Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Half light

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Half light   wo maa 01, 2017 4:48 pm

Half light


Normaal was hij te vinden in het café, motel en anderzijds in het verblijf van mevrouw Bluebonnet. Vandaag had Laxus echter besloten om uit de buurt te blijven van anderen mensen. Zijn gevoelens lagen door elkaar. Wat er met Connor was gebeurd had niet mogen gebeuren, maar het was gebeurt en Laxus wist dat het onvermijdbaar was geweest. Hij had het hoe dan ook gedaan. Het maakte hem wakker. Het liet hem beseffen dat hij geen liefde mocht hebben. Jaren geleden had hij zich dit al moeten beseffen. Lust was goed, maar liefde was verboden. Voor een moment had hij met zijn naïeve brein gedacht dat hij het kon maken om toch verliefd te zijn. Om toch om iemand te geven en om voor iemand te zorgen. Zijn gewoontes waren niet gewoontes in andermans ogen. Hij was een psychopaat. Gisteren had hij dat nog bewezen. Als Lyana niet was gekozen, had hij Connor een martelende dood bezorgd en er met volle teugen van genoten.

Zijn blik ging naar links. De zee bewoog rustig. Binnen een half uur zou dat veranderen. Het zou de eerste tekens van de onweersbui laten zien. Misschien kon hij een poging doen om zich opnieuw op te laten laden door middel van bliksem. Hij zou er wellicht brandwonden aan over houden, maar hij was wel wat gewend. De snee die Connor had gemaakt voelde hij ook al bijna niet meer. Het verband zat er nog steeds en het zou nog even duren voordat het volledig was genezen, maar het zou enkel een litteken achterlaten. Hij had al genoeg littekens om zich er zorgen om te maken. Op zijn polsen en enkels stonden de ketens nog gegraveerd waar hij vroeger zo hard aan had getrokken om los te komen. Wat was hij blij dat hij daar niet meer vast zat. Maar hoe vrij was hij eigenlijk? Hij zou nooit een thuis hebben. Hoe rooskleurig het verblijf van Bluebonnet ook leek, hij zou er niet langer kunnen blijven dan een paar maanden. Het was enkel een kwestie van tijd voordat Jeremy’s mannen hem weer op het spoor waren en hij weer zou moeten vluchten. Hij zou iedereen achter laten en geen contact meer kunnen behouden. Hij zou op zoek moeten gaan naar een nieuwe plek.

Voor een moment dacht Laxus eraan om te vertrekken. Hij draaide zijn rug naar de zee en richtte zijn blik op de vuurtoren. Daar was het allemaal begonnen. Langzaam begon hij zijn tocht naar het immense gebouw. Op een ruime afstand keek hij er even naar. Voordat hij toch zich weer omdraaide en de klif op liep. Hij zou verstandig moeten blijven. Slimme beslissingen nemen en geen beslissingen nemen op gevoelens. Dat was iets wat hij lang geleden had geleerd. Het was haast een wonder dat hij tegen zijn eigen regels in was gegaan. Nu zou dat niet meer gebeuren. Hij zou zijn oude leven oppakken. De muur herbouwen. Niemand mocht dichtbij hem komen. Hij had geluk dat niemand echt wist voor wie of waarom hij vluchtte of hoe zijn verleden eruit zag. Het liefste hield hij dat zo. Eenmaal bovenaan, viel zijn blik op een jongeman. Kennelijk was hij niet de enige die de klif had willen bezoeken. ”Hello,” begroette Laxus de jongen. Een kleine grijns sierde zijn lippen, maar hij moest er moeite voor doen.


_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Half light   wo maa 01, 2017 6:03 pm


nothing can touch
where we've been tonight
AS THE SUN MOVES ACROSS YOU
14:23. Sinds hij die ochtend hier was komen zitten, was er nog helemaal niet veel gebeurd. Hij was tegen een boom aan gaan zitten, de grote wolf die hij nu al een week bij zich had, was vlak bij hem gaan liggen. Hij kon het over zijn hart niet krijgen om hem te laten verdwijnen, omdat hij dan pas echt helemaal alleen zou zijn. Hij wilde niemand anders meer zien, maar helemaal alleen zijn, was ook niet aan hem besteed. Al kon het dier natuurlijk niet praten, zijn aanwezigheid gaf hem wel troost. Anders hadden zijn gedachten hem waarschijnlijk van binnen uit vernietigd.

Het geluid van de zee werkte ook kalmerend. Het was misschien niet echt een goed idee geweest om ook weer boven aan de klif te gaan zitten, maar de plek had hem aangetrokken. Zoals altijd wanneer hij periodes als deze had. De negatieve emoties hadden de positieve overstemd, en dan was hij nooit aangenaam gezelschap. Hij wilde het Haythel niet aan doen om hem in zo’n periode van dichtbij te moeten meemaken. Ze had al zoveel voor hem gedaan, en hij voelde zich niks anders dan een last momenteel. Een overbodige aanwezigheid.

”Hello,” Klonk ineens een onbekende stem. Oskar schrok zichtbaar op, draaide zijn hoofd met een ruk naar de nieuwkomer. Hij staarde hem voor een onbeleefd lange tijd aan, maar hij kon letterlijk geen woord uit zijn mond krijgen. Hij had al twee dagen geen woord gesproken, dus hij was zo’n beetje vergeten hoe hij zijn stem moest gebruiken. Toen hij eenmaal door kreeg hoe rude hij eigenlijk was, schraapte hij zijn keel. ”Hi”, Zei hij, zijn stem klonk onvast, een beetje raspend, alsof hij verkouden was.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Half light   wo maa 01, 2017 6:56 pm

Half light


Laxus had niet verwacht iemand te vinden op de klif. Zijn bedoeling was immers geweest om alleen te zijn. Hij had anders moeten weten. Opnieuw was hij naïef geweest. Hij had Azure immers ook bij de kliffen ontmoet. Hij hield een zucht tegen en begroette daarentegen de jongeman. Hij wist een lichte grijns rond zijn lippen te toveren. De jongen schrok op en richtte zijn blik meteen op Laxus. Laxus kwam tot een halt. In eerste instantie had hij dichterbij willen komen, maar nu kwam ook de realisatie dat de jongen waarschijnlijk ook hier zat om alleen te zijn. Laxus’ blik gleed af naar een dier naast de jongen. In eerste instantie had Laxus het niet opgemerkt, maar nu zag hij het.. wezen? Het leek op een wolf, maar toch anders. Laxus liet zijn blik terug gaan naar de jongen. Zou hij nog een antwoord krijgen of moest hij maar langzaam aanstalte gaan maken om weg te gaan. De jongen had hem nog enkel aan gekeken.

De jongen schraapte zijn keel. ”Hi”, kreeg Laxus de begroeting terug. Dus wel een reactie. Niet meteen een snauwende reactie dat hij weg moest gaan. Dus hij was welkom? Langzaam kwam Laxus dichterbij. Nog altijd iets op zijn hoede. Hij had eens geen zin in een conflict. Hij kwam hier voor zijn rust en hij gokte dat de jongen het net zo had. Nu was het enkel de vraag of de jongen behoefte had aan wat gezelschap of niet. Laxus had geen zin om over de problemen te praten. Hij wou enkel afleiding. Zwijgend nam hij plaats naast de jongen. Zijn blik ging opnieuw even naar de wolf, maar uiteindelijk keek hij de jongen weer aan. ”My name is Laxus,” stelde Laxus zichzelf voor. Normaal zou hij er nog een flirterige opmerking erbij voegen en normaal gaf hij zijn naam niet zo makkelijk, op het moment wou hij gewoon praten. Koetjes en kalfjes praten. Zonder een verdere bedoeling. ”Are you new in the loop?” vroeg Laxus. Hij nam de conclusie dat de jongen nieuw was en dat hij in de lus zat. Anderzijds had Laxus hem wel eerder hier gezien. Het kon zijn dat de jongen al een tijdje in de lus zat en dat Laxus hem enkel nog niet had opgemerkt.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Half light   wo maa 01, 2017 7:31 pm


nothing can touch
where we've been tonight
AS THE SUN MOVES ACROSS YOU
14:26. De ongemakkelijke stilte was niet zijn bedoeling, maar hij kon er gewoon niks aan doen. De wolf draaide zijn kop naar hem toe, om te checken of hij zich wel oké voelde. Het dier was ook verbonden met zijn emoties, voelde zijn angst of stress perfect aan. Maar Oskar was niet bang of gestresst momenteel, de nieuwkomer had niet echt effect op zijn emoties. Wel op zijn gedrag. Hij wilde eigenlijk weg flitsen, maar daar was het ook te laat voor. Hoewel hij extreem sad was, was hij nog altijd niet het type om iemand gewoon te laten staan nadat hij had aangegeven een gesprek te willen beginnen.

Daarom forceerde hij zichzelf om netjes de begroeting terug te kaatsen. Een glimlachje lukte nog niet tho, hij was nog steeds een beetje te hard geschrokken van de onverwachte aanwezigheid van de jongen. ”My name is Laxus,” Stelde die zich ondertussen voor. ”I’m Oskar”, Zei hij terug, deze keer wel met een klein glimlachje. Laxus bekeek even de schaduwwolf, die al enkele dagen zijn companion was. Eigenlijk moest die ook een naam krijgen, maar dan zou hij er nog meer gehecht aan raken.

”Are you new in the loop?” Vroeg Laxus plots. Een vreemde vraag, vond hij, aangezien hij hem wel al een paar keer voorbij had zien lopen. Maar ja, met die tattoos was hij ook gewoon makkelijker te onthouden. Zelf had hij niet zo’n typerend uiterlijk dat mensen lang bij bleef. ”Ehm no, actually. I’ve been here for quite a while now”, Antwoordde hij. Zou hij nu heel eerlijk zijn? ”Honestly I thought you looked a bit scary, with those tattoos and all, so I avoided talking to you”, Zei hij met een verontschuldigend grijnsje. Of hij echt bang moest zijn, viel nog maar te zien. Hopelijk niet, want hij had even echt geen zin in ruzie.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Half light   wo maa 01, 2017 7:53 pm

Half light


Laxus nam naast de jongen plaats. Hij stelde zichzelf voor. Iets wat hij normaal niet zo snel deed, maar nu besloot hij maar met de deur in huis te vallen. De jongen leek het niet erg te vinden. ”I’m Oskar”, stelde de jongen zich op zijn beurt voor met een klein glimlachje. Laxus gaf een kort knikje, waarna hij verdere vragen begon te stellen. Hij vroeg vragen die waarschijnlijk standaard waren om te horen tussen vreemde binnen in de loop. Normaal zou hij vragen hoelang hij al in de lus zat, maar aangezien Laxus hem nog nooit had opgemerkt, vroeg hij hem of hij nieuw was. Natuurlijk had de jongen al een tijdje kunnen rondlopen in de lus, maar Laxus had zijn interesse in de Peculiars een beetje verloren. Zijn gedachten waren ergens anders.

”Ehm no, actually. I’ve been here for quite a while now”, antwoordde Oskar. Laxus keek op van het antwoord. ”Oh really? I’m sorry I haven’t noticed you before,” sprak Laxus verontschuldigend en wreef kort ongemakkelijk over zijn achterhoofd. ”Honestly I thought you looked a bit scary, with those tattoos and all, so I avoided talking to you”, sprak de jongeman met een verontschuldigende grijns. Laxus keek er opnieuw van op, maar al snel grijnsde hij. ”Oh really?” reageerde hij met een grijns. Hij boog wat naar de jongen toe. Hun gezichten waren nog maar enkel een centimeter van elkaar verwijdert. ”Don’t worry I’m not that scary,” sprak Laxus op een gedempte toon en drukte een plagend kusje op Oskar’s neus, waarna hij weer afstand nam en naar voren keek alsof hij zojuist niks had gedaan. Zijn blik ging voor een moment terug naar de wolf. ”So what’s that? Is that something of your Peculiarity?” vroeg Laxus.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Half light   wo maa 01, 2017 8:23 pm


nothing can touch
where we've been tonight
AS THE SUN MOVES ACROSS YOU
14:28. De jongen was zo vrij om naast hem te komen zitten. Hij had ook de behoefte niet hem weg te jagen. Misschien had hij hem wel helemaal verkeerd in geschat. Want eerlijk gezegd, elke keer dat hij de jongen zag lopen, leek hij niet zo open op een random gesprekje. Dus had hij hem een beetje vermeden. Maar nu leek hij rustig, zelfs geïnteresseerd in hem. Iets wat hij niet verwacht had. Dus zou hij maar afwachten hoe het liep. Oskar beantwoordde zijn vraag, bracht daarmee Laxus blijkbaar in verlegenheid. ”Oh really? I’m sorry I haven’t noticed you before,” Zei hij. De jongen haalde zijn schouders op. ”Doesn’t really matter”, Zei hij zachtjes.

Uiteindelijk bekende hij ook dat hij hem wel vaker had ontlopen, dat dat ook wel de reden kon zijn dat hij hem niet herinnerde. Hopelijk was hij nu niet diep beledigd. Het zou niet de eerste keer zijn dat zijn spontane opmerkingen hem in de problemen bracht. ”Oh really?” Vroeg hij met een grijnsje. Ineens leunde hij naar hem toe, zijn gezicht vlakbij. Hij drukte een kusje op zijn neus. Oskar was nogal in de war, snapte niet waar dit zo plots vandaan kwam. ”Don’t worry I’m not that scary,” Zei hij er nog bij, alsof hij nu wel bewezen had dat hij heel erg soft was.

De attentie van Laxus ging vervolgens weer naar de wolf. ”So what’s that? Is that something of your Peculiarity?” Vroeg hij. Oskar knikte, en alsof de wolf wist dat het over hem ging, rekte hij zich uit en stond vervolgens op. Hij ging voor Laxus staan, zijn kop richting hem gekeerd. Hoewel hij de enige was die de dieren kon aanraken, konden ze zeker wel geïnteresseerd zijn in hun omgeving. ”It’s a wolf made out of shadows. It’s indeed a part of my gift”, Zei hij, blij dat het over iets zo simpel als zijn gave kon gaan. ”So, what magic can you do?” Vroeg hij toen nieuwsgierig. Het gesprek leed hem wel deels af van zijn verstoorde emoties, dus hij wilde het liefst van al nog een eindje in gang houden.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Half light   wo maa 01, 2017 8:46 pm

Half light


Laxus had toch nog een flirterige reactie gegeven op Oskar’s woorden. In eerste instantie had hij niet verwacht dat hij dat nog zou doen, maar kennelijk zouden zulke trekjes hem nooit ontgroeien. Een echte reactie kreeg hij niet op zijn woorden. Misschien maar beter. Laxus had ergens geen puf en zin om nu nog iemand aan de haak te moeten slaan. Hij wou voor een keer een dood normaal gesprek hebben. Voor zover dat kon met andere Peculiars. Laxus richtte zijn aandacht op de wolf. Het dier leek veel op dat van een wolf, maar hoe langer hoe hij keek, meer hij het gevoel had dat de conclusie was dat het geen normaal dier was. De wolf leek zich aangesproken te voelen. Het beest stond op, rekte zich uit en kwam voor hem zitten. Laxus volgde hem met zijn ogen. Zolang het dier hem niks zou doen, zou hij hem ook niks doen. Rustig keek hij toe terwijl hij op een antwoord wachtte.

”It’s a wolf made out of shadows. It’s indeed a part of my gift”, legde Oskar uit. Laxus keek op van zijn woorden. ”Shadows? It’s that your gift?” vroeg hij nu na. Hij voelde de nieuwsgierigheid brandde. Laxus had al veel onderzoek gedaan naar verschillende wezens en elke keer als hij iets nieuws tegen kwam wou hij zo snel mogelijk weten hoe de krachten werkte, wat zijn zwakheden waren en de geschiedenis ervan. Jammer genoeg had Inndyr niet echt een grote bibliotheek. Kleine boekhandeltjes bestonden er, maar die hadden natuurlijk maar weinig tot geen informatie over het bovennatuurlijke. Meestal klopte dit ook nog voor geen meter omdat het door mensen was geschreven die verhalen uit hun duim zogen. Er was een bibliotheek in Bluebonnet’s verblijf en die bezat wel wat meer informatie, maar nog te weinig om een ruim onderzoek mee te doen. Misschien zou hij toch nu en dan uit de lus moeten gaan om onderzoek te doen.

”So, what magic can you do?” vroeg Oskar nu nieuwsgierig. Een vraag die Laxus had kunnen zien aankomen, maar die hij op het moment eigenlijk liever niet beantwoordde. Hij was veel meer geïnteresseerd in Oskar’s bijzonderheid. Laxus besloot de vraag echter wel te beantwoorden. ”Electricity,” legde Laxus kort uit. Hij hief voor een moment een hand op en liet een kleine bal van elektriciteit verschijnen. Hij gooide het eens op, waarna hij het weer liet verdwijnen. Zijn aandacht ging terug naar zijn eigen nieuwsgierigheid. ”What can you do with your powers?” vroeg Laxus nu.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Half light   wo maa 01, 2017 9:09 pm


nothing can touch
where we've been tonight
AS THE SUN MOVES ACROSS YOU
14:31. De reactie op zijn woorden was echt vreemd. Nog nooit in zijn leven had hij het meegemaakt dat iemand zo nonchalant een kusje gaf, aan iemand van hetzelfde geslacht dan nog, om dan te doen alsof er niks gebeurd was. Maar hé, wie was hij om er iets op te zeggen. Als hij er geen aandacht aan wilde besteden, zou Oskar dat ook niet doen. In plaats daarvan antwoordde hij op de vraag van Laxus. ”Shadows? Is that your gift?” Vroeg hij, waarop hij bevestigend knikte. ”Yeah I can do pretty cool stuff with shadows”, Grinnikte hij. Niet om op te scheppen, natuurlijk, het was gewoon een feit. Hij durfde er om te wedden dat Laxus zelf ook iets heel indrukwekkends bezat.

Daarom vroeg hij ook naar zijn peculiarity. ”Electricity,” Was het antwoord. Niet meteen iets waar hij heel vrolijk van werd. Hij deed zijn best om niet in elkaar te krimpen toen hij een korte demonstratie kreeg. Gelukkig liet hij de bal elektriciteit, die hij meer zag als fel flitsend licht, snel weer verdwijnen. ”What can you do with your powers?” Vroeg hij vervolgens. Meer uitleg dus. ”Well I can basically summon anything that comes to my mind out of the shadows of something, for example a tree”, Vertelde hij. ”And I can teleport from shadow to shadow, and even take a passenger with me, if I want”, Vervolgde hij. Hij wilde verder gaan, maar kapte zichzelf af. Het destructieve deel was er ook nog, maar daar wilde hij liever niet op in gaan.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Half light   do maa 02, 2017 9:18 am

Half light


Een normaal gesprek. Dat werd het. Het voorstellen was gebeurd. Nu begonnen de vragen naar elkaars krachten. Laxus besloot een korte demonstratie te geven aan Oskar en hoopte dat dit genoeg was. Via zijn ooghoeken merkte hij een klein verschil op in Oskar’s houding. De meesten hadden gefascineerd naar zijn kracht gekeken, maar bij Oskar had het erop geleken dat hij de elektriciteit het liefste zo snel mogelijk weer weg had. Laxus hield zich in om er vragen over te stellen. Zijn nieuwsgierigheid ging terug naar Oskar’s krachten. Hij vroeg hem wat hij er zoal mee kon doen.

”Well I can basically summon anything that comes to my mind out of the shadows of something, for example a tree”, legde Oskar uit. Laxus knikte eens. Zijn blik ging daarbij naar de wolf die nog altijd voor hem stond. ”And I can teleport from shadow to shadow, and even take a passenger with me, if I want”, vervolgde hij. Opnieuw knikte Laxus. ”I see. That’s pretty cool. First time I heard something with the power of Shadows, fourth time I heard someone who could teleport,” reageerde Laxus met een flauwe grijns.

Zijn blik ging voor een moment naar de zee. In de verte zag hij de donkere wolken al naderen, maar het zou nog zeker drie kwartier duren voordat de wolken hen zouden bereiken. Ondertussen zou de zee waarschijnlijk al wat onrustiger worden, maar voor nu lag deze nog behoorlijk rustig. Zodra de wolken echt hier zouden zijn, zou Laxus waarschijnlijk wel een plek op moeten zoeken waar hij alleen was. Anders zou Oskar nog gevaar op kunnen lopen. Zijn blik ging voor een moment terug naar Oskar. ”So is light your weakness then?” vroeg Laxus met een lichte glimlach. Hij kon het zich voorstellen en hij had het vaker gehoord. Immers had Jeremy eerder ook niet zijn krachten kunnen uitoefenen op mensen die de kracht van licht had. Daarbij had Simon hem genoeg geïrriteerd met zijn irritante plastic. De man had zijn krachten gewoon kunnen geleiden waardoor Laxus geen kans stond. Hij schudde lichtjes met zijn hoofd bij de gedachte. Wat had hij toch veel meegemaakt, nou ja eigenlijk, veel mannen meegemaakt.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Half light   do maa 02, 2017 2:42 pm


nothing can touch
where we've been tonight
AS THE SUN MOVES ACROSS YOU
14:34. Natuurlijk had hij wel kunnen verwachten dat er een demonstratie zat aan te komen. Hij had zich er echter niet op kunnen voorbereiden dat Laxus zijn kracht met elektriciteit te maken had. Anders had hij vriendelijk bedankt. Hij hoopte maar dat het straks niet ging bliksemen. Sowieso zou hij geen risico nemen en zou hij op tijd terug naar zijn kamer gaan. Of een andere plek waar hij binnen kon zitten en waar geen vensters waren. Zijn gezelschap begon vervolgens meer details te vragen over zijn gave, iets wat hij na al die tijd wel een beetje gewoon was geworden.

Zoals altijd vertelde hij de gevaarlijke kant er niet bij. Om twee redenen, ten eerste wilde hij er zelf niet te vaak aan herinnerd worden. Hij negeerde het bestaan er een beetje van. Ten tweede was het ook slimmer om zijn sterkste kant verborgen te houden. Zo kon niemand participeren op wat hij kon aanrichten. ”I see. That’s pretty cool. First time I heard something with the power of Shadows, fourth time I heard someone who could teleport,” Merkte Laxus op. Hij knikte instemmend. ”Teleportation is pretty common”, Grinnikte hij. Eigenlijk was zijn bijzonderheid niet zo heel bijzonder meer.

De wolf had nu wel weer genoeg gezien, hij liep weg van Laxus. Blijkbaar zag hij hem niet als een bedreiging, zelfs niet met zijn bliksemkrachten. Hij liep richting een boom om daar te gaan snuffelen. Vervolgens volgde hij iets wat waarschijnlijk het spoor van een knaagdier moest zijn. ”So is light your weakness then?” Vroeg Laxus ineens, alsof hij gedachten kon lezen. Hij knikte voorzichtig. ”It scares the life out of me”, Lachte hij. ”I can’t use my powers when I’m standing in bright light”, Vertelde hij. Waarom vertelde hij in godsnaam zijn zwakte aan een jongen die de kracht bezat om zijn ergste nachtmerrie te laten uitkomen?

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Half light   do maa 02, 2017 4:38 pm

Half light


Nonchalant had Laxus Oskar gevraagd of licht zijn zwakte was. Iemand die hem een beetje kende zou hem die informatie niet geven. Maar Oskar kende hem niet. De eerste indruk van Laxus voor Oskar was een stoere getatoeëerde jongen geweest. En nu deed Laxus enigszins zijn best om als een ‘normale’ jongen over te komen. Het leek te werken. Oskar twijfelde er zelfs niet over. Naïef. De jongen knikte voorzichtig. ”It scares the life out of me”, lachte de jongen. Laxus grinnikte lichtjes. Ook al begonnen zijn hersenen al op volle toeren te werken. ”I can’t use my powers when I’m standing in bright light”, vervolgde Oskar.

Laxus keek verbaasd op. ”Really? Not at all?” reageerde hij verbaasd. Hij grinnikte zachtjes en schudde eens met zijn hoofd. ”You’re making it really easy for me to kill you,” mompelde Laxus onhoorbaar. ”I’m glad my power can’t be blocked that easy. There was this one man who could block it, but that man was just.. a maniac,” zei Laxus voordat Oskar naar zijn gemompel kon vragen. Hij richtte zijn blik van de lucht naar Oskar. ”You want to hear more about him? It’s a crazy story,” sprak Laxus met een grijns.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Half light   do maa 02, 2017 4:49 pm


nothing can touch
where we've been tonight
AS THE SUN MOVES ACROSS YOU
14:37. Hield hij niet van licht omdat hij zijn gave dan niet kon gebruiken, of was het door zijn gave dat hij automatisch minder hield van licht? Hij was er na al die jaren nog niet aan uit. Het enige wat hij wist, was dat hij bliksem maar niks vond. Net zoals het heldere licht van de vuurtoren, als die eenmaal aan was gegaan. Flitsend licht was nog erger dan helder licht, dan schrok hij zich kapot. Constant fel licht was het gevaarlijkste tho. In een kamer zonder schaduwen, kon hij niks. Zijn schaduwdieren waren ook minder sterk, al konden ze nog altijd genoeg schade aanrichten. Maar dan moest hij die al bij zich hebben nog voor hij die kamer binnen stapte, en hij liep ook niet constant rond met een summon.

”Really? Not at all?” Vroeg Laxus, toen hij bekend had dat licht inderdaad zijn sterkte was. Waarom was hij er zo nieuwsgierig naar? Oskar schudde lichtjes zijn hoofd. Misschien was het slimmer om maar niet te vertellen dat zijn schaduw summon wel nog kon functioneren in het licht. Hij mompelde nog iets, maar sprak toen snel verder. ”I’m glad my power can’t be blocked that easy. There was this one man who could block it, but that man was just.. a maniac,” Vertelde Laxus. ”You want to hear more about him? It’s a crazy story,” Vroeg de jongen vervolgens. Hij keek even naar de tijd. ”Sure, tell me your story”, Zei hij, toen hij geconstateerd had dat het nog wel zou lukken voor de regenbui begon.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Half light   do maa 02, 2017 5:42 pm

Half light


De jongeman maakte zich een makkelijke prooi voor Laxus om zijn overige woede en frustratie op uit te leven. Oskar zou niets kunnen beginnen als Laxus eenmaal de elektriciteit erbij had gehaald. Mompelend zei Laxus dan ook dat hij het hem wel heel makkelijk maakte, maar sprak snel verder voordat de jongen het kon opmerken. Hij begon maar over Simon. De man waar hij eerder over had gedacht. Beiden waren ze nu toch nog enkel over koetjes en kalfjes aan het praten. Een verhaal kon geen kwaad toch?

Oskar keek even naar de tijd. ”Sure, tell me your story”, ging hij vervolgens akkoord. Laxus grijnsde lichtjes. ”Alright, you might wanna sit back a bit. It’s not the nicest story you’ll hear,” waarschuwde Laxus hem met een lichte grijns. Hij richtte zijn blik vervolgens op de zee. ”A few years ago, I was captured by a man. A pure psychopath. He wanted me to work for him, but I refused. His ‘work’ was killing people and torturing them and I’m not really a fan of that,” begon Laxus met het verhaal. Hij liet stukken achter en verdraaide de waarheid. Natuurlijk hield hij van martelen en moorden. Het was één van zijn grootste hobby’s, maar niemand moest hem zeggen wat te doen, dan zou hij tegen gaan werken.

”However, it was either working for him, or rot away in a cel. So I decided I would for him. My plan was to earn his trust and flee when he trusted me to go on a mission. In that way I could avoid killing anyone,” vervolgde Laxus. ”But when I agreed to work for him, this other man came to me to train me. His name was Simon.” Hij richtte zijn blik op Oskar. ”Simon was a pure maniac. He had any power you could imagine. From making plants grow straight through the floor to bending someone else’s blood. He could do almost anything. The only thing he couldn’t do, was healing people or killing people without touching them. Only those two were off limits,” ging Laxus verder. Hij grijnsde lichtjes. ”You could imagine it was a real pain in the ass to escape from him. But I succeeded and that’s how I ended up here. Sorta,” eindigde Laxus zijn verhaal. Er kwam nog wel meer bij kijken, maar voor nu vond hij dat dit genoeg informatie was. Hij zou nog verder vertellen als Oskar er nog meer behoefte aan had. Overigens loog hij. Hij vond het vechten met Simon geniaal. De man was pas een echte match geweest. Daarbij had Laxus zich een weg eruit geflirt. Dat was nog een leuke tijd geweest.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Half light   do maa 02, 2017 6:53 pm


nothing can touch
where we've been tonight
AS THE SUN MOVES ACROSS YOU
14:38. Nog steeds was hij zich van geen kwaad bewust. De jongen met zijn intimiderende tattoos bleek dan toch vriendelijker te zijn dan hij in eerste instantie had gedacht. Maar hij was dan ook weer erg naïef, leefde in zijn eigen wereldje. Laxus had de stempel ‘veilig’ gekregen. Net zoals Haythel, al had zij achteraf ook soort van aangetoond dat hij niet altijd juist zat. Maar daar wilde hij nu niet over nadenken. Hij wilde ook gewoon heel graag geloven dat Laxus een vriendelijke jongeman was die hem geen kwaad zou doen. Natuurlijk had hij wel eens gehoord dat hij dat helemaal niet was, maar hij was zo anders nu. Roddels waren ook alleen maar dat, vaak aangesterkt door de personen die ze rondvertelden.

Om zichzelf ook maar af te leiden van zijn eigen gedachten, stemde hij in met het verhaaltje dat de jongen wilde vertellen. Hij wist niet echt wat hij er van moest verwachten. ”Alright, you might wanna sit back a bit. It’s not the nicest story you’ll hear,” Zei hij nog, met zo’n grijnsje dat Oskar dacht dat hij een grapje maakte. Maar uiteindelijk kreeg hij toch gelijk. Het was inderdaad wel een heel heftig verhaal. Hij had ook zijn fair share aan tegenslagen gehad, maar dit was toch weer iets helemaal anders. ”And Simon didn’t come after you?” Vroeg hij op het einde van het verhaal. Het zou wel heel rot zijn voor Laxus als die psychopaat hier kwam opduiken.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Half light   do maa 02, 2017 8:24 pm

Half light


Laxus deed zijn verhaal. Een verhaal dat hij zo had verdraaid dat hij de goede was en de mensen die hem gevangen hielden de slechten waren. Het was andersom. De mensen die achter hem aan zaten wouden hem vast zetten zodat hij niet nog meer schade kon aanrichten. Het was nou eenmaal bewezen dat hij een psychopaat was en deed wat hij wou doen. Het ene moment kon hij poeslief zijn, maar zodra hij had gekregen wat hij wou hebben, zou hij je een martelende dood geven. Zodra hij zijn verhaal had verteld, richtte hij zich op Oskar. Zou hij nog meer leugens willen horen om de tijd te doden of had hij genoeg van de verhalen?

”And Simon didn’t come after you?” vroeg Oskar. Kennelijk was hij toch nog benieuwd naar het echte einde. Laxus grinnikte zachtjes, schudde zijn hoofd en richtte zijn blik weer naar voren. ”He did come after me,” antwoordde Laxus. ”In fact,” vervolgde hij en ging wat rechter zitten. ”He and other pawns are still after me,” maakte Laxus duidelijk met een lichte grijns. Hij richtte zijn blik naar beneden. Alsof hij er zoveel moeite mee had dat hij al zijn hele leven op de vlucht was.

”I’ve been running ever since from place to place. It’s only a matter of time before they get trace of me again and find out I’m here. I’ll probably will stay here for a little bit more and then I’ll have to find another place to stay,” sprak Laxus. Hij keek Oskar met een flauw glimlachje aan. Alsof hij geen medelijden wou, maar wel heel zielig was. Hij slaakte eens een zucht en strekte zich uit. ”But enough about me. Have you anything intriguing to say about yourself?” besloot Laxus te vragen.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Half light   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Half light
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: c l i f f s
-
Ga naar: