Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Partners in crime [MC]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Partners in crime [MC]   za feb 11, 2017 7:52 pm

Nu dat ook weer voorbij was konden ze zich weer richten op het originele doel van in de badkamer zijn; Laxus' brandwonden. Ze zagen er al een stuk schoner uit maar er was nog steeds risico van infectie als ze niet goed afgeschermd werden. Gegarandeerd hadden ze het wel ergens in huis -dat moest wel met zoveel peculiare kinderen bij elkaar- maar Connor had geen zin om ernaar te gaan zoeken of het simpelweg te vragen. Daarom gaf hij een aanbod dat hem een stuk leuker leek. Het voordeel aan kunnen teleporteren was dat betalen verleden tijd was. Het kostte enkel tijd om de moeite te nemen bij de kassa te gaan staan en zo erg zouden ze de spullen toch niet missen. Behalve dan misschien die ene winkel waar hij de telefoons van had meegenomen en doorverkocht. Maar die telde niet mee. Laxus kon zijn elektrische shit doen en samen zouden ze een geweldig team vormen in het stelen van verband. ”Well yeah sure. Robbing a store won’t be that hard with our powers,” reageerde Laxus grijnzend. "You know, I feel like we've really started bonding together." Yes, pun score 10/10. Connor leunde achterover tegen de wasbak en begon zijn haar te fixeren. Toen bedacht hij zich dat hij zelf ook nog kleren nodig had, shirtless het dorp in gaan zou hem waarschijnlijk in een sneeuwpop veranderen. Connor greep zijn eigen jas en shirt die inmiddels droog waren en trok ze aan. Met een knikje naar Laxus gaf hij aan dat hij klaar was. ”Well then let’s go." Hij greens terwijl hij Laxus hand vastgreep in een gebaar dat romantische had kunnen zijn ware het niet dat hij hun meteen weg teleporteerde naar het dorp.


De landing ging even smooth als altijd dus; niet. Hij had ook geen specifieke locatie voorgesteld dus waren ze in een steegje naast het plein beland, no problem, uren verveling hadden hem de weg geleerd. Hij struikelde naar voren en trok Laxus met zich mee aan zijn hand. Gelukkig had hij de muur om zichzelf op te vangen en met een grijns bleef hij staan. "I sure am glad nobody saw us." Anders hadden ze of een uitleg moeten geven of als het aan Laxus lag waarschijnlijk de persoon vermoord. Zolang het niet om zijn leven ging had Connor daar minder problemen mee maar het ging nog steeds tegen zijn principe in. Zijn blik gleed door het straatje om te kunnen bepalen waar ze zaten. Ze moesten alleen maar het plein over om bij de supermarkt te komen waar ze vast wel verband hadden. Easy. Met zijn hand nog verwikkeld met die van Laxus begon hij te lopen. "This will be fun." Al was het maar vanwege het gevoel nu hij met zijn partner in crime verband ging stelen.
+

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs


Laatst aangepast door Connor Lacross op ma feb 13, 2017 10:27 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Partners in crime [MC]   za feb 11, 2017 11:26 pm

Connor had voorgesteld om niet moeilijk te doen en het verband maar te gaan stelen. Een voorstel die Laxus zeker wel aanstond, maar niet een voorstel die hij had verwacht van Connor. Aangezien Connor zo ‘geschokt’ op Laxus’ andere hobby's had gereageerd, was Laxus er vanuit gegaan dat hij eigenlijk en best heilig boontje was. Dit leek het tegenbewijs te zijn. Ook al was Laxus nog steeds benieuwd hoe Connor de situatie dan zou aanpakken. Zou hij het gene pakken wat hij nodig had en verdwijnen of zou hij er ook nog echt plezier van hebben? Als het tweede plaatsvond, was er een kans dat Laxus inderdaad een nieuwe vriend had gevonden. "You know, I feel like we've really started bonding together." voegde Connor er nog een flauw grapje aan het gesprek toe. Laxus grijnsde lichtjes. ”Shut your face and let’s go,” zei Laxus met die grijns terwijl hij het laatste kastje ook weer dicht deed waar hij eerder nog in had zitten rondneuzen voor het verband. Voordat ze echter konden gaan, moest Connor nog wat aan zijn bovenlichaam doen. Laxus wou hem erover aanspreken, maar Connor leek dit zelf ook al bedacht te hebben en begon zijn kleren weer aan te trekken. Vervolgens gaf Connor hem een knikje. ”Well then let’s go." sprak Connor, waarna hij Laxus hand vastpakte. Voor een moment wou Laxus naar hun handen kijken, maar op dat moment veranderde hun omgeving en had Connor hen geteleporteerd.

Laxus keek kort om zich heen terwijl hij uit automaat een stap naar voren zette om zijn balans te houden. Hij vond zichzelf in een steegje. Alle steegjes kennend, wist hij dat ze dicht bij het centrum waren. Hij richtte zijn blik op Connor zodra hij merkte dat de jongeman nog altijd zijn hand vast had. "I sure am glad nobody saw us." sprak Connor, duiden op hun plotselinge verschijning. Laxus grijnsde lichtjes. ”Too bad. I would’ve liked some action,” reageerde hij erop. Hij ging er vanuit dat Connor wel begreep wat voor actie Laxus bedoelde. Connor keek eveneens rond om te kijken waar ze zaten, waarna hij begon te lopen. Laxus keek wat verbaasd op. Hij had gedacht dat de jongeman hem zou loslaten en de afstand tussen hen nog enigszins had willen behouden. Terwijl ze uit het steegje liepen, liet Laxus zijn blik nogmaals gaan over zijn omgeving. Nu pas merkte hij waar ze echt zaten. Het centrum. Daar waar de meeste gelegenheden zaten die men zoal nodig had. Zoals de supermarkt, maar ook zoal de club waar hij met Azure heen was gegaan en het motel waar ze later in waren verbleven. Voor een moment bleef Laxus’ blik bij het motel haken. In een flits beleefde hij dat hele moment opnieuw. Voelde hij opnieuw die warmte door zijn aderen heen glijden en die tinteling in zijn onderbuik.

"This will be fun." klonk het plots. Laxus trok zich los van het motel en richtte zijn blik op de jongen naast hem. Juist. Hij was nu niet bij Azure. Hij was van plan een supermarkt te overvallen. Waarom dacht hij sowieso nog zoveel aan haar? Ze was een one night stand, niks meer. Lichtjes schudden Laxus zijn hoofd, waarna hij zich besloot te richtte op Connor. Hij maakte zijn hand los van die van Connor, waarna hij het gebaar besloot breder te maken en zijn arm om Connor’s schouders heen legde. ”Exactly. We’re gonna have some old fashioned fun. Maybe you will even like it the way I do it,” sprak Laxus tegen Connor met een grijns en een licht flirterige knipoog. Was het door zijn gedachten aan Azure dat hij wat flirterige werd of had de jongeman toch zijn verdere aandacht getrokken door zijn interesse in het beroven van winkels? Laxus besloot die vraag onbeantwoord te laten. Hij deed altijd dingen waar hij zin in had zonder te weten waarom, dus waarom zou hij nu wel een reden nodig hebben? Eenmaal in de winkel liep Laxus naar binnen alsof hij een normale klant was. Hij deed zelfs de moeite om een mandje te maken. Dit natuurlijk ook omdat het gewoon makkelijker was om zo alles mee te nemen. Laxus zocht de winkel af naar het verband. Dit eenmaal gevonden, besloot hij zich te richten op de andere dingen die hij ook wel kon gebruiken. Zo kwamen uiteindelijk ook een behoorlijke aantal flessen drank het mandje in, waarna hij naar de kassa liep om daar ook nog wat sigaretten voor zichzelf te halen. Aangezien hij de sigaretten wou, ging hij in de rij staan alsof hij alles zou afrekenen. Zodra hij aan de beurt was, legde hij alles op de lopende band neer en vroeg hij de cassiere nog naar een paar pakjes sigaretten. Echter, zodra alles in de plastic tas, en ze hem het bedrag zei dat hij moest betalen, was het uiteraard niet geld dat hij haar overhandigde. Hij stak een hand naar haar hand uit, alsof hij geld in zijn hand vast had, maar zodra hij zijn hand opende, viel er een elektrische bal van 240 volt in haar hand. Het arme meisje kon er enkel geschokt naar kijken, voordat ze een korte kreet van schrik uit slaakte en vervolgens dood neer viel op de grond. De elektriciteit was teveel geweest voor haar hart. De arme meid. Rustig besloot Laxus een sigaret aan te steken terwijl hij wachtte op de paniek die zou uitbreken en op meer mensen die hij zou kunnen vermoorden.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Re: Partners in crime [MC]   zo feb 12, 2017 11:35 am

There he was, met Laxus in de stad. Vanwege hun geweldige plan om een winkel te overvallen in plaats van gewoon eenvoudig om verband vragen. Als het aan Connor lag was hij eenvoudig de winkel in gegaan had het verband gegrepen en was weg, maar helaas. Hij ging tegenwoordig om met Laxus en dat hield in dat er waarschijnlijk gewonden gingen vallen. Nou had hij daar minder problemen mee zolang hij niet een van de slachtoffers was. Zielig voor de familie van de mensen maar then again wat had je echt aan familie? Ze zaten alleen maar in de weg en hielden je tegen van alles wat je wilde doen. Eigenlijk zouden de families van de doden die hoogstwaarschijnlijk gingen vallen alleen maar opgelucht moeten zijn. Dat was ongeveer hoe hij probeerde zichzelf voor te bereiden op wat er ging gebeuren als ze het steegje uitliepen. Zijn blik ging naar Laxus terwijl hij opmerkte dat ze lucky waren dat niemand toevallig in het steegje stond. Natuurlijk vermelde Laxus dat hij wel actie wou, actie die hoogstwaarschijnlijk eindigde met iemand dood op de grond. Connor rolde met zijn ogen voor hij begon met lopen, Laxus mee trekkend aan zijn hand.
Een grijns stond op zijn gezicht terwijl ze de kleine supermarkt naderde. De thrill van de misdaad uitvoeren was honestly zijn favoriete deel. Weten dat je iets illegaals deed en er zo mee weg kunnen komen voordat iemand je zag: om ze vervolgens voor eeuwig achter te laten met het raadsel waar hun spullen ooit heen waren. Hij voelde hoe Laxus zijn hand losliet en keek even zijdelings naar hem. Zijn wantrouwen dat Laxus niet hem, een jongen, gezien wou worden veranderde algauw toen er een arm om zijn schouder werd geslagen. Right, ze deden dit op de Laxus manier. ”Exactly. We’re gonna have some old fashioned fun. Maybe you will even like it the way I do it." Connor haalde zijn schouders op. "If your way involves murdering someone who's not me then I'm all for it."
In de winkel volgde hij Laxus naar de manden en pakte zijn eigen. Hij nam aan dat Laxus wel verband zou pakken dus nam hij zijn eigen weg. Connor slenterde door de winkel langs de schappen tot hij vond wat hij wou. Een grote verzameling aan dingen die misschien nog wel handig zouden kunnen zijn werd in zijn mandje gesmeten. Inclusief drank en een verzameling keukenmessen die hij gewoon niet kon laten liggen. Een korte kreet van schrik en de plof van een lichaam dat op de grond viel liet hem opkijken. "I swear to god Laxus," mompelde hij zacht voor hij snel naar de kassa liep. Daar kwam hij uit bij een tafereel dat hem eerlijk gezegd niks verbaasde; Laxus had een sigaret aangestoken terwijl de cassiere dood op de vloer lag. Zuchtend keek Connor naar de rest van de winkel waar de mensen van de schok begonnen te ontwaken en paniek begon te ontstaan. Sommige begonnen te schreeuwen en anderen begonnen als kippen zonder kop te rennen in pure paniek. Kreten van "help!" en "we're under attack" klonken al gauw en iedereen leek maar een doel te hebben; weg uit de winkel. Grijnzend leunde Connor naar achter tegen de balie aan. Zonder zich zorgen te maken, Laxus zou dit wel regelen met zijn elektriciteit, greep hij een fles bier en een flessenopener. Met een grijns nam hij een flinke slok voor hij de fles met een zucht naast zich zette. "Guess someone needs to stabilize this mess and establish what's going on. About time I cut the tension." sprak hij zonder echt te geven om wie zijn amazing puns moest aanhoren. Met een dramatisch gebaar trok hij het keukenmes uit zijn mandje en hield het vast in zijn hand. Zijn intentie was niet om te moorden maar zelfverdediging was wel nodig in de mess die was ontstaan.
+

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Partners in crime [MC]   zo feb 12, 2017 12:36 pm

Connor leek geen problemen te hebben met wat moord en bloed. Om die reden besloot Laxus zich ook niet meer in te houden. Hij had afleiding nodig. De gedachten aan Azure zaten hem dwars en om die te negeren, besloot hij maar de caissière te vermoorden. Sowieso zou zij vermoord moeten worden om te voorkomen dat ze de politie belde op het moment dat Laxus had besloten om niet te betalen. Laxus en Connor waren hun eigen weg gegaan, maar ze zagen elkaar al snel weer zodra Laxus zijn eerste slachtoffer had gemaakt. Kalm nam hij een trekje van zijn sigaret terwijl hij Connor zag naderen. Laxus stond tegen de balie aan en volgde Connor met zijn ogen die een fles bier greep en die vervolgens opende. Hij leek zich geen zorgen te maken over de situatie. Vond hij het stiekem leuk? Laxus grijns wat breder.

"Guess someone needs to stabilize this mess and establish what's going on. About time I cut the tension." sprak Connor nadat hij een goede slok van de alcohol had genomen. Laxus rolde eens met zijn ogen. ”For fucks sake,” mompelde hij. Hij greep de eerste de beste slachtoffer die hij zag en duwde deze richting Connor. ”Have fun,” wenste Laxus hem nog toe met een knipoog, waarna hij de sigaret tussen zijn lippen stak en zich naar de uitgang begaf. Hij worstelde zich tussen massa door en sloot de deuren voordat ook maar iemand buiten had kunnen komen. Hij richtte zich tot de massa die hem zowel beangstigend als verward aankeek. ”Okay now people. The only way for you to survive this day. Is to kill us both. There are enough knifes for everyone, so let’s have some fun alright. Don’t think about leaving, because then you will die by the elektricity I put on it,” legde Laxus zijn spel uit met een grijns. Zijn hand gleed naar de deurklink en zo zette hij de deur onder stroom. Een aanraking en je was dood.

De massa keek hem kort beduusd aan, waarna ze leken te begrijpen dat ze op zoek moesten gaan naar wapens en de winkel in renden om zichzelf te bewapenen. Anderen waren zo stom geweest om zich meteen op Laxus te storten. Laxus liet een elektrische bal vallen op zij die dachten dat hij makkelijk neer te krijgen was. Het vlees schroeide weg terwijl het bloed opspatte en op zijn kleren terecht kwam. Voor een moment gleed Laxus’ blik naar Connor. ”I’m sorry for your clothes,” verontschuldigde hij zich nog. Met een grijns keek hij hem vervolgens aan. Immers had hij dit spel ook bedacht zodat Connor wel zou moeten vechten.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Re: Partners in crime [MC]   zo feb 12, 2017 3:08 pm

Zoals verwacht was hun romantische tripje winkel beroven veranderd in een schreeuwende mensenmenigte die wanhopig zocht naar de uitgang. Het was tenminste niet zijn schuld deze keer, Laxus moest zo nodig de cassiere wat aandoen. Dat hij er nou geen problemen mee had lag puur aan het feit dat hij wel meerdere doden had zien vallen in zijn zestigjarige leven. Hij kon zich voorstellen dat het Laxus verbaasde maar Connor was in no way innocent. Het leukste aan de hele situatie was dat iedereen zijn geweldige puns kon horen maar niemand er iets tegen kon doen. Tenslotte was hij hier degene met het vlijmscherpe keukenmes dat net nieuw uit de verpakking kwam. Vandaar dat hij uitgebreid genoot van de kansen die dit hem gaf. ”For fucks sake,” hoorde hij zich naast hem en Connor greens naar Laxus. "Punable to handle my jokes?" Oh yeah his pun game was definitely top score right now. Wat voor kansen winkels beroven je wel niet allemaal gaven.
Plotseling werd een oudere man zijn kant opgeduwd door Laxus met een "have fun". Even zag hij zijn verbazing weerspiegeld in de ogen van de man, toen hervond hij zichzelf. Connor rechte zijn rug met een grijns. Zijn plan A was zelfverdediging geweest en daar hield hij zich ook aan. De jongeman bewoog zich niet tot de man uithaalde naar zijn gezicht. Connor dook snel weg en kwam weer overeind, het mes bleef ongebruikt in zijn rechterhand terwijl hij met links uithaalde. Zijn vuist sloeg tegen de neus van de man die naar achteren stommelde. Grijnzend duwde Connor hem verder aan de kant zodat hij kon zien waar Laxus in god's naam mee bezig was. ”Okay now people. The only way for you to survive this day. Is to kill us both. There are enough knifes for everyone, so let’s have some fun alright. Don’t think about leaving, because then you will die by the elektricity I put on it." Woah wait, hold the fuck up, 'kill us both'? Connor stuurde een geërgerde blik richting Laxus. Hij had heus wel door dat hij nu gedwongen werd om te vechten tegen de paar idioten die zouden aanvallen. "Bring it on."
Hij duwde zich door de menigte richting Laxus en greep onderweg nog een ander mes. Kleiner en scherper voor steken. Mensen gingen snel uit zijn weg, duidelijk nog in zoektocht naar wapens. Connor bleef staan vlak naast Laxus. "Boy, if this leaks out we are going to have a serious problem." Bijna nonchalant stak hij een mes in de man die op hem afkwam met een koekenpan terwijl Laxus zich voor zijn kleren verontschuldigde. "Whatever, we can always steal new clothes." Ze waren no toch al bezig met hun rampage. Een grijns spreidde zich weer over zijn gezicht terwijl hij de gewonde man naar achteren duwde en zo een blokkade vormde voor de paar die te verschrikt waren om over een dode heen te stappen. De muziek door de radio bleef onverstoord doorspelen en van buiten had niemand door wat er gebeurde in de supermarkt. Met een laatste blik op Laxus stapte Connor eenvoudig aan de kant van een mes dat naar zijn hoofd werd geslingerd. Dit kon nog best leuk worden.
+

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Partners in crime [MC]   zo feb 12, 2017 3:30 pm

Connor was niet zo schijnheilig als Laxus had gedacht. Kwam goed uit en het zette Laxus aan het denken. Misschien, met een beetje hulp, kon hij Connor zo kneedde als hij hem het liefste had. Om die reden duwde hij een man richting Connor en bedacht Laxus een plan. Een plan waardoor Connor wel zou moeten vechten, wou hij blijven leven. Laxus ving de geërgerde blik van Connor op, maar grijnsde enkel onschuldig terug. "Bring it on." hoorde hij Connor zeggen. Terwijl hij Connor zag benaderen, moest Laxus een paar mensen letterlijk een kopje kleiner maken om ervoor te zorgen dat ze een ‘normaal’ gesprek kunnen hebben.

Zodra Connor zich door de massa had geworsteld, kwam hij vlak naast Laxus tot een halt. "Boy, if this leaks out we are going to have a serious problem." sprak Connor. Laxus grijnsde wat meer. ”That’s why we’ll be gone before anyone finds out it was us who did the mess. I made the security cameras crash before I murdered anyone. So no one will find out if it stays between the two of us,” legde Laxus uit. Hij had ook geen zin in een gesprek met Bluebonnet. Het zou enkel een tijdverspilling zijn. Dus had Laxus al goed nagedacht over zijn handelingen zodra hij de winkel in was gestapt. Terwijl Laxus nog twee mensen dood schroeide, stak Connor een man. Laxus verontschuldigde zich voor het bloed dat op zijn kleren was gekomen. "Whatever, we can always steal new clothes." sprak Connor. Hij leek de smaak te pakken te hebben. ”Sounds like more fun to do,” reageerde Laxus erop. Zijn blik ging naar Connor zodra hij de gewonde man naar achteren duwde en zo een blokkade veroorzaakte. ”I gotta say, you got a good eye for this and the attitude,” complimenteerde Laxus Connor met een grijns.

Laxus’ blik ging vervolgens terug naar de massa die zichzelf had herpakt en nu met ‘wapens’ in de aanslag op hen afkwamen. ”But let me show you how it’s really done,” sprak Laxus met een grijns. Natuurlijk kon hij een grote elektrische bal maken, deze op hen laten vallen en zo iedereen dood maken. Het zou voor een mooi bloedbad zorgen. Jammer genoeg zou de fun dan ook al binnen een paar seconden voorbij zijn en dat wou Laxus voorkomen. Om die reden besloot hij één voor één te beginnen. Hij snelde naar een jongeman die op hem afkwam met een mes. Met een handige beweging van Laxus’ hand, verlamde hij de jongeman zijn armen waardoor het mes nutteloos werd. De jongeman leek zijn einde in te zien en begon te schreeuwen voor help. Jammer genoeg werd dat geschreeuw al snel verandert in een afgrijselijke kreet zodra Laxus zijn maag doorboorde met zijn hand die was omringd met elektriciteit. Met een grijns van plezier greep Laxus zijn hart vast en trok deze er met een flinke ruk uit. Vervolgens stopte hij wat elektriciteit in het hart en gooide hij temidden van de massa, zodat deze een explosie van bloed over hen heen kreeg. Laxus kon zichzelf niet meer inhouden en begon te gieren van het lachen. Hij dit gemist en het voelde weer perfect.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Re: Partners in crime [MC]   zo feb 12, 2017 4:16 pm

Laxus had een spel bedacht en hij had geen protest kunnen inbrengen. Het was officieel iedereen in de winkel tegen hun. Well, niet iets wat ooit eerder was gebeurd maar voor alles moest een eerste keer zijn. En dit werd de eerste keer massagevecht en als hij niet uitkeek ook meteen de laatste keer. Hij kon gaan voor de eenvoudige manier van teleporteren maar het moeten vechten was minstens de helft van het plezier. De menigte begon zich langzaam tot een angstige massa te vormen die als een school van vissen uitweek en weer naar voren ging. Hij kwam tot stilstand naast Laxus met een grijns. ”That’s why we’ll be gone before anyone finds out it was us who did the mess. I made the security cameras crash before I murdered anyone. So no one will find out if it stays between the two of us." Iets vertelde hem dat dit vanaf het begin Laxus' plan was geweest. En waarom ook niet? Het was leuk en weer eens een afwisseling van het dagelijkse leven. Zijn aandacht werd getrokken door de doodskreet van iemand die zo dom was geweest om de deur aan te raken. "It'll definitely stay between us." Niemand in de winkel zou dit overleven of ze waren officially screwed.
Hij merkte op dat zijn vieze kleren met gemak vervangen konden worden en greens bij Laxus' reactie. "Sounds like more fun to do." Eindelijk lagen ze weer op een lijn qua mening. Net als hun verhitte moment in het gras wouden ze allebei hetzelfde nu. Connor schoof een man van zijn mes af waardoor een groep werd tegengehouden. ”I gotta say, you got a good eye for this and the attitude." Laxus compliment liet hem even glimlachen terwijl hij een onhandig gegooid mes ontweek. "I guess it's just talent." Hij was wel eens eerder in een gevecht geweest, of course, maar nooit met dit level aan participerende. Het maakte dat hij voortdurend alle kanten op moest kijken en unlike Laxus moest hij ook nog de elektriciteit ontwijken. ”But let me show you how it’s really done." Connor trok zijn wenkbrauwen op terwijl hij zijn elleboog tegen de kaak van een vrouw aanzette die op hem af kwam. Een pijnlijk krakend geluid klonk en de vrouw viel met een kreet van pijn naar achteren. Hij keek toe hoe een jongen op Laxus afstormde om vervolgens zijn hart aan Laxus te verliezen; letterlijk. De kreet en het zicht van het uitgerukte hart liet hem een stap naar achteren zetten. Een misselijk gevoel rees op in zijn maag toen hij de explosie van bloed aanschouwde maar zijn gezicht toonde niks. Als hij niet uitkeek zou dat zijn hart kunnen zijn. "Guess you gave that guy a real heartattack."
Het beeld van zich afzettend gooide Connor zich weer in de strijd. Hij mocht dan geen harten uit mensen kunnen rukken maar hij kon redelijk wat me de twee scherpe messen in zijn handen. Hij teleporteerde tot hij achter een jongen van nauwelijks twintig stond. "Knife to meet you." Zijn mes boorde zich in de nek van jongeman die geluidsloos naar de grond zakte. Zijn blik ging naar de hoek waar een doodsbange vrouw zat met een kind dat hoogstens twee jaar was. Opnieuw rees het misselijke gevoel in hem, niemand kon dit overleven. "Well fuck that," met een zucht en gesloten ogen dreef hij zijn mes door het hart van de vrouw en trok het weer terug. Het gehuil van het kind sneed door zijn oren en vol van spijt draaide Connor zich naar Laxus. Zwakjes hield hij het mes omhoog waar het hart nu omheen zat als een spies. "Be my valentine?" grapte hij zwakjes. Zijn excuus van zelfverdediging had gefaald en hij was nu officieel een moordenaar. En ergens, diep verborgen, vond hij het geweldig.
+

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Partners in crime [MC]   zo feb 12, 2017 4:54 pm

Connor kon zich prima redden tussen de mensen die hem probeerde te vermoorden. Het leek erop dat hij genoeg ervaring had om dit te kunnen overleven. Gelukkig maar. Laxus zou het zonde vinden om hem hier aan te verliezen. Ondanks het feit dat Connor het er goed vanaf bracht, besloot Laxus hem een demonstratie te geven. Hij performde één van zijn meest geliefde trucs die hij gebruikte om te martelen en in dit geval te moorden. Het hart explodeerde door de elektriciteit en spoot alle kanten op. Laxus begon te lachen. Te schateren. Hij genoot hier zoveel van. Van de geur van angst vermengd met vers bloed. Hij had hij dat gemist.

"Guess you gave that guy a real heartattack." gaf Connor de passende opmerking. Laxus richtte zijn blik op hem terwijl hij moeite deed om niet meer te lachen. Zijn lach had wellicht gestoord geklonken, maar dat was hij nou eenmaal. Laxus’ blik gleed over Connor’s gezicht heen. Hij probeerde te zien of er spanning, angst of walging in zijn ogen lag, maar Connor wist het prima te verbergen. Slim. Laxus grinnikte wat na en knikte. ”I’m just thát stunning,” ging Laxus mee in het maken van slechte woordgrapjes.

Vervolgens begonnen de twee weer met het maaien van slachtoffers. Connor verraste een jongeman terwijl Laxus een tweede vrouw vermoordde op dezelfde voorgaande manier. Connor leek er plezier van te hebben, totdat het gejammer klonk van een klein kind. Geïrriteerd keek Laxus op. Hij had niet veel regels, maar de enige regel die hij had, was het kind vermoorden voordat je de ouder vermoorden. Het leek hem meer dan logisch, maar kennelijk niet zo logisch voor Connor. Zodra Laxus zich had gericht op Connor, zag hij hoe hij de vrouw in het hart stak en het meisje enkel luider begon te krijsen. Met een grom begaf Laxus zich naar het tafereel. Een hart werd naar hem uitgestoken. Voor een moment ging Laxus’ blik van het hart naar Connor. "Be my valentine?" maakte Connor het grapje.

Laxus keek hem wat scherp aan, waarna hij zich tot het kind wende die nog altijd liep te krijsen en vol paniek haar moeder probeerde te redden, ook al was zij allang dood. Laxus legde een hand op haar schouder. Voordat het meisje om kon kijken was ze dood door een simpele schok. Laxus kwam weer recht en richtte zich op Connor. ”Kill the child first then the mother. I might be a psychopath and seem merciless, but I won’t let a child suffer before they die. That’s low and the smell of fear get’s filthy,” legde Laxus uit en haalde zijn neus eens op alsof hij iets smerigs rook. Hij richtte zijn blik opnieuw op het hart. ”You can put that in a chest and give it to me in a few days, darling,” sprak Laxus met een grijns als teken dat hij het pas zou accepteren als het inderdaad valentijnsdag was.

Vervolgens richtte hij zich terug op de mensen die nog over waren. Een handjevol. ”Let’s finish this. You might want to step back,” sprak Laxus met een brede grijns. De elektriciteit begon als een gek rond hem heen te schieten. De angst die hij rook wakkerde de adrenaline aan. Hij hief zijn armen omhoog. In zijn handen begon zich een grote bol elektriciteit te vormen. Het had de diameter van 30 centimeter en een enorme kracht leek er vanaf te komen. Sommigen leken nog weg te willen komen en snelde naar de deur toe. Enkel om erachter te komen dat ook dit de dood betekende. Laxus grinnikte. Zodra de bol de volle kracht bezat, smeet hij deze met volle vaart op de mensen. Er zat zoveel kracht achter dat de mensen geen tijd kregen om te schreeuwen. De bol viel bovenop hen, schroeide het vlees en botten weg, liet het bloed opspatten en kleurde alles rood, om enkel een gapend gat achter te laten. Laxus liet zijn armen zakken en begon opnieuw te schaterlachen. Zijn pupillen waren vernauwd, tussen het lachen door likte hij gretig zijn lippen af om de smaak van bloed te proeven. Hij was gedrenkt in bloed en hij leek niet op enig moment weer bij zinnen te komen.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Re: Partners in crime [MC]   zo feb 12, 2017 5:35 pm

A trip down psychopath lane. Dat was de enige manier waarop Connor de situatie echt kon beschrijven. Toen hij voorstelde om verband te stelen was dit niet geweest wat hij in gedachten had. En toen hij op strand was gaan zitten om Laxus te ontwijken had hij dit al helemaal niet voor zich gezien. Nu was hij van het ontwijken van Laxus gegaan na ontwijken van alles wat mensen maar konden bedenken als wapen. Het was wonderlijk hoe creatief mensen die bijna gingen sterven waren. Tot nu toe had hij minstens twintig stuks fruit en groente naar zijn hoofd geslingerd gekregen en iemand had zelfs geprobeerd hem te slaan met een opgerolde krant. Dat die persoon nu bloedend op de vloer lag was puur toeval. Maar de paar dodelijke steekwonden die hij had toegediend waren niks in vergelijking met Laxus' acties. Hij keek dan ook met een misselijk gevoel toe hoe het hart van een jongen er voor zijn ogen werd uitgerukt. De gestoorde lach die uit Laxus mond klonk liet hem grimassen, het was duidelijk dat er geen normale jongeman naast hem stond.
Om van het gevoel van afschuw af te komen ging hij snel door naar zijn volgende slachtoffers. Hij begon met een jongeman terwijl Laxus zijn smerige truc herhaalde. Vervolgens ging hij door met een weerloze moeder met een krijsend kind. Eigenlijk verdiende het kind met haar irritante geschreeuw het eerder om te sterven maar hij kon het gewoon niet. Potentieel gevaar uitmoorden was heel wat anders dan een weerloos kind van een toekomst beroven. Laxus leek net zo ontevreden met het feit dat hij niet kon als Connor zelf was. Met een kille blik keek hij toe hoe het meisje naar de grond viel. ”Kill the child first then the mother. I might be a psychopath and seem merciless, but I won’t let a child suffer before they die. That’s low and the smell of fear get’s filthy." Connor opende zijn mond om iets te zeggen maar bedacht zich, het was het niet waard om nu een opmerking te maken. "Noted." In plaats daarvan smeet hij het mes met het hart aan de kant. ”You can put that in a chest and give it to me in a few days, darling." Hij greens kort naar Laxus.
”Let’s finish this. You might want to step back,” sprak Laxus grijnzend. Met een nieuwsgierige blik nam Connor een grootte stap naar achteren. Hij hoorde de elektriciteit naast zich knetteren en richtte zich op het beschermen van Laxus terwijl hij zijn ding deed. Met zijn overgebleven mes kliefde hij iemands arm doormidden en liet de persoon schreeuwend naar achteren vallen. Meteen was er weer een nieuwe dappere vrouw die een poging deed Laxus tegen te houden. Ze zouden straks allemaal dood neervallen dus nam hij de tijd om met zijn slachtoffer te spelen. Een schop hier, een mes daar, om haar uiteindelijk tegen de muur aan te smijten die nog steeds onder spanning stond. Hij draaide zich weer naar Laxus, net op tijd om te zien hoe de bol een einde maakte aan hun plezier. Bloed spatte over hem heen en de geur van verbrande lichamen en dood drong zijn neus binnen. Met ogen groot van ongeloof keek hij naar de rommel aan ledematen en ingewanden verspreid door de winkel. Wat eens een vredige supermarkt was geweest was nu een massagraf. Het bloed zat overal, druppels gleden over zijn gezicht naar beneden en hij proefde de ijzeren smaak. De ontzetting was van zijn gezicht verdwenen en had plaats gemaakt voor kille leegte. Connor boorde zijn mes in een van de enkelingen die nog lang genoeg leefde om de vreselijke pijn op te merken. "Guess we're done here." Nonchalant alsof er niet een hele stapel aan lichamen lag bewoog hij zich naar hun gevulde mandjes en greep de zijne.
+

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Partners in crime [MC]   zo feb 12, 2017 6:01 pm

Laxus had al een paar van zijn trucje gebruikt om de mensen te vermoorden, maar hij bewaarde het beste voor de finale. Het bloed zat werkelijk overal en de geur van verschroeid vlees vulde de lucht. Laxus begon te grinniken, wat al snel over ging in hysterisch gelach. Hij kon zich niet meer inhouden. God wat hield hij hiervan. Voor een goede tien minuten bleef hij zo door lachen. Genoot hij van de lucht, het zicht en de roestige smaak van bloed in zijn mond. "Guess we're done here." klonk het en uiteindelijk stopte Laxus met lachen, maar bleef de grijns rond zijn lippen sieren. Hij keek op van het tafereel en richtte zijn blik op Connor die eveneens onder het bloed zat.
Laxus volgde hem en pakte zijn mandje op. ”It was awesome right? Didn’t you enjoy it?” vroeg Laxus met enthousiasme nog te horen in zijn stem. ”We should go back though. I need to cover my wounds before they get infected with the blood,” sprak Laxus en grinnikte lichtjes zodra hij al het bloed zag op zijn kleren. ”Teleport us Connor boy,” beval Laxus met een grijns, ook al klonk het niet als een beveel.

{-OOC: flut sorry, kon er niks meer van maken qq

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Re: Partners in crime [MC]   zo feb 12, 2017 6:25 pm

Hij moest misschien meer geven om het feite dat er een grote groep aan dode verbrande mensen op de vloer lag maar hij wist niet eens wat hij ervan moest denken. Het was smerig en bizar en afgrijselijk en tegelijk geweldig. Er zat iets in de hele situatie dat hem vanaf het moment dat ze naar binnen waren gelopen het gevoel van macht had gegeven. De wetenschap dat hij iedereen hier zo had kunnen uitmoorden en het feit dat ze het nog hadden gedaan ook. Het liet hem langzaam weer grijnzen nu hij begon te beseffen wat er precies vermoord was. Connor schopte de lichaamsdelen aan de kant om bij zijn gevulde mandje te komen. Zelfs in het mandje lag bloed en hij haalde alles wat officieel niet meer te gebruiken was eruit en smeet het tussen de mensenmassa. Na de controle van zijn mandje richtte hij zich op Laxus die zijn eigen had gepakt. ”It was awesome right? Didn’t you enjoy it?” De enthousiaste toon in zijn stem liet Connor breder grijnzen. Hij had ervan genoten om zijn skills aan tot tonen door het ontwijken van messen en andere voorwerpen. En zelfs het doden was leuk geweest. "It was fun," gaf hij eerlijk toe. ”We should go back though. I need to cover my wounds before they get infected with the blood." Oh right, hun originele doel. Connor's blik ging naar Laxus die onder het bloed zat. Waarschijnlijk zag hij er net zo erg uit als het bloed dat langs zijn kleren druipte enige indicatie was. Hij haalde een hand over zijn gezicht en keek toe hoe het rood kleurde. ”Teleport us Connor boy,” sprak Laxus als bevel en Connor had geen enkele reden om het niet te doen. Behalve een. "Give me a second." In alle smerigheid kon hij nog een paar voorwerpen ontwaren die aan de schok waren ontsnapt. Hij boog voorover en kwam overeind met een duur horloge. "A little souvenir."

Connor greep Laxus bij zijn arm en deed zijn bekende truc weer. Ze kwamen uit op hun kamer in de hoek maar Connor verspilde geen tijd aan de omgeving. Hij verdween meteen weer om een handdoek te grijpen. Weer terug begon hij het bloed van zijn gezicht en handen af te vegen voor hij hem aan Laxus overhandigde. Bloed op de vloer zou schoonmaakwerk en vragen op leveren wat hij graag wou voorkomen. Een grijns stond nog steeds verspreid over zijn gezicht. "That was definitely awesome." Zonder verder op Laxus te letten trok hij zijn met bloed besmeurde jas uit en vouwde die op zodat het bloed de grond niet kon raken toen hij zijn jas neerlegde.
+

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Partners in crime [MC]   ma feb 13, 2017 8:49 am

"It was fun," gaf Connor toe. Laxus grijnsde breder, blij met het antwoord dat Connor had gegeven en hij leek ook nog de waarheid te spreken. Het leek erop dat Laxus een nieuwe vriend had gemaakt die nu toch dezelfde hobby’s had als hij. Laxus greep zijn mandje en zei Connor hen terug te teleporteren, maar Connor was nog niet zover. "Give me a second." sprak Connor. Laxus slaakte een lichte zucht. ”Well hurry up,” sprak hij terwijl zijn blik naar buiten ging, voor zover hij langs het bloed heen kon kijken op de ramen. Het zou vast niet lang duren voordat iemand de politie had gebeld vanwege het bloed. Laxus richtte zijn blik terug op Connor om te zien wat hij in hemelsnaam aan het doen was. Uiteindelijk kwam Connor recht met een horloge in zijn handen. Aha. "A little souvenir." legde Connor uit. Laxus grijnsde. Hij hield ervan hoe Connor de situatie aan pakte en niet vies leek van meer.

Connor greep Laxus’ arm vast en zo worden ze weer geteleporteerd. Eenmaal terug in hun kamer keek Laxus kort om zich heen om zich te oriënteren, maar Connor verdween weer. Laxus keek daar wat verbaasd van op, maar al snel verscheen Connor weer met een handdoek in zijn handen. Ja dat was wel slim. Anders mochten ze nog veel bloed op gaan ruimen. Laxus besloot daarom maar op zijn plek te blijven staan totdat hij de handdoek uitgereikt kreeg. Laxus begon zichzelf af te drogen terwijl de handdoek langzamerhand rood kleurde. "That was definitely awesome." hoorde hij Connor zeggen. Laxus keek op naar hem en grijnsde breed. ”I’m glad you think so. Seems like my hobbies aren’t so bad anymore, hm,” reageerde Laxus met een grijns.

Hij besloot zichzelf ook maar te ontdoen van de kleren die onder het bloed zaten om te voorkomen dat hij bloedsporen achter liet overal waar hij liep. Hij trok zijn schoenen sokken, shirt en broek uit, waarna hij zich naar zijn bed begaf en er een dus onderuit vandaan haalde. In de doos zaten meer kleren. Allen bedekt met bloed. Met een lichte grijns voegde Laxus de kleren aan zijn verzameling toe, waarna hij de doos terug onder het bed schoof en weer recht kwam. Het was maar goed dat Azure niet wist wat voor andere hobby’s hij had. Wacht, waarom dacht hij nou weer aan háár? Het frustreerde hem. Zijn blik ging naar Connor. Hij kwam voor hem en voordat hij enige tegenspraak kon horen, kuste hij hem intens.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Re: Partners in crime [MC]   ma feb 13, 2017 9:49 pm

Een snel tripje teleporteren had hun van de met bloed besmeurde winkel naar de schone kamer gebracht, schoon voor zover dat ging met hun twee. Connor hield ervan als het netjes was en hij wist waar dingen lagen maar opruimen was zo veel moeite. Hij zat er nog niet lang genoeg met Laxus om te weten hoeveel de andere gaf om schoon maken maar hij schatte in dat het iets was wat moordenaars niet graag deden. En wat zojuist was gebeurd had aangetoond dat Laxus een moordenaar was die vuil worden niet vreesde. Het was ook best duidelijk welke kant door wie geclaimd was bij de eerste oogopslag. Connor had al zijn vuile kleren in een hoek gegooid en de rest netjes geordend terwijl Laxus' kant meer een rommel was. Ze waren beland in het midden en om het schoon te houden was Connor meteen doorgegaan.
Met een handdoek was hij teruggekeerd en kon eindelijk tot rust komen. Teleporteren was vermoeiender dan het leek met de hoeveelheid concentratie die erin ging. Vooral het meenemen van Laxus maar geen van de dode lijken was een hele klus. Hij kon dan ook niet voorkomen dat een paar stukjes vlees op de grond vielen, iets was het misselijke gevoel weer omhoog bracht. God damnit, dat schoonmaken zou een hel zijn die Laxus in zijn eentje mocht doorstaan. Maar ondanks alles was het geweldig geweest en dat melde hij dan ook. ”I’m glad you think so. Seems like my hobbies aren’t so bad anymore, hm." Connor greens breed terug naar hem. "Since I figured your hobby isn't just threatening me I am actually enjoying it."
Laxus' voorbeeld volgend begon hij ook zijn kleren uit te trekken. Unlike Laxus verborg hij zijn met bloed besmeurde kleren echter niet in een doos, een doos die hem Laxus met een 'what the fuck' blik liet aankijken. 'Cause seriously, een hele doos? Blijkbaar waren er meer dingen van zijn roommate die hij liever niet had geweten. Snel trok hij de rest van zijn kleren waar bloed op zat uit en eindigde in zijn onderbroek en hemd. Hij gooide zijn kleren in de bekende vieze kleding hoek, het grootte deel was nog wel te redden met een flinke wasbeurt. Het gestolen horloge werd als een trofee op het kastje naast zijn bed geplaatst voor hij zich naar Laxus draaide. "Woah." De kus was onverwacht en liet hem Laxus grijpen om niet om te vallen. Connor protesteerde echter niet maar kuste hem terug met tong en al. Overwinningsseks na een massamoord moest vast geweldig zijn.
+

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Partners in crime [MC]   ma feb 13, 2017 10:10 pm

Laxus wist niet waarom, maar plots moest hij terug denken aan Azure. Waarom dacht hij zoveel aan haar en waarom leek het alsof alles aan haar deed denken? Het was complete onzin en Laxus wou er niet eens aan denken. Hij had zijn kleren in de, inmiddels, met bloed besmeurde doos onder zijn bed gelegd en richtte zich vervolgens op Connor. Voordat Connor er nog iets aan kon doen. Kust Laxus hem intens. Hij wou alles er aan doen om zijn gedachten van Azure af te houden. Het mocht niet zo zijn als hij dacht dat het was.

"Woah." kon Connor er enkel op reageren. Voor een moment dacht Laxus dat Connor tegen hem in zou gaan. Dit omdat Connor hem vast greep. Zou Connor hem weg duwen? Want kon hij Laxus geïrriteerd krijgen en zou Laxus ergens anders wel naar een betere afleiding zoeken. Gelukkig leek Connor in te zien dat hij niet tegen hem in moest gaan of hij zag werkelijk de plezier er van in en kuste hij Laxus met tong en al terug.

Laxus keek er kort wat verrast van op, maar grijnsde al snel. Hij legde zijn armen om hem heen en zoende hem terug. Zijn ogen sloten ze zich weer terwijl hij Connor naar zijn bed begon te leiden. Hij werkte hem het bed op en kwam bovenop hem. Zijn handen gleden al gretig over Connor’s borst heen, om vervolgens zijn hemd op te trekken en kusjes te geven op zijn zachte huid.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Re: Partners in crime [MC]   ma feb 13, 2017 10:26 pm

Oh boy, he was back at it again. Je zou denken dat een dronken avond een doodsbedreigingen hem wat zouden leren maar Laxus was te goed om te weerstaan. De paar vage herinneringen die hij had aan die avond waren wonderlijk genoeg best goede herinneringen, Laxus had skills. Bovendien gierde het geweldige gevoel van wat er was gebeurt in de winkel nog steeds door hem heen. Ergens wou hij zelfs nog verder vechten voor het satisfying gevoel van weer een mes of vuist ontwijken. Connor was er zeker van dat als hij de kans kreeg hij het zo nog een keer zou doen. Als ze inderdaad kleren gingen stelen om de met bloed besmeurde kleding te vervangen zou hij geen nee zeggen tegen herhaling. In feit zou hij waarschijnlijk de gene zijn om als eerste iemand neer te steken als Laxus niks uithaalde. Laxus' kus herinnerde hem weer aan de badkamer met het originele doel van hun gaan naar de winkel. Right, misschien moesten ze nog iets doen aan de brandwonden maar het kon wachten. Connor sloot zijn ogen en stapte onhandig overeind tot het bed zijn benen raakte en hij viel. Met een kreun lande hij onder Laxus. Zijn handen grepen naar Laxus rug in een poging wat controle te houden. Nu hij wist wat hij precies kon in een winkel vol slachtoffers wou hij ook weten wat hij kon in een bed met Laxus. Met een grijns worstelde hij zich zo dat hij hon kon omdraaien en hij bovenop kwam te liggen. "Can I please top?" Met een onschuldige grijns keek hij naar Laxus. Zijn handen bewoog hij al naar beneden naar de rand van Laxus' onderbroek.
+

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Partners in crime [MC]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Partners in crime [MC]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: c e n t r e
-
Ga naar: