Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Serenity in chaos

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lucent Thorne

avatar

PROFIELAantal berichten : 21
IC-berichten : 4
Registratiedatum : 04-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Illusions
Uiterlijke leeftijd: 17
Quote:

BerichtOnderwerp: Serenity in chaos   di maa 07, 2017 3:11 pm


Het was de ideale tijd om op het strand te zijn. Tenminste, dat was het voor Lucent. Een hevige wind rukte aan haar kleding en haar, en het zou niet lang duren voordat de storm volledig zou uitbreken. Zo nu en dan was dit wat ze nodig had, een chaos om haar heen waardoor ze zichzelf een stuk rustiger voelde. Niet dat ze het altijd nodig had, maar niet elke dag kon een goede dag zijn.

Ze liep op blote voeten door de branding, haar broek enkele keren omgeslagen in een poging om hem droog te houden. Niet dat het echt wat uitmaakte, het zou toch snel genoeg gaan regenen. Dat ze dit soort dingen vooraf wist voelde nog steeds raar, alsof ze oneindige déjà vu’s beleefde. Dat was ook niet zo raar, gezien ze hier nog niet lang was, maar toch vroeg ze zich af of zoiets ooit zou wennen. Ach, het gaf in ieder geval een zeker gevoel van veiligheid. Al die tijd dat ze buiten de lus was, had ze dat gevoel gemist. Ze ging er dan wel vanuit dat haar ouders het wel goed vinden dat ze weg was, maar toch had er een bepaalde angst gezeten dat ze haar zouden vinden. En dan had je nog de monsters, maar daar leerde ze pas van toen ze zich veilig in de lus bevond. Totdat ze er terecht kwam wist ze enkel dat ze een bijzonderheid had. Dat er meer mensen zoals haar waren had ze voorheen nooit geweten.

Voor een moment bleef Lucent stilstaan, haar blik op de steeds donker wordende lucht gericht alvorens haar ogen te sluiten en diep adem te halen. Ze concentreerde zich op de regendruppels die naar beneden kwamen vallen, eerst langzaam, maar al snel kwamen ze in een hoger tempo naar beneden vallen. Toen ze weer naar beneden keek en haar ogen opende, zag ze hoe haar voeten zich bijna helemaal hadden begraven in de modder. Ze zette een stap opzij, liet de branding haar voeten schoonspoelen, en liep rustig verder. Het deed haar goed, de geur en het uitzicht van een wilde zee en een leeg strand, de manier waarop de wind om haar blies, en zelfs de regen, die er beetje bij beetje voor zorgde dat ze helemaal doorweekt werd, en al haar negatieve gevoelens leek weg te spoelen.

>> Open

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Serenity in chaos   di maa 07, 2017 9:12 pm

Serenity in chaos


Opnieuw bevond Laxus zich bij de kliffen. Een wonder leek het wellicht. Normaal gezien was hij een jongen die zich onder mensen bevond. Hij bevond zich graag onder de mensen. Hij observeerde ze en op het moment dat hij moet genoeg had geanalyseerd, beet hij toe. Hij manipuleerde ze, draaide ze naar zijn hand, op zo’n manier dat ze niet anders konden dan hem geven wou hij wou hebben. Het ene moment was dit seks en het andere moment was het pure marteling. Het waren de eenvoudige dingen waar zijn hobby’s uit bestonden en het hing van de persoon af wat hij liever deed. Door zijn manier van leven had hij genoeg vijanden gemaakt. Eveneens vrienden die al snel vijanden werden. Met Connor had hij het even volgehouden. Even had hij gedacht dat de jongen zijn psychopatische levensstijl aan kon, maar liefde had de boel verziekt.

Hij was verliefd geworden op Azure. Een dame die een one night stand behoorde te zijn, maar uitdraaide op veel meer. Echter had die relatie niet lang stand gehouden. De liefde deed veel met Laxus. Te veel. Uit frustratie en wanhoop kon hij zijn levensstijl niet wijzigen. Hij verdiende haar niet. Hij was een vreselijk persoon die haar enkel zou martelen door met anderen naar bed te gaan. Hij had dit haar geprobeerd uit te leggen, om haar vervolgens te verlaten. Sindsdien was hij vooral alleen geweest. Het zou niet lang duren voordat Bluebonnet achter het gevecht kwam tussen hem en Connor. Ze zou het waarschijnlijk niet op prijs stellen dat hij hem bijna had vermoord in de woonkamer. Als Lyana er niet tussen was gekomen was de woonkamer in een bloedbad verandert. Gods wat hunkerde hij naar bloed. Hij zette zijn duim tegen zijn lippen en zoog aan zijn nagels. Opgedroogd bloed zat eraan gekleefd. Een doffe bloed smaak vulde zijn mond. Een lichte, genietende, grijns sierde zijn lippen.

Na al het drama dat zich in deze korte tijd had ontwikkeld, had hij maar besloten afstand te houden. Hij bevond zich voornamelijk op het strand en op de klif. Hij had hier eerder Oskar ontmoet die inmiddels ook op zijn ‘still-to-kill-list’ stond. Een vanzelfsprekende naam. Laxus stond op. Hij strekte zich met een kreun uit. Zijn gele ogen scande de lucht. Hij voelde de elektriciteit al in de lucht hangen. Het zou niet lang meer duren of de bliksem zou toeslaan. De eerste druppels begonnen te vallen, waarna de bui losbarstte. Hij slaakte een lichte zucht, waarna hij de klif begon af te dalen. Zodra hij in de buurt kwam van het strand viel hem meteen een gedaante op. Voor een moment gleed zijn blik in de richting naar de villa. Zou hij terug gaan of toch contact zoeken? Hij slaakte een nieuwe zucht. Wat kon hij toch moe worden van zichzelf.

In een langzame pas stapte hij op de jongedame af. Naarmate hij dichterbij kwam tekende haar lichaam zich beter af. Net op het moment dat hij de afstand wou overbruggen tot een degelijke praat afstand, sloeg de bliksem in. Om specifieker te zijn: de bliksem sloeg in op hém. Hij had zijn hand al op gehouden. Het was niet de eerste keer dat de grote hoeveelheid elektriciteit zijn lichaam was binnengedrongen. Nog altijd zorgde het voor een klap, nu kon hij de pijn verdragen en hield hij zichzelf staande. De brandwonden moest hij maar weer behandelen als hij terug was. Voor een moment sierde de elektriciteit rond zijn lichaam, totdat het uiteindelijk in zijn lichaam trok en verdween. Zijn blik ging naar de jongedame. Hoog waarschijnlijk had hij haar aandacht getrokken. Een lichte grijns sierde zijn lippen. ”Good afternoon m’lady,” begroette Laxus haar hooghartig, meer voor de grap.


_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Lucent Thorne

avatar

PROFIELAantal berichten : 21
IC-berichten : 4
Registratiedatum : 04-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Illusions
Uiterlijke leeftijd: 17
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: Serenity in chaos   di maa 07, 2017 11:11 pm


Soms had je zo’n moment waarbij je je helemaal leeg voelde, maar dan op een positieve manier. Waarbij gedachtes en gevoelens wel binnenkwamen, maar ze niet bleven hangen, alsof ze op een of andere doorreis waren. Soms zorgden dit soort momenten ervoor dat ze zich precies zo voelde, en ook nu was dat het geval. Het nadeel eraan was wel dat het ook zo voorbij kon zijn en het niet bepaald aangenaam was als je hoofd zich weer vulde met van alles, positief of negatief, belangrijk of onbelangrijk, klein of groot, het bracht je allemaal weer terug naar de realiteit. Dat was precies wat er gebeurde toen ze een figuur over het strand zag lopen, haar richting uit. Als een soort van automatisme stak ze haar handen in haar zakken en fixeerde ze haar blik op de grond. Het was niet dat ze asociaal was of liever alleen, in tegendeel, maar over het algemeen wist ze niet meteen hoe ze zich moest opstellen tegenover vreemden. Daarom probeerde ze, meestal geheel onbewust, om mogelijk contact te vermijden. Dus liep ze zo verder, van plan om aan de persoon voorbij te lopen zonder dat ze zelfs oogcontact moest maken. Ze fronste, soms snapte ze zichzelf ook niet, dat ze er zoiets groots van kon maken in haar hoofd.

Een flits recht voor haar zorgde ervoor dat ze abrupt stopte en, lichtelijk geschrokken, opkeek. Had ze een seconde later opgekeken dan had ze het niet door gehad, maar ze zag duidelijk dat de bliksem ingeslagen was op de jongen voor haar. Voor een moment schoot de paniek volop door haar heen, in haar hoofd vormden zich allerlei scenario’s en ze verwachtte dat de jongen tenminste in mekaar zou zakken en bewusteloos zou zijn. Maar er gebeurde niks, hij stond er gewoon, alsof er niks was gebeurd. Nou, niet alsof er helemaal niks was gebeurd, maar hij stond er niet bij alsof de bliksem op hem was ingeslagen. Pas na een paar seconden, waarbij ze volg ongeloof naar hem zat te staren, realiseerde ze dat dit, wat het dan ook mocht zijn, een bijzonderheid moest zijn. “Are… Are you okay?” Vroeg ze, terwijl ze probeerde om zichzelf een iets neutralere houding te geven. “Hi” zei ze, als een ietwat late tegengroet. “I’m, Lucent, and you are?” Het was een poging om minder akward over te komen, maar waarschijnlijk straalde het ongemakkelijke gevoel dat ze had toch van alle kanten van haar af.


_________________


Laatst aangepast door Lucent Thorne op wo maa 08, 2017 8:33 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Serenity in chaos   wo maa 08, 2017 9:25 am

Serenity in chaos


Zijn kracht was altijd al een mooie manier geweest om aandacht te trekken. Echter was het in dit scenario onvermijdelijk geweest. Hij was als een menselijke bliksemafleider en trok de elektriciteit in de lucht aan. Zelfs als hij het niet had gewild, was de bliksem toch in hem geslagen. Hij had zich er enkel op voor kunnen bereiden. Hij had geluk dat hij het al vaak genoeg had meegemaakt om niet meer uit balans te raken of bewusteloos te raken. De eerste paar keren was dat zeker gebeurd. Een keer was zelfs bijna zijn dood geweest als Blaine hem niet had gered.

Zijn blik ging naar de jongedame die hem vol ongeloof aankeek. Hij kon het niet helpen dat hij erom moest grijnzen. Het deed nog altijd goed om anderen versteld te doen staan met zijn krachten. “Are… Are you okay?” vroeg het meisje. Ze leek zichzelf te proberen te herstellen. Laxus’ grijns veranderde in een glimlach. Hij knikte. ”Just some scratches,” reageerde hij, schouderophalend. Hij had wel ergere dingen meegemaakt dan brandwonden. In sommige gevallen was het een makkelijke manier om medelijden op te wekken bij een vreemde, maar in dit geval besloot Laxus er niet al te veel aandacht aan te besteden. Als het kon hij het later nog weer ophalen.

“Hi” begroette de jongedame hem nu. Laxus grinnikte zachtjes en stak een hand op. ”Hi,” begroette hij haar nogmaals met een grijns. “I’m, Lucent, and you are?” stelde ze zichzelf voor. Laxus glimlachte lichtjes. ”My name is Laxus,” stelde Laxus zichzelf voor. ”What are you doing at this time of the day? The weather is absolutely terrible,” sprak Laxus met een grijns. Boven hen rommelde het. In de wolken waren alweer flitsen van elektriciteit te vinden. Het zou nog wel even duren voordat de bui over was. Over ongeveer een half uur om precies te zijn.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Lucent Thorne

avatar

PROFIELAantal berichten : 21
IC-berichten : 4
Registratiedatum : 04-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Illusions
Uiterlijke leeftijd: 17
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: Serenity in chaos   do maa 09, 2017 8:54 am


“Just some scracthes,” was de jongen zijn antwoord. Ze knikte, een lichte frons bleef echter op haar voorhoofd staan, hij was voor haar gevoel iets te nuchter over het feit dat de bliksem ingeslagen was. Maar goed, er was veel meer mogelijk dan ze vroeger ooit had gedacht, dus hield ze haar mond er verder over. Niet dat ze sowieso al zo snel zou gaan discussiëren, dat soort onnodige conflicten vermeed ze liever. De jongen stelde zich voor als Laxus, wat bevestigde dat ze hem nog nooit eerder had gezien, ondanks dat ze waarschijnlijk onder hetzelfde dak woonden.
“What are you doing at this time of the day? The weather is absolutely terrible,” Zei Laxus. Lucent keek kort weg naar de zee links van haar, alsof ze een antwoord zocht in de golven. “Just,” ze keek weer terug naar Laxus “taking a bit of walk.” Ze glimlachte lichtjes.

Even liet ze een korte stilte vallen, in haar hoofd debatterend of ze nog een vraag zou stellen gerelateerd aan het bliksemincident van net, of dat het onbeleefd zou zijn. “What about you?” Vroeg ze dan maar. “Isn’t it smarter to be inside at this time of the day?” Ze voelde zichzelf ietwat rood worden in haar gezicht. Op een of andere manier dacht ze bij bijna alles wat ze zei dat het het verkeerde was, alsof ze niet wist hoe ze met iemand moest praten. “Sorry,” zei ze vrijwel meteen, “I mean, isn’t it unpleasant to be here right now?” Ze voelde hoe haar wangen nog steeds rood waren, waardoor ze zich gewoon steeds meer schaamde en de kleur niet wegtrok. Op dit soort momenten waren haar illusies een zegen. Ze concentreerde zich en creëerde langzaam de illusie van haar natuurlijke huidskleur, in plaats van de lichtrode kleur die haar gezicht had gekregen. Het zorgde ervoor dat ze zich al meteen wat rustiger voelde, iets wat ze overigens stom vond, dat ze zo snel nerveus kon worden van de kleinste dingen. De hitte verliet haar lichaam, waardoor ze opeens voelde hoe koud het eigenlijk was. Ze ritste haar vest nog iets meer dicht en trok de mouwen, die voorheen opgerold waren, naar beneden.

>> Sorry, ik moet er nog een beetje inkomen, het is lang geleden ^^'


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Serenity in chaos   do maa 09, 2017 11:05 am

Serenity in chaos


Laxus besloot zijn brandwonden maar te negeren. Hij zou ze later wel verzorgen. De dame had zijn aandacht getrokken. Haar naam luidde Lucent. Ze had hem makkelijk gegeven. Het was niet altijd een slim idee om meteen je naam bij Laxus af te geven, maar je hoorde hem niet klagen. Als beloning gaf hij zijn naam, vervolgd door de vraag waarom ze buiten was. Dit verschrikkelijke weer was toch niks voor een jongedame? Hij overdreef natuurlijk. Het boeide hem geen ene flikker wie waarom buiten was. Het was een goede manier om een gesprek te starten en zijn nieuwe slachtoffer te manipuleren. De vraag leek echter meer aandacht te krijgen dan Laxus had gedacht. Lucent richtte haar blik op de woeste zee. Laxus hield zijn blik op haar. Zijn ogen gleden kort over haar gezicht heen.

“Just,” begon ze en richtte haar blik terug op Laxus. Laxus op. Zijn blik liet niet veel los. “taking a bit of walk.” eindigde Lucent haar zin. Laxus glimlachte lichtjes. ”I understand,” sprak Laxus en in zijn stem weerklonk dat hij het inderdaad begreep. Het zou hem een worst wezen wat er allemaal om ging in de jongedame, maar het was een makkelijke wijze om haar te manipuleren. Een stilte viel. Een stilte waarin Laxus ook geen aanstalte zou doen om deze te verbreken. Hij stak zijn handen in zijn zakken terwijl de regen zijn kleren door liet weken. “What about you?” vroeg Lucent uiteindelijk. Laxus keek op. Een vragende blik lag in zijn ogen. “Isn’t it smarter to be inside at this time of the day?” vroeg Lucent verder.

Laxus grinnikte lichtjes. ”Ironic, don’t you think?” vroeg Laxus met een lichte glimlach en duidde hier op het feit dat ze beiden niet begrijpen waarom de ander in hemelsnaam uit zichzelf in de regen ging staan. Laxus wou antwoord geven, maar toen verschoot Lucent plots van kleur. Laxus kon het niet helpen dat hij daar toch verbaasd van op keek. “Sorry,” verontschuldigde Lucent zich voor god mocht weten wat. “I mean, isn’t it unpleasant to be here right now?” vroeg Lucent verder. De blosjes bleven nog even op haar wangen sieren, waarna deze weg trokken. Laxus keek haar voor een moment nog vragend aan, waarna hij zachtjes grinnikte

”I’m also just going for a walk,” antwoordde Laxus de vraag nu en haalde kort zijn schouders op. ”There’s no reason to be ashamed of asking questions. You can ask me anything,”’ maakte Laxus duidelijk met een knipoog om Lucent enigszins op haar gemak te stellen. Hij merkte op hoe de dame haar rits verder dicht trok. Kennelijk drong de kou door. Met een lichte glimlach haalde hij een sjaal tevoorschijn en overhandigde hij deze aan haar. ”Shall we get a drink in the centrum? Something warm so we both can warm up,” stelde Laxus nu voor met een warme glimlach.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Lucent Thorne

avatar

PROFIELAantal berichten : 21
IC-berichten : 4
Registratiedatum : 04-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Illusions
Uiterlijke leeftijd: 17
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: Serenity in chaos   vr maa 10, 2017 10:07 pm


Het enige wat Lucent op dit moment wou, was dat Laxus er niet was. Niet omdat hij meteen overkwam als vervelend of slecht gezelschap, maar omdat ze zich enorm ongemakkelijk voelde. Dit gevoel was trouwens enorm tegenstrijdig met het feit dat ze zich over het algemeen heel erg alleen voelde. Ze had er een hekel aan om alleen te zijn, om zich alleen te voelen, maar als het erop aankwam koos ze er toch altijd zelf voor om zich wel zo te voelen. Lucent merkte hoe hij verbaast opkeek toen ze begon te blozen, iets wat het gevoel alleen maar erger maakte. Nog erger dan blozen was dat het opviel als je bloosde. Ze vormde de illusie van haar natuurlijke huidskleur over haar wangen, maar het gevoel bleef nog even hangen, vooral toen Laxus grinnikte. ”I’m also just going for a walk,” was Laxus’ antwoord. Ze knikte, hij mocht het natuurlijk zelf weten, maar ze vond het nog steeds een beetje onlogisch om rond dit tijdstip buiten te zijn als je bliksem aantrok. Of wat er dan ook met hem gebeurde.

”There’s no reason to be ashamed of asking questions. You can ask me anything,” Zei hij toen, vergezeld door een knipoog. Een sjaal werd door hem tevoorschijn gehaald die hij haar aanbood. “Oh,” zei ze, “No thanks, I’m good.” Hij stelde voor om wat te gaan drinken om even op te warmen. Lucent had zich al een beetje overweldigd gevoeld toen hij de sjaal aanbood, maar hier had ze zich al helemaal niet op voorbereid, ze had nu niet meteen gepland om vandaag wat te gaan drinken met een praktisch vreemde. Meteen begon ze allerlei uitvluchten te zoeken. Ze kon zeggen dat ze nog wat had te doen, dat ze iets met iemand had afgesproken, ze overwoog zelfs om een illusie van een persoon die op haar wachtte op te wekken, om geloofwaardig over te komen. “Well, I…” Ze stopte midden in haar zin toen ze zich realiseerde wat ze aan het doen was. Wat zou ze nu gaan doen als ze terug naar huis ging? In haar eentje een boek lezen, of de tijd voorbij zien gaan met niks doen? Waarschijnlijk, en dan zou ze spijt krijgen, niet meer alleen willen zijn en tegen zichzelf zeggen dat ze de volgende keer geen nee zegt, om toch weer precies hetzelfde te doen. “I think that’s a very good idea,” ze stopte haar handen in haar zakken en draaide haar lichaam een kwartslag, “Shall we go, then?” Vroeg ze, ze glimlachte nogmaals naar hem, dit keer iets meer vanzelf en op haar gemak, en liep aan. “So, what happened? With the lightning.” Vroeg ze toen, enerzijds om het gesprek gaande te houden, maar ook omdat ze er oprecht in geïnteresseerd was.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Serenity in chaos   vr maa 10, 2017 11:26 pm

Serenity in chaos


Laxus had haar geprobeerd gerust te stellen met zijn woorden. Het had hem verbaasd dat ze plots had gebloosd, maar op zich hoefde dat niks ergs te betekenen. Misschien zelfs wel iets goed. Hij had enkel niks gezegd om haar te laten blozen -niet voor zover hij wist- dus hij wist niet goed waarom het meisje moest blozen. Voor hetzelfde geld zat het in haar nature en was ze erg verlegen van zichzelf. Haar reactie op het aanbieden van zijn sjaal gaf dat ook weer. Als een echte gentleman bood Laxus zijn sjaal aan. Een sjaal die hij eerder aan Azure had aangeboden en waarmee de one night stand was begonnen. Als dat symbool wou hij het overhandigen aan Lucent, maar ze leek er niet op te wachten.

“Oh,” begon ze. “No thanks, I’m good.” wees ze het aanbod met evenveel beheersing af. Laxus knikte eens. Hij liet zijn verbazing niet blijken. Hij stopte de sjaal weer weg en probeerde zichzelf te herstellen. Goed. De alledaagse aanpak was overduidelijk niet voor de dame weg gelegd. Ze leek nogal introvert, terughoudend en verlegen. Een type waar Laxus ontzettend veel geduld voor moest hebben, als hij haar zover zou willen krijgen. Voor nu speelde hij het spelletje mee. Voor nu zou hij het geduld opbrengen, maar hij kon niet beloven dat ook deze ontmoeting in een slachting zou eindigen.

Ondanks zijn pas getrokken conclusie stelde hij desondanks voor om wat te gaan drinken. Een warme, licht geruststellende, glimlach sierde zijn lippen. Hij bedoelde het goed. Dat straalde van zijn gezicht af. Als ze dit zou afwijzen, zouden hun wegen waarschijnlijk wijken. Ook dan zou Laxus zichzelf nog beheersen en haar waarschijnlijk later weer op zoeken. Een moment stilte viel en voor een moment dacht Laxus dat Lucent hevig op zoek was naar een uitweg. “Well, I…” begon ze. Met haar beste hoopvolle ogen keek hij Lucent nog net niet smekend aan. Alsof hij al dagen alleen was -wat eigenlijk ook zo was- en hunkerde naar wat gezelschap. Ze kapte haar woorden af. Iets in haar attitude leek te veranderen. Laxus keek haar enkel nog afwachtend aan.

“I think that’s a very good idea,” stemde Lucent in tot zijn opluchting. Hij slaakte een opgeluchte zucht en glimlachte breder. ”Awesome! Thank you!” bedankte hij haar meteen met dezelfde glimlach. Een vrolijke twinkeling verscheen in zijn ogen. Lucent draaide een kwart. “Shall we go, then?” stelde ze voor. Laxus knikte en kwam vervolgens naast haar lopen. Bij ieder ander had hij al haar hand vastgepakt of een arm om haar heen gelegd, maar hij begreep dat hij voorzichtig moest zijn bij haar. “So, what happened? With the lightning.” vroeg Lucent nu.

Laxus keek toch enigszins verrast op van de vraag. Hij had verwacht dat het meisje de vraag zou laten uit verlegenheid. Anderzijds kon hij de vraag ook wel verwachten aangezien het niet een alledaagse gebeurtenis was. Wel voor hem, maar niet voor anderen. Zelfs voor Peculiars was het nog uitzonderlijk. Hij glimlachte uiteindelijk wat lichtjes. ”My peculiarity is electricity,” begon Laxus uit te leggen. Zijn blik ging naar voren. Naar de weg die uiteindelijk naar het centrum zou leiden. ”Thus electricity feels naturally drawn to me. The electricity in the air increases until it eventually hits me. Luckily I trained my body to take all the damage. Besides, it gives me more power, so I guess it’s not a down side,” legde Laxus uit met een glimlach en richtte zijn blik terug op Lucent. ”What’s your peculiarity? If you want to tell me of course,” vervolgde hij het gesprek.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Serenity in chaos   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Serenity in chaos
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: s h o r e
-
Ga naar: