Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Savage life

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Morgan Ellish

avatar

PROFIELAantal berichten : 23
IC-berichten : 9
Registratiedatum : 17-10-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Pure drugs
Uiterlijke leeftijd: 14
Quote: Every little thing is gonna be alright

BerichtOnderwerp: Savage life   ma okt 30, 2017 8:17 pm

'Aren't you a little to young for this sweetheart?' grinnikte de bartender terwijl hij het bestelde biertje voor haar neus hield. Ugh, serieus? Sukkel, had hij ook gewoon voor het tappen kunnen vragen! Ja, ze baalde er zeker van dat ze net op zo'n jonge leeftijd was blijven haken. Dan heb je kans op eeuwig leven en zit je vast in het lichaam van een veertienjarige die niets kan met haar leven, kon zij er veel aan doen. Gelukkig dat de lichte werking van haar gave de frustraties dempte. Dat ze haar fake ID was vergeten was daar echter jammer genoeg ook wel het gevolg van. Ze lachte hartig om zijn o zo leuke grap, waardoor hij schaapachtig mee begon te lachen en geen seconde later vol verwarring was toen ze abrupt met lachen stopte en hem bloedserieus aankeek. Hij had in verwarring niet eens door hoe ze haar biertje uit zijn hand nam totdat ze was aangelopen en hem een veelbetekenende knipoog over haar schouder gaf. Ze kon haar grinniken maar half inhouden toen ze hem achter haar nog verward 'What the fuck was that' in zichzelf hoorde mompelen. Beter gezien worden als een psycho bitch dan deze dag zonder bier. Dat hij nu niet eens achter haar aan kwam was nog het grappigste van alles. Tevreden voegde ze zich bij een groepje dartende mannen die helemaal op leken te gaan in hun wedstrijdje. Beetje rare gastjes die zich zo eind van de middag al in het kroegje bevonden, maar sociaal waren ze wel. Meteen werd ze gevraagd om mee te doen. Een paar biertjes en potjes darten later zat ze bij een duidelijk iets te zatte, oude man aan tafel te kletsen, toen haar oog opeens viel op een meisje aan de bar. Ze had haar niet eens zien binnen komen. 'Who's that?' vroeg ze de man om te controleren of het een peculiar was of niet. Als het zo was zou de man haar vast niet herkennen, aangezien de dorpsbewoners in lussen normaal gesproken geen benul hadden van het aparte weeshuis in hun buurt. Op zijn reactie moest ze duidelijk haar best doen om niet hard te gaan lachen. 'Yeah!' begon hij met een krakerige, achterdochtige stem naar het meisje te roepen, 'who even are you?!'

[x Fallon]

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fallon Noorthey

avatar

PROFIELAantal berichten : 37
IC-berichten : 11
Registratiedatum : 24-10-17
Accounts : Fallon ;; Diana ;; Juniper
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Obscure - Negative Touch
Uiterlijke leeftijd: 19 y/o
Quote: This band is so dysfunctional it makes Metallica look like the goddamn Jonas Brothers.

BerichtOnderwerp: Re: Savage life   di okt 31, 2017 9:48 am


“I’m your worst fucking nightmare.” Geamuseerd draaide Fallon zich om op haar barkruk, nadat ze de woorden gemompeld had. Het groepje mannen met in het middelpunt een wat jonger meisje hadden haar waarschijnlijk of net wel of net niet kunnen verstaan. De donkerharige meid rolde met haar ogen, haalde het been die ze voorheen over de ander had geslagen van de ander af, en kwam zo in beweging. Ze stapte van de barkruk af, pakte haar zojuist bestelde drankje van de bar en overbrugde met sierlijke passen de paar meter die zich tussen hen had bevonden. Ze leunde met haar handen op de tafel waar de groep aan zat en boog zich lichtjes voorover in de richting van de man die zonet naar haar geroepen had.
“Who I am? A twenty-years-old spending time socialising in a local bar. You? A seventy-something-years-old loser, drinking the last few years of his pathetic life away? Ze glimlachte lichtjes en hield haar hoofd een tikkeltje schuin, waarbij haar lange lokken meteen over een schouder vielen. “Ah. That’s what I thought.”

Haar blik viel op het meisje dat zich tussen hen in bevond.
“Is that your drunk, disgusting grandpa or are you one of those girls with - the suddenly popular - daddy issues?” De man had in principe niets verkeerds gedaan, had enkel luidruchtig haar kant opgeroepen. En dat was dan ook juist precies de fout die hij was begaan; Fallon haatte - een mening waar de meesten waarschijnlijk volmondig mee in stemden - die typische oudere mannen die niets met hun leven deden en dan maar gingen zuipen vanaf negen uur ‘s ochtends, hopend aandacht te krijgen van meisjes met illegale leeftijden. Vreselijk.
Ze haalde haar handen van de tafel af, stond weer rechtop en zette een hand in haar zij. Met haar andere hand had ze nog steeds haar drankje vast, waar ze een slokje van nam. Om haar wat botte woorden nog wat te benadrukken trok ze op een haast witty manier haar wenkbrauw op.

_________________


In spite
Enthralled
So to whatever end
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Morgan Ellish

avatar

PROFIELAantal berichten : 23
IC-berichten : 9
Registratiedatum : 17-10-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Pure drugs
Uiterlijke leeftijd: 14
Quote: Every little thing is gonna be alright

BerichtOnderwerp: Re: Savage life   di okt 31, 2017 6:59 pm

Benieuwd naar hoe het meisje met het lange donkere haar zou reageren keek Morgan afwachtend toe hoe ze zich geamuseerd omdraaide en hun kant  uit kwam lopen. Oke, toe maar, sassy was ze zeker wel met die sierlijke passen. Het duurde niet lang voordat ze hun tafel had bereikt en zich er iets overheen leunde richting de oude Peter... Ooooke, wat was ze van plan? En toen leek een tirade van burns los te barsten. “Who I am? A twenty-years-old spending time socialising in a local bar. You? A seventy-something-years-old loser, drinking the last few years of his pathetic life away?” Het kwam niet vaak voor, maar nu wist Morgan zich niet meteen echt een houding te geven. Lag het aan de alcohol? Aan de ene kant keek ze een beetje geschrokken naar de oude man. Het was opeens zo pijnlijk stil! Maar aan de andere kant voelde ze ook de neiging om hard in lachen uit te barsten. Ik bedoel, what the fuck just happend?! Dit was zoo'n slechte openingszin! Het was zo random dat het zo grappig was! What the fuck verstond zij onder 'socialising in a local bar'? Toen het mannetje niets meer wist uit te brengen voelde ze ten slotte ook nog een beetje de neiging om voor zijn zielige leven op te komen. Maar wat kon ze zeggen om überhaupt de gespannen sfeer iets te verminderen? Maar Peter is cool? Of, heel veel bier is plezier? Ze haalde net adem om iets sussends te zeggen, toen het gracieuze mens zich nu heel opeens naar haar keerde en duidelijk nog niet klaar was. Haar mond klapte weer dicht waarna ze braaf afwachtte wat er nu nog zou volgen. Bij 'Daddy-issues' proestte ze het toch echt uit. What. the. fuck! Uiteindelijk eindigde haar gegiechel in een jammerend geluid. 'O my god, hihi I think I just broke something!' Ze legde haar hand op haar borst. 'Have you by any chanse got a band Aid for my heart?'

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fallon Noorthey

avatar

PROFIELAantal berichten : 37
IC-berichten : 11
Registratiedatum : 24-10-17
Accounts : Fallon ;; Diana ;; Juniper
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Obscure - Negative Touch
Uiterlijke leeftijd: 19 y/o
Quote: This band is so dysfunctional it makes Metallica look like the goddamn Jonas Brothers.

BerichtOnderwerp: Re: Savage life   vr nov 03, 2017 12:52 pm


Het meisje begon te lachen. De stilte die de boel even had overgenomen nadat ze haar laatste woord had uitgesproken, was al snel voorbij door het gegiechel van de meid met de dreadlocks. “Didn’t know I was that funny,” Haar toon was een mix geweest van zowel sarcasme als iets dat wat aardiger geklonken had. Oké, aardig was niet helemaal het goede woord, maar de lach van het meisje was aanstekelijk geweest en had haar botte toon wat gedimd. Ze was jong. Leek jong, in ieder geval. Als ze een peculiar was, was er de mogelijkheid dat ze qua levenservaring haar overtrof. Gek idee, eigenlijk. Maar haar realiteit.
“Sorry, no band aid.” Fallon nam nog een slokje van d’r Lemon Gin. “But what I do have, is the question why you’re spending your time with sad, old men -” Ze negeerde het feit dat deze mannen daadwerkelijk om hen heen zaten, maar deze waren overigens ook onderling druk aan de praat geslagen. “- instead of someone more likely to be entertaining company, and your age.” Ze bedoelde het niet eens heel lullig of afkeurend - misschien een beetje -, maar was geïnteresseerd, nieuwsgierig. “Someone from the house, maybe?” Fall had de vraag gesteld na een korte twijfel, en trok haar wenkbrauw vragend op. Als ze een peculiar was en zich in dezelfde lus bevond, wat logisch was als ze hier in de buurt was, zou ze weten waar ze op doelde. Als ze een doodgewoon mens was geweest, maakte Fallon er wel iets anders van.

_________________


In spite
Enthralled
So to whatever end
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Morgan Ellish

avatar

PROFIELAantal berichten : 23
IC-berichten : 9
Registratiedatum : 17-10-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Pure drugs
Uiterlijke leeftijd: 14
Quote: Every little thing is gonna be alright

BerichtOnderwerp: Re: Savage life   zo nov 12, 2017 5:07 pm

Gelukkig maakte haar gegiechel de stemming in de groep weer wat beter en leek ook het meisje iets te ontdooien. “Didn’t know I was that funny.” Morgans lachbui kwam een beetje tot rust terwijl de oude gastjes hun gesprekken met elkaar weer voortzetten en de brunette tegen haar in het apart verder sprak. “Sorry, no band aid. But what I do have, is the question why you’re spending your time with sad, old men instead of someone more likely to be entertaining company, and your age.” Met een zacht grinnikje wende Morgan haar blik even af van het meisje dat ze tijdens haar praten wat beter had geprobeerd te peilen. Een kieskeurig typje als het neerkwam op met wie ze omging dus.. "Well," begon ze terwijl ze haar wat mysterieuze ogen weer naar het meisje opsloeg. "I like to think that, in a parallel universe, these guys may have the same age as you and me... and I'm interested in the stories they carry with them, which lead to these 'sad lives'." Met een iets opgekruld mondhoekje keek ze het meisje nog even aan tot ze zich realiseerde dat ze iets onder invloed was. Haar ogen konden mensen soms onbedoeld nogal in haar gave en dus haar roesje meetrekken. Bovendien wist ze niet hoe gevoelig dit meisje ervoor was... Ze richtte haar zilvergrijze kijkers weer op haar biertje en nam een slokje. “Someone from the house, maybe?” Morgan wist uiteraard meteen over welk huis dit ging. Ook had ze al wel door dat de brunette er vast vandaan kwam. "Sort of." in haar glimlachje lag bijna iets spijtigs verborgen. Ze hoorde niet bij dit huis. Ze had nooit ergens thuisgehoord en dat zou ze ook nooit gaan doen. Ze had geen sullig huisje nodig waar tijd stil stond en er een ymbryne zou gaan doen alsof ze je moeder was. Ja, ze had er genoeg bezocht. Ze had zich ook niet eens aan het opperhoofd van dit huis voorgesteld... "Here, you wanna sit?" stelde ze het meisje voor terwijl ze wat opschoof om plek op het bankje vrij te maken. "So tell me, why weren't yóu spending your time here with some entertaining company of your age?"

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fallon Noorthey

avatar

PROFIELAantal berichten : 37
IC-berichten : 11
Registratiedatum : 24-10-17
Accounts : Fallon ;; Diana ;; Juniper
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Obscure - Negative Touch
Uiterlijke leeftijd: 19 y/o
Quote: This band is so dysfunctional it makes Metallica look like the goddamn Jonas Brothers.

BerichtOnderwerp: Re: Savage life   do nov 16, 2017 8:43 am


“Lowkey accurate and interesting. If you forget the fact that they probably want to get into your pants.” Fallon trok een afkeurend gezicht - niet met betrekking tot het meisje - terwijl ze de woorden vlotjes uitsprak. Ze had geen idee of de mannen die ondertussen alweer in hun alledaagse gesprekken verwikkeld waren haar kritische woorden hadden kunnen horen, maar dat deed er ook niet toe. “Do what you gotta do, though.”

“Sort of.” Aha. Het meisje had de link gelegd en bleek tot het huis te behoren. Fallon was zelf nog onbekend in deze omgeving, maar wist door ervaring dat het ‘bruisende’ gebied om een lus heen enorm vaak peculiars trok. Er was een glimlach op haar gezicht verschenen die iets mistroostends had, iets wat deed doen lijken alsof ze het met tegenzin uitsprak. “Doesn’t sound too convincing,” zei Fallon toen ook, terwijl ze haar wenkbrauw optrok. Ze nam een slokje.

Er werd voorgesteld of ze wilde zitten en Fall twijfelde. Met haar zwartgelakte nagels tikte de donkerharige wat afwezig tegen haar glas aan, waarna ze geluidloos instemde. Haar ‘gezelschap’ was iets opgeschoven, waardoor ze naast haar plaats kon nemen. Ze sloeg de ene been over de ander en trok haar zwarte jurkje wat recht. De vraag die ze stelde deed haar kort lachen. “I was planning to -” Ze zette haar glas op de tafel en draaide haar lichaam iets in de richting van het meisje. “- Until I received the message something important had come up, just before your old friend decided to yell at me.” Ze had op het punt gestaan weg te gaan. Haar blik ging even rond de bar, nam de plek en gezichten vaag in haar op.

_________________


In spite
Enthralled
So to whatever end
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Savage life   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Savage life
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: c e n t r e
-
Ga naar: