Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Morgan Ellish

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Morgan Ellish

Morgan Ellish

PROFIELAantal berichten : 23
IC-berichten : 9
Registratiedatum : 17-10-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Pure drugs
Uiterlijke leeftijd: 14
Quote: Every little thing is gonna be alright

BerichtOnderwerp: Morgan Ellish   do okt 19, 2017 9:36 pm

Morgan Ellish

a l g e m e e n
Leeftijd:76
Uiterlijke leeftijd: 14
Bijzonderheid: Pure drugs! De naam zegt het al een beetje, elke seconde worden er in Morgans lichaam allerlei drugs aangemaakt. De hoeveelheid hiervan en het effect ervan op haarzelf kan ze nog enigszins bepalen d.m.v. haar eetpatroon en de hoeveelheid vocht die inneemt. Als ze hier niet goed op let begint ze steeds meer de controle te verliezen waardoor de invloeden van de drugs het steeds meer over nemen. Welke drugs in werking treedt hangt dan meestal af van wat ze het laatst gegeten heeft, haar energieniveau of haar hormoonhuishouding. Het is dan erg belangrijk dat ze op tijd weer genoeg water drinkt, want in het ergste geval beginnen de negatieve effecten van de drugs boven te komen en gaat ze helemaal bad en kan helemaal paranoia worden etc. Behalve water kan ook olie haar gave erg verzwakken. Het is best moeilijk om de volledige controle over haar gave te hebben aangezien lichaamsprocessen moeilijk te besturen zijn, maar het is wel mogelijk. Morgan kan de drugs ook produceren voor de buitenwereld waarbij ze voornamelijk met haar handen bijvoorbeeld hele hoeveelheden poeder of vloeistof tevoorschijn kan toveren. Verder heeft ze een hele sterke band met de aarde aangezien haar gave hiervan afkomstig is en ze op de juiste plekken ook onder anderen hennepplanten kan laten groeien. Ten slotte kan haar gave een verslavende werking hebben op anderen die ervan gebruiken. Niet alleen kunnen ze verslaafd raken aan de drugs, maar zelden daardoor ook aan haar, waardoor ze heel aanhankelijk worden naar haar toe. Als ze zelf onder invloed is spelen haar ogen vaak boekdelen. Hieraan is voor kenners af te lezen welke drugs er van invloed is en ook kan ze haar toestand (wat ze allemaal ziet en voelt door de drugs) lichtelijk met anderen delen als deze diep genoeg in haar ogen kijken. Zodra de ander wegkijkt zal deze hypnotiserende werking dan ook meteen weer vervagen.  

Ouders:
Charls Ellish
Judith Ellish
Broers/zussen: Veel
Geboorteplaats: Carlifornia

u i t e r l i j k
Foto: zie profielfoto
Face claim: Dominica Podsiadlowska
Omschrijving uiterlijk: Morgan kenmerkt zich qua uiterlijk vooral door haar middellange dreadlocks en haar grijs-wit-zilverachtige ogen. Ze heeft een lengte van 1,68 m en is vrij smal, maar oogt niet al te fragiel. Over het algemeen heeft ze een hele krachtige en zelfverzekerde uitstraling. Als ze onder invloed is kan het nogal afwijken, maar haar ogen spreken op dat vlak (zoals eerder al genoemd) vaak wel boekdelen.

i n n e r l i j k
Karakter: Morgan heeft een vrij complex karakter, voornamelijk omdat ze best vaak in gevecht is met zichzelf. Naar de buitenwereld kan ze heel chill en zelfverzekerd overkomen. Ze is heel intuïtief, wat aan de ene kant hele mooie dingen met zich mee kan brengen, maar haar aan de andere kant ook erg impulsief en koppig kan maken als ze eenmaal haar eigen overtuiging heeft. Ze laat niet zomaar over zich heen lopen en heeft ook zeker wel temperamentje. Ze is enorm avontuurlijk en voortdurend opzoek naar nieuwe prikkels. Deels door haar gave is ze een fanatieke foodie en heeft heel veel passie voor muziek. Ze speelt de gekste instrumenten waar velen anderen nog nooit van gehoord zouden hebben. Door haar vele interesses kan ze erg inspirerend zijn.    
Door haar gave en de invloed die het gehad heeft op haar verleden kan Morgan voor mensen die van haar willen houden nogal wat trouble betekenen. Zolang alles in haar omgeving vredig is en Morgan zich veilig voelt is alles goed. Zodra het hier echter te veel van af wijkt, of als mensen figuurlijk te dicht bij komen, zoekt ze al snel haar toevlucht in haar gave. Ze vind het heel moeilijk zich emotioneel kwetsbaar op te stellen en heeft wat dat betreft ook best wel wat vertrouwens- en hechtingsproblemen. Ze probeert vaak weg te rennen van haar problemen omdat ze deze niet onder ogen durft te komen.  

Sterke punten: Chill, avontuurlijk, inspirerend, artsy, goed hart, drugs for free
Zwakke punten:Hechtingsproblemen, drugs, temperamentje, koppig, moeilijke persoonlijkheid.

g e s c h i e d e n i s
Morgan werd als zesde geboren in een gezin met elf kinderen. Haar ouders hielden veel van haar, maar aangezien niemand haar gave snapte was ze een vrij moeilijk kind waar niemand op de juiste manier mee om wist te gaan. Het leidde tot een lastige jeugd. Pas toen het helemaal uit de hand liep begonnen haar ouders hulp te zoeken. Hierdoor kwam ze bij verschillende jeugdinstanties terecht. Niemand wist echter raad met haar mate van drugsproblemen en ook niemand had een idee waar ze in gods naam het gevaarlijke spul steeds vandaan haalde. Uiteindelijk ontdekten haar ouders dat ook een ver familielid lang daarvoor dezelfde bijzonderheden had vertoond. Deze ontdekking en nog meer onderzoek leidden ertoe dat Morgan in een lus in Engeland terecht kwam. Hier kreeg ze het veel beter, maar haar verleden had al veel sporen achtergelaten. Ze kon niet lang op dezelfde verblijven en begon in haar eentje tussen de verschillende lussen te reizen, niet bang voor de gevaren die in de normale wereld op de loer lagen. Op een gegeven moment ontmoette ze de jongen Guy, die de bijzonderheid had zichzelf en anderen de eeuwige jeugd te bieden. Hij zorgde ervoor dat Morgan de lussen niet langer nodig had om jong te blijven en dus was ze vrij om te gaan waar ze wilde. Alhoewel Morgan haar kans greep en de hele wereld over reisde, bleef haar vriendschap met Guy bestaan. Toen ze elkaar jaren later weer terug zagen bloeide hun vriendschap uit tot liefde. Er is nu echter relatietrouble in paradise en de enige persoon die Morgan zich  kon bedenken om naartoe te gaan leeft in de lus van Miss Bluebonnet...

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Louise Bluebonnet
Momma Burd
Momma Burd
Louise Bluebonnet

PROFIELAantal berichten : 1327
IC-berichten : 137
Registratiedatum : 02-10-16
Leeftijd : 20
Accounts :
. Louise
. Ethan
. Clarke
. Parker
. Carina
. Maybel

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ymbryne
Uiterlijke leeftijd: 34
Quote: Intelligence without ambition is a bird without wings

BerichtOnderwerp: Re: Morgan Ellish   do okt 19, 2017 10:46 pm


_________________

theme x voice x more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t10-louise-catherine-left
 
Morgan Ellish
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: