Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 THE COUNTESS ~ Oh honey, goddesses don't speak in whispers, they scream

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
The Countess
Blink And You're Dead
Blink And You're Dead
The Countess

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 16
Registratiedatum : 25-07-17
Leeftijd : 24
Accounts : My religion is you :: Olivia, Raven, Rosé & Adore
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid:
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: I'm faded

BerichtOnderwerp: THE COUNTESS ~ Oh honey, goddesses don't speak in whispers, they scream   zo okt 01, 2017 5:25 pmI think everyone in the world thinks they're either blessed or cursed.
I've come to realize I'm neither. I am a curse. Nobody that gets within ten
feet of me survives. And God help you if you get up close, skin to skin, then
you're really screwed.

Name: The Countess, Bloody Mary
Real name: Elizabeth Mary Stuart
Age: 250
Looks like: 21
Place of Birth: A mansion in a small town out of London, United Kingdom
Parents: Ambrose Stuart & Mary Stuart - James
Brother: Drake Stuart
Faceclaim: Stefani Joanne Angelina Germanotta aka Lady Gaga.


We have two selves: one the world needs us to be and the shadow.
Ignore it and life is forever suffering.

Pecularity: The Virus – vampyr & immortality
Het virus houdt in dat iedereen die het drinkt een vampier wordt, een monster dat leeft op het bloed van anderen. Iedereen die the virus heeft, sterft, maar blijft wel aardse gevoelens hebben. Echter, ze hebben geen slaap of eten nodig. Ze kunnen het echter wel: eten blijft gewoon in het lichaam zitten en als ze hun ogen sluiten, kunnen ze toch een soort van slapen. Seksuele gevoelens blijven gewoon actief. Alleen…ze kunnen niet sterven. Ze kunnen liefde opwekken bij anderen, verliefdheid. Het is echter geen oprechte verliefdheid. Echter, ze kunnen mensen zo manipuleren dat ze alles voor hen doen. Ook hebben mensen met het virus een versneld reactievermogen, zijn ze sterker en sneller dan normale mensen. Het virus heeft niet echt fysieke nadelen, maar meer mentale nadelen. Mensen met het virus kunnen zich nooit aan iemand hechten, niet op een natuurlijke manier. Ze zullen altijd mensen in de steek moeten laten. Bovendien moeten ze moorden op te overleven. Dat maakt je inhumaan. Mensen met het virus zijn geen mensen meer. Die persoon wordt gedood op het moment dat ze het virus innemen. Ze sterven door middel van iets door hun hart, denk aan een kogel.


An emotion is like a flavor in my mouth, I can taste it. Joy tastes
like strawberries. Hate is like ice chips in a Martini. And love is
rosewater. I enjoy them all except for one. Betrayal. That has the taste
of the char on a piece of burnt meat.

Tweehondervijftig jaar geleden werd The Countess, toen nog genaamd als Elizabeth, geboren in een verschrikkelijk rijke familie. Haar jeugd was fantastisch: ze had een liefhebbende moeder, een slimme vader en een lieve broer. Elizabeth had een gelukkige jeugd. Herinneringen als samen met haar moeder aan de keukentafel zitten en appeltaart eten, met haar vader door de prachtige bloemenvelden rennen en stiekem kattenkwaad uithalen met haar broer zijn herinneringen die dagelijks door haar hoofd vliegen. Elizabeth was populair op school, ze werd aanbeden door haar schoonheid en haar nieuwsgierigheid. Op latere leeftijd werden veel jongens verliefd op haar, maar zij had haar ogen op haar jeugdvriend: Aaron Johnson. God, ze was zo verliefd op hem. Al vanaf dat ze al kinderen waren. Weinig mensen mochten tot Elizabeths privé kringen komen, en hij was een van de eersten die ze als haar vrienden mocht beschouwen. Hij mocht zich de graaf noemen van een groot stuk land in het zuiden van Groot-Brittannië. Trouwen met hem betekende automatisch dat Elizabeth een gravin zou worden, “The Countess” dus. Maar dat was voor Elizabeth niet het belangrijkste. Ze was zo verschrikkelijk verliefd op hem. En hij op haar. Het was duidelijk dat ze voor elkaar waren geboren. Vanaf hun veertiende kregen ze een relatie, op hun achttiende trouwden ze en gingen ze samen wonen. Vroeger was dat heel normaal, bovendien hadden ze de middelen.

Maar in deze tijd was er ook veel onrust. Onrust tegen de rijkeren. De rijkeren in de grote steden waren veilig, want die werden goed beschermd door de familie. Dat was niet zo bij de familie van The Countess. Op een regenachtige avond in oktober bestormden tientallen mensen, arme mensen die zich benadeeld voelden door de rijkeren, het huis van Elizabeth en Aaron. Ze vernielden het huis, maakten alles kapot wat in hun zichtveld kwam, en, wat misschien nog wel het ergste voor Elizabeth was, was dat ze Aaron vermoordden. En hij werd niet zomaar vermoord, nee, hij werd gemarteld. Gemarteld totdat hij smeekte om dood te gaan. En uiteindelijk kreeg hij zijn zin en werd hij vermoord. Ze lieten Elizabeth alleen – het was ondenkbaar om een vrouw te vermoorden. Maar wat ze niet wisten, was dat ze Elizabeth van binnen gedood hadden. Vanaf die dag was niets meer hetzelfde. Elizabeth veranderde van de hartelijke en vriendelijke, ietwat naïeve, vrouw die ze was in een koude ijskoningin. Ze leerde zichzelf de verschrikkelijk strenge etiquette aan. Ze besloot niemand meer te vertrouwen, behalve zichzelf. Na de dood van haar man was er een leegte in haar. Alles werd hersteld: het huis werd herbouwen, maar het lege huis had geen betekenis meer zonder haar echtgenoot. Zelfs haar zwangerschap gaf haar geen vreugde. Het kind zou  namelijk zonder een vader opgroeien.

Zes maanden na het overlijden van haar man, was er weer een stormachtige avond. Dat was gek want het was april, het begin van de lente, en dan zou het weer juist rustiger moeten worden. Toch werd het de avond waarop het leven van The Countess nog meer veranderde. Toen ze in haar woonkamer zat te genieten van een boek, werd er aan de deur geklopt. Aan de deur stond een vrouw. Het was echter niet zomaar een vrouw, het was Ivyanna Meadow, een heks van een paar kilometer verderop. Wat The Countess niet wist, was dat haar familie een van de families was die ervoor had gezorgd dat de familie van Ivyanna werd uitgemoord. Daar kwam Ivyanna nu wraak opnemen. Ze werd overmeesterd door de heks en er werd een drankje in haar gegoten. De heks was met meteen weer verdwenen. Het drankje was een virus. Een ziekte. En het zorgde ervoor dat het haar bijzonderheid zou worden. Het drankje had haar in een vampyr veranderd, iemand die voedt op anderen, van het bloed van anderen. Door het drankje overleed Elizabeth. Maar ze werd herboren. Herboren als vampier.

Uiteraard had ze ook nog haar kind in haar. Na 3 maanden werd haar kind geboren. Na een jaar kwam ze erachter dat haar kind ook het virus in zich droeg. Het kind werd niet meer ouder. Ondanks dat zowel haar kind als Elizabeth niet meer ouder werden, ontwikkelden hun brein zich nog wel. Dat zorgde ervoor dat ze over een immense intelligentie beschikken. Elizabeth en haar kind, een meisje genaamd Liz, reisden de wereld over, maar er veranderden de dingen. Ondanks dat Elizabeth een goede moeder was voor haar kind, begon ze enorm veel cocaïne te gebruiken. Ze werd heel erg sophisticated, altijd netjes, maar ergens toch een beetje shady. Door haar charmes liet ze menig man verliefd op haar worden. Vooral rijke mannen. Ze bleef bij hen, betoverden hen met haar gave en haar charmes. Ze gaven haar alles wat ze wilde. Doordat ze zo betoverd door haar waren, deden ze alles voor haar en vonden ze niks gek. Ze vonden het niet gek dat ze slachtoffers voor haar moesten zoeken, dat ze niet ouder werd, dat ze een kind had dat niet ouder werd. Niemand wist haar naam, haar nieuwe identiteit werd The Countess. Zelfs haar echtgenoten wisten haar echte naam niet.

Na ongeveer 230 jaar zo geleefd te hebben, hoorde ze van Ivyanna Meadow. Ze had het over een tijdslus ergens in Noorwegen. De tijd stond daar stil en er waren daar meer mensen met een bijzonderheid, mensen zoals haar. Ze vertrouwde Ivyanna voor geen cent, maar ergens wekte het de nieuwsgierigheid van Elizabeth op. Elizabeth had geen idee hoe lang ze op deze plek zou blijven, maar ze zou er naar toe gaan. Al was het alleen maar om wraak te nemen op Ivyanna.


Why should I apologize for the monster that I've become? No one
ever apologized for making me this way.

The Countess is een ontzettend “sophisticated” lady. Haar voorbeelden zijn dames als Marilyn Monroe, Aurdrey Hepburn en Shirley Bassey. Deze dames zijn sophisticated maar ook controversieel, net als The Countess. Ze is koud naar mensen die ze niet kent, maar heel warm en zorgzaam naar bijvoorbeeld haar dochter. Verder heeft ze een hoge intelligentie. Weinig mensen laat ze tot zich toe, maar als je haar hebt, heb je de hele jackpot: dan doet ze alles voor je. Verder is ze gewoon je standaard gravin.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Louise Bluebonnet
Momma Burd
Momma Burd
Louise Bluebonnet

PROFIELAantal berichten : 1327
IC-berichten : 137
Registratiedatum : 02-10-16
Leeftijd : 20
Accounts :
. Louise
. Ethan
. Clarke
. Parker
. Carina
. Maybel

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ymbryne
Uiterlijke leeftijd: 34
Quote: Intelligence without ambition is a bird without wings

BerichtOnderwerp: Re: THE COUNTESS ~ Oh honey, goddesses don't speak in whispers, they scream   zo okt 01, 2017 7:48 pm


_________________

theme x voice x more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t10-louise-catherine-left
 
THE COUNTESS ~ Oh honey, goddesses don't speak in whispers, they scream
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: