Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Slow and Steady

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Diana Maylinn
I of the storm
I of the storm
avatar

PROFIELAantal berichten : 81
IC-berichten : 28
Registratiedatum : 03-10-17
Leeftijd : 21
Accounts : Diana ;; Juniper ;; Fallon
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Storm Control
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: When your talk is as low as your head is high.

BerichtOnderwerp: Slow and Steady   wo okt 11, 2017 2:07 pm
Geconcentreerd stond haar blik op een willekeurig punt op de muur gericht. Haar ijsblauwe irissen stonden fel. Haar handen, waarvan de nagels versierd waren met donkerrode nagellak, trilden hevig. Deze trilling kwam gedeeltelijk door haar peculiarty, maar ditmaal ook gedeeltelijk uit frustratie.

Aangezien ze nog maar een korte periode in deze lus verkeerde, had ze net de intensieve trainingen gemist. Echter was ze wel op de hoogte van het haast verstopte gebouwtje dat schijnbaar zeer geschikt was voor wat flinke oefening. Diana had haar gevoelens en haar krachten redelijk onder controle, maar het kon altijd beter. Ze had nog steeds last van die lugubere stemmingen en gevoelsomslagen - ze verloor soms behoorlijk de controle.
Het was momenteel acht uur 's avonds. Sommigen keken de film die deze avond gekozen was, anderen bevonden zich nog in het centrum. In de training ruimte was het rustig, of beter gezegd, was er (nog) niemand. De rust was heerlijk, zorgde voor een soort kalmte. Tegelijkertijd zorgde dit voor een beperking, want met kalmte kon ze het maximale niet uit haar training halen. Vandaar ook die frustratie, dus. Het was fijn dat ze alleen was: haar peculiarty was te heftig en haalde het uiterste in haar naar boven, en dan voelde ze zich naakt.

Haar rug stond naar de in- en uitgang gericht, waardoor ze niet in de gaten had dat een persoon zich plots in dezelfde ruimte verkeerde. De blondine balde haar handen tot vuisten en probeerde de trilling van haar handen gecontroleerd te laten worden. Woede moest haar overnemen (woede was voor haar de emotie die het gemakkelijkst een maximum bereikte), maar ze wist het juiste punt maar niet te bereiken. De frustratie die nu door haar lichaam raasde behoorde ook tot woede, maar was nihil. Het punt waarbij de laatste druppel de emmer deed overlopen was echter vermoeiend, pijnlijk, trok al het energie uit haar lichaam. "Fucking Hell." Diana siste de woorden uit pure frustratie en haalde met ergenis haar hand door haar haren.

_________________


[ and wait ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t737-diana-maylinn#16097
Crimson Avenger
Demon Princess
Demon Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 68
IC-berichten : 48
Registratiedatum : 03-01-17
Accounts : ~Elesis, Tissa, Haythel, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Jake
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon Princes
Uiterlijke leeftijd: 19 years
Quote: Won't you come out? We can paint the town red. Kill a little time. You can sleep when your dead.

BerichtOnderwerp: Re: Slow and Steady   zo okt 15, 2017 1:27 pm

Slow and steady


In een trage tred liep Elesis het verborgen gebouw binnen. Verborgen onder de grond en zo goed geïsoleerd van de buitenwereld. Oh wat was die Louise Bluebonnet toch slim. In zoverre. Want ze liet nog altijd wel een demonen prinses in het verblijf blijven terwijl zij juist op een zoektocht was naar zielen. Zielen die ze zou moeten verkrijgen van mensen die ze vermoordde. Wellicht was Ivar de reden dat Elesis nog mocht blijven in de lus. Met de zielige reden dat Elesis haar broer o zo miste kon ze vast nog langer blijven in het verblijf. Ook al had ze haar broer maar even gezien. Ze had hem ingelicht over de toestand waarin hun vader zich bevond, maar haar broer leek weinig baat erbij te hebben om hun vader te redden van de vreselijke ziekte. Nee Ivar liet vader liever sterven dan dat hij ook maar een beetje moeite deed om hem te redden. Wat een verschrikkelijke kwal was het ook. Elesis was nu gedreven om het in haar uppie te doen. Ze moest rond de honderd zielen bijeen scharrelen en die naar haar vader, de demonenkoning, brengen waarmee ze hem zou kunnen redden. Elesis was al aardig op weg, maar dear god wat was dat saai. De mens stond geen kans tegenover haar, niemand stond een kans tegenover haar, dus het vermoorden was zo ontzettend makkelijk dat het saai werd. Daarbij was Elesis wellicht ook enige motivatie verloren. Ze was al een behoorlijke tijd sterker dan haar ouders. Ze zou makkelijk het demonen rijk kunnen overnemen en een betere leider kunnen zijn dan haar ouders samen ooit waren. Elesis wist dat ze niet zo moest denken en daarom had ze haar zoektocht ook nog niet opgegeven. Ze stelde het enkel wat langer uit. Om die reden had ze nu ook besloten om wat te gaan trainen met haar krachten. De nieuwe trainingsruimte was daar perfect voor. Een paar stappen binnen merkte ze echter meteen op dat ze niet alleen was.

Elesis kwam tot een halt. Even twijfelde ze er aan om weg te lopen. Om een andere plek te zoeken waar ze alleen ongegeneerd kon trainen, maar ze wist dat een andere plek moeilijk te vinden was. Nu de peculiars weer naar buiten mochten waren ze werkelijk overal te vinden. Met een lichte zucht zette ze haar stappen voort. Wie wist. Misschien kon dit wel leuk worden of kon ze nog een ziel van haar lijst afschrijven. Al snel kwam de peculiar in zicht die zich in de ruimte bevond. Elesis herkende haar niet, maar ze was dan ook niet erg sociaal met anderen. Enkel haar broer en Mindo kende ze. De rest deed er voor haar niet toe, ook al had ze wel besloten zich iets opener tegenover anderen te zetten. Enkel en alleen om de tijd hier wat dragelijker voor zichzelf te maken. "Fucking Hell." klonk het gefrustreerd. Elesis grijnsde. ”Aah~ A word that fits me very well~” sprak ze om haar aanwezigheid maar duidelijk te maken. ”Having trouble training?” vroeg ze en hield haar hoofd een tikkeltje scheef.

Outift


_________________

X NEW THEME XThanks Sammy!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t194-crimson-avenger
Diana Maylinn
I of the storm
I of the storm
avatar

PROFIELAantal berichten : 81
IC-berichten : 28
Registratiedatum : 03-10-17
Leeftijd : 21
Accounts : Diana ;; Juniper ;; Fallon
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Storm Control
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: When your talk is as low as your head is high.

BerichtOnderwerp: Re: Slow and Steady   ma okt 16, 2017 7:55 pm
Diana draaide zich om bij het horen van een stem. Het deed haar het kleine beetje concentratie dat ze bij elkaar had weten te sprokkelen verliezen - ze mompelde iets lichtelijk geïrriteerd binnensmonds. De meid die tegenover haar stond was een aparte verschijning: enorm lang, rood haar viel langs haar schouders en haar kleding was uitermate opvallend. Een verschil met de strakke yoga-ish broek die zij droeg met een effen shirtje erboven. Ook niet per se verkeerd, maar de redhead behoorde tot een heel ander niveau. D slikte. Ze trok zich niet snel iets aan van anderen, maar ze voelde zich toch lichtjes geïntimideerd door deze lady.
"Does it?" vroeg Diana vervolgens, duidend op haar 'that word fits me very well'. Ze schonk het meisje een schuine grijns. Iets in haar lichaam zei dat ze op haar hoede moest zijn en dat deze chick niet geheel te vertrouwen was. Toch kwam ze in beweging en zette ze een aantal passen naar voren, om de grote afstand tussen de twee iets kleiner te maken. Ze stopte op een paar meter afstand, kwam niet te dichtbij, maar gepast om een gesprek te voeren. "Having trouble training?" Had ze er langere tijd gestaan? De blondine had geen idee. Wat ze wel wist, was dat ze blij was dat ze het op het moment nog niet voor elkaar had gekregen om haar peculiarty volledig uit te oefenen. Het was iets dat ze liever niet met anderen deelde. Ten eerste niet omdat ze zich zoals eerder gezegd naakt voelde door de controle die ze over zichzelf verloor, en ten tweede niet omdat ze haar mogelijkheden voor zichzelf wilde houden. Informatie die anderen (nog) niet nodig hadden.
"You could say that," gaf ze als antwoord. Het gaf antwoord op haar vraag en zou vast tevreden stellen, maar gaf niet teveel weg. "Are you planning on training as well or do you always silently watch strangers do their thing?" De zin werd nog net niet afgesloten met een knipoog. In plaats daarvan schonk ze de onbekende een voorzichtige glimlach. Ze zette haar hand wat nonchalant in haar zij om zichzelf een houding te geven en hield haar hoofd wat vragend schuin.

_________________


[ and wait ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t737-diana-maylinn#16097
Crimson Avenger
Demon Princess
Demon Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 68
IC-berichten : 48
Registratiedatum : 03-01-17
Accounts : ~Elesis, Tissa, Haythel, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Jake
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon Princes
Uiterlijke leeftijd: 19 years
Quote: Won't you come out? We can paint the town red. Kill a little time. You can sleep when your dead.

BerichtOnderwerp: Re: Slow and Steady   vr okt 20, 2017 10:58 am

Slow and steady


Met een paar woorden had Elesis haar aanwezigheid duidelijk gemaakt. Een pun lag in haar woorden verscholen, maar ze betwijfelde het dat het meisje het zou begrijpen. Immers wist bijna niemand van haar afkomst of krachten af. "Does it?" gaf het meisje haar reatie en gaf haar een kleine grijns. Elesis grijnsde zachtjes. ”It does, but maybe you’ll find out later,” sprak ze wat mysterieus met een uitdagende knipoog. Het meisje durfde een paar passen in haar richting te zetten. De afstand werd behouden maar wellicht een beetje overschreden. Elesis zei er verder niks over, bleef op haar plek staan en vroeg haar of ze moeite had met trainen. "You could say that," antwoordde ze. Elesis knikte eens. Antwoord genoeg. "Are you planning on training as well or do you always silently watch strangers do their thing?" sprak het meisje met een glimlachje en veranderde haar houding wat. Elesis grinnikte zachtjes. ”I’m sorry to disappoint you, but I wasn’t stalking you,” maakte Elesis duidelijk. Ze legde haar hand op het handvat van haar claymore en kreeg de neiging deze uit de schede te pakken, maar hield zich in. ”I was planning on training, but I’m not so sure if you would like it to get surrounded by hellhounds and demons,” vervolgde Elesis met een kleine grijns. Ze probeerde onschuldig over te komen, maar ze kon het niet helpen dat ze toch licht nieuwsgierig was naar haar reactie, ook al zou het waarschijnlijk de standaard reactie zijn.

{OOC: zeer flut amsorry ;w;

Outift


_________________

X NEW THEME XThanks Sammy!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t194-crimson-avenger
Diana Maylinn
I of the storm
I of the storm
avatar

PROFIELAantal berichten : 81
IC-berichten : 28
Registratiedatum : 03-10-17
Leeftijd : 21
Accounts : Diana ;; Juniper ;; Fallon
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Storm Control
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: When your talk is as low as your head is high.

BerichtOnderwerp: Re: Slow and Steady   di okt 24, 2017 9:18 am
Pas toen de roodharige haar hand naar een bepaald voorwerp bewoog, werd voor Diana duidelijk dat ze een enorm wapen bij haar droeg. Het versterkte haar ruige uiterlijk en sloot aan bij haar outfit en lange, rode haren. Het verbaasde haar in eerste instantie dat het geaccepteerd werd dat iemand met zo’n moordwapen rondliep, maar aan de andere kant: wel meerderen hadden een peculiarty die de dood erg dichtbij kon brengen. Niets was uitermate veilig, eigenlijk. Het enige wat de groep samen moest - en tot nu toe wist - houden was het gevoel van vertrouwen. Niet dat het zo was dat iedereen hieraan meewerkte, zelf vertrouwde ze ook niet snel in anderen, maar het had er in elk geval tot nu toe voor gezorgd dat deze lus er goed doorheen ging. Waar ze van op de hoogte was, in ieder geval. Oh, ze was niet aan het stalken geweest. Diana had het dan ook als grapje uitgesproken. ”Ah.”
De woorden die ze uitsprak verbaasde haar zowel wel als niet. Het was aan haar frappante, gecompliceerde uiterlijk te zien dat er iets gaande was en dus kwamen de woorden ‘hellhounds’ en ‘demons’ niet bepaald onverwachts. Aan de andere kant: hellhounds en demons? Wat het dan ook was, deze meid moest wel een heftig soort kracht of wat dan ook bezitten. Dus trok Diana haar wenkbrauwen wat verbaasd op, voor ze de stilte verbrak: ”Sounds.. heavy.” Ze had even nagedacht over haar woordkeuze, maar was uiteindelijk voor het ‘heftig’ gegaan. Met iets anders was het niet te omschrijven. ”Who says I wouldn’t like that?” Oké, misschien niet de meest tactische opmerking, maar ach. Ze kon het niet laten een klein tegenwoordje te hebben, puur omdat de ander er vanuit was gegaan dat ze hoogstwaarschijnlijk geschokt zou reageren en misschien weg zou zijn gehold. Dat deed ze wel als ze in levensgevaar was. Goede motivatie, D. ”You’re.. different. Not from here, are you?” Ze bedoelde het niet beledigend, niet al te nieuwsgierig, maar het was gewoon opvallend. De manier waarop de meid overkwam, kwam niet dagelijks voor en leek ergens ver van de ‘gewone’ - voor zover zij zichzelf een simpele aardbewoner kon noemen - mens.

_________________


[ and wait ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t737-diana-maylinn#16097
Crimson Avenger
Demon Princess
Demon Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 68
IC-berichten : 48
Registratiedatum : 03-01-17
Accounts : ~Elesis, Tissa, Haythel, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Jake
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon Princes
Uiterlijke leeftijd: 19 years
Quote: Won't you come out? We can paint the town red. Kill a little time. You can sleep when your dead.

BerichtOnderwerp: Re: Slow and Steady   di okt 24, 2017 10:59 pm

Slow and steady


”Ah.” reageerde ze op Elesis’s antwoord. Elesis keek haar even enkel aan. Elesis was niet gauw de persoon die zich zou boeien met andermans zaken. Normaal zou ze allang omgedraaid en weggelopen zijn, maar nu ze de beslissing had genomen om wat meer tijd te nemen voor het zoeken naar zielen, besloot ze gebruik te maken van die tijd om deze ontmoeting nog een tijdje langer te laten afspelen. Zo ging ze in op haar vraag of ze hier kwam om te trainen. Wederom knikte Elesis. Ze legde min of meer haar bedoeling uit en zei haar dat ze er vanuit ging dat het meisje niet zat te wachten op demonen of hellhounds. Geen gezocht persoon zat daar op te wachten. Ze zouden je immers binnen een paar seconden kunnen vermoorden als Elesis daar het bevel voor gaf. Daarbij waren ze ieder mens zijn grootste nachtmerrie. Wellicht was dat bij de peculairs anders. Wellicht hadden zij andere angsten door dat ze al zoveel andere dingen hadden meegemaakt dan de normale mens. Wellicht was hun grootste angst de Hollows die rondzwierven in de lus om hen op te eten.

Het feit dat het meisje een wenkbrauw optrok, sprak haar gedachten tegen. ”Sounds.. heavy.” doorbrak ze de stilte met een korte pauze tussen de twee woorden. Elesis keek haar even aan en grijnsde uiteindelijk ietwat geruststellend. Ze wou voorkomen dat het meisje zich ongemakkelijk ging voelen, ook al was het daarvoor misschien al te laat. Misschien had ze haar mond moeten houden over de demonen en hellhounds. Waarom had ze ook die verschrikkelijke ego van haar vader? ”Who says I wouldn’t like that?” kwam de wonderbaarlijke wedervraag. Elesis keek op van die vraag. Een flits van verbazing gleed over haar gelaat heen. Ze probeerde zichzelf niet van haar stuk te brengen en toverde een scheve grijns rond haar lippen. ”You think you will like it?” vroeg Elesis. Ze probeerde wat te vissen naar haar ervaringen. Misschien had het meisje al eens een demon tegen gekomen of een hellhound. Elesis wist niet precies wat er allemaal in deze lus rond liep. Ze wist dat er een hellhound rond liep en twee demonen, dus het zou zomaar kunnen dat het meisje hen was tegengekomen en dat daarmee de angst jegens de wezens was afgenomen of geheel was verdwenen. ”You’re.. different. Not from here, are you?” was de volgende vraag. Elesis grijnsde wat breder. ”I am,” gaf ze eerlijk toe. ”I am Crimson Avenger,” stelde ze zichzelf voor met haar o zo bekende titel -tenminste, bekend in het demonen rijk-. ”Princess of the Demon Empire,” besloot ze er aan toe te voegen om aan te geven dat ze inderdaad niet uit deze wereld kwam. Haar hoofd hing een tikkeltje scheef. De grijns veranderde zowaar in een kleine glimlach. ”You are?”_________________

X NEW THEME XThanks Sammy!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t194-crimson-avenger
Diana Maylinn
I of the storm
I of the storm
avatar

PROFIELAantal berichten : 81
IC-berichten : 28
Registratiedatum : 03-10-17
Leeftijd : 21
Accounts : Diana ;; Juniper ;; Fallon
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Storm Control
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: When your talk is as low as your head is high.

BerichtOnderwerp: Re: Slow and Steady   vr okt 27, 2017 11:12 am
“Okay, like might be a bit too optimistic,” Diana trok haar mond op haar beurt weer open. “Let’s say I got a little experience. As in, I knew one. A demon, I mean.” Om haarzelf een beetje een houding te geven streek ze een plukje blond haar achter haar oor. Niet veel later liet ze de woorden van het meisje nogmaals tot haar doordringen en kwam ze tot de conclusie slash vraag: “But something tells me it’s not the sorta friendly demons and hellhounds you surround yourself with, right?”

“I’m Diana. Not a princess, though. Damn.” Nu krulden haar mondhoeken wat omhoog om zo een glimlach te vormen. Was best komisch, als je bedacht dat “Princess Diana” had bestaan. Zoals ze de vraag al eerder gesteld had, speculeerde ze voorheen al dat deze dame niet van hier afkomstig was. Het feit dat ze een daadwerkelijke prinses was, was echter weer iets nieuws. Meteen speelden wat vragen op, maar ze besloot haar nieuwsgierige aard voorlopig even in bedwang te houden. Er was in haar ogen ook niks interessanter dan langzaamaan een persoon ontrafelen. Diana had een bijzonder goed inschattingsvermogen en kon de manier van doen van iemand gauw koppelen aan een bepaalde persoonlijkheid, meestal, maar sommigen waren een raadsel. Zo ook deze chick. Ze leek zowel terughoudend als in voor een korte woordenwissel.
”Why are you here then, princess?”

Ze kon het toch niet laten. Het meisje had het voor elkaar gekregen interesse bij haar op te roepen. Nieuwsgierigheid, ook. Misschien was dat wel de bedoeling geweest van het introduceren van haarzelf; vragen oproepen die ze vervolgens straal negeerde om de ander te frustreren en zelf met een lach het gesprek tot een eind te roepen. Misschien. Crimson, zoals ze bleek te heten, kon ook daadwerkelijk in zijn voor een gesprek en haar haast verontrustend “kwaad-ogende” uiterlijk te niet doen. Ze was benieuwd.

_________________


[ and wait ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t737-diana-maylinn#16097
Crimson Avenger
Demon Princess
Demon Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 68
IC-berichten : 48
Registratiedatum : 03-01-17
Accounts : ~Elesis, Tissa, Haythel, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Jake
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon Princes
Uiterlijke leeftijd: 19 years
Quote: Won't you come out? We can paint the town red. Kill a little time. You can sleep when your dead.

BerichtOnderwerp: Re: Slow and Steady   vr okt 27, 2017 10:44 pm

Slow and steady


Het meisje had een weerwoord gegeven. Nou niet zo zeer een weerwoord. Volgens Elesis wou ze eerder duidelijk maken dat ze niet zoals anderen was. One special snowflake. Elesis zou er enkel in mee spelen en vroeg haar dan of ze hellhounds en demonen leuk zou vinden. Elesis wist dat er hellhounds en demonen hier rondliepen dus het zou haar niks verbazen als het meisje als eens wat was tegengekomen hier. “Okay, like might be a bit too optimistic,” verbeterde het meisje zichzelf al snel. Elesis grijnsde wat breder en keek geamuseerd toe. Ze hield haar hoofd een tikkeltje scheef. “Let’s say I got a little experience. As in, I knew one. A demon, I mean.” vervolgde ze. Elesis knikte eens. ”I see,” mompelde ze. Het meisje zou eveneens moeten weten dat niet elke demon hetzelfde was, ook al kon er gerust worden gezegd dat de meesten ‘slecht’ waren in de ogen van een mens. Het meisje streek een lok haar achter haar oor. “But something tells me it’s not the sorta friendly demons and hellhounds you surround yourself with, right?” Elesis lachte eens en schudde haar hoofd. Och wat jammer nou. Elesis had even gedacht dat het meisje zowaar dezelfde verlangens en interesse had, maar kennelijk zou ook zij hoogstwaarschijnlijk schrikken van de wezens vanuit de hel. ”No these aren’t that nice. Especially the hellhounds,” antwoordde Elesis.

Elesis besloot zichzelf voor te stellen. Natuurlijk zou ze zichzelf niet met haar roepnaam voorstellen, dat verdiende haar onderdanen niet. Goed. De mensen hier waren natuurlijk niet haar onderdanen, maar Elesis zag hen nog altijd minder dan haar. Arrogant wellicht, maar zo was ze nou eenmaal opgevoed. Daarbij wist enkel een enkeling haar echte naam. Een handjevol wezens. Ze hield dat graag zo. Ze voelde zich zwak als ze te veel wezens haar naam gaf. Alsof ze haar persoonlijk kenden en dat was zeker niet zo. “I’m Diana. Not a princess, though. Damn.” stelde het meisje zichzelf voor terwijl ze glimlachte. Elesis knikte eens, wat Diana kon opvatten als een ‘nice to meet you’. De ironie en de pun in Diana’s woorden ging langs Elesis heen. Ze wist bar weinig van mensen af en al helemaal niks van diens verleden. Het was al een hele belevenis geweest toen ze erachter was gekomen dat ze hier niet onsterfelijk was. Natuurlijk was ze thuis ook niet onsterfelijk, maar konden zwaarden en elementen haar geen pijn doen. In deze wereld wel. ”Why are you here then, princess?” vroeg Diana. De nadruk op het woord prinses liet Elesis even op kijken. Ze kreeg de neiging om er iets van te zeggen. Ze wou niet dat er vooroordelen werden getrokken uit die informatie, maar ze besefte zich dat die al lang waren getrokken en zij daar niks tegen kon doen. Het zou enkel dat waanzin beeld scherper maken. Elesis concentreerde zich op de vraag. ”I’m here to harvest some souls. I decided to train a little to sharpen my skills,” beantwoordde Elesis de vraag. Waarom ze de zielen zocht zou ze niet vertellen. Niet iedereen hoefde te weten dat haar vader op sterven lag. ”Why did you decide to work with your powers?” vroeg Elesis aan Diana. ”Maybe we can help one another,” vervolgde Elesis._________________

X NEW THEME XThanks Sammy!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t194-crimson-avenger
Diana Maylinn
I of the storm
I of the storm
avatar

PROFIELAantal berichten : 81
IC-berichten : 28
Registratiedatum : 03-10-17
Leeftijd : 21
Accounts : Diana ;; Juniper ;; Fallon
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Storm Control
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: When your talk is as low as your head is high.

BerichtOnderwerp: Re: Slow and Steady   zo okt 29, 2017 8:22 pm


“No these aren’t that nice. Especially the hellhounds.” Ah, dat dus. “Figured that.” Ze grijnsde. Waarom de meid trainde tegen dit soort wezens was een raadsel. Het kon zo zijn dat het ‘demonenrijk’ dit soort wezens kende en deze het daar teisterden? Of het waren gewoon goede tegenstanders om haar vechttechnieken mee aan te scherpen. Hoe dan ook, ze schenen volgens het roodharige meisje niet tot de vriendelijke kant te behoren. Dit moest dan ook betekenen dat ze erg krachtig en gevorderd was, wat haar manier van trainen en haar ‘specialiteit’ dan ook mocht wezen. Impressive.

Crimson knikte toen ze zich voorstelde. Niet veel later beantwoordde ze ook haar eerdergestelde vraag, namelijk waarom ze zich hier momenteel bevond. Had een prinses van een koninkrijk niet de levensplicht, of deze nou geschreven of ongeschreven was, koste wat het kost deze te beschermen en het niet uit het oog te verliezen? Of was dit simpelweg enkel iets wat in de boeken voorkwam. ‘Demon Empire’ leek ook niet bepaald doorsnee en de naam klonk heilspellend. Ze had geen idee - was in dit soort onderwerpen niet thuis.
Ze was hier om zielen te zoeken. Natuurlijk, nog iets wat meer vraagtekens opriep. Diana hield haar hoofd dan ook een tikkeltje schuin en fronste bedenkelijk haar wenkbrauwen. “You’re mystery itself,” grijnsde Diana lichtjes. “Sharing information but at the same time leaving me with like a hundred questions.” Ze had nog steeds geen idee of ze in was voor een praatje of niet, maar tot nu toe leek ze op een normale manier in te gaan op haar vragen en opmerkingen. Grijnsde zelfs hier en daar. Het kon naar haar mening dan ook geen kwaad wat grapjes te maken, en wanneer dit niet gewaardeerd werd merkte ze het wel. Keerde ze haar de rug toe en ging ze verder met haar leven.

Diana trok haar schouders op bij de vraag waarom ze aan het trainen was. “Always want to get better,” zei ze. Instemmend met de ander, want ook zij had gezegd dat ze hier was ‘to sharpen her skills’. Ze was van mening dat nooit iets een maximum had bereikt en dat alles altijd beter kon. Zo ook haar peculairty: er was altijd nieuws te ontdekken en de excellentie van beheersing en mogelijkheden was altijd te vergroten. “Sure.” Krachten combineren en elkaar helpen met het uitvinden van nieuwe mogelijkheden was nooit verkeerd. Ergens deed het haar wel kwetsbaar voelen; ze toonde zich liever niet volledig aan de ander wanneer ze zich volledig overgaf aan haar inwaardse krachten. “What do you have in mind?”

_________________


[ and wait ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t737-diana-maylinn#16097
Crimson Avenger
Demon Princess
Demon Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 68
IC-berichten : 48
Registratiedatum : 03-01-17
Accounts : ~Elesis, Tissa, Haythel, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Jake
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon Princes
Uiterlijke leeftijd: 19 years
Quote: Won't you come out? We can paint the town red. Kill a little time. You can sleep when your dead.

BerichtOnderwerp: Re: Slow and Steady   ma okt 30, 2017 9:14 pm

Slow and steady


Ondanks het feit dat Elesis weinig wist van het meisje, ze wist enkel haar naam, besloot Elesis haar te vertrouwen met de informatie over haar status in het demonen rijk. Ze ging er niet vanuit dat Diana daar misbruik van kon maken. Ze zou waarschijnlijk eerder bang worden en veel vragen hebben dan meteen een plan verzinnen hoe ze die informatie kon misbruiken. Ze zou die informatie enkel kunnen misbruiken als ze Elesis wist te kidnappen en haar gegijzelt hield zodat de Elesis’s ouders een grote prijs moesten betalen. Er was geen twijfel over dat haar ouders veel voor haar over zouden hebben, maar Diana mocht wel een hele sterke peculiarity hebben wou ze Elesis onder de duim krijgen. Op haar informatie hield Diana haar hoofd een tikkeltje scheef en fronste ze. “You’re mystery itself,” sprak Diana en grijnsde lichtjes. “Sharing information but at the same time leaving me with like a hundred questions.” vervolgde ze. Elesis grijnsde lichtjes, misschien wat mysterieus. Iets in haar sprak haar aan om een gesprek met Diana aan te gaan, maar tegelijk wou ze niet te veel informatie over zichzelf kwijt. Het was precies zoals Diana zei. ”I like playing games,” sprak Elesis enkel met een klein glimlachje. Misschien, heel misschien, als ze Diana beter kende en haar meer vertrouwde, zou ze haar meer vertellen en haar toevertrouwen met meer informatie.

Elesis besloot op haar beurt te vragen waarom Diana hier was. Ze nam aan dat zij ook hier was om te trainen. Ze vroeg het haar nog voor de zekerheid en om het gesprek in leven te houden. “Always want to get better,” antwoordde Diana. Elesis knikte eens begrijpend. Ze wist niet of de peculiars ook trainde met hun peculiarities. Zij hadden immers niet een rijk te beschermen of vijanden te vermoorden. Je zou dus denken dat ze het niet nodig hadden, maar kennelijk wilden sommigen van hen hun krachten wel op scherp hebben staan. De volgende vraag stelde Elesis min of meer omdat ze nieuwsgierig was naar wat Diana kon, ze wou kijken wat ze kon doen tegen de ander en ze was wel even klaar met het chit chat. Nog even en Diana zou verder vragen en Elesis had daar weinig trek in. “Sure.” stemde Diana in. Mooi zo. Haast automatisch schudde Elesis haar spieren alvast wat los. “What do you have in mind?” was de volgende vraag. Elesis grijnsde wat breder. ”Just come at me with everything you got. I’ll see what I can do about it. Worst case scenario I die,” sprak ze luchtig._________________

X NEW THEME XThanks Sammy!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t194-crimson-avenger
Diana Maylinn
I of the storm
I of the storm
avatar

PROFIELAantal berichten : 81
IC-berichten : 28
Registratiedatum : 03-10-17
Leeftijd : 21
Accounts : Diana ;; Juniper ;; Fallon
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Storm Control
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: When your talk is as low as your head is high.

BerichtOnderwerp: Re: Slow and Steady   wo nov 01, 2017 2:20 pm“I like playing games.” Totaal niet ondenkbaar. Ook al bevond ze zich nog maar een aantal minuten rondom dit voorheen - en nog steeds wel - onbekende meisje, het was duidelijk geworden dat ze wel in was voor wat uitdaging. Ze leek haar zo het type dat kon genieten van iemand anders onwetendheid, met betrekking tot haarzelf, en ze zich hier prima op inspeelde. Niet iets slechts, verder. Zelf vond ze het ook wel fijn de opgebouwde muur wat hoger te laten en weinig informatie te delen. Dit betekende niet alleen dat ze mensen met foute bedoeling op afstand hield, maar ook dat ze het wel fijn vond een wat ‘mysterieus’ beeld te scheppen. “Thought so,” antwoordde Diana. Ze grijnsde scheef.

Toen ze mededeelde dat ze altijd beter wilde worden, knikte Crimson instemmend. De naam Crimson was ergens pakkend, maar aan de andere kant leek het niet bij haar aan te sluiten. Iets te verfijnd, of zo. Ze kreeg bij dit meisje het gevoel dat ze wel uit wat meer lagen bestond en dat deed deze naam niet per se tegoed. Ergens was het ook wel weer passend, mede omdat het aansloot bij haar rode haren en haast agressieve uitstraling.
“Just come at me with everything you got. I’ll see what I can do about it. Worst case scenario I die.” Ha. Precies wat ze verwachtte, en ergens niet hoopte. Ze had gehoopt dat zij de eerste stap zou zetten en ze er zelf op kon inspelen. Het ‘worst case scenario I die’ ontging haar ook niet. Diana grinnikte. “O..kay.” Ze begon de ‘o’ vrij zelfverzekerd, twijfelde kort - analyseerde haar opties, en maakte het instemmende woordje af met een knikje. Ze glimlachte lichtjes. “Sure,” zei ze nogmaals. Haar gezicht werd weer lichtjes bedenkelijk, terwijl ze in haar hoofd langsging wat het slimste plan van aanpak was.
Haar glimlach werd ietsjes breder en haar blauwe blik vond die van het meisje weer: “Get me angry,” beveelde ze, de glimlach gaf haar gezicht iets speels. Haar ogen twinkelden. Ze trok haar wenkbrauw wat uitdagend op en maakte een gebaar van ‘kom maar op’. Uitleg kreeg ze later wel.

_________________


[ and wait ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t737-diana-maylinn#16097
Crimson Avenger
Demon Princess
Demon Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 68
IC-berichten : 48
Registratiedatum : 03-01-17
Accounts : ~Elesis, Tissa, Haythel, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Jake
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon Princes
Uiterlijke leeftijd: 19 years
Quote: Won't you come out? We can paint the town red. Kill a little time. You can sleep when your dead.

BerichtOnderwerp: Re: Slow and Steady   vr nov 03, 2017 11:58 pm

Slow and steady


Elesis was opgelucht dat Diana er mee instemde om samen te gaan trainen. Normaal tegen mensen praten was nog altijd een opgaven voor Elesis en vechten was daarentegen bekend terrein. Het zou haar even doen ontspannen. Ze zette zich schrap en zei Diana om haar alles te geven om Elesis om ver te krijgen. Elesis was er vrij rustig en nuchter onder. Ze wist dat ze sterk genoeg zou zijn om zichzelf te verdedigen, ook al wist ze natuurlijk niet de krachten van Diana. Ze hoopte erop dat ze tegen Elesis’s krachten op kon. Diana grinnikte. “O..kay.” sprak ze. Ze leek niet zo zeker te zijn van het besluit. Elesis keek haar met een licht geruststellende glimlach aan. Het zou goed komen. “Sure,” stemde Diana nogmaals in. Elesis wachtte geduldig af. Haar spieren hadden zich al ongezien aangespannen om elk moment paraat te staan om haar krachten te gebruiken en zichzelf te verdedigen. Het duurde echter wel even voordat er actie kwam van Diana. En zodra er actie kwam, was dat niet het soort actie wat ze had verwacht. Het meisje grijnsde. “Get me angry,” werd haar bevolen. Een uitdagende twinkeling lag in diens ogen terwijl Elesis verontwaardigd een wenkbrauw optrok. Nee bevelen krijgen vond ze zeker niet leuk. Ze snoof eens, kreeg de neiging om er een reactie op te geven, maar Diana maakte duidelijk ze het gewoon moest doen. Best, ze kon het krijgen.

In een vluchtige beweging trok Elesis haar claymore tevoorschijn. Met de beweging dat het grote wapen naar voren schoot, werd de omgeving ondergedompeld in de duisternis. Er was niks meer te zien op de twee na. Het leek alsof ze zich in een niemandsland bevonden, maar het was niets meer dan een illusie. Diana hoefde enkel de afstand groter te maken met een aantal tientallen meters waarna de illusie zou verdwijnen. Elesis wou echter voorkomen dat Diana daarachter kwam. Ze zette een stap in haar richting waarbij twee hongerige hellhounds uit de duisternis oprezen en grommend op Diana afliepen. Kwijl droop uit hun bekken terwijl een rij vlijmscherpe tanden te zien waren. Hun vachten waren al bijna net zo zwart als de duisternis, maar hun ogen waren bloedrood, hongerig naar vlees. Het gegrom vulde de ruimte. Elesis gaf Diana niet veel tijd om de nieuwe vijanden in zich op te nemen. Vakkundig hield Elesis haar claymore vast, waarna ze met een hoge snelheid op haar a schoot en ten aanval ging._________________

X NEW THEME XThanks Sammy!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t194-crimson-avenger
Diana Maylinn
I of the storm
I of the storm
avatar

PROFIELAantal berichten : 81
IC-berichten : 28
Registratiedatum : 03-10-17
Leeftijd : 21
Accounts : Diana ;; Juniper ;; Fallon
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Storm Control
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: When your talk is as low as your head is high.

BerichtOnderwerp: Re: Slow and Steady   vr nov 10, 2017 7:59 pmHet werd donker. Toen Crimson haar zwaard vastpakte en deze in het zicht bracht, werd de omgeving gehuld in een zwarte tint. Diana knipperde met haar blauwe ogen - probeerde in een enkele seconde gewend te raken aan de nu bijna onzichtbare silhouetten. Objecten verdwenen. Diana zelf en haar 'tegenstander', een nieuw gezicht die ze vanaf nu zou herkennen in de mensenmassa, waren de enige die zichtbaar waren in de plots ruimteloze omgeving. Ze had niet gereageerd op haar bevel haar boos te maken. Stelde geen vragen. Niet verbazingwekkend. Het was wel duidelijk geworden dat zij het type was dat een uitdaging wel aanging, vooral één waarbij haar krachten getoond konden worden.
Hellhounds. Jep. Niet de wezens met goede bedoelingen die zij wel eens tegen het lijf was gelopen. Hun houding was vijandig, de tanden waren ontbloot. Ze slikte. "Damn, you're amazing." Skilled as fuck, much? Ze had het bijna fluisterend gemurmerd. Een gegrom bereikte haar oren en een lichte tinteling ontstond in haar vingertoppen. Ze wilde de dieren - of nouja, hoe dierlijk je iets kon vinden - beter in haar opnemen en houdingen observeren, maar ze had de tijd niet. De claymore van de meid werd bedreigend haar kant op gewezen en voor ze het wist ging ze ten aanval. Diana trilde; de tinteling was bezig te verspreiden en kroop beetje bij beetje via haar zenuwstelsel haar lichaam door. Door de onverwachtse beweging en plots snelle slag ontweek Diana de poging niet in het geheel. Iets raakte haar arm. Pijn. Helse pijn. De blondine klemde haar tanden op elkaar in de poging een gil of een hoop gescheld te onderdrukken.
Haar hand greep naar haar arm, haar vingertoppen wat rood kleurend - bloed - en ze trilde. Trilde hevig. Voor even sloot Diana haar ogen, ademde diep in, balde haar handen tot vuisten om de kracht te controleren. De blauwige toon trok uit haar irissen en liet deze zilverkleurig, bijna wit, achter. Ha. Wat ze nodig had. "Thank you," was wat ze zei, zacht, waarschijnlijk net verstaanbaar voor de ander. Punt bereikt. Ze trok haar wenkbrauw op en grijnsde op een zowaar listige manier. Een elektrische schok sprong van de ene hand over naar de ander en haar hoofd begon te razen. Het gevoel van complete leegte, maar totale chaos. Het gevoel alsof een orkaan door je hoofd raasde. Woede. Uitdaging. Pijn. Haar grijns toverde zich om in een schuin grijnsje, sluw, en ze ging ten aanval.
Ze zette haar schoenen stevig aan de grond, bouwde vanbinnen uit een spanning op en toen deze een bepaald punt bereikte brak het los. Met een beweging werd een bliksemschicht onderbouwd door wind, storm, donder de kant van het meisje en de hellhounds opgeblazen.

_________________


[ and wait ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t737-diana-maylinn#16097
Crimson Avenger
Demon Princess
Demon Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 68
IC-berichten : 48
Registratiedatum : 03-01-17
Accounts : ~Elesis, Tissa, Haythel, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Jake
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon Princes
Uiterlijke leeftijd: 19 years
Quote: Won't you come out? We can paint the town red. Kill a little time. You can sleep when your dead.

BerichtOnderwerp: Re: Slow and Steady   zo nov 12, 2017 3:13 pm

Slow and steady


"Damn, you're amazing." klonk het nog. Elesis had haar bedankt voor het complimentje als ze niet midden in een aanval zat. De paar hellhounds die ze had opgeroepen waren dan ook nog lang niet genoeg. Ze zou nog niet full out gaan, maar al wel een klein beetje aangeven hoeveel ze kon. Haar aanval modus was geactiveerd. Nu zou ze haar sociale vaardigheden wel even achterwege laten. Haar handen omklemde de grote claymore die ze vakkundig ophield. Het licht flitste in de lemmet van het grote wapen terwijl ze deze naar voren stak en op haar tegenstander af schoot. Stiekem hoopte ze dat de ander een sterk genoeg peculiarity had om aan haar krachten te toppen. Ze zou niet graag willen dat dit gevecht al snel gewonnen was. Toen het lemmet van haar claymore echter in het vlees van diens arm zonk, verloor Elesis haar hoop. Het was enkel een kleine wond. Diana had het meeste nog kunnen ontwijken. Elesis trok haar claymore met een zucht weg. Ze wou de claymore terug in diens schede steken toen haar iets op viel. Ze had toegekeken hoe Diana naar de wond had gegrepen en haar ogen had gesloten, maar zodra deze weer opende veranderde haar blauwe ogen van kleur. Elesis trok lichtjes een wenkbrauw op en besloot haar claymore nog even bij de hand te houden. Wat zou er komen?

"Thank you," klonk het zacht, maar Elesis verstond het nog net. Elesis wist niet wat er ging komen, maar kennelijk had ze genoeg woede bij Diana aangewakkerd om haar peculiarity op te laden. Elesis nam een paar stappen afstand. De elektriciteit schoot van Diana’s ene hand naar de andere. De hellhounds voelde de bui al hangen en begonnen vijandig te grommen. Ze vertrouwde de tegenstander voor geen meter, maar Elesis verbood hen om Diana aan te vallen. Ze wou wel eens zien wat zij in haar barst had. De grijns die Diana’s lippen had gesierd veranderde in een schuine grijns. Een grijns van uitdaging en sluw. Elesis zette zich schrap voor wat ging komen. Diana bewoog haar voeten iets uit elkaar voordat zo waar een storm op Elesis werd afgestuurd. Elesis kon nog even verbaasd knipperen voordat ze zich besefte dat ze actie moest ondernemen. De hellhounds werden als puppy aan de kant gegooid en verdwenen al snel weer in de duisternis. Hoewel Elesis precies hetzelfde kon doen weigerde ze om weg te teleporteren. Ze stak de claymore met behoorlijk wat kracht in de grond en hield deze stevig vast voor houvast. De storm denderde over haar heen en zorgde voor de nodige scheuren in haar kleren en de verschillende wonden op haar lichaam, maar al met al bleef ze toch op haar plek. Ze zakte enigszins door haar knieën heen zodra ze voelde dat ze een zware wond had opgelopen in haar linker bovenbeen, maar hield voet bij stuk. Zodra ze eenmaal weer recht kwam keek ze Diana met een brede grijns aan. ”That was freaking awesome, but is that all you got?” daagde ze haar opnieuw uit, ook al was het wellicht niet slim om nog zo’n storm over haar heen te laten gaan want dat zou haar menselijke lichaam waarschijnlijk niet trekken. Elesis was echter niet zo gewend om mens te zijn, dus dacht ze daar niet zozeer over na._________________

X NEW THEME XThanks Sammy!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t194-crimson-avenger
Diana Maylinn
I of the storm
I of the storm
avatar

PROFIELAantal berichten : 81
IC-berichten : 28
Registratiedatum : 03-10-17
Leeftijd : 21
Accounts : Diana ;; Juniper ;; Fallon
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Storm Control
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: When your talk is as low as your head is high.

BerichtOnderwerp: Re: Slow and Steady   vr nov 17, 2017 1:54 pmDe stekende pijn werkte afleidend. Het was een positief punt, juist, want het had net de juiste snaar geraakt die tot de uiting van haar peculiarity had gezorgd. Het was een begin. Diana ademde diep in, blokkeerde de pijn - deed in ieder geval een poging tot - en ontdeed haar hoofd van gedachten. De hellhounds gromden en Diana hield de twee in de gaten. Iets dat een seconde na niet meer nodig was, aangezien Crimson het nodig had gevonden ze te doen laten verdwijnen. Het was verbazingwekkend, de kracht die de meid bezat. Blijkbaar iemand met niet een sterk gevorderde kracht, maar de mogelijkheid tot meerderen. Zo had het gebleken, in ieder geval. Illusies, oproepen, teleporteren (waarschijnlijk, Diana nam aan dat de twee ‘honden’ niet voor altijd verdwenen). Meer? Waarschijnlijk. Het was enigszins een risico geweest het op te nemen tegen deze krachtige roodharige, maar ach. Ze zou het merken. Dodelijke bedoeling had ze volgens haar niet, anders had ze meteen wel een andere houding aangenomen toen het gesprek van start was gegaan. Also, waarom bevond ze zich anders in de - pretty much - vredige lus van Bluebonnet?

Haar zicht was gedeeltelijk ontnomen geweest toen de storm zich naar de overkant verspreidde. Een eigenlijk vrij kwetsbaar punt, maar dat werd gelukkig weer overkapt door haar ‘aanval’ die de tegenstander - hopelijk - niet de mogelijkheid gaf gebruik te maken van dit opengestelde moment. De storm had Crimson bereikt, maar ondanks her en der wat beschadigingen bevond ze zich nog op haar plaats. Diana had geen idee of de chick haarzelf inhield, ze ‘het beste voor het laatste’ bewaarde of dat dit simpelweg haar sterkste verdediging was. Dit laatste betwijfelde ze; ze kon zichzelf vast ook teleporteren of iets dergelijks.
In ieder geval had ze wat verwondingen opgelopen, en ondanks dit haar in haar goed recht was - ook haar arm bloedde nog - en het haar eigen kracht bevestigde, voelde ze zich lichtelijk schuldig dat ze de - voor haar - onschuldige meid verwond had. “That was freaking awesome, but is that all you got?” Een compliment en belediging in een, hmm. Een uitdaging. Ze beantwoordde Crimsons’ brede grijns met haar eigen. “Thanks?” Ze ademde nogmaals diep in en uit, haar tanden op elkaar klemmend tegen de pijn. “Guess you’ll have to find out.” Weer een grijns. De twee hadden even de tijd genomen voor het wisselen van woorden, maar ze stond nog steeds op scherp. De ander ook, ongetwijfeld. “Why don’t you show me what you got, princess?” Een wellicht foute beslissing. Ze knipoogte.

_________________


[ and wait ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t737-diana-maylinn#16097
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Slow and Steady   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Slow and Steady
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» All of my friends are heathens take it slow

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: t r a i n i n g . s p a c e
-
Ga naar: