Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Silhouettes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Diana Maylinn
I of the storm
I of the storm
avatar

PROFIELAantal berichten : 81
IC-berichten : 28
Registratiedatum : 03-10-17
Leeftijd : 21
Accounts : Diana ;; Juniper ;; Fallon
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Storm Control
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: When your talk is as low as your head is high.

BerichtOnderwerp: Silhouettes   do okt 12, 2017 11:40 amI'll be the calm
I will be quiet
Stripped to the bone,
I wait

No, I'll be a stone,
I'll be the hunter
A tower that casts
A shade

Het was zo'n avond. Een avond waarbij de drang uit de dagelijkse sleur te stappen groot was. Een avond waarbij ze zich voor een paar uur gewoon wilde voelen. Een avond die net iets meer entertaining zou zijn dan simpelweg in de lus te blijven. Dit was dan ook de reden dat Diana momenteel gehuld was in een zwart jurkje en hakken. Haar mascara was ingeruild voor net iets meer; haar ogen waren versierd met onder andere eyeliner en haar lippen waren rood. Ze zat op deze manier lekker in haar vel, voelde zich wat ouder - voelde zich gewoon. Een twintigjarige die haar avond besteedde in de plaatselijke bar en niet elke dag dezelfde dagindeling beleefde en moeite moest doen geen kwade stormen te doen razen.

Niet veel later kwam de muziek die werd verstomd door de grote deur haar tegemoet. Het vage, gelige licht die door de deur zichtbaar was, was uitnodigend. Buiten was er een kans op Hollows en je bevinden achter - een soort van - veiligere deuren klonk net iets fijner in de oren dan in de donkere, open buitenlucht. Diana opende de deur en liet deze met een zachte plof achter haar dichtvallen.

Ze richtte zich op de bar; baande zich een weg door een aantal dansende personen die haar niet bekend voorkwamen. Eerst wat alcohol. De meesten kwamen hier met vrienden, maar de blondine was sociaal en zelfverzekerd genoeg een gesprek aan te knopen. Overigens waren er wel meerderen die zich alleen naar een bar begaven, vooral in dit leefgebied. Ze zag het allemaal wel. Diana nam plaats op een lege barkruk die zich naast een ander bevond, die wel bezet was. Ze wenkte de barman: "One Gin Lemon, please."

// En char Lisanne

_________________


[ and wait ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t737-diana-maylinn#16097
Rafe Adler
Jerk Thief™️
Jerk Thief™️
avatar

PROFIELAantal berichten : 161
IC-berichten : 55
Registratiedatum : 15-08-17
Leeftijd : 18
Accounts :
-Rafe Adler
-Typhon Reinswald
-Gunner Jäger
-Delta Newton
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Night vision || Supernatural Swordsmanship
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: You sure you're on my level?

BerichtOnderwerp: Re: Silhouettes   zo nov 19, 2017 9:53 pm

Voorovergebogen, leunend op zijn ellebogen bevond de jongeman zich aan de houten bar. Zo nu en dan bracht hij het glaswerk in aanraking met zijn lippen om het amberkleurige goedje deels naar binnen te laten glippen. Met voorbedachten rade had Rafe zich naar de desbetreffende kroeg begeven in plaats van degene waar hij de afgelopen keren 'vertrouwd' mee was geraakt. Tweemaal achter elkaar was hij de man met de raafzwarte haren, Jeremy, tegen het lijf gelopen tijdens het bezoeken van het beruchte café-- waarvan hij de naam niet eens meer wist. Nooit meer was hij van plan daar ook maar één voet over de drempel te zetten om het risico Jeremy wederom tegen het lijf te lopen te slinken. Daarnaast was het hier redelijk druk waardoor hij minder opviel in de mensenmassa, en dus nog minder risico liep om de man tegen te komen. Voorkomen hem nooit meer tegen het lijf te lopen was echter vrijwel onmogelijk, de man had zijn ogen op Rafe gevestigd en naar wat Rafe van hem had meegekregen, giste hij dat zijn blik niet zomaar zonder slag of stoot zou afwijken. Enigszins was hij hier ook om te vermijden Seji tegen het lijf te lopen. Rafe wist dat de jongen er vrijwel niets aan kon doen, maar dat nam niet weg dat hij zich mateloos kon irriteren aan de naïviteit die hij recentelijk had blootgelegd. Nog maar niet te spreken over Raven waarbij beiden hun dominantie elkaar maar al te graag tegen de haren instreek. Hij kon simpelweg niet met, maar ook niet zonder haar. Zo nu en dan wat rust van die twee was broodnodig.
           Abrupt werd hij uit zijn gedachtes gerukt, terug de eindeloze sleur in, toen een jonge blondine zich positioneerde op de naast hem gelegen barkruk--waar zijn ogen dan ook automatisch naar afdwaalden. Hij kende haar niet, maar kwam hem wel vaag bekend voor, alhoewel kon het ook de whisky zijn die zijn tol met zijn hoofd begon te spelen. Terwijl de muziek redelijk luid op de achtergrond speelde liet hij zijn ogen over haar heen glijden. Rafe probeerde haar gezichtskenmerken te onderscheiden, een poging doend te achterhalen waar hij haar van herkende, en of het überhaupt niet zijn fantasie was die de vrije loop met hem ging. Het gedimde licht -schijnend de sfeer te handhaven- dat de lichtinval op zijn gele vlek begrensde en de alcohol die verhinderde fatsoenlijk impulsen vanuit zijn netvlies te geleiden hielpen daar echter niet bepaald bij. Toen de bartender zich van hen verwijderde nadat de jongedame haar cocktail had voorgeschoteld gekregen liet hij zijn eigen glas wederom contact maken met het hout en vestigde hij zijn blauwe met bruin gemixte ogen op de hare. "You seem familiar," constateerde hij terwijl hij met zijn wijsvinger tegen het glas aantikte, alhoewel het gecreëerde geluid niet opgewassen was tegen de harde blasterende muziek. "Are you stuck, in the daily going-on here, like the endless repeating thing? if you know what I'm saying," sprak hij, ervan uitgaand dat als ze niet wist dat de sleur bestond, ze niet zou weten waar hij het over had en dus hoogstwaarschijnlijk ervan deel uitmaken. Vervolgens schudde hij zijn hoofd omdat hij niet goed uit zijn worden kwam. Normaal gezien hoefde hij niet eens na te denken welke woorden hij te grazen zou nemen, maar blijkbaar viel de whisky hem vandaag niet goed.

OOC; first of all, sorry voor m'n late reactie. Ik zuig echt in het terug in de rpg geraken nadat ik een hele poos in de sleur van het leren heb gezeten AHH rip. Ik hoop dat je wat kan met m'n post tho, en als je er niets mee kan/ergens een geniale ingeving krijgt moet je me maar PM'en want ik sta altijd wel open voor gekke ideeën. Anders zien we wel waar t strandt joe  broo

_________________VOICE  ||  THEME

superidolmako
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t574-rafe-adler
Diana Maylinn
I of the storm
I of the storm
avatar

PROFIELAantal berichten : 81
IC-berichten : 28
Registratiedatum : 03-10-17
Leeftijd : 21
Accounts : Diana ;; Juniper ;; Fallon
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Storm Control
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: When your talk is as low as your head is high.

BerichtOnderwerp: Re: Silhouettes   zo nov 26, 2017 7:55 pmDe barman kwam in beweging en draaide zich om om aan de slag te gaan met haar drankje. Ze haalde haar armen uit de mouwen van haar jas en schudde het ding van haar schouders af, om deze vervolgens over de reling die zich onder de bar bevond te hangen. Op het moment dat een glas met een tik op de bar werd gezet, weerklonk er een stem. De blondine kwam overeind en liet haar blik opzij gaan naar de man die zich naast haar bevond. "You seem familiar," kaatste ze naar hem terug. Een gezicht die ze niet snel kon plaatsen, maar die ze ongetwijfeld eerder gezien had. Veel opties waren er dan ook niet; of hij was een doodnormale burger die besloot de avond in de plaatselijke bar te besteden of hij behoorde tot de lus. Waarschijnlijk het laatste, want dit was een van de eerste keren dat ze de omgeving buiten het huis verkende, dankzij haar korte aanwezigheid hier.

"Are you stuck, in the daily going-on here, like the endless repeating thing? if you know what I'm saying." Ah. Dat dus. Diana pakte haar glas en nam een slokje van het alcoholische goedje. Ze tikte met haar nagels tegen het glas aan, en sloeg haar ene been over de ander. "I know what you're saying," bevestigde ze en schonk hem vervolgens een kleine glimlach. Het feit dat hij zijn hoofd schudde dat gelijk leek te staan aan wat verwarring ontging haar. Haar ogen weken voor even wat af van zijn gezicht en nam hem even in haar op. Hij leek rond haar leeftijd.

Ze zette haar glas op de bar en richtte haar blauwe kijkers weer op die van de onbekende naast haar. "Spending the night sipping whiskey on your own?" Haar lichaam had zich onbewust wat naar rechts gedraaid, zodat ze wat gepast een gesprek aan kon gaan. Ze had geen idee of de opmerking van de gast een uitnodiging was geweest voor een gesprek, maar anders had ze dit er bij deze van gemaakt. Om haar vraag te benadrukken kantelde ze haar hoofd een tikkeltje schuin, terwijl ze haar glas opnieuw oppakte en een slok nam.

_________________


[ and wait ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t737-diana-maylinn#16097
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Silhouettes   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Silhouettes
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: c e n t r e
-
Ga naar: