Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 [RPG] The Isolation Project

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Louise Bluebonnet
Momma Burd
Momma Burd
avatar

PROFIELAantal berichten : 1327
IC-berichten : 137
Registratiedatum : 02-10-16
Leeftijd : 20
Accounts :
. Louise
. Ethan
. Clarke
. Parker
. Carina
. Maybel

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ymbryne
Uiterlijke leeftijd: 34
Quote: Intelligence without ambition is a bird without wings

BerichtOnderwerp: [RPG] The Isolation Project   di nov 22, 2016 11:41 pm


The Isolation Project

   Naam: The Isolation Project
   Soort: [ RPG ]
   Onderwerp: Criminele tieners
   Omschrijving: In The Isolation Project heeft de Amerikaanse regering een nieuw top-secret experiment opgezet; criminele jongeren worden gescreend. Wanneer zij mentaal te beschadigd blijken om te worden gerehabiliteerd en weer de samenleving in te gaan, komen zij in the Isolation Project terrecht; een geweldig groot afgesloten gebied waar de jongeren het allemaal zelf maar uit moeten zoeken.

   Basisbenodigdheden, zoals eten en landbouwmateriaal worden constant op een geautomatiseerde manier aangeleverd. De grenzen worden zowel met honden als op een geautomatiseerde manier bewaakt, want ontsnappen praktisch onmogelijk maakt. Met andere woorden; erin is nooit meer eruit.

   Wat maak jij er van, met alleen het hoognodige en de touwtjes in handen van wat mogelijk de grootste psychopaten van het land zouden zijn geworden? Onderwerp je je aan de gekozen leider of hang je een groep met grootse plannen aan? Leef je in sociaal verband of sprokkel je in je eentje je levensbehoeften bij elkaar?


   

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t10-louise-catherine-left
 
[RPG] The Isolation Project
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: c h a t t i n g :: p r o m o t e
-
Ga naar: