Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Jackie Suthcliff

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jackie Suthcliff

Jackie Suthcliff

PROFIELAantal berichten : 3
IC-berichten : 1
Registratiedatum : 28-10-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Jackie, Jake, Jeremy, Jinn, JR, Gerome, Haythel, Penelope, Namida, Link, Seji, Zeal, Laxus, Tissa
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Light Warlock || Arch Angel
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: We serve the light.

BerichtOnderwerp: Jackie Suthcliff   za okt 28, 2017 2:32 pm
JACKIE SUTHCLIFF


G E N E R AL
Full name: Jackie Suthcliff
Nickname: none
Age: 37 years old
Partner: none
Ex-partners: Simon
Place of Birth: Wolfston
Day of Birth: 13th december
Siblings: Jeremy Suthcliff (twin brother), Drake Suthcliff(older brother)
Parents: Cynthia Suthcliff (mother), John Suthcliff (father)
Offspring: none
Ability: Arch Angel and Light Warlock

P E R S O N A L I T Y
Strong points: Friendly, eager to help, strong sense of justice, brave, honest, caring
Weak points: Sensitive, protective, doubtful
In depth: Jackie in een jongeman die alles doet om te beschermen wat hem lief is, maar ze niet onterecht in gevaar brengt. Hij heeft er alles voor over om andere te beschermen, maar zal nooit onnodige risico’s nemen. Hij denkt goed na over beslissingen en zal nooit iets doen zonder er goed over nagedacht te hebben. Hij is een behoorlijke serieuze man, maar kan ook lol en plezier hebben op zijn tijd. Hij vind familie erg belangrijk ondanks het feit dat hij weinig contact heeft met zijn familie.

A P P E A R A N C E
Faceclaim: Lee Hong Ki
In depth: Jackie heeft bleek blond haar en heldere ogen. Zijn ogen kunnen geel/wit worden wanneer hij zijn krachten gebruikt. Hij draagt meestal casual kleding. Hij heeft een ketting rond zijn hals met een zwaar eraan. (Klik voor foto). Hij kan deze ketting veranderen in een daadwerkelijk zwaard waar hij goed mee kan vechten. (Klik voor foto). Als hij de ketting in het zwaard verandert, dan verandert hij tevens naar zijn echte vorm wat een Arch Angel is. (Klik voor foto).

P E C U L I A R I T Y
Light warlock: Als warlock van het licht kan Jackie anderen helen. Hij kan wonden genezen van klein naar groot. Natuurlijk kost het wel meer energie hoe groter de wond. Ook kan hij mensen terugbrengen tot leven, maar dit kost hem ontzettend veel energie. Ook is hij als enige immuun voor de krachten van de duister warlock en dus immuun tegen de krachten van zijn tweelingbroer Jeremy.

Arch Angel: Als Arch Angel is Jackie onsterfelijk. Hij kan teleporteren en kan goed vechten met zijn zwaard. Jackie draagt als Arch Angel een groot wit gewaad met gouden details die zijn gezicht laat verdwijnen. Zijn gezicht is niet te zien als hij een Arch Angel is. Hij heeft grote witte vleugels en kan dus vliegen. Hij heeft nog altijd de kracht om anderen te genezen, maar kan dit beter en op grotere schaal doen als hij in deze vorm is. Ook is het zijn plicht als Arch Angel om anderen te beschermen.

P A S T
Childhood: Jackie is geboren in een blij gezin. Zijn moeder, Cynthia, was een warlock die de krachten van natuur had. Ze was veel in de tuin bezig. Zijn vader, John, was eveneens een warlock en had de krachten van het licht. Jackie is tegelijk met zijn tweelingbroer Jeremy geboren. Echter waren Jeremy’s ogen pik zwart en Jackie’s ogen helder wit. De oogkleur weerspiegelde de krachten die zij bezaten. Dus vanaf het begin wisten zijn ouders dat Jackie de krachten had van het licht. Dit hield in dat hij mensen kan genezen. De krachten van een warlock ontwikkelen zich pas vanaf het tiende levensjaar. In eerste instantie wilden zijn ouders hem en zijn broer op school houden tijdens deze periode, maar aangezien Jeremy gevaarlijke krachten bezat, besloten ze thuis les te geven. Hierdoor kwam Jackie minder in aanraking met leeftijdsgenootjes, maar hij had het nog altijd naar zijn zin met zijn tweelingbroer en met zijn ouders. Hij had het altijd goed kunnen vinden met zijn tweelingbroer, maar zodra ze niet meer naar school gingen, werd dat jammer genoeg minder. Jackie had het gevoel dat Jeremy niet blij was en probeerde hem op te vrolijken, maar Jeremy duwde hem enkel verder van hem weg en wou hem niet vertellen wat hem dwars zat. Doordat Jackie de kracht van licht had, kon hij hun moeder helpen in de tuin en met zijn vader hun krachten uitoefenen. Jeremy werd eveneens aangemoedigd om zijn krachten uit te oefenen, maar de jongen weigerde. Iedereen wist dat het gevaarlijk was voor een warlock om zijn krachten niet te beoefenen, maar hun ouders wouden Jeremy niet dwingen, dus besloten ze het erbij te laten.
Op Jackie’s en Jeremy’s twaalfde verjaardag, ging het mis. Jeremy had enkel zijn hand op gestoken om zijn familie te begroeten, maar met die handeling, had hij zijn ouders en zijn tante vermoord. Zijn krachten hadden zichzelf geactiveerd zonder dat Jeremy het door had. Enkel Jackie had dit gezien. Hij had het verdriet en de angst gezien in de ogen van zijn broer. Jackie had nog zo geprobeerd zijn familie er van te overtuigen dat Jeremy dit niet had willen doen en dat hij een lieve jongen was, maar zijn familie wou niet naar hem luisteren. Zijn familie had Jeremy altijd gezien als het zwarte schaap van de familie en gaf hem, ondanks zijn jonge leeftijd, de schuld van alles. Jackie probeerde nog zo in de verdediging te schieten voor Jeremy, maar dit kon er tevens voor zorgen dat Jackie ook werd verstoten van de familie en Jackie durfde dat niet. Jeremy rende weg van huis en Jackie werd meegenomen door hun grootouders om door hen te worden opgevoed.

Teen: Jackie ontwikkelde zijn krachten verder en begon een baantje in een lokaal ziekenhuis om anderen te helpen. Het voelde aan als zijn plicht om anderen te helpen, maar eigenlijk deed het hem niet goed. Hij had het gevoel dat hij opgesloten zat. Dat hij nergens anders heen kon. Desondanks dat gevoel bleef Jackie door gaan. Hij bleef zijn krachten gebruiken, totdat het uiteindelijk te veel werd. Zijn krachten begon zijn lichaam over te nemen. Hij leek licht te geven en uiteindelijk kon zijn lichaam niks anders dan bezwijken en overleed hij. Echter zou het niet lang duren voordat hij weer tot leven zou komen. Hij kwam in contact met een Angel. Een Angel van een hoge stand. De Angel sprak hem toe en prees hem voor zijn acties om de mensheid te beschermen van het kwaad. De Angel was hem zo dankbaar dat hij hem terug op de wereld wou hebben ditmaal echter niet enkel als een warlock. Om de mens weer te beschermen en hen te helen. Als Jackie die voorwaarden zou accepteren, zou hij terugkeren met de titel Arch Angel. Jackie wist dat dit zijn lot was en acceptereerde het, waarmee hij weer tot leven kwam. Echter had hij ditmaal een ketting rond zijn hals en een ring rond zijn vinger. De ketting kon hij in een zwaard veranderen en de ring voorkwam dat zijn krachten zijn lichaam weer overnamen.

Adult: Zijn grootouders waren al en oud. Jackie had hen altijd kunnen beschermen tegen kwade ziektes, maar niet tegen de dood. Nadat zijn grootouders waren overleden, besloot Jackie te vertrekken uit Wolfston. Hij pakte zijn spullen en vertrok naar een plek waar bovennatuurlijke wezens niet vanzelfsprekend waren. Hier begon hij te werken in een snoepwinkel en kon hij eindelijk zijn normale leven leiden die hij altijd had willen leiden. Natuurlijk beschermde hij nog mensen en heelde hij ze wanneer hij kon, maar hij probeerde zo normaal te leven als hij kon. Op een dag kwam een man de winkel binnen. De man had heldere witte ogen en een bleke huid met zwart haar. Diens naam was Simon. De man zag Jackie aan voor Jeremy. Jackie snapte in eerste instantie niet wie de man was en waarom hij op hem af was gelopen, maar al snel bleek dat Simon voor Jeremy had gewerkt, maar was ontslagen. De drang om voor iemand te werken was bij Simon zo groot dat hij Jackie begon te volgen. Jackie wist niet goed wat hij met Simon aan moest, maar besloot de man uiteindelijk onderdak aan te bieden bij zijn eigen appartement. Hij besloot de man te helpen en probeerde hem te helpen met het krijgen van een normaal leven. Zo begon ook Simon te werken in de snoepwinkel. Het duurde niet lang voordat de twee een relatie kregen.

Op een avond had Jackie Simon eerder vrijgegeven. Jackie zou de winkel afsluiten. Jackie sloot de winkel en liep over straat heen. Totdat hij plots werd vastgegrepen door iemand. In een steegje werd hij tegen de grond aangedrukt en in elkaar geslagen. Zijn lichaam was totaal verlamd waardoor hij niks kon doen zodra de man hem verkrachtte. Eenmaal thuis kreeg Jackie het niet voor elkaar om Simon het te vertellen. Weken lang had hij zichzelf opgesloten in de slaapkamer en probeerde hij de gedachten en flashbacks weg te drinken. Uiteindelijk kon hij er niet meer tegen en trok hij de ring van zijn vinger. In een treinvaart begonnen zijn krachten zijn lichaam over te nemen en dreigde hij dood te gaan, maar Simon was net op tijd om de ring terug rond zijn vinger te schuiven en hem te redden. Jackie was woest en in die bui kwam het hele verhaal van die avond naar boven. Jackie wist niet wat hij moest doen. Simon probeerde hem te helpen, maar uiteindelijk kon de jongen niks voor hem betekenen ook omdat Simon nog altijd moeite had met normaal functioneren in de samenleving. Uiteindelijk zat er niks anders op dan het uitmaken. Simon vertrok weer en ging terug naar het rijk van Jeremy om daar iemand anders te zoeken waar hij voor kon werken. Jackie had nog jarenlang last van de gedachten van die avond, maar hij wist zijn leven langzamerhand weer bij een te rampen.

Na acht jaar was Jackie haast weer de oude. Een relatie zou hij nooit meer kunnen aangaan, maar hij heeft beter leren vechten waardoor hij zich weer rond anderen kan vertrouwen. Op een avond komt er een meisje aan zijn deur. Ze blijkt Lu te heten en heeft een plan om Jeremy te vermoorden en hem te stoppen. Lu is erachter gekomen dat Jackie de enige is die hem kan stoppen. Jackie wist dat Jeremy bezig was met een rijk en dat hij daarvoor veel mensen pijn doen en ook weet hij dat hij de enige is die zijn broer kan tegenhouden, maar hij wilt zijn tweelingbroer niet vermoorden. Nooit is hij vergeten wat hij de dag had gezien. Hij had gezien hoe verdrietig en geschokt Jeremy was geweest. Altijd had Jackie zichzelf voorgehouden dat Jeremy dit enkel deed omdat hij zich alleen voelde, maar zodra Lu hem vertelde dat Jeremy het deed voor macht, wist Jackie dat de Jeremy van vroeger er niet meer was. Hij besluit Lu te helpen en samen gaan ze op weg naar Jeremy. Lu weet de elektriciteit in het gebouw uit te schakelen en Jackie neemt zijn kans om naar Jeremy toe te gaan. Nog even probeert hij met zijn broer te praten, maar al snel komt hij erachter dat er niet valt te beredeneren met zijn broer en dus zet hij de aanval in. Jackie weet uiteindelijk de overhand te nemen en weet Jeremy in zijn zij te steken met zijn zwaard. Hij heeft moeite met het leven te nemen van zijn broer. Immers was Jackie weer op de aarde gezet om mensen te helen en te redden, niet om ze te vermoorden. Om die reden twijfelde hij, wat zijn leven kost. Jeremy weet Jackie’s ring te bemachtigen. Jackie kan nog enkel op de grond neervallen en het uitschreeuwen van de pijn totdat hij weer overlijd. Jeremy wordt opgehaald door zijn man en word meteen naar het ziekenhuis gebracht. Men wilt het lichaam van Jackie opruimen, maar dat ligt er plots niet meer. Enkel het raam staat nog open. Jackie is dankzij Jeremy’s hulp verandert in een ware Arch Angel. Er werd hem enkel nog een laatste waarschuwing gegeven; je mag enkel die vermoorden die een bedreiging vormen voor de mensheid. Jackie was zich er van bewust dat hij zich meer moest concentreren op zijn plicht dan op zijn eigen lichaam. Zo begon hij rond te reizen om andere Arch Angels te helpen en mensen te helpen waar zijn hulp het hardst nodig was. Nu is hij in Inndyr beland.

D I S C L A I M E R
#1: Deze charactersheet is niet afgestemd op het RPG forum Peculiar Children, sommige informatie die in deze charactersheet staat, kom dus niet overeen met hoe het in de RPG zal zijn. Voor vragen kan je altijd een PB sturen.
#2: Jackie is gemaakt in overleg met het team. Hij is bestemd voor een evenement in de toekomst. De krachten die Jackie bezit zijn te krachtig en zouden dus ook niet worden geaccepteerd bij een normale peculiar character.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
Zeal Dreyar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Jackie Suthcliff   di okt 31, 2017 7:11 pm


_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
 
Jackie Suthcliff
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: