Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Wait for it

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Melvin Chaill
humankfc
humankfc
avatar

PROFIELAantal berichten : 245
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 17-11-16
Leeftijd : 20
Accounts : Melvin, Levi, Alastor, Riven, Matthew, Sean, Chinchilla, Tawnee
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Fallen Angel
Uiterlijke leeftijd: 17
Quote: At the end, guess we're all just animals; shaking in my own cage, what do I believe?

BerichtOnderwerp: Wait for it   di nov 22, 2016 8:03 pm

Met kalme passen wandelde de jongen verder de tuin in. Het was in de vroege uurtjes, misschien 7 uur ofzo, of vroeger. Hij had geen idee, maar hij was van zijn bed naar de tuinen gegaan om een ochtend wandeling te maken. Nog steeds had hij de neiging om buiten te slapen, maar hij had nu een kamer en immers ook een kamergenoot.. Goed. Maar kon je het hem kwalijk nemen? Hij was het gewoon buiten te slapen, op hoge plekken. Het was meer uit voorzorg dan echt... Iets anders. Want als je hoog zat konden minder dingen aan je komen. Het gaf een gevoel van veiligheid. Hij slikte dan ook even en besloot dan maar even te kijken of hij in een boom kon klimmen. Want oude gewoontes leerde men nooit af, uiteraard. Ondanks dat hij vleugels kon oproepen om mee te vliegen, was klimmen nog een hele ervaring apart. Het was niet meteen minder riskant, maar het voelde wel meer natuurlijk aan dan vliegen. Voor hij zijn vleugels kon oproepen was klimmen een van zijn main bezigheden. Daarom zat hij al snel op een stevige tak, enkele meters van de grond af. Het vallen naar beneden was hij was gewoon, dankzij zijn... Well, vleugels. Hij viel wel vaker eens naar beneden en dat wa svaak hoger dan de bomen. Gelukkig dat taken je snelheid wat afremden... Want anders auw. Hij zuchtte even en ging zitten. Het was een goede dag.

-Thomas

_________________


Fire in my bloodstream, water in my lungs

THEME I
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thomas Shelby

avatar

PROFIELAantal berichten : 201
IC-berichten : 23
Registratiedatum : 21-11-16
Leeftijd : 20
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Fast healing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: Do I look like a man that wants a simple life?

BerichtOnderwerp: Re: Wait for it   wo nov 23, 2016 6:04 pm

Roerloos had Thomas op bed gezeten. Zweetvlekken bedekten enkele plekken op zijn witte shirt. Druppels gleden langs zijn slapen naar beneden. Voor eens waren de nachtmerries laat begonnen, waardoor hij een redelijke nachtrust had gehad. Een zucht kwam zacht uit zijn mond zetten, waarna hij in de benen kwam. Wederom proberen in slaap te vallen zou toch weinig nut hebben. Het ging al meer dan 90 jaar zo. Een routine was het geworden. Een dagelijkse herinnering aan het verleden. Veel indruk maakte het niet meer. Met een kalme tred was de man naar een kast gelopen, waar hij een whiskey glas uithaalde met de bijpassende fles. Hij schonk een bodem vol en sloeg dat achterover. Aah, de smaak verveelde nooit. Wat afwezig had hij naar het lege glas gekeken. Hij moest wat doen. Stil zitten op dit verdomde kamertje begon hem op de zenuwen te werken. Dus besloot hij om zich te verschonen en verkleden, om vervolgens een ommetje te maken.

Eén hand had Thomas half verstopt in een zakje van zijn gilet, terwijl de andere een half opgebrande sigaret vast hield. Zo af en toe nam hij er een flinke trek van, de rook langzaam aan doen ontsnappend via zijn neusgaten. Zo'n heerlijke frissen ochtend geur, en toch vergiftigde hij die. Sigaretten brachten hem rust. Liet hem zijn gedachten in alle kalmte op een rijtje zetten. In absolute kalmte ving hij meer op. Details. Kleine dingetjes. Niet enkel zijn zicht werd hierdoor geprikkeld, maar ook zijn gehoor en reuk. Abrupt hield Thomas stil. Zijn niets onthullende blauwe kijkers hadden zich gericht op een bepaalde boom. 'Was je toe aan ochtendgymnastiek?' 
Mood: Neutral
Tag: Melvin
OOC: sucky post. tell me when u can't do anything with it
♦.♦

_________________
"Will you ever return to me?"

[T H E M E] [T R I B U T E] [V O I C E]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Melvin Chaill
humankfc
humankfc
avatar

PROFIELAantal berichten : 245
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 17-11-16
Leeftijd : 20
Accounts : Melvin, Levi, Alastor, Riven, Matthew, Sean, Chinchilla, Tawnee
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Fallen Angel
Uiterlijke leeftijd: 17
Quote: At the end, guess we're all just animals; shaking in my own cage, what do I believe?

BerichtOnderwerp: Re: Wait for it   wo nov 23, 2016 9:12 pm

Met zijn blauwe ogen had hij al snel iemand gespot. Hij zag er ouder uit dan hem, maar zoals hij had geleerd konden mensen hier nog ouder zijn dan dat ze echt waren. Dus de ander daar kon nog veel ouder zijn... Maar dat kon uiteraard ook niet zo zijn. Daarom bleef hij hem aankijken en uiteindelijk stond hij terug op om te kijken of hij verder kon klimmen. Met wat geluk bereikte hij een plek waar hij kon vertrekken om even een ochtendvlucht te maken. Hij was nog nooit opgestegen uit een boom, maar als vogels het konden, kon hij het vast ook... dat was als de taken niet in zijn weg zouden zitten. 'Was je toe aan ochtendgymnastiek?' Eh. Hij keek even schuin om en kon het niet laten glimlachend naar de persoon te kijken. "Kinda," zei hij even waarna hij zich wat draaide. "Klimmen is daarbij ook gewoon geweldig," zei hij zacht grinnikend. "Echt, een aanrader voor tijdens de ochtends te doen," niet alleen dan, altijd was het eigenlijk leuk.

_________________


Fire in my bloodstream, water in my lungs

THEME I
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Wait for it   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Wait for it
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» How long will I wait when it all burns down
» [DAG 7] Sit and wait for death

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g a r d e n s
-
Ga naar: