Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 ♡ Filthy Pop

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Adore de' Medici
I'm a fucking goddess and you know it
I'm a fucking goddess and you know it
Adore de' Medici

PROFIELAantal berichten : 73
IC-berichten : 29
Registratiedatum : 16-07-17
Leeftijd : 24
Accounts : My religion is you ::: The Countess, Olivia, Raven & Rosé
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Child of Aphrodite
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: ♡ She's a maneater, make you work hard, make you spend hard, make you want all of her love

BerichtOnderwerp: ♡ Filthy Pop   za jul 29, 2017 1:29 am


Met een luide “PLOP!” ontkurkte ze de fles witte wijn en met een handigheid die alleen maar verraadde dat ze dit vaker had gedaan, verdeelde ze witte wijn over twee verschillende glazen. Vervolgens haalde ze haar telefoon tevoorschijn, ging naar het gesprek met Skyler en drukte het icoontje aan om een foto te versturen. Vervolgens maakte ze met haar telefoon een foto en verzond ze hem naar Skyler, met het bijschrift: “Hurry up sweetie, before they’re both GONE!” Smut face emoticoon, wijn glas emoticoon, dansend vrouwtje, dansend mannetje. Met een glimlach deed ze haar telefoon weer terug in haar broekzak en pakte de twee glazen met wijn in haar hand. Toen ze uit de keuken naar de woonkamer wilde lopen, bleef ze even staan. Wacht, als ze hier de hele avond gingen blijven, hadden ze misschien wel de hele fles nodig. Ze nam de fles tussen een paar vingers beet en begon zo snel mogelijk naar de woonkamer te lopen, zodat ze de fles neer kon zetten. Ondanks dat ze van wijn hield, had ze niet zo heel erg veel zin om het over haar chilling kleding te krijgen

In de woonkamer aangekomen, liep ze meteen naar het bijzettafeltje naast de bank en zette de fles neer. De woonkamer was omgetoverd tot een waar chillparadijs, met alle credits naar Adore. Voor haar chillavondje met Skyler had ze alles uit de kast getrokken (no pun intended HAHAHAHA). Ze had iedereen weggejaagd uit de woonkamer, want privacy, had bakjes neergezet met chips, M&M’s en andere lekkere snoepjes. Ze had gezorgd voor wijn en ze had het licht in de woonkamer gedimd, en had haar eigen favoriete geurkaarsen aangestoken, heerlijke vanille geur. Met een glimlach ging ze op de bank zitten, trok haar benen lekker op en sloeg het dekentje dat naast haar lag over haar benen. Het dekentje was groot genoeg voor zowel haar als Skyler. Er waren verschillende dingen die ze konden doen, want Adore had haar laptop meegenomen, waarop ze elke film konden kijken die ze wilden en waar muziek op stond. Hen kennende gingen ze de hele avond kletsen, but who cares?

Adore pakte haar telefoon en besloot een beetje door haar telefoon te bladeren, terwijl ze aan het wachten was tot Skyler kwam. Zodra ze de deur van de woonkamer open zag gaan, en hem binnen zag lopen, glimlachte ze breeduit en legde ze haar telefoon meteen naast haar neer. “Hi sweetie!” zei ze vrolijk en stak haar armen uit om hem een knuffel te geven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skyler Williams

Skyler Williams

PROFIELAantal berichten : 86
IC-berichten : 32
Registratiedatum : 10-06-17
Leeftijd : 20
Accounts : Laurice Andersson
Pippa Fraser
Skyler Williams
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Make you feel beautiful
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: Let yourself be the person you've secretly always wanted to be.

BerichtOnderwerp: Re: ♡ Filthy Pop   za jul 29, 2017 7:23 pm

Zo, die was klaar. Skyler liet een laatste keer zijn nagellakkwastje over zijn teennagel gaan toen hij werd verrast door een berichtje van Adore. Bij het openen verscheen er meteen een brede glimlach over zijn gezicht. Ahw, zijn schatje! Hij had er al zo naar verlangt haar weer te spreken! Er was zoveel gebeurt en zij kende hem als geen ander. En wijn! O daar zou hij zijn ziel voor aan de duivel verkopen! Snel typte hij een berichtje terug vol hartjes doorboord met een pijl. "OMG J'adore Adore! I'm comming!" Snel pakte hij een oud tijdschrift om de nagellak droog te wapperen en plukte zijn witte, modieuze, donzige trui uit de kast om zich daarna naar beneden te begeven. Eerst checkte hij of ze nog in de keuken was, maar uiteindelijk vond hij haar in de woonkamer. Toen hij voorzichtig de deur had geopend vulde al meteen een zoete vanillegeur zijn neus. Hoe verder de deur open ging hoe meer hij vanbinnen smolt, wat duidelijk aan zijn gezicht te zien was. “Hi sweetie!” Daar zat zijn prachtige vriendin, onder een lekker dekentje en met schemerig licht op de achtergrond. Hij slaakte een gevleide zucht waarna hij geruisloos de woorden "I love you," met zijn lippen vormde en naar haar toe liep om haar een dikke knuffel en een kus op de wang te geven. Ze wist zo goed hoe ze sfeer moest creëren! "This is so lovely! Thank you!" zei hij terwijl hij lekker naast Adore onder de warme deken kroop en de glazen van de tafel haalde. Hij gaf er één aan Adore terwijl hij er al vanalles uitflapte. "O my god I've got so mutch to tell you! I really need your wise opinion on some things my goddes!" vervolgde hij daarna met een plagende, maar liefkozende grijns. "But first, evíva," Grijnzend om zijn prachtige Grieks hief hij zijn glas.

_________________
Be your own kind of beautyful

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adore de' Medici
I'm a fucking goddess and you know it
I'm a fucking goddess and you know it
Adore de' Medici

PROFIELAantal berichten : 73
IC-berichten : 29
Registratiedatum : 16-07-17
Leeftijd : 24
Accounts : My religion is you ::: The Countess, Olivia, Raven & Rosé
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Child of Aphrodite
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: ♡ She's a maneater, make you work hard, make you spend hard, make you want all of her love

BerichtOnderwerp: Re: ♡ Filthy Pop   ma jul 31, 2017 8:26 pm


Met een glimlach keek ze toe hoe Skyler binnenkwam en de woorden “I love you” met zijn lippen vormde. Ze stuurde hem een kushandje. Adore stak haar armen uit en gaf hem een enorme knuffel, en net zoals hij bij haar deed, gaf ze hem een vriendelijke kus op de wang. “Join me, join me!” joelde ze vrolijk. “This is so lovely, thank you!” Adore grinnikte vrolijk, terwijl ze haar glas wijn van Skyler aannam. “You know, someone with the peculiarity to make someone feel beautiful, deserves beautiful things too!” stelde Adore statig vast. “O my God, I’ve got so much to tell you! I really need your wise opinion on some things, my goddess!” Adore trok haar wenkbrauwen. O ja? Dat klonk alvast veelbelovend voor de avond! “But first, evíva!” nodigde hij haar uit om te proosten en stak zijn glas uit. “Yes, my darling!” en Adore stak ook haar glas uit. Vrolijk klingelde de twee glazen tegen elkaar, en meteen nam Adore een slok. “Mmm, I love this one. You don’t know the hell I’ve been through to get my hands on this lovely bottle though!” zei ze en schudde met haar hoofd. Vervolgens zette ze haar glas eventjes op het bijzettafeltje achter haar, trok haar benen op en keek hem nieuwsgierig aan. “But okay, talk to me darling, where do you want my 3000 year old wisdom to shine on? Spill the tea!” zei Adore vol verwachting.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: ♡ Filthy Pop   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
♡ Filthy Pop
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g r o u n d f l o o r :: l i v i n g r o o m
-
Ga naar: