Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Loveratory

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
JR
Satan's Kid
Satan's Kid
JR

PROFIELAantal berichten : 97
IC-berichten : 68
Registratiedatum : 18-02-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~JR Tissa, Elesis, Haythel, Jinn, Zeal, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Satan's daughter - Grim Reaper
Uiterlijke leeftijd: 18 years
Quote: I am a GOOD girl.

BerichtOnderwerp: Loveratory   za nov 18, 2017 9:03 pm
WORSE than a DEMON


Geconcentreerd zat JR in de woonkamer. In zijn handen hield hij een smartphone vast die hij recent had gekocht. Hij had al eens eerder een soort mobiel gehad, maar hij was er nooit echt goed mee geweest. Hij had de standaard dingen geweten, maar hij had die al lange tijd niet meer gebruikt en nu hij een nieuwe had gekocht, wist hij werkelijk waar niet meer hoe hij ermee om moest gaan. Hij wist nog dat hij het eerst moest opladen voordat het werkte en had het apparaat daarom de hele nacht aan de oplader gehad, maar verder dan dat was hij nog niet gekomen. Hij zat op de bank en in zijn mond hing een half opgegeten boterham die hij alweer was vergeten dat deze in zijn mond hing. Het was nu een maand geleden ongeveer dat hij was overleden en terug was gekomen in een vrouwelijk lichaam. Het was lang genoeg om eraan te wennen, maar kort genoeg om er tevreden mee te zijn. Hij had expres de spiegel in zijn kamer afgedekt met een deken om te voorkomen dat hij zijn spiegelbeeld nog elke dag zag. Hij had geleerd om met wat handigheid zijn lange bruine haren met rode dipdye nu op te steken en had dit vanochtend ook gedaan. De kleren die hij eerder voor zijn mannelijk lichaam had gekocht, had hij nu verwisseld voor vrouwen kleren. Het bestond nog altijd enkel uit broeken ook al zou er wellicht ook eens een rokje bij komen. Het zou vast een stuk fijner zitten, maar voor nu voelde hij zich daar nog niet gemakkelijk bij. Nu had hij een nauwsluitende broek aan getrokken met een kroptop waar hij het nut niet van begreep. Hij had erover willen discussiëren met andere vrouwen, maar zijn aandacht had al de hele ochtend gelegen bij de smartphone die hij maar niet aan de praat kreeg. Voor de vierde keer slaakte hij een diepe zucht en legde hij uiteindelijk het apparaat op de tafel en leunde haar naar achteren op de bank. Hij nam een hap van de boterham en kauwde er wat verveeld op terwijl hij zijn blik naar het plafond afsloeg en zich afvroeg wat hij nu in hemelsnaam moest doen.

{OOC; beetje flut sorry ;w;_________________

I'm very carefull. My target is only you.
I'll count the seconds and bam bam bam.
Perfect, Reload.

X THEME X

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t254-jr
 
Loveratory
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g r o u n d f l o o r :: l i v i n g r o o m
-
Ga naar: