Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Diphylleia Grayi

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kyteranne Nuntissa
Mademoiselle
Mademoiselle
avatar

PROFIELAantal berichten : 45
IC-berichten : 35
Registratiedatum : 09-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Tissa, Elesis, Haythel, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Air
Uiterlijke leeftijd: 2 Years
Quote: "Rien n'est vrai tout est permis."

BerichtOnderwerp: Diphylleia Grayi   zo okt 22, 2017 4:45 pmTissa keek zwijgend uit het raam naar buiten. Vandaag was een dag als velen. Het regende buiten, precies op tijd, en de meeste peculiars waren of binnen of in het centrum. Bijna niemand zou zich buiten wagen met dit weer. Misschien iemand die de kracht had van water of regen en zich er sterker door zou voelen. De windvlagen die met de bui kwam lieten Tissa genieten. Het gaf haar energie, zin om iets te doen, maar ze bleef een kat. Ze kon niet veel dan binnen zitten en wachten totdat de storm zou gaan liggen en dan zou die energie met dezelfde vaart weer verdwijnen. Het was frustrerend maar Tissa had er met de jaren geleerd mee te leven. Ze bevond zich in de vensterbank van het raam van de torenkamer. De vensterbank was te klein voor een mens om erin te zitten, maar perfect voor een kat. Tissa bestempelde het dan ook als één van haar lievelingsplekken. Ze kon genieten van de buitenlucht zonder gestoord te worden. Natuurlijk kwam er hier af en toe ook een peculiar naar binnen, maar meestal bleven ze niet lang aangezien hier niks bijzonders was en de ruimte buitengewoon krap was. Maar natuurlijk kon ook hierop een uitzondering worden gemaakt. Een windvlaag was te voelen, maar ditmaal van achteren. Tissa hoefde niet om te kijken om te weten dat iets of iemand zojuist de deur had geopend van de torenkamer. Tissa besloot zich maar wat te socialiseren en kwam recht. Even strekte ze zichzelf. Een katten gewoonte die ze niet van zich af kon schudden. Het maakte niet uit hoe lang ze nu al met de mensen leefde, ze zou die trekjes altijd behouden. Nadat ze haar lange witte vacht had uitgeschud, draaide ze zich om richting de persoon die was binnengekomen om zich vervolgens weer met haar kont neer te zetten in de vensterbank. ”Good afternoon”

{OOC: Open voor iedereen c:

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t100-kyteranne-nuntissa
 
Diphylleia Grayi
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: t o p f l o o r :: t o w e r
-
Ga naar: