Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 02:34

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
Zeal Dreyar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: 02:34   ma nov 13, 2017 10:09 pm


02:34. Zeal zou niet weten of het ‘s nachts was of in de middag. Pas op het moment dat zijn blik naar het raam gleed, en hij zijn ogen moest dichtknijpen tegen het felle zonlicht, wist hij dat het ‘s middags was. De barstende koppijn had hij te danken aan het te veel drinken van de avond daarvoor. Hij had ook niet moeten drinken. Het was nog een wonder dat hij alleen in zijn eigen bed was geëindigd. Tenminste, dat was toch zo? Met half dichtgeknepen ogen keek hij even rond, maar de kamer was op hem na leeg. Melvin was vast al lang en breed vertrokken. Ieder ander zou nu al klaar zijn met het middageten en waarschijnlijk iets vinden om te doen net voor de bui los zou barsten. Met moeite kwam Zeal recht. Zijn hele lichaam voelde stijf aan, maar hij zou er niet over klagen. Het was immers zijn eigen domme schuld. Hij hoopte er enkel op dat Louise er niet achter zou komen. Dit soort gedrag zou ze vast niet leuk vinden van een mentor. Om die reden besloot hij ook maar niet langer in bed te blijven. Het was maar beter dat hij even zijn blik liet zien beneden. Hij stapte uit bed en trok een simpele zwart joggingbroek aan en een tanktop. Hij deed geen moeite om meer aan te trekken of om zijn haar te doen. Hij had kleren aan en daar moest de rest maar genoegen mee nemen. Hij slenterde de trap af en geeuwde eens. Hij liep de woonkamer in een rechte lijn door naar de keuken. Tot zijn genoegen was er nog net verse koffie gezet en kon hij nog een heerlijk kopje koffie pakken. Bij het proeven van de zwarte koffie voelde hoe hij eindelijk wat uit de waas van de kater een slaap kon stappen. Hij slaakte een genietende zucht en sloot even zijn ogen. Zodra hij deze weer opende merkte hij al snel op dat hij niet meer de enige was in de keuken. Een dame was eveneens in de keuken gekomen. Een nog onbekend gezicht voor Zeal. Er waren veel nieuwe peculiars. Iets wat opvallend was aangezien er nog altijd enig Hollow gevaar was. Zeal besloot zijn mentor vriendelijkheid maar voorop te zetten. Hij pakte de koffiekan en hield deze op. ”Coffee?” vroeg hij haar.


_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
 
02:34
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g r o u n d f l o o r :: k i t c h e n
-
Ga naar: