Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Algemeenheid kletstopic

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Louise Bluebonnet
Momma Burd
Momma Burd
avatar

PROFIELAantal berichten : 1327
IC-berichten : 137
Registratiedatum : 02-10-16
Leeftijd : 20
Accounts :
. Louise
. Ethan
. Clarke
. Parker
. Carina
. Maybel

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ymbryne
Uiterlijke leeftijd: 34
Quote: Intelligence without ambition is a bird without wings

BerichtOnderwerp: Algemeenheid kletstopic   zo okt 22, 2017 11:22 pm

.

.


.

. OOC berichten .

Peculiar Children is een community waarin we, zoals ieder forum natuurlijk, graag zien dat ieder lid het naar zijn zin heeft. De site is nogal wat gegroeid in ledental en er is een hele hoop veranderd, wat ontzettend mooi is, maar het zou vreemd zijn om sommige regels/richtlijnen niet mee te laten veranderen. Mede hierom even een heads up over het volgende. Het kletstopic vormt toch wel het hele sociale aspect van dit forum. Vrijwel alle OOC-berichten vinden hier plaats. Nu willen we natuurlijk wel dat iedereen zich in dat betreffende topic thuis voelt. Daarom zou het fijn zijn als iedereen er rekening mee houdt in het kletstopic de algemene, alledaagse dingen deelt en de specifiekere dingen in andere topics of in de PM. Natuurlijk mag er gedeeld blijven worden over van alles en nog wat, zolang het binnen proporties valt dat iedereen erover mee kan praten. Het houdt wel in dat we een klein beetje moeten gaan categoriseren. Onderstaande lijstje bevat topics die een beetje verwaarloosd zijn, maar waarvan het me een goed idee lijkt dat we zijn weer gaan gebruiken.


  • Voor hype over fandoms; Boeken, films & series
  • En voor muziek/artiesten zie Musica of Fangirlen over musicaa
  • Voor enthousiasme over karakters/topics/plotjes zoveel mogelijk via PM. (Dit geldt meer voor erg specifieke dingen, er mag natuurlijk nog steeds gecomplimenteerd worden over karakters/posts etc! c:)


Denk dus eventjes van te voren na waar je het plaatst, en of het niet zo ver gaat dat anderen het gevoel krijgen dat er geen woord tussen te krijgen is. Deze mededeling is geen verwijt naar wie dan ook of aanleiding van een specifieke gebeurtenis. Het gaat er meer over dat de site groeit en we met meer mensen een plekje delen.

Bedankt voor jullie tijd en begrip!

Groeten,
Het Team.

_________________

theme x voice x more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t10-louise-catherine-left
 
Algemeenheid kletstopic
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: i n f o r m a t i o n :: a n o u n c e m e n t s
-
Ga naar: