Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Born with these wings .

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Melvin Chaill
humankfc
humankfc
avatar

PROFIELAantal berichten : 245
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 17-11-16
Leeftijd : 20
Accounts : Melvin, Levi, Alastor, Riven, Matthew, Sean, Chinchilla, Tawnee
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Fallen Angel
Uiterlijke leeftijd: 17
Quote: At the end, guess we're all just animals; shaking in my own cage, what do I believe?

BerichtOnderwerp: Born with these wings .   za mei 20, 2017 9:59 pm


Rustig had de jonge rebel zijn blik gericht op het grasveld voor zich. HIj zuchtte even en leunde naar achter om zijn armen achter zijn hoofd te vouwen en even op te kijken naar de donkere lucht. Zijn helderblauwe ogen hadden die avond weer een dipje lichte genomen waardoor hij nu weer de abnormale bijna witte kleur in zijn ogen had. Stemmen en confessingen waren van overal gekomen toen hij mensen had aangekomen, hun ware expressie. Angst heerste overal en dat irriteerde hem dood. Hij hoefde niet al die dingen te horen en te zien. Hij hield liever van de stille facade die de kinderen ophielden. However, zijn lichaam had altijd andere plannen en zo ook vannacht. Misschien kwam het door de stress, misschien kwam het door de dag. Hij wist het niet... Toen hij een hand in zijn gezicht legde en even kalm adem haalde duurde het niet lang voordat de bleekkleurige ogen weer waren verdwenen. Hij wist niet goed waar ze goed waren, de ogen die de waarheid altijd zagen. Het was geen fijn iets, aangezien deze gave zijn hart meerdere keren had gebroken over de kleine leugens van mensen. Hoeveel men niet bedoezelde onder een valse lach en een woord die je goed moest voelen. Voor Melvin was dat allemaal maar een soort... Transparant iets met zijn ogen. Gelukkig was er nog een uit knop aan momenteel, anders was hij er zeker van dat het hem gek zou maken. Rustig had hij even glimlachend opgekeken. Hij kon niks van zijn gaves controleren. Heck, zijn witte vleugels, die hij kon oproepen, kon hij amper gebruiken om te vliegen. Het licht geven was altijd al iets makkelijks geweest maar verder? Nee, verder was het meer een pijnlijk iets geweest dan wat anders.

- Adriel

_________________


Fire in my bloodstream, water in my lungs

THEME I
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Born with these wings .
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g a r d e n s
-
Ga naar: