Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 No drama lama

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Morgan Ellish

avatar

PROFIELAantal berichten : 23
IC-berichten : 9
Registratiedatum : 17-10-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Pure drugs
Uiterlijke leeftijd: 14
Quote: Every little thing is gonna be alright

BerichtOnderwerp: No drama lama   ma okt 30, 2017 3:06 pm

Oke, nog één keer doorlezen. Op het schermpje van haar mobiel had ze een hele lap tekst staan. Een heel bericht naar Guy. Ze had er al een uur over gedaan om de juiste woorden te schrijven. Bij het lezen van de eerste zin moest ze echter al bijna kotsen van zichzelf. Dat het haar speet? Why the fuck moest zij nou weer schrijven dat het haar speet? Het was toch zijn probleem! De fucking klootzak! Nee ze kon dit echt niet sturen. Ze meende het niet eens, maar ze wist ook niet wat ze moest doen zonder hem! Waarom liet iedereen haar in de steek? Waarom liet juist Guy haar in de steek? Nu bleef ook nog eens haar mobieltje haken terwijl ze het wilde wissen. 'Fucking bitch!' barstte het uiteindelijk los terwijl ze het ding machteloos en gefrustreerd met al haar kracht een paar meter van haar vandaan smeet. Met een harde klap beukte het tegen een rots waarlangs hij in verschillende stukken uiteenviel. 'O no...' piepte het al meteen geschrokken uit haar keel. Nee, nee niet haar mobieltje! Al haar contacten en foto's en alles stond hierop! Snel haastte ze zich ernaartoe en probeerde tevergeefs de delen tegen elkaar aan te zetten. 'Shit!' verslagen liet ze zich tegen de rotswand leunen. Ugh ze kon wel huilen! Baby die ze was! Bij de gedachte aan baby's werd het gevoel alleen nog maar versterkt... Maar voor ze te diep in in alle vervelende herinneringen wegzakte zag ze in haar ooghoek opeens iemand aan komen. Ah nee, ze was juist helemaal naar de klippen gelopen omdat ze dacht dat dit één van de plekjes was waar ze alleen kon zijn. Niet dat het haar scheelde wat de anderen in de lus over haar dachten... behalve Clarke dan... Of toch wel? Iedereen was toch of een normaal persoon die haar de volgende dag al zou zijn vergeten óf een peculiar die waarschijnlijk zijn hele leven in deze lus zou blijven, waar zij vast zo weer weg was. Ze nam even diep adem terwijl ze stil wachtte of de persoon haar überhaupt op zou merken.

[met Zeal]

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: No drama lama   ma okt 30, 2017 9:40 pm


Zeal liep wat verveeld over het strand heen. Hij wist niet zo goed waar hij het moest zoeken. In het verblijf werd hij gek van anderen en van zichzelf. Hij had Skyler beloofd dat hij zijn gedrag zou veranderen, zijn hobby’s en dus een totaal iemand anders zou worden. Hij zou ‘Zeal’ worden. De naam waar hij nu mee bekend stond. Zijn echte naam. In plaats van rond te lopen met de naam van zijn tweelingbroer en andermans leven te verzieken. But damn wat was het moeilijk om te doen alsof hij normaal was. Hij had het gevoel dat hij de hele tijd met een masker op liep. Over elk ding dat hij zei, dat hij deed, moest hij een honderd keer over nadenken of het correct was of niet. Het bezorgde hem knetterende koppijn. Hij had daarom besloten om maar weg te gaan van het verblijf. Weg van de Peculiars en het doen alsof. Hij kon echter ook niet naar het centrum. Eén glaasje whisky en hij zou zo terugvallen op zijn oude gedrag. Het masker zou afvallen. Nee daarvoor hield hij nog net een tikkeltje te veel van Skyler die inmiddels al maanden nergens meer was te bekennen. Hij had zich daarom maar begeven naar het strand. Een plek waar rond deze plek niemand was, wist hij uit jaren lange ervaringen.

Eenmaal op het strand viel zijn blik echter al snel op een gestalte die bij één van de rotsen stond. Vaag hoorde hij gevloek waar hij uit op kon maken dat het een vrouw was. Even trok hij een wenkbrauw op. Aangezien hij wist wie wanneer was, wist hij dat dit een Peculiar was. Hij slaakte een zucht. Misschien kon dit nog leuk worden, misschien zou hem dit enkel meer hoofdpijn bezorgen. Wie weet. Hij veranderde van course en liep de dame af. Naarmate hij dichterbij kwam merkte hij de kapotte telefoon op. Even bleef zijn blik er haken voordat hij zijn blik richtte op het meisje. Hij gokte erop dat ze nieuw was, ook al kwam hij haar wel vaag bekend voor. ”Having trouble with your phone?” vroeg hij in een poging een gesprek aan te knopen.

{OOC: ik heb nog een idee voor deze twee en zal even een PM naar je sturen ^^


_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Morgan Ellish

avatar

PROFIELAantal berichten : 23
IC-berichten : 9
Registratiedatum : 17-10-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Pure drugs
Uiterlijke leeftijd: 14
Quote: Every little thing is gonna be alright

BerichtOnderwerp: Re: No drama lama   di okt 31, 2017 9:41 pm

”Having trouble with your phone?” Busted... Met een zucht trok Morgan een moeilijk gezicht. 'Eh no, obviously not...' ontkende ze vol sarcasme. Hoe kwam hij er toch bij? Spijtig stopte ze de stukken van het kapotte ding in de zak van haar mosterd gele sweater. Wie weet kon ze nog iemand met een geniaal brein vinden in het huis... Nu pas keek ze op naar de persoon die haar had benadert. Haar ogen werden abrupt groter. 'You...' Haar adem stokte in haar keel. Dat gezicht... ze kende hem, en absoluut niet op een juiste manier ook nog! Wat deed hij hier?! De herinnering aan Beth en hem flitsten door haar hoofd alsof het gisteren was. Het feest, Beths vermissing en later de ontdekking van haar elektrocuteerde, levenloze lichaam. Hij moest het wel zijn! Even bekroop haar een gevoel van angst. Was hij Morgan op komen zoeken? Zoveel had zij niet met hem te maken gehad die avond. Misschien alleen een praatje. Wat wilde hij van haar?
In zijn gouden ogen was echter geen duidelijke herkenning af te lezen. Maar dit was een fucking psychopaat! Die waren toch gespecialiseerd in het manipuleren van mensen? Ze moest maken dat ze hier wegkwam! 'Eh hehe, I was just eh...' snel lachte ze haar hopelijk niet al te opvallende reactie weg alsof het een vergissinkje was en stond een beetje stuntelig op. Ze moest hem laten geloven dat er in haar ogen niets aan de hand was, want wie weet draaide hij anders door of zo. Wist zij veel wat hij allemaal van plan was! 'I was just, like, going back, so...' zei ze met een verontschuldigend lachje en probeerde hem normaal aan te kijken zonder haar zilver-grijze ogen meteen weer af te laten keren. Ze deed wat onopvallend voorzichtige stappen langs hem af om tussen hem en de rots uit te komen. Dat hoofd van hem echter... De schoft! Beth was het achternichtje van haar kamergenootje in een hostel in Nieuw-Zeeland geweest. Ze wist niet precies wat hij met het onschuldige meisje had gedaan in de dagen dat ze vermist was en dat raadsel had haar en Beths familie nog zolang achtervolgt! Terwijl haar hoofd niets van haar emoties verried begon haar pink van haar rechterhand onopvallend verstopt in de zak van haar trui, razendsnelle bewegingen te maken en wist ze dat er op het zelfde moment diep onder de aarde al de wortelen van vele hennepplanten begonnen te groeien. Klaar om de aarde uit te schieten in het geval dat ze nodig zouden zijn.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: No drama lama   vr nov 03, 2017 11:27 pm


Zeal was tegen zijn verwachtingen in iemand tegen gekomen. Het was meisje die behoorlijk in de rats leek. Nu kon Zeal zich omdraaien en doen alsof dit niet zijn zaken waren, want dat waren ze ook niet, maar Zeal kon niet bekennen dat hij toch licht neigde naar gezelschap en hij zou als mentor een ander Peculiar niet in de steek moeten laten, toch? Zeal liep op haar af. Zo op het eerste gezicht herkende hij haar vaagjes, maar niet vanuit de lus. Misschien had ze eerder in de lus gezeten en was ze nu weer terug of misschien was ze niet zo sociaal en hield ze zichzelf liever ver uit de buurt van anderen. Dat zou nu dan veranderen. Hij stelde de vraag die eigenlijk meer een constatering was dan een vraag. 'Eh no, obviously not...' sprak het meisje met de nodige sarcasme. Zeal grinnikte zachtjes. Hij had het verdient en nam het haar dan ook zeker niet kwalijk. Hij zag er de humor wel van in. Hij had hoogstwaarschijnlijk dezelfde reactie gegeven op de woorden. Hij opende zijn mond en wou een poging doen om het gesprek voort te zetten, maar toen keek het meisje op naar hem en verwijde haar ogen. 'You...' was het enige wat haar mond verliet. Zeal keek haar wat verbaasd aan. Was er iets mis? Er leek iets mis te zijn. Het leek wel alsof ze een monster zag. Een blik die hij vroeger vaak genoeg had gekregen, maar hij snapte niet waarom hij de blik van haar kreeg. Het leek er op dat zij hem wel herkende, terwijl hij niet goed wist waar hij haar van kende als hij haar al überhaupt herkende.

'Eh hehe, I was just eh...' begon ze, maar lachte haar woorden wat ongemakkelijk weg om vervolgens wat stuntelig op te staan. Zeal volgde haar bewegingen met zijn ogen en kwam ook recht. ”Is something wrong?” vroeg hij. Ook al leek het hem wel duidelijk dat er iets mis was, maar hij wist echt niet wat. 'I was just, like, going back, so...' sprak ze enkel met een verontschuldigend glimlachje, waarna ze wat stappen weg zette. Zeal deed een stap in haar richting. ”No please stay,” zei hij meteen. Hij wou voorkomen dat ze bang voor hem was terwijl hij geen benul had wat hij verkeerd had gedaan. ”Can you please tell me what’s wrong? You seem to be afraid of me and I don’t understand why,” sprak Zeal. Hij zou het nog net niet smekend uitbrengen. Hij keek haar echter wel met een smekende blik in zijn ogen aan. Hij wou tevens niet nu al een mogelijke gesprekspartner missen.


_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Morgan Ellish

avatar

PROFIELAantal berichten : 23
IC-berichten : 9
Registratiedatum : 17-10-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Pure drugs
Uiterlijke leeftijd: 14
Quote: Every little thing is gonna be alright

BerichtOnderwerp: Re: No drama lama   zo nov 12, 2017 7:18 pm

Haar adem was even in haar keel gestokt toen ze recht in de bekende gouden ogen keek. Wat? Was dit een soort horrorstory ofzo? Wat moest deze gast hier? Inmiddels was hij ook serieus gewoon naast haar gaan zitten! Wat dacht hij wel niet?! Gelukkig had ze zich snel kunnen herpakken en zelfs nog vrij logisch na kunnen denken. Ze moest hier weg komen en zo snel mogelijk! Het was ook gewoon de beste plek om overvallen te worden, zo buiten de bewoonde wereld. Snel had ze geprobeerd haar iets geschrokken reactie weg te lachen en was snel overeind gekrabbeld. Dat hij haar beweging als een vervelende wesp meteen volgde werkte nou niet direct mee aan het plan dat haar zojuist nog vrij makkelijk had geleken. ”Is something wrong?” Serieus? 'Uhhhh, fuck yeah!' ging het in haar hoofd om. Lul! Maar haar gezicht bleef nog vrij vriendelijk en wat zenuwachtig begon ze wat stapjes van hem vandaan te zetten. Haar hersenen leken overtoeren te draaien in een poging deze situatie goed aan te pakken en alle herinneringen en hun emoties in bedwang te houden. Toch voelde ze hoe hij haar langzaam vulde met afschuw. De zak... Wat een klote joch! Ze begon haar planten onder het aardoppervlak al te laten groeien. Smekend vroeg hij haar te blijven, waardoor ze verrassend genoeg vooral bozer werd i.p.v. angstig, zoals ze zou moeten zijn bij deze freak. Onopvallend haalde ze diep adem om haar frustratie weg te slikken en wijs weg te lopen, toen hij weer zijn mond open deed. Het was net dat druppeltje dat heel de kokende waterpan deed overstromen. "Afraid huh?" grinnikte ze kill en verontwaardigd, terwijl ze kort weg keek. Het was echter al niet meer te stoppen. Voor de ander waarschijnlijk nogal onverwacht gaf ze hem opeens een keiharde rechtse hoek met haar vuist, recht tegen die verdomde neus die hij blijkbaar maar niet in de goede zaken kon steken. "Ashole!" siste ze nu pisnijdig, terwijl slingers van de hennepplanten ongecontroleerd de grond uit kwamen en zijn voeten onder zijn lijf uit trokken. Ze wierp zich over hem heen en liet de éne na de andere klap op hem neerregenen. Ze was dan misschien klein en minder sterk, maar ze was vaak genoeg in gevechten terecht gekomen met haar soms nogal oncontroleerbare temperament. Het leek wel een waas voor haar ogen te vormen. Ze gaf er even niets om hoe dom deze actie was. Als ze maar die walgelijk onschuldige blik van dit monster kon halen! "Cut the crap! You killed Beth in cold blood! Don't pretend like you have forgotten all about her!" Het was overduidelijk dat ze niet al te veel tegen deze vast veel sterkere jongen kon maken, zeker niet als hij zijn gave ging gebruiken. Aan de andere kant kon ze hem in een vloek en een zucht een overdosis bezorgen, al helemaal als ze geheel controle zou verliezen door elektrische schokken. O wat wou ze dat graag doen, maar het zat gewoon niet in haar om een persoon opzettelijk te vermoorden. Sowieso zou ze dan niet beter zijn de het monster dat onder haar op de grond lag. Hoe kon hij met zichzelf leven!

[OOC: Is dit goed? XD]

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: No drama lama   ma nov 13, 2017 9:50 pm


Zeal wist niet wat hij fout had gedaan, maar het leek erop dat het meisje totaal bang voor hem was. Het was alsof ze een geest had gezien. Nu had Zeal die blik vaak genoeg gekregen, maar hij wist zeker dat hij dit meisje niet eerder in de lus had gezien. Dus zei had alle gruweldaden van vroeger toch niet meegemaakt? Wellicht was het zijn tweelingbroer die de schade had aangericht en was ze bang voor de verkeerde. Al met al wou Zeal voorkomen dat ze bang wegrende en het nieuws rond strooide dat hij kwaadaardig was. Om die reden smeekte hij haar haast om te blijven en hem een uitleg te geven. "Afraid huh?" grinnikte ze kill en verontwaardigd. Zeal keek wat verrast. ”Well yeah you seem-,” begon Zeal met zijn antwoord, maar zijn zin werd ruw afgekapt door een vuist in zijn gezicht die hij niet meer wist te ontwijken. Met een klap werden instincten en zintuigen van vroeger aangewakkerd, maar hij wist dat hij deze moest onderdrukken. Hij richtte zijn blik zo snel mogelijk weer op haar. De pijn voelde hij nauwelijks door de adrenaline die al snel door zijn aderen pompte. "Ashole!" kreeg hij nu naar zijn hoofd toe geslingerd. Opnieuw opende Zeal zijn mond in een poging nog een vraag te stellen of om nog wat zinnigheid in dit ‘gesprek’ toe te voegen, maar opnieuw werd hij ruw onderbroken. Hij merkte de strengels op de grond te laat op. Met een klap werd hij onderuit gehaald en kwam hij met een doffe klap op de grond terecht. Even kneep hij zijn ogen dicht, maar al snel opende hij deze weer zodra het meisje zich nu boven op hem stortte en op hem in begon te slaan. Hij hield zijn armen beschermend voor hem en wist genoeg klappen te ontwijken. Hij kon terug vechten, maar hoopte nog op het moment dat ze terug bij haar zinnen zou komen en zou begrijpen dat hij niks ergs had gedaan. Ze bleef echter doorslaan. "Cut the crap! You killed Beth in cold blood! Don't pretend like you have forgotten all about her!" Razendsnel probeerde Zeal in zijn hoofd op zoek te gaan naar één of andere griet genaamd ‘Beth’. Hij meende er geen te kennen, maar zodra hij een vuist haast in zijn gezicht kreeg, werd het hem duidelijk. Het was een behoorlijke tijd geleden, maar hij kon zich nog een griet herinneren die hij ooit eens, zoals velen, had verleid om vervolgens te vermoorden. Voor hem stelde het, nu nog steeds, niet veel voor, maar kennelijk deed het veel met dit meisje. Nog een vuist werd in zijn gezicht geworpen.

Oké. Genoeg. Met een grom greep hij haar twee polsen vast. De elektriciteit rond zijn onderlichaam zorgde ervoor dat de planten verbrandde en hem niet meer vast konden pakken. Met een sprong kwam hij recht en gooide hij haar van zich af. Tegelijk liet hij een schok door haar armen gaan om ervoor te zorgen dat deze tijdelijk verlamd waren. Nog altijd wou Zeal haar geen pijn doen, maar het werd met de seconde moeilijker. Ze irriteerde hem uitermate. Meteen nam hij zelf een paar stappen afstand om te voorkomen dat hij zich op haar stortte en het gevecht af zou maken. Dan zou hij zijn hele nieuwe reputatie meteen weg kunnen gooien. ”Look am sorry about your friend, but hurting me isn’t gonna bring her back. You can calm down and talk about this, you can stay mad and go away or you can try to fight me again, but I won’t let you win,” sprak Zeal duidelijk en keek haar doordringend aan. Hij wou geen nieuwe moord plegen en wou een gevecht voorkomen, ook al leek het hem meer dan logisch dat ze wraakgevoelens had jegens hem.

{OOC: sorry beetje godmod, hopelijk is dat goed en anders hoef je me maar een pb te sturen en pas ik hm aan ^^


_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: No drama lama   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
No drama lama
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: s h o r e
-
Ga naar: