Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Røg .

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Røg

avatar

PROFIELAantal berichten : 5
IC-berichten : 1
Registratiedatum : 05-10-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Bogeyman
Uiterlijke leeftijd: ???
Quote:

BerichtOnderwerp: Røg .   do okt 05, 2017 1:51 pm


Name: Røg
Age: 6
Gender: Male
Birth Place: Unkown


Faceclaim: -
Looks: Røg is van ver af te zien als een soort smog monster die beweegt in allerlei richtingen. Zijn stem klinkt dubbel alsof een sterke zware man zich heeft vermengt met dat van een jong kind. Eenmaal in zijn buurt zie je hem als je ergste nachtmerrie, dat is als je door de smog heen komt. Dit is niet zijn ware uiterlijk maar een projectie van zijn gave.


Inside: Smol happy child. Is meestal nieuwsgierig, jong en hyper, pure en innocent 6 jarige eigenlijk.


Gift: Boogeyman
Røg is kort samen gevat de boeman. Allesinds, dat is wat er van hem word gezien. Hij heeft geen gezicht, of niemand heeft het ooit gezien. Zijn aanwezigheid kan dingen werkelijk transformeren in angstaanjagende dingen. Hij heeft geen controle over zijn gave en is dan ook vaak van slag over de dingen die hij maakt. In een radius van 5 meter rond hem gebeuren deze dingen. Het werkt niet op hem. Van ver af kan hij gezien worden als een soort wolk van zwarte mist. Alsof zijn lichaam in permanente mist word gehouden en gehuld. Niemand heeft dan ook zijn echt gezicht al gezien, aangezien bij het dichter komen je enkel zijn gave in actie zal zien. Hij zou transformeren in een monster of iets anders dat mensen het stuipen op het lijf zouden kunnen jagen. Voor ieder kan dit anders zijn en het is de enige deel van zijn gave die puur mentaal is dan echt fysisch.

Fear: In een radius van 5 meter word alles in zijn omgeving duister en een tikkeltje twisted. puppys die in zijn nabijheid komen veranderen plots in reusachtige spinnen... Maar zodra ze terug uit zijn buurt komen lijkt alles terug van af te zijn. Hij kan dus niks maken uit het niks maar transformeert werkelijk iets dat aanwezig is in zijn buurt. Hij kan dit ook bij mensen doen, maar niet fysisch. De beelden die de mensen doorkrijgen zijn puur mentaal. HIerdoor zien mensen hem ook steeds als een monster, ondanks dat hij dit niet is. De omgeving rond Røg word ook meteen een tikkeltje duister en onaangenamer. Hij merkt dit niet op omdat hij in een constante cyclus hiervan zit.
Smoke body: Røg lichaam is niet te zien. Al zijn hele leven is zijn lichaam als het ware ene soort van zwarte smog. Niemand weet wat er achter de zwarte smog leeft of wie hij werkelijk is door zijn gave. Van ver af ziet iedereen namelijk hetzelfde; een silhouette of een samenpakking van zwarte smog. Hij heeft werkelijk een lichaam hoor maar door zijn gave is hij nooit te zien.
Flying: Røg kan vliegen of eerder gezet krachtig opspringen en zachte landingen maken. Echt wegliegen kan hij dus niet echt, maar van ver af kan je wel de smoke zien vliegen als het ware.
Pain: De smog die van het lichaam komt van Røg is niet zomaar iets. Zodra men in contact zou komen met deze smog zou er een pijn komen die ongekend is. Røg weet dit niet maar hij kan dit eigenlijk controleren en de pijn opdrijven of juist wegnemen met zijn mist. Hij zou het ook kunnen sturen maar is nog te jong hiervoor.

Side note: Mocht hij zijn gave beter onder controle krijgen zou hij deze radius groter kunnen maken maar ook kunnen verkleinen en zelfs het smog die van zijn lichaam komt kunnen deactiveren. Het is echter een serieuze weg hierna en het zou serieus wat training vergen.


History

Røg is geboren met zijn gave. Het was een monster, een afzichtelijk beest... En hij werd verstoten. Zonder veel boe of ba werd hij eigenlijk als een dier behandelt. Het duurde echter niet lang voordat een Ymbryne de jongen vond en hem in veiligheid bracht. De jongen kreeg de naam Røg van deze vrouw, wat rook betekend. Hij had een vrij aangename jeugd binnen de loop van miss Jay, die zij enkele jaren na zijn redding had geopend. Toen hij zes werd bracht ze hem naar een nieuwe loop, aangezien ze zag dat de kleine, slimme jongen opzich wel talenten had. HIj zou echter zijn gave moeten leren controleren, aangezien hij hier werd gebracht voor sociale ontwikkeling met begeleiding. Veel kinderen had hij dus nog niet gezien, hij was enthousiast en keek daarom erg uit naar deze verhuis, niet goed wetende wat dat zou brengen naar de mensen daar. Zo kwam hij terecht in de loop van miss Bluebonnet, helemaal happy en nieuwsgierig naar de dingen die hij hier zou meemaken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Røg .   zo okt 15, 2017 3:41 pm


_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
 
Røg .
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: