Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 [RPG] The Maze Runner

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Louise Bluebonnet
Momma Burd
Momma Burd
avatar

PROFIELAantal berichten : 1327
IC-berichten : 137
Registratiedatum : 02-10-16
Leeftijd : 20
Accounts :
. Louise
. Ethan
. Clarke
. Parker
. Carina
. Maybel

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ymbryne
Uiterlijke leeftijd: 34
Quote: Intelligence without ambition is a bird without wings

BerichtOnderwerp: [RPG] The Maze Runner   di dec 20, 2016 9:23 pm
Welkom op TheMazerunnerNL! Kruip in de huid van jouw eigen Glader, en beleef al schrijvend avonturen. Je bent vrij om het karakter en het uiterlijk van je Glader te bepalen; blijf je braaf in the Glade, of probeer je een Runner te worden en te ontsnappen? Dit rollenspel is volledig gebaseerd op de gelijknamige serie The Maze Runner.

Link: www.themazerunnernl.actieforum.com


INFORMATIE
Alle informatie is op de site te vinden, maar om een idee te geven van hoe het spel in elkaar zit, staat hieronder een uitleg van wat belangrijke punten.

Rangen
Een overzicht van de rangen (of taken) kan je hier vinden.
Alle rangen kunnen vrij gekozen worden, met uitzondering van de runners en med-jackers. De runners worden door het team gekozen op basis van activiteit en het karakter van het personage. Med-jackers worden gekozen door de keeper van de med-jackers.

Keepers
Zodra genoeg mensen een bepaalde taak gekozen hebben, wordt er een keeper gekozen. Op dit moment zijn er vier keepers: die voor de med-jackers, cooks, slicers en builders. Ook keepers worden door het team gekozen op basis van activiteit en karakter.
Een overzicht van de taken van de keepers is hier te vinden.

Council
Alle keepers zijn ook lid van de council. Deze komt samen tijdens een gathering als er belangrijke beslissingen genomen moeten worden. Alle keepers hebben daarin een stem. Uitkomsten van die gatherings worden niet van te voren bepaald, en iedere keeper heeft dus ook werkelijk een invloed op wat er in de rpg gebeurd.
Zo veel mogelijk veranderingen in de rpg worden ook daadwerkelijk in de rpg bepaald, waar de keepers dus een rol in spelen. Zo kan de council bijvoorbeeld bepalen dat er een nieuw gebouw moet komen (= nieuw subforum), hun mening uitspreken over nieuwe keepers en runners, en zelfs verhaallijnen in een onverwachte richting duwen.

Griever
Mensen kiezen er niet zelf voor om gestoken te worden! Er wordt een apart griever account bespeeld die dat bepaald. Iedereen die het labyrint ingaat loopt in principe de kans gestoken te worden, maar dit gebeurt zeker niet altijd.

Nog wat extra's
In principe wordt er zo veel mogelijk aan de boeken vastgehouden, maar om de rpg leuker te maken, wordt er soms van afgeweken en krijgen de spelers zo veel mogelijk vrijheid om creatief met hun karakters om te gaan. Wil je bijvoorbeeld met de box in de glade arriveren en een muziekinstrument meenemen? Overleg dit dan voor de zekerheid even met een online admin, maar over het algemeen zal dit geen probleem zijn. Er zijn wel enkele beperkingen: zo mag je bijvoorbeeld geen wapens mee de glade innemen.

STATISTIEK
We hebben 73 geregistreerde gebruikers en 13.200 geplaatst berichten. Dagelijks zijn er minimaal 15 verschillende leden online, die samen zo'n 20 accounts dagelijks actief houden._________________

theme x voice x more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t10-louise-catherine-left
 
[RPG] The Maze Runner
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: c h a t t i n g :: p r o m o t e
-
Ga naar: