Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 sᴡɪsʜ sᴡɪsʜ

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rinzler
Gerome's Princess
Gerome's Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 480
IC-berichten : 77
Registratiedatum : 19-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Program (Enhanced Combat & Gravity Manipulation)
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: ᴡʜɪᴘ, ᴡʜɪᴘ, ʀᴜɴ ᴍᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ʀᴀᴄᴇʜᴏʀsᴇ

BerichtOnderwerp: sᴡɪsʜ sᴡɪsʜ   za okt 21, 2017 5:19 pm

Rinzler
In het begin van de avond leek iedereen de tijd nodig te hebben om los te komen. Maar nu, enkele tijd later? Hah. Felle lampen flikkerden door de ruimte, harde muziek klapte uit de boxen. Er werd gelachen, gedronken, gedanst. Rinzler zat aan de bar, met een plastic beker bier in zijn ene hand. Vanachter zijn zonnebril, wat de ruimte enkel nog maar donkerder maakte, bekeek hij de vrolijke menigte. Waar hij voornamelijk naar keek waren de vreemde outfits die iedereen droeg. Niet dat hij daar niet aan mee deed hoor, hij zag er net zo erg uit. Want schijnbaar was het oktober, de maand van de horror. Halloween. Een tijd waarin men legaal kon griezelen. Normaal gesproken zou Rinzler nooit aan dat soort bullshit meedoen. Doe maar gewoon, dan ben je goed genoeg, right? Maar sinds hij toch niks te doen had, en hij nachten door ging halen, was dit een prima alternatief. Dankzij een hele behulpzame jongedame, had hij een kostuum kunnen lenen. Een foute, Amerikaanse politieagent, zo hadden ze het benoemd. Het bestond uit een beige/bruine blouse, met shorts in dezelfde kleur. Onder zijn neus zat een vreselijke, neppe snor geplakt en de zonnebril had de "outfit af moeten maken". Nog nooit had Rinzler zich zo ongemakkelijk gevoelt maar hey, in deze omgeving blindeerde hij perfect.  Geen reden om zich slecht te voelen.
Nadat hij gulzig het alcohol achterover had geslagen besloot hij om zich bij de dansende menigte te mengen. Het snelle tempo van de muziek gaf hem de motivatie vrolijk mee te bewegen. Onbewust, maar niet ongewild. Eenmaal op de dansvloer werd Rinzler meegenomen in de omgeving. Soepel begon zijn lichaam te bewegen, mee op de maat van de muziek. Wat hij precies aan het doen was, hij had werkelijk geen flauw idee. Maar het voelde fijn, bevrijdend en het was overduidelijk dat hij genoot. De glimlach stond gegraveerd op zijn gelaat. Een lach die enkel breder werd nadat hij lol kreeg met een bepaald groepje. Ze kopieerden elkaars pasjes, of vulden elkaar aan. Een plezier dat  voor een lange tijd aanhield. Hoeveel tijd er precies voorbij streek, Rinzler had werkelijk geen flauw idee, maar hij merkte wel dat hij behoefte kreeg aan een sigaret. Misschien nog wel met een nieuw drankje.
Met enige tegenzin had hij zich losgerukt van de dansvloer, waarna hij zich een weg naar de uitgang begon te banen. Het vinden van de uitgang duurde even maar het was gelukt. Eenmaal buiten haalde Rinzler opgelucht adem, terwijl zijn vingers het sigarettenpakje uit zijn broekzak viste. Pas toen merkte hij op hoe warm het daarbinnen was geweest. Zijn vrije hand streek enkele zweetdruppels van zijn voorhoofd af. ,,So goddamn hot," mompelde hij, waarna een sigaret tussen zijn lippen belandde. Na deze aangestoken te hebben richtte hij een blik op de onverlichte, duistere straat voor hem. Over griezelig gesproken.

♦️.♦️

_________________
Theme *new*    Tribute

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
sᴡɪsʜ sᴡɪsʜ
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: c e n t r e
-
Ga naar: