Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Honey Whiskey.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Honey Whiskey.   do jul 27, 2017 9:43 pm
Vandaag was ze zowaar op tijd opgestaan voor het verschrikkelijk vroege ontbijt. Eigenlijk alleen omdat ze zelf nu niet bepaalde de beste kokkin was, dus had ze met een ochtendhumeur wat eten naar binnen gestouwd en was vervolgens weer naar haar kamer gegaan, waar ze schaamteloos nog een aantal uurtjes door was geslapen. Eenmaal wakker had ze zich wat opgefrist en een douche genomen, waarna ze de sleutel op het slot had gezet en zo genoot van de privacy in haar eigen kamer. Er stond een ander bed en er was haar al gewaarschuwd dat ze binnenkort misschien zou moeten delen, maar voor nu was het prima zo. Op de achtergrond had ze vanuit haar telefoon zacht wat muziek draaien. Normaal had ze de tijd makkelijk weten te doden met schrijven, maar deze keer ging dat hem niet worden. Iedere keer dat ze een pen in haar handen nam en probeerde te schrijven voelde ze brandende pijn weer door haar pols heen jagen. En dan te bedenken dat ze een afspraak had met de jongen die haar dit aan had gedaan over minder dan een uur. Ze snoof en wreef pijnlijk over haar hand, waar zich enkele brandblaren van de nacht daarvoor op hadden gevormd. Het meisje had er geen woord over gerept, ze had geen pijnstillers, zalfjes of wat dan ook van die onzin nodig. Uit het eerste hulp doosje dat ze ergens in een kast had gevonden had ze enkel wat verband gehaald, waarmee ze de pijnlijke wond had verbonden en zo ook buiten het zicht hield. Ook haar schouder had ze met enige moeite weten te verbinden. Daar had ze de inpakt van zijn krachten ook moeten voelen en het had een bijzonder litteken achter gelaten. Allerlei vertakkingen waren zichtbaar, alsof de blikseminslag in haar eigen arm vast was komen te zitten. Het zag er best wel gaaf uit, als een natuurlijke tattoo. Het feit dat het brandende pijn deed was iets minder, maar dat was niet iets wat de rest van de wereld hoefde te weten. Ze bond het kundig af en trok eerst een zwart t-shirt aan, waarover ze haar vertrouwde leren jack legde. De scheur die eerder door Amare was gemaakt had ze wat slordig dicht genaaid, maar het weerhield haar er niet van om hem te dragen. Dat ding was als een tweede huid en betekende veel voor haar. Toen waren haar skinny jeans aan de beurt, die ze met enige moeite aantrok. Tegen de tijd dat ze haar leren laarsjes aan wilde doen, zag ze plots het scherm van haar telefoon oplichten. Shit, het was alweer twee uur en ze had nog zo gezegd dat ze niet te laat zou zijn. Haastig trok ze de ritsen van haar laarzen dicht en propte haar telefoon en een portemonnee in haar broekzak, voor de verandering haar rugzak achterlatend. Te veel spullen zou toch enkel onhandig zijn op een gelegenheid zoals.. Deze.
Met een rotvaart kwam ze de trap af en liep de woonkamer binnen. Eh, waar was hij?   


Note; @Zeal! Ze zijn nu nog in de woonkamer, maar ik neem aan dat ze zo naar t dorp gaan (A)

Extra Note; kennelijk krijg je best gave littekens van bliksem inslagen? o: klik

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Honey Whiskey.   vr jul 28, 2017 11:00 am

Honey Whiskey.


Zeal keek zwijgend naar buiten. Hij was al vroeg wakker geworden. Normaal zou hij zichzelf voor gek verklaren om zo vroeg wakker te zijn. Normaal.. was hij ook gek geweest. Hij slaakte een zachte zucht. Het was gisteren dat hij een behoorlijke wake up call had gehad. Hij was ergens blij dat het het was gebeurt. Anders had hij zijn leven nog lang zo geleid als hij had gedaan. Een leven vol verlangen dat nooit kon worden gestild en een leven vol bloed en schuld die hij nooit kon afbetalen. Het was niet alsof hij nu plots zijn schuld had afbetaald. Zeker niet. Jeremy’s mannen zouden dan ook nog altijd naar hem op zoek gaan. Maar misschien moest Zeal er niet meer weg van rennen. Misschien moest hij de straf aanvaardde die hij verdiende. Ook al meende dat de dood. Hij klemde zijn kaken op elkaar. Normaal was hij niet bang voor de dood. Normaal kon het hem geen reet schelen. Daardoor kon hij immers zich zo psychotisch gedragen. Maar sinds gisteren had hij een jongen ontmoet die zijn hele leven overhoop had gegooid. Zeal wou hem niet missen. Dus de dood in de ogen kijken, wou Zeal voor eens overslaan.

Hij had het ontbijt geskipt. Hij had geen zin in sociaal gedoe. Hij wou Skyler wel zien, maar hij was mentaal zo moe van al dat sociale gedoe. Hij was gewend om mensen af te snauwen en ze te manipuleren en nu moest hij zich elke keer inhouden. Zeal twijfelde daarom sterk of hij zich nog wel zou houden aan de afspraak die hij met Mindo had gemaakt. Maar niet gaan was als wegrennen en dat wou Zeal ook voorkomen. Hij rende al van genoeg weg. Hij slaakte een nieuwe zucht, waarna hij maar zijn spullen begon te pakken. Het was bijna twee uur. Eenmaal beneden in de woonkamer keek hij kort rond. De beangstigende blikken van anderen zouden hem gisteren hebben laten genieten, maar nu niet. Hij wou dat het stopte. Hij wist nu dat hij dat niet was. Zeal zette zich met zijn rug tegen de muur aan en wachtte op de jongedame te komen.

Twee uur. Nog steeds geen teken van de feisty lady. Had ze hem gesmeerd? Kwam ze niet opdagen? Natuurlijk niet. Ze wist, zoals velen, dat het slimmer was om uit zijn buurt te blijven. Zeal kwam recht en wou weg lopen, maar toen hoorde hij voetstappen van de trap af denderen. Zeal keek verbaasd op, maar al snel kwam Mindo tevoorschijn. Zeal grijnsde lichtjes, waarna hij haar op zijn schouder tikte. ”Good afternoon m’lady,” begroette Zeal haar met de grijns. Hij haalde vervolgens iets te voorschijn. Hij hield de snicker op voor Mindo. ”There’s your snicker,” zei hij met een knipoog. Hij keek kort de woonkamer rond. Geen mentor of Bluebonnet te bekennen. Hij richtte zich terug op Mindo. ”We’re not allowed to go outside, since there are these ‘Hollow’s’,” begon Zeal. Hij haalde zijn schouders op. ”I don’t know about you, but I’m not afraid of them and I’m not gonna get drunk in this place full of kids,” maakte Zeal duidelijk met een scheve grijns. Als het aan hem lag zouden ze naar het centrum gaan, maar als Mindo te bang was, dan zouden ze het toch maar hier moeten doen. Zeal hoopte dat Skyler hem dan maar niet tegen zou komen._________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Honey Whiskey.   za jul 29, 2017 11:06 pm


Snel trok ze haar telefoon uit haar zak toen ze hem niet meteen zag. 14:08, dat viel nog te doen. Zeker voor haar standaards. Nu was Laxus daar natuurlijk niet mee bekend, maar echt goed in op tijd zijn was ze niet bepaald geweest. Liever nam ze tijden niet al te nauw en deed ze iets wel als ze eraan toe kwam. Met afspraken zoals deze was dat echter wat lastig.

Ondanks haar moeite was het toch Laxus die haar vond, en niet andersom. Er werd op haar schouder getikt en ze draaide zich met een ruk om, enkel om recht in zijn gele ogen te kijken. ”Good afternoon m’lady,” begroette hij haar met dezelfde grijns als gisteren. "Well you've suddenly gotten very well-manered overnight," Haar toon was droog maar er stond een flauwe glimlach op haar gelaat die haar woorden wat verzachtte. "Afternoon," begroette ze hem dan ook uiteindelijk. Ze volgde zijn bewegingen toen hij iets tevoorschijn haalde. Op het gladde plastic waren donkere letters neergezet. Mindo kon niets anders dan zachtjes lachen. Hij had het nog echt gedaan ook. ”There’s your snicker,” Sprak hij met een knipoog en Mindo pakte het van hem aan."This almost makes up for my burned hand,"  Grapte ze terug, waarna ze het snoepgoed uitpakte en vol overgave een hap nam. Ah, dit soort eten hadden ze nooit zoveel in dit huis. Allicht omdat Miss Bluebonnet het gezond wilde houden, allicht omdat als het er was, het binnen no-time op was.

Laxus keek de kamer met een waakzaam oog rond.  Snel genoeg had ze door wat hij aan het doen was en volgde zijn voorbeeld. Geen van de hoge piefen, die zij kende, leken aanwezig te zijn. ”We’re not allowed to go outside, since there are these ‘Hollow’s’,” begon de jongen. Mindo knikte enkel. Yeah, dat was er meteen hele hard ingeramd door iedereen. Wie ofwat die Hollows ook mochten zij, Mindo vond niet dat ze het recht hadden om hun hun vrijheid te ontnemen. Hell, als ze wilden drinken zouden ze dat doen ook. Laxus leek dezelfde instelling te hebben. Hij haalde zijn schouders op. ”I don’t know about you, but I’m not afraid of them and I’m not gonna get drunk in this place full of kids,” Ze slikte haar hap van de snicker, die verrasend goed smaakte, door. "My thoughts exactly, ain't no shitheaded beast taking away my freedom,"Later zou ze wel anders piepen, maar voor nu had ze nog nooit een Hollow gezien en enge verhaaltjes maakten haar niet bang. Ze keek hem afwachtend aan. "What's your plan? Just sneak out?" Dat zou waarschijnlijk makkelijker gezegd dan gedaan zijn. " Last time I managed to get away through the meadows in the garden. It's not the easiest or the fastest way, but it works," Ze was toen een of andere junkie in de stad tegen gekomen die haar had gebedeld om een sigaret. Typhon ofzo, nice guy. Mindo sloeg haar armen over elkaar heen en keek hem in zijn gele ogen aan. "Or do you know some kind of secret way out of this mad house?"

Note; DIt is nog even voordat Mindo een Hollow tegen is gekomen (A)

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Honey Whiskey.   zo jul 30, 2017 12:17 am

Honey Whiskey.


"Well you've suddenly gotten very well-manered overnight," merkte Mindo op. Zeal hield zijn schouders op. Hij wou niet toegeven dat hij in één nacht was verandert, maar dat was wel degelijk gebeurt. Hij wou zich dan ook niet geheel anders gedragen rond Mindo om te voorkomen dat hij haar weg joeg, maar hij wist ook dat hij zich niet meer zo kon gedragen als hij deed bij hun eerste ontmoeting. Zeal accepteerde Mindo’s begroeting met een knikje, waarna hij de welbekende wikkel tevoorschijn haalde en deze aan Mindo overhandigde.

"This almost makes up for my burned hand," grapte Mindo. Zeal grijnsde wat flauwtjes en wreef wat ongemakkelijk over zijn achterhoofd. Hij kreeg de neiging om zijn excuses aan te bieden. Maar zo kende Mindo hem niet. Dan weer.. Hoe goed kende Mindo hem? Ze kende hem als de psychopaat die hij vroeger was en nu.. nu probeerde hij een normale jongeman te zijn. Hoe gedroeg een normale jongeman zich in hemelsnaam? In ieder geval kreeg hij een verontschuldiging nu nog niet door zijn strot heen.

Na even rondgekeken te hebben besloot hij zich maar op het probleem te storten wat voor hen lag. Ze moesten uit het verblijf ontsnappen, zonder dat ze gepakt werden. Tenminste, zolang Mindo dat aandurfde. Voor hetzelfde geld was zij doodbang voor de hollows. Zeal zag haar daar niet voor aan, maar nu durfde hij geen vooroordelen meer te trekken. Hij liet het aan haar over. Mindo had een hap genomen van de snicker die haar wel leek te bevallen. Het deed Zeal goed, maar dat liet hij niet merken. "My thoughts exactly, ain't no shitheaded beast taking away my freedom," ging Mindo akkoord.

Zeal knikte eens. Dat was duidelijk. Zeal zou niet zo snel zeggen dat hij de wezens onderschatte, maar hij wist vrijwel zeker dat hij zijn eigen hagje kon redden. Zoals hij al o zo vaak had gedaan. "What's your plan? Just sneak out?" vroeg Mindo nu. Zeal grijnsde lichtjes. Dat klonk niet echt als een plan. Gelukkig sprak Mindo verder. " Last time I managed to get away through the meadows in the garden. It's not the easiest or the fastest way, but it works," weerlegde Mindo haar ervaring.

”Hmmm,” mompelde Zeal bedenkelijk. Hij had geen zin om lang bezig te zijn. Dan was hij al weer nuchter als hij terug zou komen van de stad. De dame sloeg haar armen over elkaar. "Or do you know some kind of secret way out of this mad house?" vroeg Mindo op haar beurt. Zeal keek op en knikte. ”I know a way,” zei hij, waarna hij Mindo wenkte en richting de keuken liep. Nog altijd op zijn hoede voor eventuele mentoren, glipte hij de eetzaal binnen. Zodra ook Mindo binnen was sloot hij de deur en nam hij de sleutel mee.

Vervolgens schoof hij een tafel richting een raam. Hij klauterde erop en kreeg met wat wrikken de scharnieren van het raam zo ver om mee te geven. Ja hij had wel wat inbraak vaardigheden. Hij duwde het raam ver genoeg open dat ze er allebei uit konden en sprong zelf als eerste uit het raam. Eenmaal buiten het verblijf keek hij als eerste rond. Nee. Het was enkel bos. En als hij het goed was lag hier achter de weg naar Inndyr. Ze waren er binnen een mum van tijd. Zeal draaide zich om richting het raam. ”I think my way is quicker,” zei hij met een knipoog en knikte richting de weg die langs de bomen te zien was._________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Honey Whiskey.   di aug 01, 2017 12:58 pm

Hoewel ze het hem niet echt kwalijk nam, iniedergeval was dat niet te merken aan haar stem, leek hij toch wat ongemakkelijk door haar woorden terwijl hij over zijn achterhoofd wreef. Mindo fronste, voelde hij zich... Schuldig? Dat had ze anders helemaal niet aan hem gemerkt de dag hiervoor, toen hij eerst uit leek te zijn geweest op haar bloed. Het viel lastig aan hem te zien wat er in zijn hoofd rondging, maar Mindo besloot dat ze er waarschijnlijk meer achter zocht dan dat er te vinden was. Daar was ze vrij goed in, zkaen over analyseren en zo dingen erger maken dan ze al waren. Dus schudde ze het van zich af en ging verder over het plan dat ze uit moesten stippelen om hier weg te komen. Dat bleek namelijk niet zo makkelijk te zijn als ze had gehoopt, al was het haar als eens eerder gelukt. Vandaar ook dat ze voor legde om dezelfde weg te nemen als toen. Het enige was dat het een vrij lange omweg was door wat ruige natuur, al helemaal als ze het al mensen moesten afleggen. Laxus leek haar geen shapeshifter, of iniedergeval had ze nog niets over dat van hem gehoord.

Gelukkig leek de jongen een iets beter plan te hebben. Veel verbaasde het haar niet, immers was hij hier al een stuk langer en hij leek haar niet iemand die zich binnen liet houden door de gevaren buiten en de mentoren hier binnen. In dat geval verschilden ze niet al te veel. ”I know a way,” sprak hij, waarna hij haar wenkte de keuken in te gaan. Na nogmaals om zich heen te hebben gekeken voor mogelijke snitches deed Mindo dat ook. Achter haar sloot Laxus de deur en nam de sleutels mee uit het slot. Voordat ze kon tegenstribbelen over het feit dat hij hun zojuist had opgesloten zag ze hoe de jongen een tafel naar het raam duwde en vervolgens daarop ging staan. Met een frons keek ze toe hoe hij kundig met wat scharnieren het raam los wist te krijgen. Vervolgens duwde hij het raam open en nadat hij had rond gekeken sprong hij naar buiten. Het meisje knipperde een aantal keer wat verbaasd met haar ogen, waarna ze zijn voorbeeld volgde en naar het raam liep. Buiten waren een hoop bomen zichtbaar, maar ook een pad. Ah, dit was inderdaad een beter idee.

De sprong was niet al te hoog, dus liet ze zich soepel zakken. ”I think my way is quicker,” sprak de jongen met een knipoog en knikte naar de weg langs de bomen die haar al opgevallen was. Mindo grijnsde. "I think you're right," Gaf ze deze keer toe, waarna ze nog een laatste maal omhoog keek naar het open gebroken raam. "This isn't the first time you've done this, is it Laxus?" vroeg ze luchtig, onwetend van het feit dat hij nu onder een andere naam ging. Wat er die avond daarvoor allemaal met de jongen was gebeurd was haar onbekend. Vervolgens begon ze de weg naar het dorp met hem af te lopen, haar handen in haar zakken. Ze had genoeg kennis om een inbreker te herkennen als ze er een zag, dit was duidelijk niet Laxus z'n eerste keer. Veel deed het haar niet, hij was niet de enige hier._________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Honey Whiskey.   di aug 01, 2017 3:32 pm

Honey Whiskey.


Mindo had voorgesteld om via de weide te gaan, maar Zeal had een beter idee. Zoals Mindo al had gezegd zou haar idee veel tijd roven en moeite. Zeal had daar geen zin in en besloot daarom zijn plan in actie te stellen. Zodra hij geen tegenspraak kreeg van Mindo, begon hij richting de eetzaal te lopen. Eenmaal in de eetzaal draaide hij de deur op slot, schoof de tafel naar het raam, opende vakkundig het raam en sprong naar beneden. Eenmaal beneden keek Zeal om naar Mindo die ook op de tafel was geklommen en nu naar buiten keek. Met een knipoog en een knikje richting de weg concludeerde Zeal dat dit waarschijnlijk sneller was.

Mindo liet zich soepel zakken en kwam naast hem op de grond. Ze grijnsde. "I think you're right," gaf Mindo toe. Zeal grijnsde wat breder en richtte zich vervolgens op het pad wat ze af moesten lopen om bij het centrum aan te komen. "This isn't the first time you've done this, is it Laxus?" hoorde hij Mindo vragen. Zeal keek kort om naar haar. Hij voelde een knoop in zijn maag bij alleen al het horen van die naam. Alsof hij meteen alle drang moest weerstaan om terug te vallen op zijn gedrag van gisteren. Ondertussen kwam Mindo ook in beweging en begon te lopen. Zeal schraapte zijn keel en volgde haar voorbeeld.

”No it’s certainly not the first time I did that,” bevestigde Zeal met een flauwe grijns. Hij kon gerust zeggen dat hij het zo vaak had gedaan dat hij de tel was kwijtgeraakt. Hij had even getwijfeld. Even had hij gedacht dat hij de Laxus act kon aanhouden en kon doorvoeren in zijn gedrag, maar toch besloot hij verstandig te zijn. Als hij Mindo eraan zou verliezen stelde de relatie ook niks voor die ze hadden. ”Zeal Dreyar is my real name. Laxus is my twin brother,” gaf Zeal nu aan met een lichte grijns. In zijn ogen lag echter een blik die vertelde dat hij zijn woorden meende. Hij voelde spanning stijgen. Hij kon enkel afwachten._________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Honey Whiskey.   ma aug 21, 2017 12:32 am

Ah, vrijheid! Mindo snoof de frisse lucht in en was blij dat ze toch had ingestemd om mee te gaan. Natuurlijk kon ze haar longen vullen met precies dezelfde lucht in de tuin, maar het feit dat het hier verboden was maakte alles meteen drie keer beter. Zo werkte het nu eenmaal. Mindo rekte zich kort uit en stelde vast dat dit niet de eerste keer was dat Laxus ergens in of uit gebroken was, iets wat haar niet zo zeer verbaasde eigenlijk. Vervolgens begon ze de weg af te lopen en de ander beende snel genoeg bij. ”No it’s certainly not the first time I did that,” bevestige hij uiteindelijk. Mindo knikte enkel, ze zou er niet naar vragen, hij leek er immers ongemakkelijk onder. Het liefst wilde ze hem niet op de verkeerde knopjes drukken, gezien één keer geëlektrocuteerd worden voor haar genoeg was. Little did she know hoezeer de jongen die avond was veranderd. Al zou hij dat snel genoeg aan haar openbaren. ”Zeal Dreyar is my real name. Laxus is my twin brother,” Mindo's pas vertraagde wat bij die woorden, waarna ze hem met een diepe frons aan keek en wat afstand bewaarde. Wait, what? So you're the twin brother of the guy I met yesterday?" was ze er misschien met de verkeerde Dreyar vandoor gegaan? Het kwartje was nog niet bepaald gevallen, maar het was ook een nogal verwarrende situatie voor haar.

-kort en laats orry uwu

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Honey Whiskey.   ma aug 21, 2017 4:02 pm

Honey Whiskey.


Mindo had hem Laxus genoemd. Natuurlijk geen opzettelijke fout. Nu kon Zeal twee dingen doen. Hij kon er niks over zeggen en voor haar nog steeds doorgaan als Laxus. Zo voorkwam hij dat hij ontzettend veel moest uitleggen, maar liep hij ook de kans dat hij weer op het gedrag terug zou vallen dat hij gisteren had gehad. Daarbij zou Skyler het vast ook niet opvatten als goed gedrag als Zeal Mindo bleef voorliegen. Daarom besloot Zeal uiteindelijk maar te zeggen dat zijn naam Zeal was en dat Laxus zijn tweelingbroer was.

Via zijn ooghoeken merkte hij op hoe de jongedame haar pas vertraagde. Zeal draaide zich naar haar toe. ”Wait, what? So you're the twin brother of the guy I met yesterday?" vroeg Mindo nu. Langzaam kwam Zeal tot een halt en schudde zijn hoofd terwijl hij lichtjes grijnsde. Hij kon het niet helpen dat hij het wel leuk vond om te zien hoe verward Mindo was. Hij probeerde het leedvermaak zo ver weg mogelijk te steken en besloot zich op de vraag te richten. ”No, you met me yesterday,” maakte Zeal duidelijk, ook al zou het waarschijnlijk niet veel verduidelijking bezorgen. ”I’ve been using my twin brother’s name for almost 14 years because of my grudge against him. I’ve been killing, torturing and manipulating people on his name, until yesterday,” vervolgde Zeal. Hij draaide zich langzaam weer om en besloot zijn weg voort te zetten. ”So now I walk by my own name and I gave someone my word I wouldn’t kill, torture and manipulate anymore,” eindigde Zeal zijn bondige uitleg.

{OOC: maakt niet uit! ^^_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Honey Whiskey.   ma sep 04, 2017 6:43 pm


What the hell was dit nu weer voor grap. Er lag een diepe frons op haar gelaat, leed deze gast soms aan een stoornis dat hem verschillende personaliteiten gaf? Het verwarde haar en ze begon steeds meer te twijfelen of dit wel een goed idee was geweest in the first place. Hm. ”No, you met me yesterday,” Uh, okay, well, dat was een opluchting. Of niet? Waarom stond die maniak die haar gisteren geëlektrocuteerd had haar wel aan? ”I’ve been using my twin brother’s name for almost 14 years because of my grudge against him. I’ve been killing, torturing and manipulating people on his name, until yesterday,” Say what now? Mindo trok één wenkbrauw op en keek toe hoe hij zich langzaam omdraaide en verder begon te lopen alsof hij zojuist had verteld dat de lucht blauw was. Mindo nam enkele tellen maar besloot toen weer met hem mee te lopen, haar handen in haar zakken. ”So now I walk by my own name and I gave someone my word I wouldn’t kill, torture and manipulate anymore,” Even was ze stil, maar daarna grinnikte ze geamuseerd."Oh wow, Lax-, uh, Zeal, you're a funny guy," lachte ze. "I have no idea if I should believe that idiotic story that you just told me, but I do know for sure that you can't just pats boom change overnight, dude. Believe me, I tried," Haar woorden klonken wat verbitterd. Ze was hier gekomen met het plan opnieuw te beginnen, deze keer vrienden in plaats van vijanden te maken. Well yeah, dat ging absoluut niet zo goed. Eh. "Gotta give it to you for trying though, first drink's on me," ze was eigenlijk in een bijzonder goed humeur vandaag. Granted dat het geld waarmee ze dit ging betalen gestolen was, maar toch. Leugens van anderen deden haar niet zo onwijs veel meer, iedereen loog wel eens. Hell, ze was er zelf ook behoorlijk goed in. Ze geloofde de ander dan ook niet echt, maar goed, toch liep ze met hem mee. Als hij haar had willen vermoordden, had hij dat gisteren wel gedaan. Veel te verliezen had ze niet.

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Honey Whiskey.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Honey Whiskey.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Mr. Honeybunny
» Wel wel honey, long time no see~

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: c e n t r e
-
Ga naar: