Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 LAETITIA CORTEZ ~ I hope my heart is in Havana ♡

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Laetitia Cortez

Laetitia Cortez

PROFIELAantal berichten : 4
IC-berichten : 0
Registratiedatum : 26-02-18
Leeftijd : 24
Accounts : Y'all know my queens ♡
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Enchanced Condition, Regenerative Healing Factor
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Say what you want, but the way she kills you makes you feel alive ♡

BerichtOnderwerp: LAETITIA CORTEZ ~ I hope my heart is in Havana ♡    ma feb 26, 2018 10:45 am


Laetitia Maria Gloria Cortez
Cold - 'cause she has been here before
She doesn’t cry anymore, no looking back
No - she doesn't go to the bar
Too many lovers she's scarred, and they want her back

Name: Laetitia Maria Gloria Cortez
Nickname: Lae, Baetitia
Age: 19
Appears to be: 18 - 21
Gender: Female
Sexuality: Straight
Ethnicity: Latina
Place of Birth: Ciudad Juárez, Mexico
Language: Spanish, but barely EnglishLaetitia Maria Gloria Cortez
Bold - you know she lives for the thrill
You know she lusts for the kill, so they won't come back
Don't - don't you try taming the storm
Don't say you haven't been warned
'Cause she won't like that, like that

Door haar verleden en alles wat ze heeft meegemaakt in haar leven, is Laetitia een aparte meid. Ze is lief, heeft het hart op de juiste plek en zal nooit bewust iets verkeerd doen. Behulpzaam en wilt mensen altijd helpen, maar als het uiteindelijk puntje bij paaltje is en het erop aankomt, zal ze altijd voor zichzelf kiezen. Dat is iets wat ze van vroeger heeft meegekregen: mensen zullen nooit voor jou kiezen, dus als jij niet voor jezelf kiest, doet niemand dat. Verder is Laetitia een echte latina: ze heeft een flink temperament en zal bijvoorbeeld nogal dominant en overheersend overkomen in een discussie. Ze is stoer, ze durft veel, maar heeft uiteindelijk altijd het hart op de juiste plek. Laetitia is slim, maar niet iemand die graag naar school gaat. Ze doet liever dingen met haar handen, dan dat ze in de schoolbanken zit om te leren. Dat betekent dus niet dat Laetitia dom is, want dat is ze absoluut niet. Verder is ze ook iemand die graag de touwtjes in handen heeft, ze heeft graag de controle, maar vind het in bijvoorbeeld de liefde niet erg om zichzelf er helemaal in te verliezen. Zoals al eerder gezegd: ze is een aparte, bijzondere meid.


Laetitia Maria Gloria Cortez
De Miami a México, esta cosa se prendió, baby
Just never let me go, if you love me let me know, baby
De Miami a México, esta cosa se prendió, baby
Just never let me go, if you love me let me know, baby

Enchanced Condition: The power to possess physical/mental abilities enhanced beyond that of a normal member of the user's species. The user's physical and mental abilities are above natural members of their species in that verse, beyond what can be emulated via natural training and with little to no maintaining. This entails that they are faster, stronger, more intelligent and overall superior to fellow members of their species, without being obviously supernatural. More information: click

Regenerative Healing Factor: The ability to heal rapidly from any physical injury. The user can rapidly regenerate. In other words, they recreate lost or damaged tissues, organs and limbs, sometimes slowing, or even stopping, ageing. The rate and amount of healing varies widely ; some can regrow missing limbs, others must put the limb back in place for rapid regeneration. They are generally in very good physical shape as their bodies are constantly reverting to healthy state, granting them nigh-inexhaustible stamina and vitality. At higher levels, users can regenerate not just their cellular tissues, but also their DNA, undoing genetic mutations and breakdown, as well as maintaining one's youth by extending telomeres. This also gives them immunity to diseases and infections, undoing any unwanted symptoms, as well as provide a form of self-sustenance, foregoing the needs for oxygen and food intake. If advanced enough, the ability will cause the body to cease aging as the cells are regenerating and dying in equilibrium, granting immortality. Regeneration differs from wound healing, which involves closing up the injury site with a scar. More information: clickLaetitia Maria Gloria Cortez
Whatever trouble that you're thinking, I could get into it
I see a king-sized bed in the corner, we should get into it
All of the things, I wanna do to you is infinite
I mean, if you're into it, I'm into it

Ciudad Juárez, een gevaarlijke drugsstad in het noorden van Mexico, op de grens tussen Mexico en de Verenigde Staten. Een stad uiteengerukt door criminaliteit, waar vooral de leden van het drugskartel Juárez de leiding in handen had. Deze stad is, buiten de oorlogsgebieden, het gevaarlijkste om te zijn. Toch gebeurden er mooie dingen in de stad. Twee geliefden, een simpele bloemenverkoopster en een man uit het kartel, werden verliefd. Ondanks dat ze verliefd waren, was het niet altijd rozengeur en maneschijn: het kartel accepteerde geen buitenstaanders, dus hun liefde was vooral in het geheim. Toen de verkoopster ook zwanger bleek te zijn, zouden ze dus eigenlijk gelukkig moeten zijn. Maar dat was helaas niet zo. De verkoopster werd met de nek aangekeken, ze kon aan niemand vertellen van wie ze zwanger was dus ze moest liegen dat ze het kind bij een onenightstand had opgelopen. In een katholieke stad was dit not done en de vrouw werd door de gemeenschap verstoten. Ze vond alleen aansluiting bij de “meisjes van plezier”: de prostituees in de stad. De vrouw ging er niet werken, maar hing er wel veel tijd voor, hielp de meisjes met het zorgen voor zichzelf.

Na haar zwangerschap stond ze het kind af aan de vader van Laetitia. Het enige wat ze voor het kind deed was de naam geven. “Laetitia” is namelijk plezier en vrolijkheid, de naam stamt af van een obscure heilige, die dingen deed die eigenlijk niet mochten. Waarom Laetitia zo heet, is dus niet echt een verrassing. Laetitia groeide op met haar vader in het kartel. Ze werd niet blootgesteld aan drugsgeweld, ze had eigenlijk een vrij normale jeugd, ondanks dat ze het enige kind in het kartel was. De mannen waren allemaal lief voor haar. Als mensen naar haar vroegen, moest ze zeggen dat ze gewoon een hoop ooms had, die ook voor haar zorgden. Ze was echt het meisje van het kartel, de mannen hielden van haar. Tot haar negende had Laetitia ook geen weet van haar mutatie. Totdat ze opeens er achter kwam dat haar conditie wel heel goed was: ze was enorm sterk, zonder teveel spier te hebben, ze was sneller dan normale kinderen en meer van dit soort dingen kwamen voor bij haar. Ze besloot het aan haar oma vertellen, die haar vertelde dat dit normaal was in de familie. Haar oma waarschuwde haar wel: ze mocht het niet vertellen in het kartel. Want ondanks dat het misschien als familie voor haar was, het waren gevaarlijke mannen en ze zouden haar afmaken. Haar oma besloot haar een speciale training te geven.

Op haar twaalfde zag Laetitia echt het gevaar van het kartel. Haar vader had namelijk iets gedaan wat in het oog van het kartel niet goed was. Voor de ogen van Laetitia werd haar vader vermoord, op een gruwelijke wijze. Laetitia huilde, werd kapot gemaakt van binnen. Het enige wat ze kon doen was het gezicht van haar vaders moordenaar onthouden en zweren op wraak. Vanaf toen had Laetitia geleerd dat het kartel gelijk had: niemand was te vertrouwen, en niemand zou voor jou kiezen als je dat zelf niet deed. Laetitia gaf aan dat ze voor het kartel wilde gaan werken, niet met het idee om de criminaliteit in te gaan, maar om haar vader te wreken. Ze wilde de man vermoorden, maar daarvoor had ze eerst meer vertrouwen van het kartel nodig. Het tienermeisje werkte zich omhoog in de rangen van het kartel, zorgde ervoor dat ze haar blindelings vertrouwden. Tot ze op haar negentiende eindelijk de kans kreeg waar ze jarenlang voor aan het vechten was.

Zij en de man, die zich inmiddels had gepromoveerd tot drugsbaron van het kartel, zaten alleen in een kamer. Ze waren bezig met de volgende opdracht van het kartel voor te bereiden. Het enige dat Laetitia nog van haar vader had was een ring met een steen erin. Veel mensen wisten dat ze die ring had, maar wat ze niet wisten, was dat de steen als een soort deksel diende voor een hele kleine verborgen ruimte. In de verborgen ruimte bewaarde Laetitia op die bewuste dag een gif uit een zeldzame plant die in Mexico groeide. De plant zorgde voor directe verlamming van het lichaam. Laetitia besloot een kopje koffie voor de man te maken en liet, terwijl hij even niet oplette, het gif in het kopje vallen. De man, die haar vertrouwde, zag geen problemen in de koffie en dronk het op. Het gif deed meteen zijn werk. Nu was het eindelijk tijd voor Laetitia om wraak te nemen. Ze had een mes verborgen in haar kleding, trok het tevoorschijn en zonder nog een woord te zeggen, sneed ze de keel door van de man. Om een statement te maken stak ze de man nog in het hart en liet het mes daar zitten.

Laetitia wist dat ze nu in de problemen zou raken, dus ze zou moeten vluchten. Ze rende naar de kluis en deed zoveel mogelijk geld in een grote tas, maar ze werd betrapt. Een groot gevecht vond plaats, tussen haar en leden van het kartel. Haar mutatie was inmiddels zo getraind dat ze het won van het kartel, maar wel heftig gewond was, zelfs haar zelfhelende mutatie had moeite met het genezen. Ze wist dat het kartel groot was en dat ze nooit iedereen kon verslaan, dus ze besloot de benen te nemen naar Europa, zover mogelijk bij het kartel vandaan. Maar ze wist dat ze achter haar aan zouden komen, het was alleen nog maar een kwestie van tijd tot ze haar zouden vinden. Zou Laetitia veiligheid vinden in de lus van miss Bluebonnet?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Girolamo Riario
Admin
Admin
Girolamo Riario

PROFIELAantal berichten : 183
IC-berichten : 25
Registratiedatum : 15-10-16
Leeftijd : 19
Accounts : Girolamo Riario
Hedwig Loring
Victor Frankenstein
Woonplaats : België
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Vleugels
Uiterlijke leeftijd: 35
Quote: Liberum arbitrium, we all make our own choices. That's why we have to live with them.

BerichtOnderwerp: Re: LAETITIA CORTEZ ~ I hope my heart is in Havana ♡    ma feb 26, 2018 6:34 pm


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
LAETITIA CORTEZ ~ I hope my heart is in Havana ♡
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: