Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Onbeantwoorde berichten bekijken
 

Miss Bluebonnet's abode

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

t r a i n i n g . s p a c e


.een kleine, betonnen koepel is het enige dat verraad dat er een gebouw een eindje van het huis van mevrouw Bluebonnet vandaan staat. De draaideur en trappen brengen je echter van de illusie af dat er niets te zoeken valt; binnen in de heuvel is een uitgestrekte ruimte te vinden. Hollow-proof én bestand tegen een (peculiar) stootje.

1294Slow and Steady...
zo nov 26, 2017 7:13 pm
Diana Maylinn Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

g a r d e n s


.de tuinen strekken zich achter het huis ver uit in zowel lengte als breedte. De variatie aan flora en fauna maakt de plek uitermate geschikt voor een potje verstoppertje. In het midden is een weiland gepositioneerd waar de dieren hun gang kunnen gaan en een kleiner huisje waar zij kunnen overnachten.

59547Everything Now...
di dec 05, 2017 9:44 am
Fallon Noorthey Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

g r o u n d f l o o r


.via de ontvangsthal betreed je dan eindelijk de beloofde plek; Miss Bluebonnets Abode. Op de begane grond bevinden zich de huiskamer, waar een haardvuur gestookt kan worden, de keuken, die een tikkeltje modern oogt in vergelijking met de rest van het huis en de eetkamer, wier lange tafel zich uitstekend leent voor gezamenlijke maaltijden.

84689[TW] A Horrible ...
do dec 28, 2017 5:34 pm
Jesse Shepherd Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

f i r s t . f l o o r


.de tweede verdieping is uitermate geschikt voor ontspanning en activiteiten. De trap -ietwat aan de lange kant- leidt je naar de bibliotheek, waar een scala aan informatieve en recreatieve boeken te vinden is, de speelkamer, waar onder andere gebiljart, gedart en getafelvoetbald kan worden, en de cinema, waar de groep zich trouw dagelijks kan verzamelen voor knusse filmavondjes.

37327Ultraviolet
ma dec 04, 2017 12:17 am
Oskar Skygge Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

t o p f l o o r


.op de bovenste etage van het huis bevinden zich voornamelijk slaapkamers. Kamergenoten zijn een mogelijke optie, maar sommige Peculiars geven de voorkeur aan een eenpersoonskamer. Tevens zijn er badkamers en toiletten te vinden. Het torenkamertje, dat te beklimmen is met een houten trapje, staat leeg maar biedt geweldig uitzicht over de tuinen.

86788Bad dreams come ...
di nov 28, 2017 8:48 pm
Ace Suthcliff Laatste bericht bekijken
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden
Verwijder de forumcookies

Nederlandse RpgSites Overzicht Peculiar Children Peculiar Children