Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Maybel Syco

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maybel Syco

Maybel Syco

PROFIELAantal berichten : 12
IC-berichten : 1
Registratiedatum : 25-09-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Aquatic Adaption
Uiterlijke leeftijd: 15
Quote: Human nature is like water; it takes the shape of its container

BerichtOnderwerp: Maybel Syco   ma okt 09, 2017 5:18 pmx. General
Name: Maybel Syco
Age: 15
Physical age: 15
Place of Birth: Solna, Sweden

Gender: Female
Sexuality: Pansexual
Partner: x

Parents: @Melvin Syco x @Matthew Syco
Siblings: @Sata Syco + @Chinma Syco

x. Peculiarity
Gift: Aquatic Adaption
Net als haar vader beschikt Maybel over een watergerelateerde bijzonderheid. In tegenstelling tot haar vader, echter, kan ze geen water besturen of naar haar hand zetten. Haar bijzonderheid houdt in dat ze zich kan aanpassen aan aquatische omstandigheden. Wanneer ze zich in water bevindt, bijvoorbeeld, past haar lichaam zich aan zodat ze onder water kan ademen. In contact met water is ze plotseling ook bestand tegen erg lage temperaturen en erg hoge druk. Haar lichaam zorgt ervoor dat ze optimaal functioneert in het water, waar ook bij hoort dat ze zich er extreem snel kan voortbewegen. Maybel krijgt, als ze zich in de nabijheid van een zee, meer of rivier bevindt, kieuwen en vliezen tussen haar vingers en tenen, maar verder heeft ze geen fysiologische eigenschappen van onderwaterwezens. Een andere aanpassing is dat, tijdens een storm of hevige regenbui Maybel waterwerend wordt.

Haar bijzonderheid heeft de potentie zich nog te ontwikkelen. Ze zou onder andere nog de intensiteit van neerslag kunnen veranderen of regen in sneeuw en sneeuw in hagel kunnen doen transformeren. Ergens heeft ze tevens de capaciteit om mensen te helen met water. Voor het echter zo ver is, heeft ze nog een heleboel ontwikkeling door te maken.


x. Outside
Face Claim: Georgie Anderson
Maybel heeft diep donkerblauwe ogen en van nature zwart haar. Ze heeft er echter nog wel eens een handje van om haar licht golvende lokken met een lichte rode gloed te verven. Het haar reikt tot ongeveer net over haar schouders en een pony valt over haar voorhoofd. Ze is 1,60 cm lang en oogt erg fragiel. Omdat ze er vooral bij haar vrienden en broers een schattig imago op nahoudt, kleedt ze zich vaak in vrolijke patroontjes en kanten dingetjes.


x. Inside
Creative | Caring | Patient | Sarcastic | Inquisitive| Competative | Avoiding Conflict | Reserved | Insecure
Maybel heeft een grote voorliefde voor fotografie, zingt graag en houdt fanatiek notebooks vol kunstzinnige uitspattingen bij. Het liefst legt ze alles vast. Ze heeft een goed oog voor kunst en esthetica. Ze is erg zorgzaam en heeft het liefst dat alles en iedereen om haar heen gelukkig is. Ze is dan ook als het ware het cement van de familie, en probeert bij een conflict alles weer in harmonie te brengen. Gelukkig heeft ze engelengeduld, want in haar gezin is dat niet altijd even makkelijk te bereiken. Ze doet er dan ook alles aan om conflict te vermijden, wat voor haar eigenlijk vaak nadelig uitpakt. Zo is ze bijvoorbeeld vaak bezig anderen te pleasen en weet daardoor niet echt wie ze zelf is. Tegenover mensen die ze goed kent, neemt ze daarom vaak een erg sarcastische houding aan. Dit is als het ware haar verdedigingsmechanisme, haar muren die ze om zich heen kan trekken wanneer ze zelf of iemand anders te dichtbij komt. Ze kent zichzelf niet eens, hoe zou ze zich in hemelsnaam moeten voorstellen aan anderen? Je kunt er zeker vanuit dat je geheim veilig is bij Maybel, maar ze zal er van zichzelf nooit één prijsgeven. Daarnaast heeft ze een goed stel hersenen die ze graag benut en is ze een uitstekende studente en snelle leerling.


x. History
Maybel werd geboren als tweede kind van Melvin en Matthew, in een huis niet ver van de ingang van de speciaal voor Melvin gecreëerde lus. In het weekend bezochten ze Melvin, maar voor de rest van de week woonden Maybel en haar broer bij Matthew. Al vanaf jonge leeftijd werd ze aangetrokken door de zee en het meer in de buurt, maar zolang ze nog met bandjes zwom, kwam haar bijzonderheid niet tot uiting. Het zou natuurlijk onwaarschijnlijk zijn dat het meisje geen gave zou hebben, gezien haar beide ouders het gen droegen en het bij Sata ook al enige tijd duidelijk was. Zo snel ze dat doorkreeg, werd ze er erg onzeker over en vroeg ze iedere dag aan haar vaders of ze haar gave nou eens zou vinden. Maybel was enthousiast toen het tijd was om haar broer te volgen en te beginnen aan de lagere school -wie weet zou haar bijzonderheid wel zijn dat ze superslim was- maar vond het ook steeds lastiger dat ze Melvin minder zag. Het liefst had ze immers dat het hele gezin gelukkig en vooral samen was. Maybel kon goed overweg met iedereen in het gezin, maar af en toe was ze wel eens jaloers op Sata, die het ware oogappeltje van de familie leek te zijn. Het duurde echter niet lang voor ze begon te merken dat dit alles behalve waar was, en dat hij zijn gave gebruikte om ervoor te zorgen dat Matthew hem niet iedere seconde van de dag haatte.

Op een dag ergens in de winter van Maybels vijfde levensjaar, ging ze er met wat vriendjes uit de buurt vandoor om een sneeuwballengevecht te houden bij het meer. Een kleine vogel was vast komen te zitten in het bevroren meer. Maybel vond het wat vreemd dat een zo tropisch ogende vogel nu in het koude Zweden rondvloog. Natuurlijk wist ze niet dat ze in feite mevrouw Bluebonnet had getroffen, slechts een jaar of twee voordat ze haar eigen lus opende. Zonder verdere vragen te stellen, rende Maybel het ijs op om de vogel te helpen. Zodra het pootje echter loskwam en het dier weg wist te vliegen, ontstond er een scheur in het ijs. Maybel kon niet terug naar de kant, ze wist dat het ijs dan zou breken. Ondanks haar beste pogingen stil te blijven staan, werd de barst steeds groter en ontstond er een gat dat het kleine meisje opslokte. Haar vriendjes stonden aan de kant verschrikt toe te kijken, niet wetende wat ze moesten doen, tot Maybel na een heel aantal minuten zichzelf het ijs ophees en haast zwevend van geluk de kant weer opzocht: Ze had haar gave gevonden. Onder water was ze voor even in paniek geraakt, tot ze merkte dat het haar helemaal niet aan zuurstof ontbrak. Zelfs de kou werd na enkele seconden minder en na een tijdje had ze het er heel aangenaam. Zo kon ze zichzelf weer rustig omhoog krijgen.

Omdat het gezin hun handen al vol genoeg had aan Sata, voelde Maybel zich soms ongehoord. Niet dat ze het uitsprak natuurlijk, want dat zou enkel tot ruzies leiden. Maar het deed wel een heel klein beetje pijn dat ze heel veel meer moeite moest doen om een 'ik ben trots op je' van haar ouders te ontlokken dan Sata, die dat met een knip van zijn vingers kon regelen. Vooral als het om Melvins goedkeuring ging, want op Matthew leek Sata nooit veel invloed te kunnen uitoefenen. Desondanks behielden de twee nog een goede relatie, en haar broer vertrouwde haar zelfs van alles toe. Toen ze op haar tiende er nog een broertje bij kreeg, en Sata inmiddels druk bezig was met zijn modellencarrière, dacht ze dat het nu wel zou veranderen. Ze kon ook niet wachten om de baby te mogen verzorgen en moedertje te spelen. Tot haar verbazing echter, had Chinma haar in een oogwenk in leeftijd ingehaald en bleek hij Matthews nieuwe favoriet. Al snel had ze haar handen vol aan haar tweede broer, die soms wat agressief uit de hoek kon komen en de harmonie in het gezin soms nog wel eens wist te verstoren. Maybel begon nu alles aan de kant te zetten om te proberen alles zoveel mogelijk op rolletjes te laten lopen, en werd zelf steeds meer gesloten. Haar uitweg vond ze in, in de schaarse vrije tijd die ze had, creatief bezig te zijn. Het liefst besteedde ze zoveel mogelijk tijd achter haar bureau of haar camera. Op een gegeven moment werd de kunst, die ze online zette, opgepikt en kreeg ze de kans deze te exposeren in London. Maybel was echter bang dat niemand het goed zou vinden. Daarbij was de lus van Melvin plotseling uit elkaar gevallen en was hij in een andere gaan wonen, helemaal in Noorwegen. Sata was hem achterna gegaan en Chinma, die Sata als zijn rolmodel zag, ging hem vrijwel direct achterna. Maybel had ontzettend het gevoel dat ze gefaald had in haar missie het gezin bij elkaar te houden, en besloot op een gegeven moment dat dit geen scheiding was, maar enkel een verhuizing. Ook zij ging dus op zoek naar de meerderheid van haar familie en belandde zo uiteindelijk in de lus van mevrouw Bluebonnet.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
Zeal Dreyar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Maybel Syco   zo okt 15, 2017 3:42 pm


_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
 
Maybel Syco
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: