Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Onbeantwoorde berichten bekijken
 

I n n d y r

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

c e n t r e


.het centrum van Inndyr mag dan niet bruisen van het leven, maar de noodzakelijke winkels en broodnodige middelen zijn er gemakkelijk te vinden. Er is zelfs een klein cafeetje, wier vers gebrande koffiegeur ieders neus binnendringt op een frisse zondagmorgen. Het supermarktje wordt gerund door een chagrijnig oud mannetje, die zo nu en dan te veel vragen stelt.
Hollow risk!

52558A Quiet Day
do jan 04, 2018 4:20 pm
Jesse Shepherd Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

s h o r e


.de kust speelt een grote rol in het dorp. De golven, de ziltige lucht en de flora en fauna is waar de bevolking het best op gedijd. Het hele jaar kun je er dan ook verse vis krijgen, en de natuur stelt nooit teleur. Het strand bestaat voornamelijk uit stenen, maar er zijn ook stukken zand te vinden.
Hollow risk!

26224Black Water
zo nov 26, 2017 3:39 pm
Juniper Aldaine Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

c l i f f s


.een hele klim, maar het uitzicht dat vanaf de kliftoppen te bewonderen valt, is dat dubbel en dwars waard. De kliffen zijn enigszins begroeid; enkel de echte pioniers van platen en bloemen overleven de soms flink zakkende temperaturen. Wat verder van de rand af, is het steen dan ook bekleed met een vachtje dennen. De vuurtoren houdt een oogje in het zeil.
Hollow risk!

47294It's alive
wo dec 20, 2017 7:48 pm
Jesse Shepherd Laatste bericht bekijken
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden
Verwijder de forumcookies

Nederlandse RpgSites Overzicht Peculiar Children Peculiar Children