsen. Niet dat dat kon natuurlijk, maar Parkers creaties hadden wel vaker dusdanig de overhand genomen dat hij ze niet meer onder controle kon krijgen, dus je wist maar niet. Lichtjes uithijgend bedacht hij zich wat hij hieraan moest doen. Misschien kon hij naar boven gaan voor een ander schetsblok en een bijenmannetje tekenen... Een imker? Een imker. Ja, dat was een goed plan. Enkel moest hij dan de kamer alleen laten en zouden de bijen kunnen ontsnappen. Of erger nog, iemand steken. Of érger nog, mevrouw Vogel zou erachter komen. Nee, dat zou dus niet werken. Hij zou dit niet alleen kunnen doen. Plotseling hoorde hij een stem. Verbaasd dat zijn stille gilletje om hulp daadwerkelijk had gewerkt, draaide hij zijn hoofd, waar hij een meisje zag staan. Haar huid was ijsbleek en haar krullende haar deed hem denken aan dat van zijn moeder. Het zag ernaar uit dat het meisje het heel koud had. Toen ze sprak, kwam er zelfs een klein wolkje uit haar mond, als Parker het goed zag. 'Is there something wrong?' had ze met een klein stemmetje gevraagd.

Nu moest Parker verzinnen wat hij zou doen. Heel lang hoefde hij er echter niet over na te denken. Hij had hulp nodig, dus vroeg hij daarom. Zo simpel werkte het in zijn kinderhoofdje. 'Yes,' sprak hij intens, in groot contrast met de stem van het meisje. 'I was drawing flowers and suddenly there were bees and I accidentally made a lot of bees and now they are all in there and I don't know what to do,' sprak hij zonder ook maar één keer een adempauze in te lassen; daarvoor was de ernst van de situatie veel te groot. Toen hij dat wel deed, ademhalen, viel zijn blik nog eens op het meisje en raakte hij eigenlijk alweer afgeleid van wat er achter zijn rug aan de hand was. 'Are you cold? I have a hot choclate right...' Zijn schouders zakten toen hij naar de deur wees en hij zich realiseerde dat ze daar niet naar binnen konden. 'there,' maakte hij nog af._________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t382-parker-sullivan#7824
Penelope Emperatriz
Ice Dragon
Ice Dragon
avatar

PROFIELAantal berichten : 17
IC-berichten : 8
Registratiedatum : 31-05-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Penelope, Haythel, Jinn, JR, Jeremy, Gerome, Namida, Elesis, Tissa, Seji, Zeal, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ice Dragon
Uiterlijke leeftijd: 14 y/o
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: Beauty and the bees   zo nov 19, 2017 11:17 amHet had zacht geklonken, maar Penelope had het wel degelijk gehoord. Ze kwam voor het jongetje staan en vroeg haar of hij hulp nodig had. Penelope wist niet of zij iets voor hem kon betekenen. Ze was dan ook behoorlijk onzeker over zichzelf en zag zichzelf als een klungel die nergens echt goed voor was, maar mocht ze toch in staat zijn om de jongen te helpen, dan zou ze zich al een stuk beter voelen. 'Yes,' sprak de jongen intens en even moest Penelope moeite nemen om niet een stapje naar achteren te zetten. Ze was harde geluiden niet gewend sinds ze hier was gekomen, maar probeerde het te negeren. Ze wou graag onder de mensen zijn en diens stemgeluid hoorde daar natuurlijk bij. 'I was drawing flowers and suddenly there were bees and I accidentally made a lot of bees and now they are all in there and I don't know what to do,' sprak de jongen in één ademteug. Eventjes duizelde Penelope wat van de vele woorden en de vele informatie. Eventjes moest Penelope alles proceseren en kwam ze zo tot de conclusie dat de kleine jongen dus de kracht had om alles wat hij teken tot leven te wekken en dat hij nu met die kracht per ongeluk bijen had gecreëerd die zich in de kamer achter hem bevonden. Nu merkte Penelope pas het gedempte gezoem op dat te horen was vanachter de deur. Ze slikte eens. Hoe kon zij dit het beste oplossen? Kon ze dit wel oplossen?

'Are you cold? I have a hot choclate right...' klonk het plots. Penelope keek op zodra hij naar de deur wees. 'there,' maakte hij zijn zin af. Penelope keek even weer naar de deur, waarna ze haar blik op de jongen richtte. ”I am cold, but that’s not the main problem here,” Ze trok een wat bedenkelijk gezicht. ”I might be able to help.. My body temperature is lower than the average body heat. So maybe, I’m not likable to get stinged and I can get in there and open the window to let them out,” poogde Penelope een plan te bedenken. Ze keek er nog wat bedenkelijk aan. Ze was er nog niet geheel zeker van, want hoe ging ze ervoor zorgen dat al die bijen naar buiten zouden gaan? ”Maybe I can freeze them,” sprak ze wat zacht. Ze gebruikte haar krachten liever niet aangezien het vroeger drastisch verkeerd was gegaan, maar als het een manier was waarop ze hem kon helpen, zou ze het proberen.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t596-penelope-emperatriz
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Beauty and the bees   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Beauty and the bees
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» [Beauty Contest] Dierendag

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: f i r s t . f l o o r :: p l a y r o o m
-
Ga naar: