Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Cocktail with a special twist [MC]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
Haythel Devonshire

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Cocktail with a special twist [MC]   di dec 06, 2016 2:21 pmHaar vingers gleden licht ongeduldig over het plastic heen. Een zoveelste geïrriteerde zucht verliet haar lippen. Haar nagels peuterde aan de sluiting van de plastic zak, met de bedoeling open te krijgen. Ze had het nog snel en geruisloos willen doen. Snel zijn kon ze nu wel vergeten. Thomas zou het snel genoeg opmerken dat ze niet meer in bed lag. Ook al was hij daar waarschijnlijk eerder opgelucht over dan bezorgd. Hij moest ook opgelucht zijn. Als Haythel niet uit bed was gegaan om in de keuken een bloed cocktail voor haarzelf te maken, was hij de cocktail geweest.
Vluchtig keek ze hem haar heen, maar nog steeds geen teken van leven. Gelukkig. Ze was nog altijd alleen beneden. Het was dan ook midden in de nacht en ze ging er vanuit dat iedereen lag te slapen. Om te voorkomen anderen te wekken had ze expres geen licht aangedaan. Haar rode ogen konden perfect in het donker zien. Haar blik ging terug naar de zak die was gevuld met de rode vloeistof. Ze had voor de zekerheid een paar zakken bloed in haar kamer verstopt. Voor momenten zoals deze. Haar handen trilden van de honger. Jammer genoeg kon ze nu niet ongestraft een mens opeten. Dat zou haar honger pas echt stillen. Ze hoopte dat het bloed haar honger zo goed mogelijk kon sudderen dat ze in ieder geval weer in slaap kon vallen.
Een rode druppel belandde op haar vinger. Finally! Vluchtig gleed haar vinger langs haar mond. Haar tong likte de druppel van haar vinger. Terwijl ze van de welbekende roestige smaak genoot, greep haar hand een glas en goot ze het bloed erin. Uit het vriesvak had in de koelkast had ze een paar ijsblokjes kunnen vinden, die nu ook in het glas belandde. Met smacht keek ze toe hoe de ijsblokjes zich onderdompelde in het bloed. Haar rode ogen laaide op. Haar hele lichaam hunkerde naar het bloed. Toch wachtte ze nog even. Niet alleen om haar zelfbeheersing te testte, maar ook om zeker te zijn dat de ijsblokjes al iets waren gesmolten en het bloed koud aan zou voelen als het door haar keel heen gleed. Ze liet het glas en de half lege zak op het aanrecht staan. Vervolgens begon ze haar zoektocht naar rietjes. Die zouden er toch wel ergens moeten zijn? Opgelaten voor haar drankje begon Haythel in de kastjes en de lades te rommelen, zich niet beseffend dat dit voor behoorlijk wat geluid zorgde. Triomfantelijk hield ze een zwart rietje op zodra ze deze eenmaal had gevonden. Haar hand gleed, langs de stof van haar bontjas, in de zak. Vluchtig haalde ze er een flask uit. Ze hield de flask boven het glas en liet er een scheut wodka in vallen. Ze stopte de flask weer weg en stopte het rietje in het glas. Haar handen vouwden zich om het glas heen. Ze bracht het naar haar mond toe. Genietend, en met gesloten ogen, nam ze een slok van haar geïmproviseerde cocktail. ”Delicious,” mompelde zodra ze haar eerste slok had doorgeslikt.
Outfit
© Sykes

_________________

X NEW THEME X


Laatst aangepast door Haythel Devonshire op zo feb 26, 2017 10:06 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Sam Ashton
Smashton
Smashton
Sam Ashton

PROFIELAantal berichten : 257
IC-berichten : 33
Registratiedatum : 05-12-16
Leeftijd : 17
Accounts : » Josie Mills
» Sam Ashton
» Finn Prowler
» Yara Perdio
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: » moodswinger
Uiterlijke leeftijd: » 19
Quote: "Don't get lost"

BerichtOnderwerp: Re: Cocktail with a special twist [MC]   di dec 06, 2016 5:05 pm

Met een schok opende de blonde jongen zijn ogen. Zijn deken plakte klam aan zijn blote huid, en hij huiverde even van angst. Dit kwam niet doordat hij een nachtmerrie had gehad: dit was het resultaat van een ander zijn of haar nachtmerrie. Deze persoon moest wel erg bang zijn: hij kon het voelen. Dat was wel een nadeel van in dit tehuis slapen: zoveel kinderen, velen met een moeilijke jeugd, zo dicht bij hem. Dat waren heel wat emoties. Toen hij voelde hoe droog zijn mond aanvoelde kwam de knappe jongen overeind, en sloeg hij zijn benen over de bedrand. Gekleed in slechts een grijze pyjamabroek sloop hij stilletje de kamer uit, en voorzichtig opende hij de krakende deur. Nadat hij deze weer had gesloten liep hij sluipend langs de andere kamers, op weg naar de trap. Sam vond het vrij vermakelijk om 's nachts zo langs alle kamers te lopen, omdat hij de stemmingen van dromen kon aanvoelen. Zo voelde hij bij één kamer enorme vreugde, en uit een andere deur kwam een rood-achtige gloed: de kleur van angst. Bij kamer 304 bleef hij even stil staan. Het enige wat hij in zijn hoofd hoorde was een kwaadaardig lachen. Kleine psychopaat. Hoofdschuddend liep hij verder, en voorzichtig liep hij de trap af, op weg naar de keuken om wat te drinken. Eenmaal beneden was hij zich bewust van het feit dat hij niet alleen was: er was iemand in de keuken. Deze persoon had duidelijk één voorname emotie: honger. Ach, hij nam het diegene niet kwalijk. Midnight cravings, hij kende het wel. Toen hij echter een pikdonkere keuken in liep, was hij toch wat verbaasd. Op de tast ging hij opzoek naar het lichtknopje, en snel klikte hij deze om. Een beetje verbaasd keek hij naar een meisje, dat een soort bloedrode cocktail stond te drinken. Er hing een naar geurtje in de lucht, en .. Wacht eens even. "Ehm, sorry, is dat.." Een beetje hulpeloos gebaarde hij naar het drankje. Vervolgens stak hij verontschuldigend zijn handen in de lucht. "I don't judge," sprak hij grijnzend, terwijl hij zijn handen weer liet zakken. Ongestoord pakte hij een glas van een plank, en begon hij deze te vullen met water.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
Haythel Devonshire

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Cocktail with a special twist [MC]   di dec 06, 2016 9:14 pmMet een flits werd Haythel terug naar de realiteit getrokken. De roes van zaligheid en voldoening ebde weg. Haar ogen schoten open. Haar pupillen vernauwde zich. Ze moest wennen aan het plotse licht. Haar blik schoot echter al meteen naar de persoon die het licht had aangedaan. Wat als het Bluebonnet was? Enige opluchting bekroop haar zodra ze een jongeman ontdekte. Ze liet haar rode ogen voor een moment over hem heen glijden. Lelijk was hij niet. Haar lippen lieten het rietje los en ze liet het glas met een hand los. De jongeman had een verbaasde uitdrukking in zijn ogen liggen. Ze merkte op hoe zijn blik naar het glas ging. Een lichte grijns begon haar lippen te sieren. Zou hij de puzzelstukjes bij elkaar kunnen liggen en kunnen uitvogelen wat het was of was hij daarvoor te naïef? Ze kon angst al bijna proeven. De geur stond in haar neus gegraveerd. Ze kon niet wachten om het te ruiken. Die o zo aanlokkelijke geur.
"Ehm, sorry, is dat.." probeerde de jongen. Hij maakte zijn woorden niet af en gebaarde in plaats daarvan naar het glas. ”Tomato juice?” reageerde Haythel erop met een grijns rond haar lippen en hield haar glas kort op. Ze maakte een grapje. Natuurlijk was het geen tomatensap, maar dat kon de jongen zelf ook nagaan. Als hij tenminste goede ogen had om de zak bloed op het aanrecht te zien. De jongen stak verontschuldigend zijn handen omhoog. Daardoor werd Haythel’s blik wat vragend. "I don't judge," sprak hij grijnzend, terwijl hij zijn handen weer liet zakken. Haythel keek op van die reactie. Geen angst? Het was alsof de jongen gewend was aan iemand die bloed dronk. Ze fronste. Was hij wel goed bij zijn hoofd of ging hij nu zelf wat bloed pakken? Dat zou nog de logische reden zijn waarom hij zo reageerde.
Haythel volgde hem voor een moment met haar rode kijkers. De jongen pakte een glas van de plak en vulde deze met wat water. Normaal was Haythel geen nieuwsgierig persoon. Meestal bespeelde ze mensen om de situatie naar haar hand te draaien, zodat ze ongestoord haar maaltijd naar binnen kon werken. Maar deze nieuwsgierigheid was oprecht. De jongeman droeg iets met zich mee wat haar fascineerde. Haythel kuchte eens. Ze nam een nieuwe slok van haar cocktail, waarna ze eveneens naar het aanrecht toe liep. Ze kwam tot een halt bij het aanrecht waar de zak bloed lag. Ze leunde richting de jongeman, haar elleboog steunend op het aanrecht. In haar hand hield ze nog altijd haar cocktail en hield deze nu wat op voor de jongen. ”Some tomato juice tastes better than some dull water,” zei Haythel terwijl ze het glas meer ophield in zijn richting. Een grijns sierde haar lippen. Hoever zou de jongen gaan? Hij zei dat hij niet oordeelde. Haythel ging er daardoor vanuit dat hij het goedkeurde, of negeerde, dat Haythel bloed dronk. Zou hij zich er zelf ook aan wagen of zou dat toch weer een stapje te ver zijn? Haythel was in ieder geval benieuwd naar hoe dit zou uitpakken.
Outfit
© Sykes

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Sam Ashton
Smashton
Smashton
Sam Ashton

PROFIELAantal berichten : 257
IC-berichten : 33
Registratiedatum : 05-12-16
Leeftijd : 17
Accounts : » Josie Mills
» Sam Ashton
» Finn Prowler
» Yara Perdio
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: » moodswinger
Uiterlijke leeftijd: » 19
Quote: "Don't get lost"

BerichtOnderwerp: Re: Cocktail with a special twist [MC]   wo dec 07, 2016 4:49 pm

Toen het glas eenmaal vol was, draaide Sam de kraan weer dicht en leunend tegen het aanrecht nam hij een slok. Hij voelde hoe het meisje hem bekeek. Haar emoties waren complex: hij kon vertellen dat ze zeker nieuwsgierig was naar hem, wat zijn eigen nieuwsgierigheid weer opwekte. Ongegeneerd nam hij haar in zich op. Ze zag er zeker niet slecht uit. Gene zat er voor hem sowieso niet echt bij, aangezien hij zelf halfnaakt zonder shirt hier stond. Ach, hij had niets om zich voor te schamen, right? Hij volgde haar met zijn blik toen het meisje dichterbij kwam en vervolgens leunend tegen het aanrecht zich naar hem toe boog. Een kort lachje ontsnapte hem toen ze de cocktail voor zijn neus hield. Ze mocht dan wel zeggen dat het tomatensap was, de zak die vlakbij hem op het aanrecht stond zei iets heel anders. Niet dat hij er iets tegen had. Wie weet hoorde het wel bij haar peculiarity. Hij bevond zich nu al zo'n 10 jaar rondom peculiars, dan leerde je om niet overal meer van op te kijken. "Nee, bedankt," antwoorde hij met een grijns die zijn witte tanden ontblootte.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
Haythel Devonshire

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Cocktail with a special twist [MC]   wo dec 07, 2016 8:19 pmEveneens nam de jongen Haythel ongegeneerd op. Hij leek er immers geen acht om te slaan dat hij halfnaakt voor haar stond. Hij schaamde zich er in ieder geval niet om. Logisch met zo’n lichaam. Haythel vond hem niet lelijk, maar ze voelde zich niet bepaald aangetrokken tot hem. Enkel haar nieuwsgierigheid zorgde ervoor dat ze niet meteen weg liep. De jongen had zijn glas vol laten lopen. Haythel had hem gevolgd naar het aanrecht. Met haar ellebogen leunend op het aanrecht, reikte ze haar cocktail naar hem uit. Ze hoopte dat hij het aan nam. Haar rode ogen fonkelde eens uitdagend. Ze kon er wel vanuit gaan dat de jongen al had vastgesteld dat het geen tomatensap was, wat in het glas zat.
De jongen keek er naar, maar leek geen aanstalte te maken om het glas aan te pakken. "Nee, bedankt," antwoordde de jongen met een grijns die zijn tanden liet zien. Haythel slaakte een zucht, wellicht iets teleurgesteld. ”And here I was thinking you would be interesting,” mompelde ze waaruit eveneens teleurstelling was te horen. Ze zette het glas terug op het aanrecht naast het zak bloed. Ze ging met haar vingers langs de opening en likte het overige bloed er vanaf. Vervolgens vouwde ze de zak dicht en sloot ze deze met een plakbandje van het plakband dat op het aanrecht stond. Even had ze interesse in een ander gehad. Even had ze gehoopt iemand van haar interesse gevonden te hebben. Ze was naïef geweest. Natuurlijk was er niemand die haar honger of bestaan begreep. Bij de gedachte aan honger, greep ze het glas weer en nam ze er een paar slokken van. Ze stopte de zak bloed terug in de zak van haar jas. Vervolgens draaide ze zich terug naar de jongen. ”So are you my midnight snack then?” vroeg Haythel met een grijns.
Outfit
© Sykes

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Sam Ashton
Smashton
Smashton
Sam Ashton

PROFIELAantal berichten : 257
IC-berichten : 33
Registratiedatum : 05-12-16
Leeftijd : 17
Accounts : » Josie Mills
» Sam Ashton
» Finn Prowler
» Yara Perdio
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: » moodswinger
Uiterlijke leeftijd: » 19
Quote: "Don't get lost"

BerichtOnderwerp: Re: Cocktail with a special twist [MC]   wo dec 28, 2016 11:50 pm

Het meisje leek teleurgesteld toen hij het aanbod had afgeslagen. Ze zuchtte, en mompelde iets wat hij niet helemaal hoorde, mij hij voelde aan haar dat ze duidelijk teleurgesteld was. Hierdoor werd hij zelf een beetje verontwaardigd: sorry hoor, dat hij even geen zin had om bloed te drinken. Maar goed, als de gentleman die hij was, bleef hij nog altijd grijnzend staan. Hij nam nog een slok uit het glas, en zette deze vervolgens op het aanrecht. Ondertussen probeerde hij iets meer te begrijpen van het meisje voor hem. Ze was zeker interessant: je kwam niet iedere dag iemand tegen die doodleuk een cocktail van bloed stond te drinken. Was het menselijk? Plotseling draaide ze zich naar hem terug. ”So are you my midnight snack then?” Even grinnikte Sam. Was ze nou serieus? "Ik hoop van niet," antwoordde hij eerlijk, niet van zijn stuk gebracht.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
Haythel Devonshire

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Cocktail with a special twist [MC]   vr dec 30, 2016 11:36 amDe jongeman reageerde niet verontwaardigd op haar woorden. Hij grijnsde enkel, waarschijnlijk uit beleefdheid. Naïef. Hij zou moeten weten dat hij zijn beleefde gedrag wel kon laten voor Haythel. Immers was Haythel zelf niet van de manieren. Ze had liever een jongen die van wat feesten hield, dan iemand die haar wou behandelen als een prinses, want dat was ze zeker niet. Ze hoefde zich niet geliefd te voelen of zichzelf geliefd te maken. Ze was er enkel om te overleven, om het voedsel te krijgen wat ze daarvoor nodig had. Als ze daarvoor lief moest zijn, had ze er geen problemen mee, maar normaal zou je haar nooit poeslief krijgen.
Ondanks het feit dat ze teleurgesteld was doordat de jongen haar voorstel had afgeslagen, gaf ze nog niet op. Immers was haar honger nog niet geweken en leek de jongen nog niet van plan te zijn om weg te gaan. Hij nam een paar slokken van het water, waarna het glas terug op het aanrecht belandde. Ze richtte zich terug op hem en vroeg hem of hij haar avondmaal was. De jongen grinnikte enkel, leek niet van zijn stuk zijn gebracht. Iets wat Haythel enkel breder liet grijnzen. "Ik hoop van niet," beantwoordde de jongen haar retorische vraag. Haythel zette een stap in zijn richting. ”Well let’s find out if that ‘hope’ is good enough to safe you,” zei Haythel met een grijns. Een flirterige toon was in zowel haar stem als ogen te bekennen. Ze zette nog een paar stappen in zijn richting. Ze plaatste haar handen op het aanrecht aan beide kanten van de jongen. Hij zou onder haar armen door moeten als hij aan ontsnappen dacht. Haar hoofd kantelde iets. Haar ogen glommen uitdagend. ”A midnight adventure won’t hurt, babe,” voegde ze nog aan haar woorden toe, terwijl haar grijns nu wat scherpere tanden liet zien. Met haar gezicht boog ze dichter naar de jongen toe, met de intentie haar lippen in zijn hals te plaatsen.
Outfit
© Sykes

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Sam Ashton
Smashton
Smashton
Sam Ashton

PROFIELAantal berichten : 257
IC-berichten : 33
Registratiedatum : 05-12-16
Leeftijd : 17
Accounts : » Josie Mills
» Sam Ashton
» Finn Prowler
» Yara Perdio
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: » moodswinger
Uiterlijke leeftijd: » 19
Quote: "Don't get lost"

BerichtOnderwerp: Re: Cocktail with a special twist [MC]   di jan 03, 2017 5:24 pm

Haar emoties waren heel interessant. Zijn nieuwsgierigheid was zeker gewekt, en de intentie om te vertrekken had hij niet. Hij was niet bang voor haar, hoewel ze zojuist nog bloed had lopen drinken. Haar emoties waren rebels, maar ook bijna primitief. Natuurlijk was er ook die vleug van teleurgesteldheid, en iets wat het dichts bij nieuwsgierigheid kwam, zoals hij het interpreteerde. Ja, hij was zeker geïnteresseerd in haar. Na zijn antwoord op haar vraag kwam ze wel heel dichtbij. Hij rook vaag nog de ijzerachtige geur van het bloed in haar adem. ”Well let’s find out if that ‘hope’ is good enough to safe you,” sprak ze flirterig. Sam was nog altijd niet van zijn stuk gebracht. Nee, het werd steeds interessanter. Ze plaatste haar armen zo op het aanrecht dat hij ingesloten werd. ”A midnight adventure won’t hurt, babe,” sprak ze met een uitdagende blik. Vaag merkte hij op dat haar tanden er best wel scherp uitzagen, maar hij werd afgeleid door haar lippen die ze dichtbij zijn nek bracht. Hij haalde even diep adem, en draaide haar hoofd vervolgens naar de zijne toe door haar kin vast te pakken. Zijn hoofd bevond zich slechts enkele centimeters van de zijne. Een fractie van een seconde aarzelde hij: dit was niet echt wat hij deed. Hij bleef er echter niet te lang bij staan en drukte plotseling zijn lippen op de hare. Eens zien hoe ze daar op zou reageren.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
Haythel Devonshire

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Cocktail with a special twist [MC]   di jan 03, 2017 6:30 pmDe jongeman was interessant. Té interessant om te laten lopen. Haythel had geen moeite om nog meer tijd met de jongeman door te brengen. Om het bloed van iemand anders te proeven. Vers bloed. Eindelijk. Hoelang was dat al geleden? Te lang. Haythel zette haar handen tegen het aanrecht aan, zodat de jongen geen kant op. Opvallend genoeg leek hij ook geen moeite te doen om weg te komen. Hij leek zelfs niet bang te zijn en dat terwijl Haythel’s tanden niet voor niets zo scherp waren. Hij had haar bloed zien drinken, maar ook dat deed niks met hem. Haythel vond het allemaal prima. Een makkelijke prooi was ook wel eens fijn.
Na haar woorden boog ze naar de hals van de jongen toe. Haar mond opende zich al. Haar tong dreigde de huid van de hals te raken. Ze hoorde hem diep adem halen. Nu leek hij zich te beseffen wat ze van plan was. Tenminste, daar ging Haythel vanuit, maar niets was minder waar. Plots werd haar kin vast gepakt. Verbaasd keek Haythel op. Probeerde hij zichzelf te ontdoen van deze situatie? Nee de blik in zijn ogen zei iets anders. Voordat Haythel het besef kreeg, voelde ze twee zachte lippen op de hare. Voor een moment verwijde Haythel’s ogen. Ze kreeg de neiging om de jongen weg te duwen. Alsof ze was verstoord tijdens het jagen. Maar al snel besefte ze dat dit een andere midnight snack kon worden. Eén die ze nog niet eerder hier had gehad. Een grijns sierde haar lippen, waarna ze een hand in zijn hals plaatste en hem verlangend terug kuste. Ze beet zelfs lichtjes in zijn onderlip. Haar andere hand ging op uitdagende wijze over zijn borst heen en greep hier en daar wat stof vast op gretige wijze.
Outfit
© Sykes

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Sam Ashton
Smashton
Smashton
Sam Ashton

PROFIELAantal berichten : 257
IC-berichten : 33
Registratiedatum : 05-12-16
Leeftijd : 17
Accounts : » Josie Mills
» Sam Ashton
» Finn Prowler
» Yara Perdio
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: » moodswinger
Uiterlijke leeftijd: » 19
Quote: "Don't get lost"

BerichtOnderwerp: Re: Cocktail with a special twist [MC]   za feb 25, 2017 8:19 pm

Haar eerste reactie was verbazing. Ze leek niet te weten wat haar overkwam, en hij voelde haar bij protesteren. Vervolgens sloeg haar gemoedstoestand echter compleet om: verbazing maakte plaats voor een bijna gretige emotie. Hij voelde hoe ze hem terug begon te zoenen, en een verlangde hand in haar nek plaatste. Haar hand gleed over zijn ontblote bovenlijf terwijl ze zachtjes op zijn onderlip beet. Nog altijd zoenend draaide zijn haar om, zodat zij nu met haar rug tegen het aanrecht stond, en voorzichtig tilde hij haar op zodat ze op deze kwam te zitten. Vervolgens probeerde hij ietwat onhandig het panterprint-achtige vest ding uit te trekken. Soms konden dingen echt heel snel omslaan.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
Haythel Devonshire

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Cocktail with a special twist [MC]   za feb 25, 2017 8:42 pm
De avond had een draai gemaakt. Het was totaal niet zo gegaan als ze had verwacht en in het begin had dit ervoor gezorgd dat ze verbaasd was en tegen wou stribbelen. Maar de jongen was een voorbeeldige kusser en ze voelde hoe verlangen haar lichaam begon te vullen. Verlangend kuste ze hem terug, beet zelfs wat op zijn onderlip. Hij draaide de posities om. Ze voelde het aanrecht tegen haar rug, maar niet voor lang. De jongeman tilde haar handig op en zette haar op het aanrecht. Hij leek hier verstand van te hebben. Ze liet zich leiden door hem en haar verlangen. Zijn handen gingen naar haar vest. Met wat hulp belandde deze uiteindelijk op de grond. Eronder had ze vrij weinig aan. Enkel een zwart broekje en een zwarte top. Haar handen gleden opnieuw over zijn borst heen. Ze opende haar mond en liet haar tong uitdagend over zijn lippen gaan, vragend voor toelating. Haar handen waren verder naar beneden gegleden en glipte nu stiekem onder de rand van zijn grijze pyjamabroek.

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Sam Ashton
Smashton
Smashton
Sam Ashton

PROFIELAantal berichten : 257
IC-berichten : 33
Registratiedatum : 05-12-16
Leeftijd : 17
Accounts : » Josie Mills
» Sam Ashton
» Finn Prowler
» Yara Perdio
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: » moodswinger
Uiterlijke leeftijd: » 19
Quote: "Don't get lost"

BerichtOnderwerp: Re: Cocktail with a special twist [MC]   za feb 25, 2017 10:07 pm

Het verlangen in de ander nam toe, en zo ook in hemzelf. Hij merkte dat ze steeds verder gingen: kleren gingen uit, koele handen gleden over zijn gespierde torso. Toen hij speels haar tong over zijn lippen voelde opende Sam zijn mond een klein beetje, en verkende ook met zijn tong de hare. Ze was nu nog enkel gekleed in een zwart topje en een bijpassend zwart broekje, terwijl hij slechts zijn grijze pyjamabroek aan had. Hij voelde hoe haar hand langzaam naar beneden gleed, en plotseling rand van zijn broek gleed. De aanraking maakte iets in hem wakker, naast een nog altijd groeiend verlangen naar haar. Hij besefte zich ineens waar dit heen ging, en vooral, waar ze waren. Zachtjes hijgend maakte hij zich even los van haar lippen. "We should take this upstairs," fluisterde hij, zijn mond slechts centimeters van de hare verwijderd.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
Haythel Devonshire

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Cocktail with a special twist [MC]   za feb 25, 2017 10:26 pm
Het verlangen steeg. Ze kende de jongeman niet, wist niet eens zijn naam, maar het boeide haar niks. Ze wou iets en zou het krijgen. Met wat geluk werd ze op meerdere gebieden geholpen. Haar handen maakte al duidelijk dat er behoorlijk wat verlangen in haar schuilde. Haar tong verwikkelde zich met de zijne. Haar ogen waren gesloten, genietend van het brandende gevoel. Haar vingers vonden hun weg naar zijn broek. Stiekem glipte ze onder het koord door. Ze vond het moeilijk om zichzelf in te houden. Het liefste wou ze hem hier en nu, ongeacht de plek. De jongen voor haar leek daar anders over te denken. Hun lippen werden van elkaar gescheiden. Ze opende haar ogen half. Haar bewegingen kwamen tot een halt. Een lichte vragende blik lag in haar rode ogen. Ze voelde zijn ademhaling tegen haar lippen. Het deed haar hunkeren naar meer. Ze hield zich in. Waarom deze pauze? "We should take this upstairs," fluisterde de jongeman tussen hun lippen door. Voor een moment overwoog Haythel om er tegenin te gaan. Om hem opnieuw te kussen en aan de slag te gaan in de keuken, maar hij had een punt. Hoe graag ze het ook nu wou, ze moesten het uitstellen totdat ze in een kamer waren. Haar hand pakte de zijne vast. Ze sprong van het aanrecht af, greep haar vest van de vloer en begon de jongen mee te trekken. Voor een moment keek ze nog om naar hem. ”Your room,” maakte ze hem duidelijk, waarna ze de trappen op begon te lopen.

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Sam Ashton
Smashton
Smashton
Sam Ashton

PROFIELAantal berichten : 257
IC-berichten : 33
Registratiedatum : 05-12-16
Leeftijd : 17
Accounts : » Josie Mills
» Sam Ashton
» Finn Prowler
» Yara Perdio
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: » moodswinger
Uiterlijke leeftijd: » 19
Quote: "Don't get lost"

BerichtOnderwerp: Re: Cocktail with a special twist [MC]   zo feb 26, 2017 3:04 pm

Hj voelde haar aarzeling, gedreven door verlangen. Hij herkende het zelfs, maar hij was ook bewust van wat ze op het punt stonden te doen, en wilde niet één of ander klein kind traumatiseren dat plotseling binnen zou lopen. Echter pakte ze vervolgens zijn hand, griste ze haar kledingstuk mee en trok ze hem mee richting de trappen. Grijzend volgde Sam haar gehoorzaam. ”Your room,” sprak ze. Hij knikte, en liep achter haar aan naar boven. Ergens achter in zijn hoofd knaagde een stemmetje. Ergens was dit best wel fout. Hij kende dit meisje niet eens: hij wist haar naam niet eens. Dit gevoel werd echter overstemd door dat brandende verlangen. Hij leidde het meisje naar zijn kamer, en opende de deur. Op dit soort momenten was het toch fijn dat hij nog geen kamergenoot had. De kamer werd vaag verlicht door het maanlicht dat door de dunne gordijnen scheen. Vervolgens draaide hij zich weer naar het meisje toe, en trok haar naar hem toe. Vol overgave zoende hij haar weer, terwijl hij haar voorzichtig naar het bed begeleidde.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
Haythel Devonshire

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Cocktail with a special twist [MC]   zo feb 26, 2017 3:21 pm
De kus was gestopt. Het moment werd verbroken. Voor een seconde dacht Haythel dat het afgelopen was, dat de jongeman nu pas het besef kreeg van wat ze gingen doen en terug krabbelde. Gelukkig zat ze ernaast. Hij wou het feestje naar boven verplaatsen. Haythel moest moeite doen om er niet tegen in te gaan, maar ze besloot haar laatste geweten nog een kans te geven en te doen wat hij voorstelde. In een vluchtige beweging pakte ze haar vest en trok ze hem mee naar de trappen. Gehoorzaam volgde de jongen haar. Haythel maakte met twee woorden duidelijk dat ze naar zijn kamer moesten gaan. Thomas zat hier vast niet op de wachten. De jongen knikte, leek er geen bezwaar op te hebben. Een grijns sierde haar lippen, waarna ze de trappen op begon te lopen.
Eenmaal boven liet Haythel de jongen leiden. Ze volgde de jongen die haar naar zijn kamer leidde. Zodra de deur werd geopend keek Haythel kort rond, op zoek naar nog een persoon in de kamer, maar zodra ze het lege bed zag, kwam ze tot de conclusie dat hij een eigen kamer had. Chil. Lang kon de kamer haar aandacht niet vasthouden. Haar aandacht vestigde zich op de jongen. Ze gooide haar vest op de grond neer zodra de jongen haar naar zich toe trok. Met een grijns legde Haythel haar armen rond zijn hals en zoende ze hem vol verlangen terug. Haar tong hervond de zijne. Ze zette enkele stappen naar achteren, dichter in de buurt van het bed. Met een grijns draaide ze rollen om. Haar handen gleden naar zijn borst, met een draai en een wat kracht duwde ze hem achterover op het bed. Meteen kwam ze bovenop hem om de zoen te vervolgen terwijl haar handen over zijn borst heen gleden en opnieuw richting de rand van zijn broek gingen.

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Cocktail with a special twist [MC]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Cocktail with a special twist [MC]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g r o u n d f l o o r :: k i t c h e n
-
Ga naar: