Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 I'm going to hit you!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jesse Shepherd

avatar

PROFIELAantal berichten : 81
IC-berichten : 53
Registratiedatum : 04-01-17
Leeftijd : 19
Accounts : Jessica
Alexander
Laura
Adriano

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: bovenmenselijke snelheid
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: Super Speed. Google it.

BerichtOnderwerp: I'm going to hit you!   zo sep 24, 2017 6:36 pm

Jesse Shepherd


Jessica was niet vaak in de bibliotheek, maar ze moest nu wel om creatieve ideeën te zoeken voor haar kunstwerk. Ze hield van schilderen, net zoals haar moeder. Dankzij Bluebonnet had ze haar hobby weer opgepakt. Jesse kon niet wachten om opnieuw met penselen en kleurtjes te werk te gaan! Gelukkig had de huisvrouw een schildersezel en penselen liggen zodat zij creatief bezig kon zijn. Jessica had plannen om de natuur te gaan schilderen, misschien dat ze zelfs ooit haar moeder en haar liefje Emma schildert. Ze merkte opeens tot haar grote irritatie op dat er een man naast haar stond. ‘Wat kom jij hier doen?’ vroeg Jessica gepikeerd, ‘Je lijkt mij niet zo het lezende type,’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I'm going to hit you!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: f i r s t . f l o o r :: l i b r a r y
-
Ga naar: