Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 One Less Bottle

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: One Less Bottle   zo okt 01, 2017 3:06 pm


Met een zucht zette Zeal zich neer achter de bar. Normaal was hij nog altijd wat enthousiast geweest, had hij er zin in, maar dit keer had hij zichzelf echt naar het café moeten slepen. Hij had gedacht dat de mentor zijnde hem wel goed vanaf zou gaan, aangezien hij wel gewend was om trainingen te geven, maar er kwam een stuk meer bij kijken dan enkel trainingen geven. De kinderen kwamen nu ook naar hem toe als ze anderen problemen hadden. Ergens was dat goed, want dan verloor hij de reputatie die hij vroeger had opgebouwd. Een reputatie van de psychopaat die hij was voordat hij Skyler had ontmoet. Maar bezig zijn met die kinderen was zo ontzettend vermoeiend. Ook omdat hij nog altijd een masker op moest doen als hij met anderen praatte. Hij moest zich vriendelijk, open en aardig voor doen, terwijl hij dat allemaal niet was. Hij moest over elk woord, elke zin, elke actie moest hij nadenken of het wel in het boekje past van goede daden. Hij had het gevoel alsof hij dag in dag uit op zijn tenen moest lopen en zijn best moet doen voor een doel dat misschien nooit werd behaalt. En waarvoor? Voor een jongen die nu wel van de aardbodem verdwenen leek te zijn. Zeal kon hem nergens vinden. Ergens baadde het hem zorgen, maar aan de andere kant wist hij ook niet waar hij in hemelsnaam moest beginnen met zoeken. Daarbij had Louise nog geen greintje zorgen laten zien, dus misschien was er ook niks aan de hand.

Zeal legde zijn hand om het glas whisky heen dat hij had besteld. Het glas stond al tien minuten voor hem, maar nog altijd had hij er geen slok van genomen. Hij had enkel naar het alcoholische goedje gestaart. Hij was in gedachten verzonken. Hij dacht terug aan de tijd voor Skyler. In de tijd dat hij geen fuck gaf om anderen en deed waar hij zin in had. In de wereld waar hij geen fouten in kon maken. Waar alles was zoals hij was dat het was. Waarom was het nu allemaal zo gecompliceerd? Met een nog zucht gooide hij het goedje achterover._________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
 
One Less Bottle
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: c e n t r e
-
Ga naar: