Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Skinship

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Skinship   do aug 03, 2017 9:34 pm

Skinship


Een voldane zucht verliet zijn lippen terwijl hij het warme water over zich heen voelde glijden. Het bracht hem enige ontspanning die hij al in een lange tijd niet meer had gevoeld. De laatste keer dat hij hier was, had Skyler hem een behoorlijke opdonder gegeven. Allemaal met andere intenties dan hoe het uiteindelijk was geëindigd. Skyler had Zeal’s hele verleden gezien. Daar ging Zeal vanuit. Hij wist niet dat Skyler enkel flarden het gezien. Maar Skyler had genoeg gezien om Zeal onder Laxus vandaan te trekken. Om het masker genaamd ‘Laxus’ af te zetten en verder te gaan als Zeal. De enige reden hoe Zeal dat had kunnen doen was dankzij Skyler, want, nadat Skyler hem open en bloot had neergelegd, durfde de jongen het aan om Zeal te ondersteunen. Om hem te vertrouwen en om hem te helpen. Zeal ging er vanuit dat er wel wat meer tussen hen speelde. Nou ja, Zeal voelde zeker iets voor Skyler. Hij zou niemand zomaar vertrouwen, maar hij zou altijd eerlijk blijven tegenover Skyler. Zeal kon zich echter goed voorstellen als Skyler doodsbang voor hem was. Immers was Zeal nog geen week geleden een gevreesde moordenaar, martelaar en player. Dat was ook de grootste reden voor alle stress die Zeal had ervaren in de afgelopen week. Hij moest zich inhouden. Hij was gewend om mensen meteen te manipuleren. Om mannen meteen het bed in te praten en als deze mannen dat niet toe lieten, dan zou Zeal hen tot de dood martelen en genieten van hun bloed. Zeal had zich al in zeker tientallen jaren meer normaal gedraagt. Hij had geen hobby’s. Wat moest hij in hemelsnaam met zijn vrije tijd doen? Het liefste zocht hij Skyler op, maar hij snapte dat die jongen niet altijd op zijn aanwezigheid zat te wachten.

In de gedachten verzonken waste Zeal zijn lichaam en haren. Uiteindelijk draaide hij de kraan met lichte tegenzin uit en stapte hij de douche uit. Hij droogde zichzelf af en bond de handdoek rond zijn middel vast. Ongegeneerd liep hij door de hal heen richting zijn kamer. Tja, misschien had hij moeten weten dat dit niet als ‘normaal’ gezien werd door de meesten, maar Zeal had het altijd al gedaan en vond het op zich niet zo extreem om de gewoonte te laten stoppen. Net op het moment dat hij de hoek om liep in de richting van zijn kamer, botste hij tegen iemand op. De handdoek viel door de kleine botsing op de grond. Verbaasd en licht verward keek Zeal op. Hij was in gedachten geweest en had niet goed opgelet. Elke andere keer had hij naar de persoon in kwestie geschreeuwd en hem laten lijden, maar nu liet Zeal enkel zijn blik gaan over de persoon waar hij tegenaan was gebotst. Een jongeman die hij nog niet eerder was tegengekomen. Meteen gingen er allerlei gedachten door zijn hoofd heen. Hoe lang bevond de jongen zich al in het verblijf van Bluebonnet? Was de jongeman iemand waar Zeal eventueel een vriendschap mee aan kon gaan of wist de jongeman al te veel over Zeal om ook nog maar met hem te praten? Voordat Zeal er erg in had, was hij aan het staren. Zodra hij dat door kreeg, schraapte hij zijn keel wat ongemakkelijk. ”Good… evening?” begroette Zeal wat bedenkelijk, ongemakkelijk en onzeker. Hij had geen besef van tijd. Een verontschuldigend glimlachje lag rond zijn lippen, zich niet derend aan het feit dat hij in principe naakt voor de jongen stond._________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Jaspar Tehrani

avatar

PROFIELAantal berichten : 69
IC-berichten : 9
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts : - Joey Shapiro
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ice bending
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: Skinship   do aug 03, 2017 10:47 pmYou Just Want Attention
Geluiden van potloden die over papier schraapte waren duidelijk hoorbaar in de kamer die hij deelde met Sylas. Jaspar was druk in de weer met het tekenen van een van de zaken in zijn hoofd. Vandaag ging het om een landschap van de Italiaanse loop, al was het meer bepaald Rome, of althans hoe hij zich Rome kon voorstellen van uit de boeken met de nodige verbeelding erbij natuurlijk. Door zijn oortjes klonken wat stevige beats, een tune zonder stemmen iets waar hij het beste op kon blijven doorgaan zonder afgeleid te worden door mee te zingen of wat dan ook. Momenteel was hij bezig met het schetsen van het Vittoriano, een prachtig staaltje architectuur als je het hem vroeg al verwerkte de jongen er toch duidelijk andere invloeden in dan het oorspronkelijke gebouw had gewoon om het een geheel ander uiterlijk te geven. Het was dat hij alleen was op de kamer dat hij er de tijd voor had, want als het aan Sylas zou liggen zou hij meer bezig zijn met de knul dan met iets anders. Not that he minded. Wat hij voelde voor die jongen kon hij niet eens beschrijven, er waren geen woorden meer over voor wat de jongen teweeg bracht bij Jaspar. Maar goed, het enige minpuntje van zijn boyfriend was dat hij Jaspar niet liet doen als hij ergens echt gefocust mee bezig was. Ach, hij had off course ook zijn minpunten maar care daar keek hij persoonlijk al niet meer naar, zowel niet bij Sylas als bij zichzelf.

Zachtjes blies hij de potloodresten van het blad af, zodat er zeker geen vegen zouden ontstaan op het blad. Het was pas nadat hij aan een van de nieuwe gebouwen begon dat hij krampen begon te krijgen in zijn vingers, nooit geweldig als je bezig was met tekenen. Het lag zeker niet alleen aan het feit dat hij hiermee bezig was, maar ook dat het niet bepaald warm was in de ruimte. Een zucht schoof over zijn lippen, beter had een bepaald iemand de verwarming niet uitgezet. Met een geërgerde zucht kwam hij overeind van zijn bed en wandelde naar de verwarming heen, maar die stond nog helemaal open. Iets wat alleen maar betekende dat er duidelijk iets mis was met de boiler van het huis. Great, nu kon hij ook nog eens naar de kelder gaan. Helemaal geweldig.

In een niet zo’n geweldige mood omdat hij zijn activiteiten had moeten stopzetten wandelde Jaspar de gang op. Zijn handen staken in zijn broekzakken, iets wat hij puur deed om ze op te warmen. Persoonlijk had hij het liever te koud dan te warm, maar als de omgeving hem stoorde bij het tekenen kon hij echt wel pissed worden. Het was al aan de late kant van de dag, of nouja waarschijnlijk iets tegen zessen of zo. Tijd was maar een abstract begrip voor Jaspar, zeker als hij ergens mee bezig was. Met zijn blik koeltjes voor zich uit gericht wandelde hij verder, wilde niet bepaald met iemand in contact komen tot dat hij wat meer ontdooid was want anders kwam het toch niet goed. Ja, hij was boos om iets volkomen belachelijks maar hij kon zichzelf niet helpen.

Alsof de wereld deze avond had besloten om tegen hem ze zijn knalde er iemand tegen hem aan toen hij juist de hoek wilde omdraaien. Jaspar dreigde te vallen maar kon nog net zijn evenwicht vinden.  Zijn donkere ogen gleden over de jongen zijn ogen, verder door naar beneden gezien hij hier zo maar halfnaakt.. Wait, schrap dat, naakt rond liep. De handdoek die de knul om had was op de grond beland. Een zucht schoof over zijn lippen waarop hij zijn blik weer vestigde op het gezicht van de jongen. Wat geweldig ook weer dat net hij zich in deze situatie moest bevinden, Sylas ging uit elkaar vliegen als hij hier ooit woord van kreeg. ‘Wel, dat goede mag je gerust laten vallen.’ Mompelde hij. Natuurlijk bedoelde hij niet zoals het er uit kwam. Maar op dit moment was hij echt gewoon niet in de mood man. First of all de knul zijn looks waren totaal niet mis, maar dat deed er helemaal niet toe want Jaspar zou Sylas nooit op die manier kunnen verraden. Second, waarschijnlijk was de knul wel aardig en alles en konden ze elkaar niet op een slechter moment treffen.  ‘Eh.. misschien moet je even die handdoek terug om doen.’

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Skinship   vr aug 04, 2017 9:41 am

Skinship


De jongeman waar Zeal tegenaan was gelopen wist zichzelf nog overeind te houden. Bij het zien van Zeal’s naakte lichaam zuchtte de man enkel. Zeal gaf er geen aandacht aan. Hij zelf zag dan ook nog niet de kwaad in van de gevallen handdoek. Zeal had zich ondertussen verbolgen over de begroeting. Was het al avond? Of was het weer ochtend? Zeal had geen besef van tijd. Het grootste gedeelte van de dag deed hij niks of probeerde hij zijn kamer iets op te ruimen. Hij moest immers het vele bloed nog van de muren schrapen, maar al met al lette hij niet op de tijd. Uiteindelijk begroette hij de jongeman maar met er vanuit gaand dat het avond was. ‘Wel, dat goede mag je gerust laten vallen.’ reageerde de jongeman. Zeal trok lichtjes een wenkbrauw op, waarna zijn ogen fonkelde van plezier en er een grijns rond zijn lippen verscheen. ”So it is evening?” vroeg hij nu na met een grijns. Een beetje uitdagen kon geen kwaad, toch?

‘Eh.. misschien moet je even die handdoek terug om doen.’ sprak de jongeman. Zeal keek kort wat verbaasd op, waarna hij omlaag keek en de handdoek op de grond ontdekte. ”Oeps?” reageerde hij mompelend. Met een zucht boog hij naar de handdoek toe en bond deze terug om zijn middel. ”Didn’t mean te scare you off little fella,” sprak Zeal vervolgens met een plagende knipoog zodra hij weer recht stond. Hij sloeg zijn armen over elkaar en keek de jongeman licht onderzoekend aan. Hij had hem zeker nog niet eerder gezien en leek Zeal ook nog niet eerder te hebben gezien. Dus kon dit een kandidaat zijn voor een potentiële vriend? Of tenminste iemand die geen vijand was? ”Were you heading somewhere?” vroeg Zeal nu met enige nieuwsgierigheid.

{OOC: flutje sorry ;c_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Jaspar Tehrani

avatar

PROFIELAantal berichten : 69
IC-berichten : 9
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts : - Joey Shapiro
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ice bending
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: Skinship   vr aug 04, 2017 2:11 pm

[quote="Jaspar Tehrani"]

You Just Want Attention
Echt, waarom hij zich altijd in dit soort situaties moest bevinden was voor hem een raadsel. Hij wilde gewoon gaan checken waarom zijn verdomde verwarming niet meer wilde starten, hier om had hij echt niet gevraagd. Kijk, moest hij de jongen zijn tegengekomen met kleren aan zou het nog iets anders zijn dan het op dit moment was. Momenteel maakte Jaspar zich vooral zorgen om het feit dat wat er zou kunnen gebeuren als Sylas hier achter kwam. Nou ja, waar hij de knul nu weer moest gaan zoeken want als er een ding zeker was dan was het dat zijn boyfriend onwijs kwaad zou gaan worden en waarschijnlijk de verkeerde conclusies ging trekken. Dat de kerel hem met een frons aan keek na de woorden die uit zijn mond waren gekomen maakte hem helemaal niets uit. Hij ging zich niet verantwoorden tegenover een knul die naakt in de gang stond alsof het de normaalste zaak van de wereld was. ‘Kan goed zijn, boeit me eigenlijk niet zo veel.’ Sprak hij kort waarbij zijn hand even door zijn haren ging. ‘Heb je enig idee of de verwarming het nog wel doet? Die in mijn kamer is behoorlijk dood.’ Hij kon beter meteen ook de vraag stellen die gesteld moest worden, misschien wist de knul er meer van. Of had hij er voor gezorgd dat de boiler zo maar uit was gevallen, aangezien hij duidelijk van de badkamer kwam.

Yeah, right alsof de kerel nu pas merkte dat die handdoek op de grond was beland. Een grote hoop bull als je het hem vroeg. De woorden van de knul lieten hem lachen. ’Please, I’ve seen better.’ Met name elke voorbij gaande dag als hij in bed kroop bij Sylas, maar dat hoefde de knul natuurlijk niet te weten. Goed, de knul die tegenover hem stond was imposant genoeg. Maar evengoed, was hij echt niet impressed door deze ontmoeting. Nee, daarvoor had hij hem op een te stom moment getroffen. ‘Either the shed or the basement, depends where the bloody boiler room is.’ De vraag terug stellen hoefde helemaal niet, het was wel duidelijk waar de nog onbekende naar toe ging. Either his own room of die van een ander, maar dat liet hij in het midden.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Skinship   ma aug 07, 2017 10:57 am

Skinship


De jongeman waar Zeal ongegeneerd tegenaan was gebotst, leek met het verkeerde been uit bed te zijn gestapt. Iets wat Zeal er niet van weerhield om de jongen met enige ongemak te begroeten en zijn grijns rond zijn lippen te bewaren. ‘Kan goed zijn, boeit me eigenlijk niet zo veel.’ reageerde de jongen op Zeal’s vraag of het avond was. Zeal grijnsde wat breder. ”Well that’s a bummer,” reageerde hij, ook al kon het hem weinig schelen of het avond of overdag was. Het deed er enkel toe om te weten waar en wanneer hij kon zijn zonder gevonden te worden door Bluebonnet of door een mentor. Die ontweek hij met ongekende precisie omdat hij anders zo uit de lus lag. Hij had te veel gedaan om nog braaf hier te mogen blijven. Zeal wou nog even voorkomen dat hij uit de lus werd gezet. Hij wou zijn relatie met Skyler niet zomaar achterlaten, maar hij wist ook niet of zijn gedrag nog goed te praten viel, waarschijnlijk niet. Misschien moest hij Skyler daarvoor maar om hulp vragen. De arme jongen had het zwaar met hem.

De man liet een hand door zijn haren gaan. ‘Heb je enig idee of de verwarming het nog wel doet? Die in mijn kamer is behoorlijk dood.’ vroeg hij. Zeal keek op. Aha. Dat was de reden dat de jongen zich in de hal bevond. Zeal trok zijn schouders op. ”Well I’ve just finished showering and I still had warm water. So I’m not sure if it’s the boiler’s fault,” antwoordde Zeal. Echter besefte hij zich al wel snel iets. Namelijk dat hij nog geen week geleden de badkamer behoorlijk had verbouwd. Hij was in een gevecht geraakt en daarbij had zijn elektriciteit de gootsteen geraakt. Het marmer was alle kanten opgevlogen en de waterleiding was kapot gesprongen. Misschien dat dat de toevoer water naar de slaapkamers was en dat hij die juist kapot had gemaakt. Zeal week voor een moment zijn blik af. Hij glimlachte flauwtjes. Moest hij het tegen de jongeman zeggen? Skyler zou hem er vast op wijzen dat dat de goede zet zou zijn, maar Zeal kon het niet laten dat hij de jongeman toch liever nog even zag zwoegen onder de irritatie van het feit dat de verwarming niet warm werd.

Met enige onschuld pakte Zeal de handdoek af van de grond en bond deze terug om zijn middel. Zijn woorden lieten de jongeman lachen. ’Please, I’ve seen better.’ beweerde hij. Een spontane grijns begon rond Zeal’s lippen te sieren. Oh wat moest hij zich inhouden en voor hij het wist kon hij dat al niet meer. ”I doubt it that you’ve seen better, but I can assure you that I can do it better,” sprak Zeal uitdagend en grijnsde breed. Hij kon het niet helpen. Het vertrouwelijk gedrag was duidelijk nog niet uit zijn systeem. Daarbij konden zijn woorden nog wel worden opgevat als een grapje, toch? Misschien de onderliggende flirterige toon in zijn woorden niet meer, maar Zeal moest maar hopen dat de jongeman te grumpy was om dat op te merken of om er op in te gaan.

‘Either the shed or the basement, depends where the bloody boiler room is.’ beantwoordde de man zijn volgende vraag. Zeal had het antwoord wel kunnen bedenken nadat de jongeman had prijs gegeven dat hij op zoek was naar de oorzaak van de verwarming die het niet meer deed. Hij zou eens moeten weten dat hij die oorzaak recht in de ogen aankeek. Zeal besloot dat nog altijd even zijn geheim te houden. ”The shed it is,” reageerde Zeal met een grijns. ”Oh how I would love to join you! But I still need to cover up my body as you’ve seen,” sprak Zeal met een knipoog. ”But I take it you can find the shed by yourself, and know how the boiler works, oh and that you know how to make it work again! Good luck with it and work a little fast, I don’t want to catch a cold due a cold room,” vervolgde Zeal met een uitdagende blik in zijn ogen, waarna hij ruw langs de jongeman liep verder de hal in.

Voordat hij echter vertrok keek hij nog even over zijn schouder naar de jongeman. ”Oh and don’t go to the shower! Just don’t,” voegde Zeal er nog aan toe met een grijns, waarna hij zich naar zijn kamer begaf. Als de jongeman naar de douche zou gaan, zou hij geheid de kapotte waterleiding tegenkomen. Zeal liet het aan de jongeman over wat hij ging doen. Zeal zou in ieder geval klaar staan voor een nieuwe ontmoeting. Misschien was die zodra hij zich had aangekleed, misschien was dat een week later pas. De tijd zal het hem leren._________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Skinship   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Skinship
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: t o p f l o o r :: b a t h r o o m s
-
Ga naar: