Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Keep it sweet

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Melvin Chaill
humankfc
humankfc
avatar

PROFIELAantal berichten : 245
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 17-11-16
Leeftijd : 20
Accounts : Melvin, Levi, Alastor, Riven, Matthew, Sean, Chinchilla, Tawnee
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Fallen Angel
Uiterlijke leeftijd: 17
Quote: At the end, guess we're all just animals; shaking in my own cage, what do I believe?

BerichtOnderwerp: Keep it sweet   wo dec 07, 2016 10:36 pm

Met kalme vleugelslaggen was hij maar half falend geland. Er stond altijd wel een hevigere wind langs de kust en dat was niet voordelig voor de luchtruim gebruikers zoals hem dus. Hij was echter alleen met zijn face first het zand in gegaan, voordat zijn wings waren verdwenen en hij zich met een zucht opdrukte. De bruinharige jongen kwam al snel overeind en klopte even zijn kleren uit, zand was immers zó irritant. Het was niet normaal. Hij schudde zich nog even uit en keek daarna om naar de zee. Hij had kunnen landen midden in de zee... en dat zou... Ugh. Hij kreeg er gewoon al de kriebels van. Hij was namelijk machteloos in het water en echt zwemmen had ie nooit echt geleerd. Waarschijnlijk kon ie wel even drijven als hij hard genoeg probeerde, maar om eerlijk te zijn zou hij nooit of te nimmer zo lang stil kunnen liggen... In het water dan toch. Hij zuchtte dan ook even en besloot te gaan zitten, om even een hand tegen zijn gezicht te zetten en zich achterover te leggen in het zand. Zeer slim uiteraard want hij had net het irritante spoel van en wat uit zijn kleren gehaald... Nja, nu niet meer nodig zo te zien. Zijn handen gleden van zijn gezicht, waarna zijn blauwe kijkers op de hemelse blauwe lucht werden gericht. Het was een mooie dag, zoals alle dagen... Sigh...

-Effy

_________________


Fire in my bloodstream, water in my lungs

THEME I
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Effy Rawls
Deceased
Deceased
avatar

PROFIELAantal berichten : 81
IC-berichten : 23
Registratiedatum : 02-12-16
Accounts :
. Effy
. Louise
. Clarke
. Akeyna
. Ethan

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Aarde
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: Butterflies are self-propelled flowers

BerichtOnderwerp: Re: Keep it sweet   vr dec 09, 2016 9:57 pm


Het was een hele opluchting toen ze eindelijk de bodem voelde veranderen onder haar voeten. Ze had het gehaald, ze had eindelijk de kust bereikt. Hoewel Effy kon vertrouwen op haar affiniteit met aarde om te compenseren voor haar zwakke zicht, was ze hier nog nooit geweest, en wist ze niet of haar voeten haar wel zouden vertellen hoe de bodem in elkaar zat en wat voor obstakels er in de weg zaten. Ze had de steeds ziltiger wordende bodem gevolgd naar het geluid van de ruisende zee en kon nu de heerlijke, zoute lucht opsnuiven. Ergens rook het vertrouwd. Haast net zo vertrouwd als haar ouderlijk huis in het kustplaatjes van Ierland. Ze hoefde het maar te ruiken, ze hoefde haar voeten maar in de aarde te plaatsen en diep in te ademen en een zeelandschap openbaarde zich voor haar ogen. Ze zou tot in de kleinste details kunnen omschrijven hoe de omgeving eruit zag, ook al werkte haar gezichtszintuig niet. Het vormen van deze beelden, had ze ondervonden, hielp haar alleen maar bij een sterke herinnering en enige vorm van herkenning van de aarde. Als kind had ze heel wat dagen gesleten, rondzwervend aan de kust. Toen ze nog kon zien. Haar bijzonderheid kende de aarde, en de aarde kon haar een verhaal vertellen. Of liever gezegd een beeld schetsen. Even was Effy overweldigd door het sterke beeld dat ze voor haar ogen had. Het was even geleden geweest dat ze iets anders had gezien dan vage wazen en vormloze, kleurloze objecten. De zee, die wilde ze voelen. Langzaam vertrok het beeld weer uit haar hoofd, als een mist die optrok, al maakte hij in dit geval geen plaats voor een helder beeld. Ze trapte haar laarzen uit en haar vingers zochten naar het schoeisel om deze vast te houden zodat ze het zand tussen haar tenen kon voelen en de golven over haar voeten kon laten spoelen. Dat er iemand zou zijn, had ze niet verwacht. In haar enthousiasme van het naar de zee willen, had ze haar 'zicht' haast uitgezet, en merkte daardoor niet dat er een obstakel in haar weg stond. Met een klein gilletje kwam ze tot stilstand nadat ze ergens tegenaan was gebotst. Het had verdacht veel gevoeld als een mens... Of een vreselijk grote vogel. Effy sloeg een hand voor haar mond. 'Oh god, het spijt me,' piepte ze.

{{ Jup I pulled the klassieke bots-RPG-ontmoeting, deal with it XD

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t85-elizabeth-effy-rawls
 
Keep it sweet
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: s h o r e
-
Ga naar: