Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Werewolves of Inndyr | Halloween Event

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Clarke Guerra
Paardenbloem Queen
Paardenbloem Queen
avatar

PROFIELAantal berichten : 505
IC-berichten : 120
Registratiedatum : 06-01-17
Leeftijd : 20
Accounts :
. Clarke
. Parker
. Louise
. Ethan
. Carina

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Descendant of Aphrodite + Colour Saturation Manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: 'And I couldn't feel more out of ... touch.'

BerichtOnderwerp: Werewolves of Inndyr | Halloween Event   vr nov 10, 2017 3:05 pm

d a g . 1

'De nacht in Wakkerdam leek nog nooit zo stil geweest. De huisjes waren donker. De sterren verscholen zich achter een dik wolkendek en zelfs de normaal zo vrolijke krekeltjes leken wijselijk hun mond te houden. Totale stilte. Een stilte, besefte de Wakkerdammers later, voor de storm.' Clarke liet voor het dramatische effect even een stilte vallen in het donkere torenkamertje. Ze keek de kring rond en positioneerde haar zaklamp. 'Plotseling,' zette ze haar stem aan, 'is er een teken van leven op straat. Een gestalte tuurt één van de huisjes binnen en opent het raam op een kiertje. Het is Cupido. Cupido spant de boog en vuurt twee pijlen af, daarmee de twee slapende geliefden voor eeuwig verbindend.' Haar stem stierf weer uit in de ruimte, want nu kwam natuurlijk het spannendste deel. Ze grijnsde. Alle rollen waren al verdeeld, en iedereen was zich bewust van zijn taak. 'Maar dan drijven de wolken plotseling uiteen, en het schijnsel van de volle maan valt op Wakkerdam neer. Een ijselijk gehuil doorbrak de stilte en de weerwolven ontmoetten elkaar. Ze hadden besloten dat ze genoeg hadden van het vee, en nu was het tijd voor... mensenvlees!' Clarke hief haar handen voor het schrikeffect en vervolgde toen het verhaal: 'De weerwolven verslonden een onschuldige, tot er haast niets meer van het lichaam over was en trokken zich toen terug. Het arme slachtoffer... Aan de rand van het dorp ontwaakte godzijdank de heks om haar toverdrank in het midden van de nacht drie keer rond te draaien. Ze had het geluid echter gehoord en zich naar het huis van het lijk gesneld. Daar kon ze nog net op tijd haar levensdrankje toedienen. Het leek alsof er niets gebeurd was.  Het slachtoffer zou de volgende ochtend gewoon ontwaken, maar dat betekende niet dat deze nu veilig was... Bij het aanbreken van de morgen, kwamen de dorpelingen echter toch voor een onaangename verassing te staan... Het huis van hun geliefde burgemeester was één groot bloedbad. De Wakkerdammers waren woest. Iemand zou hiervoor boeten. Iemand zou hangen. Maar allereerst waren ze op zoek naar een nieuwe leider, iemand die sterk genoeg was hun door deze zware tijd heen te loodsen en de taak van burgemeester op zich te nemen.' Enthousiast wreef Clarke in haar handen, ze liet haar blik over de kring glijden, nieuwsgierig naar wie het eerst zijn of haar stem voor een nieuwe burgemeester uit zou brengen. God, ze hield van Halloween.  

OOC | De heks heeft haar levensdrankje ingezet, dus jullie hebben bij deze allemaal de eerste nacht overleefd! In de volgende post geeft je karakter aan welk ander karakter de beste opvolger voor de burgemeester is. Dan zal de verteller de nieuwe burgemeester bekronen en daarna mogen alle burgers hun verdenkingen uiten. Dan is de dag afgelopen en verloopt alles weer via PM.

_________________

theme x about x more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t151-clarke-guerra
 
Werewolves of Inndyr | Halloween Event
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Halloween Event; Waltz-muziek Gemaskerde Bal
» [Halloween event groepje 5] Can you survive this one, try it~
» [Halloween Evenement] Bostocht Groep Kale
» Happy Halloween~!
» Progamma Halloween Gala

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: t o p f l o o r :: t o w e r
-
Ga naar: