Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Spells You

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Juniper Aldaine
Amethyst
Amethyst
avatar

PROFIELAantal berichten : 61
IC-berichten : 19
Registratiedatum : 29-09-17
Leeftijd : 21
Accounts : Juniper ;; Diana ;; Fallon
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Color Manipulation
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: Every inch of sky's got a star. Every inch of skin's got a scar.

BerichtOnderwerp: Spells You   di okt 03, 2017 3:38 pm

De zon scheen, weliswaar. De oranje bron van warmte - die meestal gepaard ging met optimisme - had het weten te winnen van de grijze wolken die nog geen uur geleden de lucht hadden gesierd. Anderen leken de weersverandering ook opgemerkt te hebben: steeds meer groepjes vormden zich in en rondom de tuinen. Een ijzige wind was echter nog steeds (natuurlijk) aanwezig.
Juniper bevond zich niet tussen de menigte beneden, maar flink wat meter hoger. Ze plantte haar ellebogen op de houten rand van het open raam-achtig iets in het torentje, om vervolgens haar handen warm te houden aan de take-away beker koffie die ze zojuist gehaald had. Ze was de deur aan het einde van een gang per ongeluk tegengekomen, maar was tevreden met haar vondst. Een plek om alleen te zijn, om tot bedaren te komen, wanneer nodig. Een plek om melancholisch te evalueren hoe fucked up het leven wel niet was. Mocht ook op zijn tijd.

Stilte. Heerlijk. Haar lila ogen richtten zich haast ongeïnteresseerd op de personen die beneden als mieren rondzwierven. Een aantal kwamen haar bekend voor qua gezicht - de meesten niet. Ze noemde deze Lus te kort haar woonplaats om mensen dichtbij te laten komen. Hield ze liever wantrouwend in de gaten. Reacties pijlen, persoonlijkheden pijlen. Afwezig tikten haar roodgelakte nagels tegen het kartonnen bekertje aan.

Na zo'n kwartier te hebben genoten van haar koffie, de soort-van-zon en het mensen kijken besloot June dat het genoeg was geweest. Ze draaide zich om en bewoog in de richting van het trappetje. Het getik van haar laarzen had de stilte verbroken en verstomde het geluid van ander leven. Op het moment dat ze de onderkant van de trap had bereikt, de deur achter haar dicht deed en zich omdraaide, liep ze tegen een persoon aan. "Fuck." De brunette wist zich net op tijd te herpakken; had de barricade vastgepakt om succesvol overeind te blijven.

_________________

The ashes of everything now
And then you're black again
Can't make it back again
From everything now
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Spells You   di okt 03, 2017 9:55 pm
Spells you


Even had hij getwijfeld om naar buiten te gaan. De zon was doorgebroken, zoals het altijd deed rond deze tijd, en de meesten namen hun kans om naar buiten te gaan. Nu de Peculiars weer naar buiten mochten, was het verblijf dan ook een stuk minder druk dan tijdens de lockdown. Zeal had tijdens het huisarrest geprobeerd zoveel mogelijk normale gewoontes te krijgen. Zoals normale hobbies. Hij probeerde de drang naar bloed en lust te negeren, maar hij moest toegeven dat dat met de dag moeilijker werd. Skyler, de jongen die hem had kunnen overhalen om te veranderen van zijn psychotisch gedrag, was nergens te bekennen. De jongen leek wel van de aardbodem verdwenen te zijn. Hij als mentor had geen nieuws gehoord over de jongen en ergens baadde hem dat zorgen, maar hij wist ook dat de jongen goed genoeg voor zichzelf kon zorgen. Hij was vast niet zo dom om van het verblijf te gaan, wetend hoe gevaarlijk de Hollows konden zijn. Zeal probeerde zijn zorgen weg te duwen en probeerde op zoek te gaan naar afleiding. Maar de dingen die hem afleidde, zouden hem enkel terug trekken in zijn gedrag van vroeger. Hij wou ergens graag naar het centrum. Naar het o zo bekende café om dronken te worden, one night stand te verwerpen en mensen te vermoorden, maar hij wist zich in te houden. Hij wist dat het niet slim was. Hij moest het volhouden, voor Skyler, ook al was de jongen nergens te bekennen.

Met een zucht begon hij te lopen door het verblijf. Even had hij de woonkamer in gekeken, maar daar waren geen bijzondere mensen te herkennen. Hij besloot maar wat alone tijd te nemen. Om die reden liep hij de trappen op. Even dacht hij eraan om naar zijn slaapkamer te gaan, maar de deur aan het einde van de hal trok zijn aandacht. Het was de perfecte plek om even in gedachten weg te zinken. Misschien werd het ook tijd om even over wat beslissingen na te denken. Was het immers nog allemaal goed wat hij deed? Was het slim geweest om zijn hele levenswijze weg te gooien voor één jongen? Langzaam bewoog Zeal naar de deur toe van de torenkamer. Hij wou zijn hand op de deurklink leggen om deze te openen, maar toen werd deze plots geopend. Zeal kon een stap naar achteren zetten om te voorkomen dat de deur in zijn gezicht terecht kwam, maar botste wel tegen de persoon aan die door de deuropening heen was gekomen. "Fuck." klonk het. Zeal deed nog een paar stappen naar achteren om een gepaste afstand tussen de twee te veroorzaken, waarna zijn blik ging naar de jongedame die voor hem stond. In eerste oogopslag herkende hij haar niet. Wellichte kende zij hem wel, aangezien er genoeg roddels over hem rond gingen over zijn verleden en aangezien hij een mentor was. Zeal stond er niet lang bij stil. ”I’m sorry. I didn’t see you. Are you alright?” zei hij al snel. Oh hoe bezorgd hij ook klonk, hij wist niet of hij het meende of dat het nog bij zijn manipulatieve vaardigheden van vroeger hoorden.


_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Juniper Aldaine
Amethyst
Amethyst
avatar

PROFIELAantal berichten : 61
IC-berichten : 19
Registratiedatum : 29-09-17
Leeftijd : 21
Accounts : Juniper ;; Diana ;; Fallon
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Color Manipulation
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: Every inch of sky's got a star. Every inch of skin's got a scar.

BerichtOnderwerp: Re: Spells You   wo okt 04, 2017 12:29 pm

Juniper liet haar handen zakken toen ze haar evenwicht weer hervonden had, waarbij de tegenligger een aanal passen naar achteren zette. Ze analyseerde hem snel: de jongen (of nouja, man) was voor haar onbekend. Het eerste wat haar opviel waren twee gouden ogen die naar haar terugkeken. Oh, was hij niet een mentor? Zeal, of zoiets? Ze had zijn naam een aantal keer vaag voorbij horen komen en legde de link tussen gouden kijkers en donker haar. In zijn blik was er geen teken van herkenning, maar zij was hier immers pas een dag of vijf.
"I'm.. fine." Haar melodieuze stem - met het Australische accent, natuurlijk - had nogal bot de kortdurende stilte verbroken. Ze gooide haar lange bruine haren over haar schouder. Ze was zelf meestal niet de persoon die zich snel verontschuldigde (ook al was deze actie voornamelijk haar schuld geweest), dus dit deed ze dan ook niet. Juni trok haar wenkbrauw lichtjes op, terwijl ze haar blik op de - waarschijnlijke - mentor gericht hield.

De hal was op de twee na leeg: de meesten verlieten bij een enkele zonnestraal vaak al enthousiast het gebouw. Zo ook nu, schijnbaar. Elke dag hetzelfde riedeltje. Over een uurtje zou de herhalende stortbui plaatsvinden. Het was binnen een stuk aangenamer dan buiten, alhoewel het heerlijk was de tuinen of stad in te gaan met een kleine bron van warmte boven je. Die gouden gloed maakte alles nou net wat aantrekkelijker. Zelfs Juniper moest toegeven dat de natuur prachtig was wanneer het in zonlicht werd gehuld. Ook was er dat haar Peculiarty beter te beoefenen was met aanwezigheid van de zon, omdat de intensiteit van kleuren beter tot zijn recht kwam. Ze trainde dan ook meestal rond dit tijdstip. Plus, ze had een hekel aan doorweekt haar.

"You're Zeal, aren't you." Het was een vraag, maar de woorden verlieten haar mond eerder als statement. De brunette sloeg haar armen over elkaar en leunde wat naar de zijkant, zodat haar rechterschouder tegen de muur steunde en ze tegen het witte beton leunde.

_________________

The ashes of everything now
And then you're black again
Can't make it back again
From everything now
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Spells You   do okt 05, 2017 7:28 pm
Spells you


Vluchtig had Zeal zijn blik over de jongedame laten gaan, maar zo snel herkende hij haar niet. Er kwamen de laatste tijd ook veel Peculiars bij en dat terwijl de Hollows nog altijd aanwezig waren. Aangezien Zeal zo in gedachten had gezeten de laatste tijd, had hij ook niet echt op gelet bij de gezamenlijke maaltijden. Voor hetzelfde geld had het meisje daar tussen gezeten en had Zeal haar simpelweg over het hoofd gezien. De verontschuldiging en bezorgdheid die volgde was als een automatisme. Vroeger had hij zich nooit verontschuldigd. Vroeger had hij dat oh zo moeilijk gevonden, maar nu meende hij er ook geen snars van. Een stemmetje in zijn hoofd knaagde aan hem. Zei hem dat dit niet zijn schuld was maar die van het meisje die niet uit haar doppen had gekeken.

Een korte stilte viel. Zwijgend keek Zeal haar aan. "I'm.. fine." reageerde ze op zijn woorden. Een botte toon lag in haar woorden. Zeal trok een wenkbrauw op, maar besloot het maar te laten. Een discussie erover hebben zo waarschijnlijk niks oplossen. Tenzij het zou eindigen in het gevecht. Dan zou het nog leuk worden. Oh hoe hij hunkerde naar de smaak van bloed. In een flits keek hij even naar zijn handen, maar zijn nagels, waar eerst standaard opgedroogd bloed onder had gezeten, waren nu schoon. Hij vervloekte de situatie binnensmonds en richtte zijn blik weer op het meisje voor zich die kennelijk geen aanstalte maakte om langs hem heen te lopen. "You're Zeal, aren't you." was de vraag, ook al klonk het meer als een constatering. Zeal keek op. Het voelde raar dat een onbekende hem herkende. Ergens voelde hij het wantrouwen opkomen. Wat als ze een spion was van Jeremy? Wat als zij hem ook dood wou hebben? Zeal drukte die gedachten weg. Ze had waarschijnlijk over hem gehoord via Bluebonnet of iemand anders. Nu hij een mentor was herkende ook meer mensen hem. Ergens irriteerde hem dat mateloos. Als teken dat het meisje echt nergens heen ging, sloeg ze haar armen over elkaar en leunde ze tegen de muur aan. Zeal grijnsde wat en stak zijn handen in zijn zakken. ”The one and only,” kondigde hij aan. Hij kantelde zijn hoofd wat. Nogmaals liet hij zijn blik ongegeneerd over het meisje heen glijden. ”And you are?” vroeg hij op zijn beurt terwijl zijn blik terug ging naar haar kijkers. Een flirterige twinkeling verscheen in zijn gouden ogen. Oh oude gewoontes waren ook niet zomaar afgeleerd.


_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Juniper Aldaine
Amethyst
Amethyst
avatar

PROFIELAantal berichten : 61
IC-berichten : 19
Registratiedatum : 29-09-17
Leeftijd : 21
Accounts : Juniper ;; Diana ;; Fallon
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Color Manipulation
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: Every inch of sky's got a star. Every inch of skin's got a scar.

BerichtOnderwerp: Re: Spells You   za okt 07, 2017 8:27 pm

Ze zag hoe zijn ogen afdwaalden van haar blik en hoe hij haar ongegeneerd in zich opnam. Nogmaals trok ze haar wenkbrauw op, in de gaten houdend, uitdagend. 'The one and only', dus. Had ze het toch goed gegokt. Was ook niet zo moeilijk met die gouden ogen van 'm. Niet dat het zodanig niet voorkwam hier; meerderen hadden opvallende ogen, waaronder zijzelf. Was iets hier te gek? Niet bepaald.
Zijn houding had iets flirterigs. ”And you are?” vroeg hij niet veel later. Ze zette haar schouder af tegen de muur, waardoor ze weer op eigen houtje rechtop stond. Haar armen hield ze echter wel over elkaar geslagen. Een ander persoon baande zich een weg door de gang en trok even haar aandacht. De jongen liep de twee voorbij en verdween snel uit zicht. Haar blik richtte zich weer op Zeal. "Juniper." Juniper Aldaine. June. Het meisje met een (te) grote bek, uitdagende blik, een stiekem klein hartje. Misschien. Stiekem. Een koppige flirt.

Het felle zonlicht scheen door het raam in de muur en liet al enkele wolken zien. De meesten nog onschuldig, maar in de verte wat donkerder. Het zou snel gaan regenen. "That means you're a mentor." Dat betekende dat hij onder andere verantwoordelijk was geweest voor het trainen van aangewezen duo's even terug. Juniper was in de lus beland toen deze heisa net voorbij was. Ze had het één en ander meegekregen dat iedereen blij was met het feit dat ze weer naar buiten konden. Logisch, op zich. Gevangenschap was vreselijk in haar ogen. Dat verklaarde waarschijnlijk ook dat de meesten zich met het kleinste sprankeltje zon zo snel mogelijk buiten bevonden.
"..Hot." Vervelend, Juniper. Vervelend._________________

The ashes of everything now
And then you're black again
Can't make it back again
From everything now
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Spells You   za okt 07, 2017 10:42 pm
Spells you


Zeal kon zich niet inhouden. Wellicht kwam het door haar houding tegenover hem, maar het sprak hem aan. Misschien kwam het ook om het feit dat hij zich ontzettend verveelde en klaar met het goede gedrag was. Hij vroeg haar naar haar naam. Een flirterige twinkeling lag in zijn gouden ogen. Een oude gewoonte die langzamerhand terug kroop in zijn lichaam. Het voelde zo goed aan. Zo vertrouwd. Hoe kon hij dit nog tegen gaan? Het meisje ging weer recht staan, maar hield haar armen over elkaar. Een antwoord zou komen, maar eerst liep een jongen wat haastig langs hen heen. Even volgde Zeal de jongen met zijn ogen, maar al snel bleef zijn blik hangen op het meisje. Waarom een nieuwe prooi zoeken als je nog voldoende had? "Juniper." weerklonk het antwoord. Zeal keek op. De naam klonk hem vaag bekend voor. Hij begon te graven naar de herinneringen en kwam uiteindelijk uit bij een korte ontmoeting die hij met Louise had gehad. Ze had hem ingelicht over de nieuwe peculiars. Zeal had er met een half oor naar geluisterd. Het boeide hem niet veel -tenzij er een seksie man tussen zat, maar ook daar kon hij tegenwoordig niks mee aangezien hij had gezworen braaf te zijn-, maar kennelijk had hij de naam Juniper nog herinnert. ”The new one,” bevestigde Zeal op een gedempte toon en knikte eens.

Hij rechtte zijn houding wat. Niet zo zeer omdat hij zo gebocheld stond, maar meer omdat hij niet wou overkomen als een of andere creep die te lang naar een ander keek -ook al was dit misschien wel zo-. "That means you're a mentor." vervolgde Juniper de conclusies. Zeal grijnsde wat. ”Correct again,” bevestigde Zeal met een klein knikje. ”For a new girl you know the right things,” sprak Zeal en wist donders goed dat hij zichzelf zojuist belangrijk had genoemd. Een beetje ego moest kunnen, toch? "..Hot." klonk het plots. Zeal keek op. Hij kantelde zijn hoofd wat. ”My oh my,” reageerde hij hoofdschuddend. Hij zette een stap in haar richting. ”You shouldn’t say such things. What if someone found out that you like your teacher,” sprak Zeal met een grijns alsof ze in school zaten en hij haar leraar was. Natuurlijk was de situatie wel wat anders, maar Zeal zou niet weten hoe Louise het zou vinden als hij ging rotzooien met de Peculiars. Immers had hij een behoorlijk verleden en had hij beloofd om dat niet meer te doen. Als hij een misstap maakte, had hij de kans dat hij elk moment zonder argument de lus uit werd gegooid._________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Juniper Aldaine
Amethyst
Amethyst
avatar

PROFIELAantal berichten : 61
IC-berichten : 19
Registratiedatum : 29-09-17
Leeftijd : 21
Accounts : Juniper ;; Diana ;; Fallon
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Color Manipulation
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: Every inch of sky's got a star. Every inch of skin's got a scar.

BerichtOnderwerp: Re: Spells You   di okt 10, 2017 11:32 am

"The new one," deelde Juniper bevestigend mee, terwijl haar mondhoek omhoog krulde in een schuin grijnsje die na een enkele seconde verdween. De nieuwe. Ze was vaak de nieuwe geweest - was regelmatig van lus naar lus getrokken (of beter gezegd, gedwongen). Was familieleden kwijtgeraakt. Was haar zus kwijtgeraakt. De enige die ertoe deed. De wereld was hard, koud. Genadeloos. Had haar tere ziel geraakt en gesmeden tot hoe het nu was, had haar van de meeste emoties en gevoelens ontdaan. Als je niet liefhad en voelde kon je ook niets kwijtraken en verdriet ervaren, toch? Dat was in ieder geval iets wat ze zichzelf de afgelopen jaren wijs had gemaakt. Een standpunt waarbij ze zwoer.

Zeal zette een stap in haar richting en schudde zijn hoofd. Hij ging uitdagend op haar woorden in. "My oh my," hoorde ze hem zeggen. Als reactie trok ze vanuit haar kant uitlokkend haar wenkbrauw op, en haalde haar armen van elkaar af en zette de rechter in haar zij. De gozer was net iets langer dan zij, waardoor ze ietsjes omhoog moest kijken nu hij net wat dichterbij stond. Bij zijn vervolgende woorden grinnikte ze een kort, melodieus lachje. "Like?" Ze tikte hem plagend en hopelijk ergens denigrerend op het puntje van zijn neus. "I said hot..-" Juni liet haar arm weer zakken, terwijl de ander nog in haar zij stond, en knipperde haast aandoenlijk. "-..You should come up with more to make me like you, boy." Ja, er was gewaarschuwd: Juniper was vervelend. Kut. Als je alles emotioneel afsloot was het toch heerlijk je tijd te verdoen met het bloed onder de nagels halen van anderen? Met uitdagen, flirten, iemand om de tuin leiden? Haar antwoord was in elk geval een 'ja'. Hij was inderdaad een soort leraar-geval, was een mentor, had een hogere positie. Maakte haar dit iets uit? Eigenlijk niet, nee. Zou ze er een keer mee in de problemen komen? Waarschijnlijk wel, ja. Het leven in een lus was behoorlijk saai als je niet telkens de grenzen en het avontuur opzocht, niet?
Ze zette nog een halve stap in zijn richting, kwam net iets dichterbij. Haar lila ogen gingen iets omhoog en vingen zijn blik. Ze overschreed hierbij een gepaste afstand en bevond zich net in zijn personal space, maar niet te dichtbij, op zo'n 30 centimeter afstand. Opnieuw trok ze haar wenkbrauw wat op. "Teacher, huh?"

_________________

The ashes of everything now
And then you're black again
Can't make it back again
From everything now
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Spells You   wo okt 11, 2017 9:32 pm
Spells you


"The new one," bevestigde ze. Juniper. De nieuwe. Alright then. Zeal grijnsde enkel en knikte nog eens als bevestiging dat hij het begreep. Ondanks het feit dat ze nieuw in de lus was, leek ze alles behalve onschuldig. Niet naïef of te optimistisch ingesteld, maar toch zou Zeal het wel voor elkaar weten te krijgen als hij haar zou moeten manipuleren. Voor nu leek daar nog geen enkel spraken van te zijn. Nee het meisje noemde hem zelfs ‘hot’. Zeal had niet verwacht dat ze zo op hem zou reageren, maar hij vond het zeker niet erg en liet dat dan ook al snel merken. Op een uitdagende manier ging hij op haar woorden in. Ze rechtte haar houding en zette een hand in haar zij. Een melodieus lachje weerklonk. Zeal keek haar nog altijd met enkel een uitdagende grijns aan. "Like?" herhaalde ze. Zeal keek even op zodra een vinger op zijn neus werd geplaatst. "I said hot..-" verbeterde ze hem. "-..You should come up with more to make me like you, boy." Zeal lachte enkel wat en nam een stapje afstand. ”Challenge accepted,” reageerde hij enkel met een korte knipoog. Hij leek zich te beseffen dat deze ontmoeting de verkeerde kant op ging. Hij had het al kunnen weten bij de eerste reacties, maar hij had het genegeerd. Nu begon zijn verstand -of liever gezegd, Skyler’s verstand aan hem te knagen. Dit was niet slim wat hij deed. Wat als Louise erachter kwam? Oh dear dan kon hij zijn plekje hier wel vergeten. Hij keek op zodra het meisje in stap in zijn richting zette. De gepaste afstand werd duidelijk overschreden. Zijn verstand leek met die actie plots weer weg te vagen. Wat maakte het ook allemaal uit? It was all about the fun, right? Ze keken elkaar aan. Zeal keek Juniper rustig in haar lila ogen aan. "Teacher, huh?" Zeal haalde zijn schouders wat op. ”Mentor, don’t ask me how I got that function, I’m still a bit flabbergasted myself,” grijnsde hij en wuifde de woorden weg. Zijn status deed er ook niet toe. Tenminste, vond hij zelf niet. Het was makkelijk om met zijn mentorschap nieuwe mensen te leren kennen en dat mensen meteen dachten dat je vriendelijk was, maar dus ook meteen makkelijker om anderen te manipuleren. ”So.. Do you need something for me or can I continue to the towerroom to spend my beloved time into a lonely place?” vroeg hij haar met een cynische glimlach rond zijn lippen.

{OOC: flut im so sorry ;w;


_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Juniper Aldaine
Amethyst
Amethyst
avatar

PROFIELAantal berichten : 61
IC-berichten : 19
Registratiedatum : 29-09-17
Leeftijd : 21
Accounts : Juniper ;; Diana ;; Fallon
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Color Manipulation
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: Every inch of sky's got a star. Every inch of skin's got a scar.

BerichtOnderwerp: Re: Spells You   ma okt 16, 2017 2:01 pm


Hold me down
From my diamond nights
The sand pours time
And it spells you

"Challenge accepted." Zeal had zijn woorden afgesloten met een knipoog. Ze waren er schijnbaar allebei wel van, het uitlokken en grenzen overschrijden. Juniper wist overigens wel redelijk waar ze een lijn moest trekken. Meestal was de simpele reden dat het zo vermakelijk was het feit dat sommigen nou eenmaal zo heerlijk in te palmen waren. En ze was gewoon kut. Zeal had echter een weerwoord en leek haar uitdagendheid te delen. Als reactie wierp ze hem een scheef grijnsje toe. "Sure."
"Mentor, don't ask me how I got that function, I'm still a bit flabbergasted myself," deelde hij mee. Hij had waarschijnlijk toch de benodigde skills ervoor. Ze was niet op de hoogte van zijn peculiarty, maar aan zijn lichaamsbouw te zien was wel duidelijk dat hij het een en ander kon. Dat 'ie kracht bezat. Bluebonnet bleek genoeg vertrouwen in hem te hebben. Het was vast zo dat voor iedereen in de lus duidelijk was - in ieder geval van de mentoren - wie welke peculiarty met zich meedroeg. "You probably deserve it," zei Juniper toen, de woorden opmerkelijk vriendelijk. Ze haalde haar schouders op. "...Probably."

"So.. Do you need something for me or can I continue to the towerroom to spend my beloved time into a lonely place?" Oh, hij ging het zo spelen? Natuurlijk hoefde ze niets van hem, ze kende hem overigens voor dit gesprek niet eens. Alleen van het 'horen van'. "Your beloved time?" Ze grinnikte. Juniper had net precies hetzelfde als hij gedaan en de rust opgezocht. Voor zover je het rust kon noemen; elk plekje in en rondom het gebouw bevatte meestal wel een of meerdere anderen. Voor echte rust moest je waarschijnlijk toch echt in het centrum zijn en je verstoppen achter wat rotsjes bij de kust. Overal waren ogen en oren. "Am I that boring?" Ze keek hem quasi beledigd aan en streek een plukje haar achter haar oor. Juni hield haar hoofd een tikkeltje schuin: "Nah, go ahead. Even though I was headed there again, after I got rid of my coffee cup."

// Nope, maar mine is D:

_________________

The ashes of everything now
And then you're black again
Can't make it back again
From everything now
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Spells You   vr okt 20, 2017 10:20 am
Spells you


Met een flauw gebaar verbeterde Zeal haar. Niet zo zeer om nou flauw of als een autoriteit over te komen, meer om aan te geven dat het niet hetzelfde betekende en dus ook niet dezelfde problemen op zijn dak zou krijgen mocht hij met een Peculiar iets beginnen. Louise zou dat vast niet erg vinden, toch? Zeal snapte zelf nog maar half hoe hij die titel in eerste instantie had gekregen. Hoogstwaarschijnlijk had Skyler met Louise met hem gepraat en haar ervan overtuigd dat het iets goeds zou zijn voor Zeal. Zeal snapte zijn bedoeling en wellicht had hij gelijk, maar op het moment wou Zeal het liefste weg rennen van al zijn verantwoordelijkheden en weer psycho gaan. "You probably deserve it," zei Juniper met een vriendelijke toon die Zeal niet van haar had verwacht. Ze haalde haar schouders op. "...Probably." Zeal grinnikte zachtjes. ”You don’t have to flatter me. If anyone knew me here, they would’ve known it was a bad decision,” sprak Zeal. Hij haalde eveneens even zijn schouders op. Met een lichte, ietwat mysterieuze grijns, keek hij haar aan. ”Guess they will find out later,” eindigde hij zijn woorden.

Zeal vroeg vervolgens of ze iets van hem nodig had of dat hij door kon gaan naar de torenkamer wat oorspronkelijk zijn doel was geweest. "Your beloved time?" grinnikte ze. Zeal zweeg enkel en behield zijn eeuwige grijns. Hij ging er niet vanuit dat ze iets van hem nodig had. Immers hadden ze elkaar per toeval tegen het lijf gelopen. Dan weer, ze wist al wel dat hij een mentor was dus voor hetzelfde geld had ze wel iets van hem nodig en was het goed geluk geweest voor haar. Uit haar volgende worden bleek wel anders. "Am I that boring?" vroeg ze vervolgens quasi beledigd. Zeal grinnikte zachtjes. ”I wouldn’t say boring, I would say that you haven’t caught enough of my attention yet,” sprak hij met een uitdagende en plagende grijns. Het meisje legde een lok achter haar oor en hield haar hoofd een tikkeltje schuin. "Nah, go ahead. Even though I was headed there again, after I got rid of my coffee cup." maakte ze duidelijk. Zeal hield eveneens zijn hoofd een tikkeltje scheef. ”Oh really?” vroeg hij met fake verraste uitdrukking. ”What a coincidence.” Hij liep langs haar heen en drukte de deur open. ”I guess I’ll see you soon then,” voegde hij eraan toe en gunde haar een knipoog, waarna hij de trap op liep._________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Juniper Aldaine
Amethyst
Amethyst
avatar

PROFIELAantal berichten : 61
IC-berichten : 19
Registratiedatum : 29-09-17
Leeftijd : 21
Accounts : Juniper ;; Diana ;; Fallon
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Color Manipulation
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: Every inch of sky's got a star. Every inch of skin's got a scar.

BerichtOnderwerp: Re: Spells You   ma okt 23, 2017 9:24 am


"And why do you think it's smart to share that information with me?" Een grijnsje speelde op. Juniper doelde op het feit dat hij meldde dat het een slecht idee was geweest hem tot mentor aan te wijzen. Ze had de woorden uitgesproken om een beetje met hem te sollen, het was toch niet ter sprake dat ze rond het huis zou lopen, al gillend dat de gast een of ander 'gevaar' vormde. Hij leek haar eerder het grappende type dat eigenlijk vrij onschuldig was. Onschuldig op het gebied van ernstigheid aandoen, dan. Hij kwam wel over alsof hij het één en ander ongeremde had meegemaakt - hij wel wist hoe hij het leven uitdagend kon houden. Ze kende hem overigens niet, dus waren het meer eerste indrukken en speculaties. Bluebonnet leek haar dan ook niet het type die iemand zomaar aanstelde voor zo'n vrij belangrijke positie. Misschien kende ze hem anders dan hij daadwerkelijk was, dan. Geen idee. Ze haalde haar schouders op: "Guess they will found out later, then."

Hij besloot zijn mond weer open te trekken toen ze vroeg of ze dan zo saai was. Hij leek haar een beetje te plagen en als een soort onbewuste verdediging sloeg ze haar armen weer over elkaar. Zijn aandacht niet genoeg getrokken, dus? Bij wijze van reactie trok ze haar wenkbrauw even op en bekeek hem met een blik die zei van 'het zal allemaal wel, jongen'. "Sure," zei ze haar gedachten toen nog maar eens sarcastisch hardop.

"Coincidence indeed," herhaalde ze Zeal. Ergens niet toevallig, want het leek begrijpelijk dat meerderen zo nu en dan isolatie opzochten en zich in het torentje schuilhielden. Hij passeerde haar, haast dramatisch, knipoogde en verdween vervolgens uit zicht. Voor een moment twijfelde ze, maar draaide ze zich toch om de richting van de deur en kwam ook in actie. Beetje passive aggressive.Ze zuchtte, opende de witte wegversperring en liep op haar beurt ook weer het trappetje op. Ten eerste was ze daadwerkelijk van plan geweest terug te gaan naar het plekje en liet ze zich niet wegdrijven door een vervelende, speelse gast; ten tweede vond ze het te interessant nu weg te lopen. Ze was wel benieuwd wat zijn deal was. Eenmaal boven gekomen bleef ze op een afstandje staan, een stuk achter de jongen. "Such a view, huh?"

_________________

The ashes of everything now
And then you're black again
Can't make it back again
From everything now
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Spells You   ma okt 23, 2017 4:01 pm
Spells you


"And why do you think it's smart to share that information with me?" Ja dat was een goede vraag. Zeal grijnsde wat. Hij wist zelf ook moeilijk waarom hij het zei. Waarschijnlijk om de vraag uit te lokken ‘waarom dan?’. Dan zou Zeal zijn krachten kunnen laten zien, kunnen laten zien hoe psychotisch hij ooit was geweest. Hij zou haar kunnen martelen en vermoorden met de simpele redenering dat ze vroeg waarom hij er niet geschikt voor was. Oh wat zou dat heerlijk zijn. Gewoon weer even de goede oude tijd herleven. Nee. Hij mocht er niet aan toe geven. Skyler was weg en god mocht weten wanneer die jongen terug kwam, maar dat was niet genoeg reden om plots terug te vallen op oude gewoontes. Want wat als Skyler plots terug kwam en hem weer zou aantreffen in zijn originele staat? De jongen zou hem zonder nog een keer aan te kijken weg van hem lopen. Hell, misschien zou hij hem wel nooit meer willen zien. Iets wat Zeal kostte wat het kost wou voorkomen, maar de verleiding groeide met de dag en hij wist dat hij ooit zijn climax ging bereiken als Skyler er niet op tijd bij zou zijn.

Juniper had hem gevraagd of hij haar saai vond. Zeker niet, maar dat compliment zou hij haar nog niet geven. Dan was de fun snel klaar. Natuurlijk stond zijn andere antwoord haar niet aan, maar ze zou daar nog maar even mee moeten leven. Als ze het nu zou opgeven, dan wist Zeal genoeg en zou hij haar met rust laten, maar als ze door zou gaan, dan zou wist Zeal dat er misschien nog wel wat plezier aan haar te beleven viel. Hoe ‘verkeerd’ dat ook mocht zijn als mentor zijnde. Het werd al snel duidelijk dat Juniper het hier niet bij zou laten. Toevallig was het dat ook zij terug zou gaan naar de torenkamer. Toeval of niet, het zou hetzelfde resultaat hebben. Zeal herhaalde haar woorden, waarna hij haar zei dat hij haar dan snel weer zou zien. "Coincidence indeed," herhaalde Juniper hem. Zeal gunde haar nog een knipoog, waarna hij langs haar liep en de deur opende naar de trap. Hij sloot de deur achter hem en liep vervolgens de trap op.

In de torenkamer werd Zeal verwelkomd door een koele wind aan herinneringen. Oh dear dit was de plek waar hij Levi had ontmoet. Zou die jongen zich nog steeds aan de deal houden? Wellicht moest hij hem nog maar eens op gaan zoeken. Of was dat weer het verkeerde soort contact? Moest Zeal dat juist vermijden? Zeal liet de gedachten van zich afglijden en richtte zich op het raam. Hij zag langs de regendruppels heen hoe het buiten tekeer ging. Zeal liep naar het raam toe en opende het. Hij voelde hoe de wind en regen tegen hem aan sloeg, maar het voelde ontzettend verfrissend aan. Nog boven de wind en regen kon Zeal horen hoe de deur weer werd geopend. "Such a view, huh?" klonk het vervolgens. Zeal draaide zich een kwartslag naar haar toe. De helft van zijn kleding was al doorweekt door de paar seconden dat hij daar bij het raam had gestaan. ”Truly magnificent,” greens hij. Hij richtte zich weer even op de buitenlucht. ”Do you come here often?” vroeg hij.


_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Juniper Aldaine
Amethyst
Amethyst
avatar

PROFIELAantal berichten : 61
IC-berichten : 19
Registratiedatum : 29-09-17
Leeftijd : 21
Accounts : Juniper ;; Diana ;; Fallon
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Color Manipulation
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: Every inch of sky's got a star. Every inch of skin's got a scar.

BerichtOnderwerp: Re: Spells You   vr okt 27, 2017 1:29 pm


“Truly magnificent.” Ze twijfelde of hij het meende of dat zijn reactie sarcastisch bedoeld was, maar ze ging voor het laatste. Waarom had hij zich anders meteen tot het raam begeven, een actie waardoor zijn kleding gedeeltelijk doorweekt was geraakt. Als hij van mening was geweest dat het uitzicht niet te moeite waard was, had hij vast niet besloten in de toch wel onplezante regen te gaan staan. Hij vroeg aan haar of ze er vaak kwam. Juniper haalde haar schouders op: “Just came in her by accident, like an hour ago.” Ze wist niet van het bestaan af, maar dat was dan ook de reden geweest dat ze in de ochtend wat door het huis had gelopen. Bizar groot was het nou ook weer niet, maar het was groot genoeg geweest enkele onwetendheid bij haar mee te brengen. “I’ve only been here for a week, you know,” maakte ze hem duidelijk. Hij had net wel gezegd dat hij wist dat ze nieuw was, maar je werd ook al als ‘nieuw’ bestempeld als je je hier een maand of iets bevond. De meesten waren hier al een langere tijd, wat ze mee had gekregen. Hier en daar ook wat nieuwelingen - een veilige thuishaven zoekend of de drang naar het vinden van simpelweg iets nieuws. “Definitely a place I’d come more often, though.”

Juniper kwam opnieuw wat dichterbij, maar in plaats van naast hem te komen staan - dichtbij het raam dat werd bekogeld door druppels regen - leunde ze tegen de bakstenen muur aan de zijkant. “You desperately needed to cool down from our tensional conversation?” Ze maakte een grapje, doelend op het gaan staan bij het raam waardoor hij deels nat geregend was, en gunde hem dan ook een grijnsje. Haar hoofd kantelde een tikkeltje schuin: “Or you just happen to be a fan of getting soaked and cold on a daily basis?”

_________________

The ashes of everything now
And then you're black again
Can't make it back again
From everything now
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Spells You   za okt 28, 2017 1:19 pm


De twee waren uiteindelijk geëindigd in de torenkamer. Een plek waar Zeal wel vaker kwam, maar ook meestal snel weer weg was. Hij was graag onder de mensen, ook al begon dat wat minder te worden nu hij moeite kreeg om ‘normaal’ te blijven. Het zorgde voor een constante koppijn. Hij zou eigenlijk ook niet moeten flirten met de meid of haar zijn krachten laten zien, maar het zorgde ervoor dat hij zich wat makkelijker kon gedragen. Dat hij iets losser werd en voor zijn doen, zich wat vertrouwd voelde. Hij had het gevoel dat hij zich voordeed als iemand die hij niet was. Hij wou zo graag terug vallen op zijn oude gewoontes, maar Skyler’s stem wist hem daar nog altijd van te weerhouden. Even had hij gekeken naar de buitenwereld waar een hevige regenbui bezig was. Hij had het raam open gegooid. Hij voelde elektriciteit al in de lucht, maar de komst van Juniper zorgde ervoor dat hij zich inhield. Hij draaide zich naar haar toe, waardoor nu zijn achterkant doorweekt werd. Hij probeerde zichzelf af te leiden door haar te vragen of ze hier vaker kwam. “Just came in her by accident, like an hour ago.” antwoordde Juniper. Zeal keek haar aan en knikte. Kennelijk was ze nog zo nieuw dat ze de kamer niet eerder had ontdekt. “I’ve only been here for a week, you know,” bevestigde Juniper zijn gedachten. ”I see,” mompelde hij als reactie. Ze was echt nog nieuw. Fresh meat. Normaal had Zeal er gebruik van gemaakt om haar te manipuleren en haar te laten geloven dat hij o zo lief was, maar nu moest hij haar ervan overtuigen dat hij echt lief was. Met andere woorden. Hij moest echt lief zijn. Yeah right.

“Definitely a place I’d come more often, though.” haalde Juniper hem uit zijn gepieker. ”It’s a great place to be alone.. But not right now,” sprak Zeal met een flauwe grijns. Hij keek toe hoe de dame dichterbij kwam. Ze kwam naast hem staan maar besloot wel uit de regen te blijven door tegen de muur te leunen naast het raam. Zeal draaide met haar mee waardoor hij uiteindelijk weer met zijn gezicht stond naar het raam toe. “You desperately needed to cool down from our tensional conversation?” vroeg ze hem. Zeal lachte zachtjes. ”It got pretty tense,” ging hij mee in het grapje en grijnsde zachtjes. Juniper’s hoofd kantelde een tikje. “Or you just happen to be a fan of getting soaked and cold on a daily basis?” vervolgde Juniper. Een kleine fonkeling ging even door Zeal’s ogen heen. ”It’s not like water can hurt a handsome man,” sprak hij zijn o zo bekende reactie, ook al was hij zeker wel een paar keer bijna verdronken. Zijn blik ging naar voren. Hij merkte op hoe de bliksemschichten dichterbij kwamen. Ze konden hem voelen. Hij was als een lopende bliksemafleider dus het was nog een wonder dat er nog geen bliksem was ingeslagen in de toren. Het zou enkel een kwestie van tijd zijn. ”I was planning on training a little bit with my powers, but I think that’s a bit too dangerous for you,” sprak Zeal met een uitdagende toon in zijn stem en keek haar grijnzend aan.


_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Juniper Aldaine
Amethyst
Amethyst
avatar

PROFIELAantal berichten : 61
IC-berichten : 19
Registratiedatum : 29-09-17
Leeftijd : 21
Accounts : Juniper ;; Diana ;; Fallon
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Color Manipulation
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: Every inch of sky's got a star. Every inch of skin's got a scar.

BerichtOnderwerp: Re: Spells You   ma okt 30, 2017 9:58 am

“It’s a great place to be alone.. But not right now.” Natuurlijk moest hij weer zo’n opmerking maken, de bijdehante ‘hij’ die hij leek te zijn. Als reactie schonk ze hem dan ook een blik die zoiets zei van ‘het zal wel, jongen’. Hij had wel gelijk, dit was nou eenmaal een plaats die vooral fijn was in je eentje te bezoeken wanneer je je wilde isoleren van de buitenwereld en je je leven melancholisch wilde reflecteren. Zo’n plek die je wel vaker tegenkwam in films in de scènes waar iemand al hysterisch huilend een heftige situatie niet meer wist te handelen. Typisch.

“Conversations with me mostly get pretty tense,” gaf Juniper als antwoord, met een gepast grijnsje. Het was wel waar, het kwam bijna nooit voor dat de meid niet het uiterste uit een conversatie haalde en niet de grenzen van een ander opzocht. Handsome man. Bij zijn opmerking trok ze haar wenkbrauw op en grinnikte vervolgens: “True.” Het was voor hem maar uit te vogelen of ze dit zei op het ‘water kan geen kwaad’ of het ‘prachtige man’.

Het weer werd heftiger; in de verte verscheen in iets wat varieerde van een aantal tot een aantal minuten een flits die de donkere wolken deed doen oplichten. Zeal leek het interessant te vinden en bekeek voor even het uitzicht dat het raam vertoonde. Ook haar blik ging naar de lucht op het moment dan in de verte heel zacht wat geknal weerklonk, maar ze bleef op gepaste afstand om haar niet aan het open raam en de regen tegoed te doen. Ze koos toch voor de optie droog de dag door te gaan.
“Ah. Too dangerous?” Juniper keek op, richtte haar ogen op Zeal, en lachte schamper. “You don’t even know me, boy.” Haar lila irissen twinkelden. “Neither are you aware of my peculiarty. Maybe mine is stronger and more controlled.” Ze betwijfelde het, want hij was niets voor niets een mentor. Hij moest wel redelijk gevorderd zijn in en met zijn peculiarty, anders had hij vast niet de taak op zich gekregen anderen te trainen. Ach.

_________________

The ashes of everything now
And then you're black again
Can't make it back again
From everything now
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Spells You   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Spells You
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: t o p f l o o r :: t o w e r
-
Ga naar: