Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Smoke

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Røg

avatar

PROFIELAantal berichten : 5
IC-berichten : 1
Registratiedatum : 05-10-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Bogeyman
Uiterlijke leeftijd: ???
Quote:

BerichtOnderwerp: Smoke   wo okt 18, 2017 10:42 am


Deze loop was zo mooi! Røg vond de loop van de roodharige dame geweldig, er waren niet alleen heel veel mensen hier, maar ook gewoon heel veel natuur enzo! Het verbaasde hem heel erg. In de loop van miss Jay had hij dit allemaal niet gehad. In hun loop was er enkel stad geweest. Dat en een deel van een bos waar iedere dag een hert werd door geschoten. Hij had dat allemaal wat vreemd gevonden maar was er gewoon mee ingestemd... En nu hij dit zag was hij in de zevende hemel! De jongen, die men enkel kon zien in een cluster van zwarte smog, liep kalm rond in de tuinen van het huis. Waar hij heen ging, verwelkte alles even, in zijn radius dus. Maar zodra hij weer weg was bloeide alles weer mooi op. Gelukkig was zijn bijzonderheid niet permanent voor anderen, dat zou niet fijn zijn voor hun en heel erg jammer hmn. Stil bewoog het rookmonster verder over het gras heen, zijn ogen zoekende naar dingen die hij nog niet had gezien. Jammer en helaas kon hij niet dichter komen om het te observeren, want dan veranderde het gewoon in iets vreselijk. Nja, vreselijk... Voor Røg was het gewoon normaal geworden en hij snapte daarom ook nooit de reacties van mensen op dingen zoals spinnen en vleermuizen of zelfs monsters. Ze deden toch niks? Dus waarom dan zo bang zijn? Je moest juist bang zijn van de echte monsters! De mensen die je wilden pijn doen en je wilde wegnemen en doden... Dat waren de echte monsters.
Toen hij iets hoorde stopte de wolk meteen met bewegen waarna hij zich een kwartslag draaide en zijn ogen focuste op wat hij had gehoord. Hij kantelde zijn kop wat, ondanks dat niemand dat ooit zou zien en zei met zijn dubbele stem; "Hallo?"

-Open <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kyteranne Nuntissa
Mademoiselle
Mademoiselle
avatar

PROFIELAantal berichten : 45
IC-berichten : 35
Registratiedatum : 09-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Tissa, Elesis, Haythel, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Air
Uiterlijke leeftijd: 2 Years
Quote: "Rien n'est vrai tout est permis."

BerichtOnderwerp: Re: Smoke   ma okt 23, 2017 3:36 pmRustig had Tissa geslapen in de vensterbank voor het raam. In eerste instantie had ze naar buiten gekeken. Toegekeken hoe de regen tegen het raam aan sloeg en haar visie verslechteren. Toegekeken hoe haar krachten werden aangewakkerd door de wind die tegen de ramen aan sloeg, maar ook weer af naam met dezelfde gang als de wind weer ging liggen. Het voelde soms hypnotiserend aan en had er uiteindelijk voor gezorgd dat Tissa zich had neergelegd en in slaap was gevallen. Op zich niet een rare gewoonte voor een kant. Anderen zouden er niet verrast van op kijken.

Ze bevond zich al een behoorlijk aantal jaar in de lus, maar nog altijd was het franse accent in haar woorden te herkennen. Een gewoonte dat er in was gebeiteld en die ze er ook niet meer uit zou krijgen. Ze had er nog nooit iemand over horen klagen, dus zo erg zou het vast ook niet zijn. Langzaam opende de witte poes haar ogen. Haar heldere blauwe ogen keken naar het glas voor haar. Een straaltje zonlicht was langs de wolken heen gekropen en zorgde ervoor dat het in no time ontzettend warm was geworden achter het raam. Met lichte tegenzin ontwaakte Tissa volledig en kwam ze recht. Ze strekte zichzelf uit, waarna ze haar vacht uit schudde. Ze wou zich omdraaien en naar beneden gaan om te kijken of ze iets van eten bijeen kon scharrelen, maar toen viel haar blik op de buitenwereld. De regen had het raam zo goed als schoon achter gelaten waardoor Tissa naar buiten kon kijken. Hoe lang Tissa had geslapen wist ze niet zeker. De zon stond wat laag dus ze gokte dat het aan het einde van de middag zou zijn. Haar blik ging de tuin in en bleef haken bij een wezen dat ze nog niet eerder in haar lange leven had gezien. Ze kon het niet anders beschrijven dan een wolkje rook. Het intrigeerde haar. Ze wist niet of het een peculiarity was van iemand of dat het een vijandig wezen was, maar er was maar een manier om dat uit te zoeken.

Met een zwiep van haar staart wist ze het raam open te gooien met een windvlaag. Zwevend in de lucht stapte ze naar beneden en sloot het raam zorgvuldig achter haar. Ze volgde het wezen en was op een paar meter afstand toen het zich op haar richtte. Tenminste, daar ging ze vanuit. Ze wist nog altijd niet goed waar ze moest kijken om diens ogen te vinden, als hij al ogen had. "Hallo?" klonk het. De stem klonk dubbel. Tissa keek er wat van op, maar probeerde zich niet van haar stuk te laten brengen. Een vriendelijke blik verscheen in haar ogen. ”Hello, are you new here?” vroeg ze. Ze ging eerst van haar eerste gedachten uit, mocht het wezen een gevaar vormen, dan zou ze zichzelf maar moeten redden uit een benarde situatie.

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t100-kyteranne-nuntissa
 
Smoke
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g a r d e n s
-
Ga naar: