Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Adelais

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Adelais

avatar

PROFIELAantal berichten : 13
IC-berichten : 2
Registratiedatum : 04-12-16
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hyper mind
Uiterlijke leeftijd: -
Quote: Heavy is the cost

BerichtOnderwerp: Adelais   zo dec 04, 2016 10:12 pm


GENERAL

Full name:: Adelais
Age:: 207
Gender:: Female
Place of birth:: Unknown

OUTSIDE

Species:: Black Mamba (snake)

Length:: 4.3
Skin color:: Donkergrijsachtig
Eye color:: Blauw

INSIDE

Vals, mysterieus, nieuwsgierig, vaak verveeld, ...

GIFT

Hyper mind

Al heel haar leven heeft Adelais de mogelijkheid gehad om haar lichaam en geest te controleren op een geheel nieuw niveau. Dit komt omdat ze geboren is met een speciale vaardigheid, om verder te zien dan de grenzen die anderen hebben en deze te controleren. Zijzelf noemt het niks, anderen noemden het de 'hyper mind'.

Telepathy:: Adelais kan de gedachten van alles en iedereen lezen. Niet alleen dat, maar ze kan ook een soort stem in de gedachten van een ander overbrengen. Dit is hoe de slang communiceert met anderen, aangezien ze helemaal geen menselijke geluiden kan maken wegens lichamelijke beperkingen.
Met deze vaardigheid kan ze ook de aanwezigheid van elk levend wezen in een radius van 200 meter waarnemen, hierdoor word ze vaak niet verrast.

Illusions:: Het woord zegt het al zelfs, maar Adelais heeft niet alleen de mogelijkheid stemmen over te brengen bij anderen. Het creëren van illusies is geheel mentaal en niet zichtbaar voor anderen. Het gebeurd wel vaker dat de slang een illusie voor anderen brengt dat ze eigenlijk een mens is. Het is namelijk niet moeilijk om de beelden, geuren, geluiden... Etc aan te passen in iemand's gedachten. Niet alleen kleine veranderingen, maar ook gehele omgevingen aanpassen kan ook gebeuren. Het is wel mogelijk een illusie te doorzien, dit zijnde door het besef dat het niet echt is. Het is echter wel vrij moeilijk om er echt uit te komen, aangezien het onderbewustzijn word overprikkeld door 'valse' dingen terwijl je bewustzijn eigenlijk doorheeft dat het vals is.

Full body control:: Deze slang heeft door haar hyper mind de mogelijkheid haar lichaam te sturen tot op moleculair niveau. Dit betekend dat Adelais haar lichaam zodanig kan manipuleren dat ze eigenlijk voor altijd jong blijft. Met andere woorden, ze kan enkel sterven aan verwondingen of ziektes, niet aan ouderdom.
Dit geeft haar ook de mogelijkheid bepaalde dingen in haar lichaam aan te passen mocht ze in levensgevaar komen. Ook zou het voor haar mogelijk zijn haar gif te veranderen mocht ze dit willen.
Wat ze echter niet kan is stukken van haar lichaam laten teruggroeien, zoals een stuk van der staart etc.

---

Side note: Zoals elke zwarte mamba heeft ook Adelais het zeer dodelijke gif van deze slang tot haar beschikking. Daarbij is de zwarte mamba ook nog een van de snelste slangen die je kan vinden, waardoor ze zich ook vrij snel kan voortbewegen.

HISTORY

Adelais is geboren in een oud onderzoekslabo. Ze is geboren met het besef, het besef van alles. Dankzij haar hyper mind was het voor haar als kleine reptiel zijnde, een eitje om te overleven en te ontsnappen vanuit het gehele ding. Ze was niet meteen een heel actief iemand die de wereld beter zou maken met haar mogelijkheden, maar ze deed maar wat ze deed. Ze overleefde, wat een eitje was en voor ze het wist was ze over de 200 jaar oud. In haar hele leven had ze niks echt spannends meegemaakt, aangezien alles nogal voorspelbaar is voor haar. Hoe dan ook heeft ze uiteindelijk wel wat foute dingen gedaan her en der, maar wat voor nut heeft het daarop in te gaan? Heh...
Uiteindelijk zwierf ze wat rond en zoals de meeste rondzwervende wezens, kwam ze ergens terecht.. En deze keer was het hier, in deze tijdlus.

_________________

" Tell me... how B A D do you want it? "
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Louise Bluebonnet
Momma Burd
Momma Burd
avatar

PROFIELAantal berichten : 1327
IC-berichten : 137
Registratiedatum : 02-10-16
Leeftijd : 20
Accounts :
. Louise
. Ethan
. Clarke
. Parker
. Carina
. Maybel

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ymbryne
Uiterlijke leeftijd: 34
Quote: Intelligence without ambition is a bird without wings

BerichtOnderwerp: Re: Adelais   ma dec 05, 2016 9:09 am


_________________

theme x voice x more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t10-louise-catherine-left
 
Adelais
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: