Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Fallon Noorthey

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Fallon Noorthey

Fallon Noorthey

PROFIELAantal berichten : 37
IC-berichten : 11
Registratiedatum : 24-10-17
Accounts : Fallon ;; Diana ;; Juniper
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Obscure - Negative Touch
Uiterlijke leeftijd: 19 y/o
Quote: This band is so dysfunctional it makes Metallica look like the goddamn Jonas Brothers.

BerichtOnderwerp: Fallon Noorthey   do okt 26, 2017 1:15 pm


Naam: Fallon ‘Fall’ Noorthey
Leeftijd: 29
Uiterlijke leeftijd: 19
Verjaardag: 16 juli
Geboorteplaats: California, USA

[ Obscure - Negative Touch ]
Haar aanraking heeft invloed in negatieve zin: wanneer haar vingertoppen een ander persoon (of een ander levend organisme) aanraken ontdoet ze diegene van positieve energie en emoties. Dit gebeurt niet in een flits, maar hoe langer ze degene aanraakt, hoe meer goede energie zal ontgaan. Wat hier het gevolg van is, is dat enkel donkere gedachten en energie achterblijven.

(In overleg met Marlon): Aangezien Olivia de kracht bezit een ander op te vrolijken met zowel het veranderen van aura’s als haar ‘Cheer Up Lullaby’, houden Fallon en Olivia elkaar in balans. Olivia is voor Fall soms nodig haarzelf boven eigen positief verlies te houden - wanneer Fall de positieve energie van een ander niet regelmatig tot haar neemt heeft dit invloed op haar eigen welzijn - en haar goed te doen aan positieve energie en emoties. Dit verklaart ook waarom Fallon een tijd een duistere periode doormaakte; Olivia is een hele poos niet om haar heen geweest.

[ Uiterlijk ]
Fallon heeft een gemiddeld tot lange lengte van 1 meter 73. Ze is slank met rondingen op de juiste plaatsen. Hier maakt ze dan ook vaak gebruik van: ze draagt vaak zwarte kleding die soms een tikkeltje uitdagend/see-through-ish zijn, maar echter wel op een vrij gepaste manier. Ze is altijd op hakken te vinden. Haar ogen zijn vrij groot en zijn groen van kleur. Verder heeft ze lange bruin/zwarte haren die tot een stuk onder haar schouders vallen.
Faceclaim: Elizabeth Gillies (Als Gigi in Sex&Drugs&Rock&Roll)

[ Innerlijk ]
Een attitude van hier tot Tokyo. En dan niet dat ze zichzelf zo geweldig vindt, maar ze heeft letterlijk lak aan de wereld en alles wat regels betreft. Ze doet haar eigen ding, punt. Meningen van anderen interesseren haar ook vrij weinig. Fallon is overigens wel vriendelijk, maar dan voornamelijk als ze je mag of ze echt dol op je is, maar over het laatste is dan ook meestal veel tijd verstreken. Het duurt lang voor ze iemand dichtbij laat, maar wanneer dit het geval is en je veel voor haar betekent, doet ze alles voor je. Ze maakt veel sarcastische, witty opmerkingen en is over het algemeen erg grappig. Een persoon die je vaak met haar ogen zult zien rollen, haar bek over van alles en wat opentrekt en doet en laat waar ze zelf zin in heeft, dus.

[ Plus- en minpunten ]
+  / - Gaat altijd voor perfectie
+  Erg onzelfzuchtig
+ Intelligent
- Impulsief
- Soms onbewust manipulatief

[ Geschiedenis ]
- Geboren in California
- Zong in een rockband
- Kreeg een langdurende relatie
- Vriend bleek een asshole
- Lange tijd gereisd met de motor, verkende zowel 'normaal' gebied als lussen, kwam terecht in wat lussen maar settelde nooit al te lang op een locatie
- Ontmoette soulmate Olivia in Sicilië
- Moest Sicilië verlaten en reisde verder
- Kreeg opnieuw een relatie; moest haar verlaten door haar plots heftig aanwezige peculiarty die meer kracht begon te eisen dan normaal en oncontroleerbaar(der) werd
- Reisde nog wat
- Arriveerde in Noorwegen

(Meer uitgewerkte informatie te lezen in de RPG.)

_________________


In spite
Enthralled
So to whatever end
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
Zeal Dreyar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Fallon Noorthey   vr okt 27, 2017 7:56 pm


_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
 
Fallon Noorthey
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: