Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 ♡ You can be the king but watch the queen conquer

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Raven Woods
Sociopath Obsessed With Your Boyfriend
Sociopath Obsessed With Your Boyfriend
Raven Woods

PROFIELAantal berichten : 187
IC-berichten : 35
Registratiedatum : 16-08-17
Leeftijd : 24
Accounts : Ga weg
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Solaris/Lunaris Empowerment, Split Personality
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Don't you know I ain't fucking with 'em good boys?

BerichtOnderwerp: ♡ You can be the king but watch the queen conquer   di aug 22, 2017 11:36 pm


I just wanna feel your body right next to mine, all night long, baby slow down the song
And when it's coming closer to the end hit rewind, all night long, baby, slow down the song

Normaal was Raven best wel casual gekleed. Een simpele jeans, een t-shirtje en sneakers volstonden als een outfit waar zij dagelijks gewoon mee voor de dag zou kunnen komen. Veel aandacht aan haar make up schonk ze ook niet en meestal waren haar haren gewoon in een knot op haar hoofd gebonden. Maar vanavond was het anders. De allereerste avond dat ze met de lus te maken had gehad, was ze uit geweest in het stadje dat vlak bij de lus stond. Ze had echter nog niet alles van het stadje gezien en ze geloofde er heilig in dat de stad haar meer te bieden had dan de zielige fucker die ze een paar dagen geleden had vermoord. Raven had besloten er maar niks over te zeggen tegen miss Bluebonnet. Misschien zou ze dan slightly geïrriteerd raken en Raven was pas een paar dagen in het huis, dus dan was het misschien wel slim om de persoon van wie het huis was te vriend te houden. Daarom had ze heel braaf naar haar gelachen elke keer als de twee oogcontact hadden gehad – wat niet extreem was, maar toch. Ze wist ook niet zeker of het slim was om de hele tijd in en uit de lus te gaan, maar Raven was niet bang voor hollows. Laat ze maar komen, haar leven kon best wat spice gebruiken!

Daarom stond ze nu in een kort rokje, met een strakke top in de keuken, die haar lichaam goed liet uitkomen. De hoge hakken zorgden voor een sensueel tintje en haar haren en make-up waren mooi gedaan. Voor haar stond een shotglaasje en uit haar kleine tasje haalde ze een klein flesje gevuld met een mixje van verschillende likeuren. “Come to mama” zei ze met een grijns, terwijl ze het flesje tevoorschijn haalde. Ze schroefde het open en schonk een beetje in het shotglaasje. Normaal gesproken zou je proosten en elkaar aankijken omdat je anders zeven jaar slechte seks zou hebben, maar Raven had, los van Rafe, best wel geen vrienden. Om hem mee te sleuren had ze een tijd geleden al opgegeven, maar Raven kon zichzelf ook prima in haar eentje vermaken. Ze pakte het glaasje en sloeg het in een keer achterover. De drank verwarmde haar keel en nodigde uit naar meer. Daarom deed ze al gauw nog een lading in het shotglaasje en sloeg ze deze ook achterover. “Damn” mompelde ze goedkeurend.

Totdat ze achter zich een geluid hoorde. Nieuwsgierig draaide Raven zich om. Was het iemand die haar zou vertellen om weg te gaan? Newsflash voor diegene dan, want ze ging echt niet zomaar weg. Een grijns verscheen op haar gezicht. “You want some?” vroeg ze, met een lief en onschuldig glimlachje “It’s just lemonade, it’s very nice.”

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sata Syco
Satan in kings clothing
Satan in kings clothing
Sata Syco

PROFIELAantal berichten : 85
IC-berichten : 13
Registratiedatum : 20-08-17
Accounts : *Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Emperor
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: You bet I'm the king.

BerichtOnderwerp: Re: ♡ You can be the king but watch the queen conquer   do aug 24, 2017 7:52 pm

SATA SYCO
Het was pas een paar dagen dat Sata hier in het huis aanwezig was, maar wat hij al wel wist was dat dit heel veel beter was dan thuis zitten met die draak van een vader. Hij had hier meer vrijheid. Meer vrijheid was meer blijheid right? Dat klopte voor hem wel, het enigste jammere was dat hij zijn schoothondje moest achterlaten… maar okay, er waren vast wel genoeg anderen die hij kon omtoveren naar zijn nieuwe schoothondjes. Met zijn gave was dat easy as that. Hij grijnsde even en haalde een hand door zijn blonde haren, terwijl hij naar zijn kast keek. Hij liep meestal in redelijk overdreven kleding, dat was ook niet zo raar, want hij jatte van alles van Matthew af. Hij had ook wel dingen als t-shirts hoor, maar die droeg hij alleen nooit. Tenminste, hij droeg ze niet met niets erover heen, zoals vele mensen deden. Hij moest gewoon anders zijn weet je, hij moest er altijd fancy uit zien voor de overduidelijke redenen. Hij pikte er een wit t-shirtje met opdruk uit, waarna hij een goud-wit vestje eruit pakte samen met een riem en een donkere broek. Hij trok de kleding aan en keek tevreden in de spiegel, dat was een stuk beter.

Ja, als hij maar zijn kamer uit moest zorgde hij ervoor dat hij er goed uit zag. Zelfs in de avond als hij even wat te eten of iets ging halen. Een wit bandje op zijn arm en een zilveren armband maakte het wel af. Hij had een aantal tattoo’s, maar dat weerhield zijn modellen carrière totaal niet. Nee, zelfs anders, mensen begonnen ook tattoo’s zoals de zijne te nemen, oh wat was het fijn om een trendzetter te zijn niet waar? Hij liep met handen in zijn zakken naar de keuken, om alleen maar een vrouw daar te zien staan. Ze had een kort rokje aan samen met een strakke top. Sata leunde tegen de deurpost aan en keek even naar hoe de vrouw bezig was met iets van drank. Hij herkende de drank zelf niet, maar het was wel duidelijk dat het drank was. Hij zou het best begrijpen als mannen voor haar vielen als een blok, ze was overduidelijk aantrekkelijk. Het was dat hij meer op mannen viel, wat je niet zou zeggen. Hij flirtte namelijk altijd met meiden en als hij wilde kon hij het ook best met hen doen hoor, dat was het probleem niet, het maakte hem alleen niet zo gedreven als dat het met een man was. Hij zou ook nooit een vrouw echt… sexueel aantrekkelijk kunnen vinden. Tuurlijk wist hij het wel als er een vrouw knap was, maar er was voor hem geen aantrekking te vinden op het gebied van seks bij de vrouwen.

Hij kwam rustig overeind van de deurpost en sloot de deur rustig achter zich, dat maakte natuurlijk wel wat geluid, waardoor de vrouw zich meteen omdraaide. ”You want some?” klonk er lief van de ander af met een onschuldig glimlachje. Oh? Hij hief zijn wenkbrauw even op en keek naar haar. Dat was een zeer genereus bod van haar. ”It’s just lemonade, it’s very nice.” oh, hij had al genoeg gezien om te weten dat dat niet zo was. Hij kon het niet laten om charmant te glimlachen en rustig tegen het aanrecht te leunen. ”Is that so?” sprak hij even met de charmante glimlach op zijn smoel te zien. Oh, hoe hij zou willen zien hoe ze onder zijn gave zou vallen, hoe ze qua gedrag misschien wel zou veranderen. Hoe ze hem zou gaan aanbidden. Hij keek even naar haar en beet even op zijn lip, ietwat verleidend. ”What kind of lemonade, darling?” vroeg hij even rustig aan de ander.

Tag: Raven Woods | outfit


_________________
It's good to be the king
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raven Woods
Sociopath Obsessed With Your Boyfriend
Sociopath Obsessed With Your Boyfriend
Raven Woods

PROFIELAantal berichten : 187
IC-berichten : 35
Registratiedatum : 16-08-17
Leeftijd : 24
Accounts : Ga weg
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Solaris/Lunaris Empowerment, Split Personality
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Don't you know I ain't fucking with 'em good boys?

BerichtOnderwerp: Re: ♡ You can be the king but watch the queen conquer   za aug 26, 2017 1:56 am


I just wanna feel your body right next to mine, all night long, baby slow down the song
And when it's coming closer to the end hit rewind, all night long, baby, slow down the song

Eventjes knipperde Raven met haar ogen. Het was een jongen die in de deuropening had gestaan en hij was werkelijk waar…prachtig. In haar ogen leek hij een soort God. Haar mond viel nog net niet open van verbazing. Dit was letterlijk het beste wat haar was overkomen in de paar dagen dat ze in het huis was. Oké, dat was natuurlijk niet waar, want het beste wat haar was overkomen was dat ze herenigd was met Rafe en dat ze samen een kamer hadden, zodat ze niet compleet gestoord zou worden. Maar dat leek nu allemaal onbelangrijk en haar focus was volledig bij de jongen tegenover haar. Hij glimlachte charmant en leunde tegen het aanrecht. Met haar ondeugende glimlach lachte ze naar hem. “Is that so?” Traag knikte ze eventjes met haar hoofd. Wilde hij ook hebben? Oh God, ze moest zorgen dat hij een glaasje had. Net zo glaasje als haar. Maar wat als hij geen shot wilde, maar een vol glas? “What kind of lemonade, darling?” Raven pakte de fles beet en liet het aan hem zien. “It’s uhm…it’s a very special kind of lemonade” zei ze en knikte bevestigend “Don’t you remember, when you were a kind you put all different kind of lemonade in one glass? Well it’s something like that, but this special kind of lemonade will make you feel a little funny after a while…”

Oh God. Eventjes staarde Raven hem weer aan. Ze wilde hem aanraken, al was het maar zijn gezicht. Net op tijd besloot ze dat het misschien ongemakkelijk zou worden als ze hem nog langer zou aanstaren. “Let me get you some” excuseerde ze zich en ze ging eventjes op haar tenen staan, zodat ze beter bij de kastjes kon. God, wat was er in vredesnaam met haar aan de hand? De eerste jongen die van haar een drankje zou krijgen moest nog geboren worden, en nu stond hij opeens hier. Maar dat alles leek onbelangrijk. Ze wilde hem behagen, ervoor zorgen dat hij zich op zijn gemak voelde. En dat alles terwijl ze hem pas twee minuten kende. Ze vond een goed glas en schonk wat van de likeurenmix in het glas. Vervolgens pakte ze het glas, stapte op hem af en hield het voor hem, uitnodigend, vlak voor zijn mond. Doordat ze nu vlak voor hem stond, kon ze nog beter kijken naar zijn perfectie. Haar ademhaling werd sneller, net als haar hartslag. God, wat moest ze doen? “If you want I can get you some ice…?” vroeg ze, met haar ondeugende glimlachje. Haar ogen gleden eventjes van boven naar beneden, en ze kon er precies niets aan doen. “You look very good by the way, I love your…” Body. Hair. Eyes. Everything. “…clothes.”


_________________
You don't get it, you just don't get it
You've already forgotten even though I just said it
One, I won't fall in love, two, I won't ever stop
Three, I'm partying all night, four, I'm gonna make it pop
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sata Syco
Satan in kings clothing
Satan in kings clothing
Sata Syco

PROFIELAantal berichten : 85
IC-berichten : 13
Registratiedatum : 20-08-17
Accounts : *Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Emperor
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: You bet I'm the king.

BerichtOnderwerp: Re: ♡ You can be the king but watch the queen conquer   zo aug 27, 2017 3:54 pm

SATA SYCO
Oh, hij zag wel hoe ze reageerde zodra ze het had opgemerkt wie er voor haar stond. Dat was hij, een jongen met een vrijwel goddelijk lichaam. Natuurlijk mocht hij dat over zichzelf zeggen, hij was niet voor niets zo geliefd onder de mensen niet waar? Hij had de looks en was gewoon geweldig voor mensen. Hah. Hij was gewoon de koning, de keizer. Mensen deden alles voor hem alsof hij een kroontje had op zijn hoofd. Hij was ook gewoon de baas, hij kon ze soms laten doen wat hij wilde. Als hij ook maar zei dat hij honger had, dan werd er al eten voor hem gehaald. Wat een geweldig leven had hij toch ook he? Hij hoefde er gewoon niks voor te doen, hoe mooi was dat wel niet. Toen hij aan haar vroeg of dat zo was knikte ze traag. Toen hij vroeg wat voor limonade het was pakte ze de fles en liet ze het aan hem zien. ”It’s uhm…it’s a very special kind of lemonade” klonk er van haar af en knikte even bevestigend van de vrouw af. “Don’t you remember, when you were a kind you put all different kind of lemonade in one glass? Well it’s something like that, but this special kind of lemonade will make you feel a little funny after a while…” klonk er van de vrouw af waardoor hij even een wenkbrauw op trok, oftewel het was drank? Dat had hij al wel een beetje door, dus het maakte het niet echt anders voor hem.

Voor even keek de vrouw naar hem, nee, het was niet kijken, het was staren. Hij kon het daarom ook niet laten om charmant naar haar te glimlachen. Het was makkelijk, om dit te doen. ”Let me get you some” klonk er echter van haar af, waarna ze de spullen bijeen begon te rapen. Hij keek even naar haar lichaam, overduidelijk, maar geslagen ervoor zou hij toch niet worden. Hij mocht best kijken naar het lichaam van de ander. Dat had hij besloten en hij was de koning, hij mocht dit besluiten. Ze had een glas gevonden en schonk wat van de drank in, waarna ze het glas naar hem bracht en dit uitnodigend voor hem hield. Ze stond nu een stuk dichterbij hem en zag haar ademhaling versnellen. Ach meissie toch, nu al zo onder de indruk van hem? ”If you want I can get you some ice…?” klonk er met een ondeugend glimlachje van de vrouw af. Dat klonk zeer aanlokkelijk. Ze begon ook even zijn lichaam te bekijken, daar had hij geen problemen mee hoor, hij had geen deel waarvan hij dacht dat het imperfect was. ”You look very good by the way, I love your…” Zijn wat? Zijn lichaam? Zijn gezicht? Zijn aantrekkelijkheid? Oh, zoveel antwoorden. ”… clothes.” zijn kleren? Echt waar? Hij grinnikte even en liet zijn vingers onder haar kin glijden om deze iets omhoog te brengen en haar aan te kijken. ”Only my clothes?” sprak hij even met een charmante glimlach terwijl hij haar recht aan keek met zijn groen blauwe ogen. Het was altijd fijn om bevestiging te horen dat zijn lichaam aantrekkelijk was. ”And I’d like some ice, if you don’t mind.” soms kon hij wel een beetje galant praten hoor, maar vaak vond hij het gewoon leuker als hij gewoon gemene dingen vertelde en anderen nog steeds voor hem vielen al seen blok, of zichzelf wilde veranderen voor hem.

Tag: Raven Woods


_________________
It's good to be the king
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raven Woods
Sociopath Obsessed With Your Boyfriend
Sociopath Obsessed With Your Boyfriend
Raven Woods

PROFIELAantal berichten : 187
IC-berichten : 35
Registratiedatum : 16-08-17
Leeftijd : 24
Accounts : Ga weg
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Solaris/Lunaris Empowerment, Split Personality
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Don't you know I ain't fucking with 'em good boys?

BerichtOnderwerp: Re: ♡ You can be the king but watch the queen conquer   do aug 31, 2017 7:40 pm


I just wanna feel your body right next to mine, all night long, baby slow down the song
And when it's coming closer to the end hit rewind, all night long, baby, slow down the song

Als Raven zichzelf nu zou zien, zou ze zichzelf waarschijnlijk doodslaan. Want waar ze nu mee bezig was, was alles waar ze zich juist tegen verzette. Als ze in haar andere persoonlijkheid was, wilde ze wel graag aandacht van mannen, maar niet op deze manier. Niet op een manier dat ze het gevoel had dat ze verliefd was op de man en dat ze alles voor hem wilde doen. Meer op een seksuele manier. Nu was ze ook wel op een seksuele manier geïnteresseerd in hem, maar ook op een verliefd gevoel en daar zou Raven later heel erg veel spijt van krijgen. Ze adoreerde hem. Raven wilde alles voor hem doen, als hij maar gelukkig was. Toen hij charmant naar haar glimlachte, voelde Raven zich warm worden en wendde ze haar blik eventjes af. Maar wacht, als ze dat nu zou doen…dan zou hij haar misschien niet aantrekkelijk vinden? Toen hij had gevraagd om een glas van haar speciale drankje, had ze het meteen voor hem klaargemaakt. Ze moest tegen hem zeggen wat ze van hem vond, ze kon niet anders. Het was alsof iemand anders bezit van haar had genomen en deze dingen deed. Toen ze zijn vinger onder haar kin voelde, en hij haar recht aankeek, wilde Raven het bijna uitgillen.

“Only my clothes?” was zijn reactie op haar halve liefdesverklaring en betoverd schudde Raven haar hoofd. “No, I love everything about you….” zuchtte ze zachtjes. Als ze nu naar voren bewoog, zouden haar lippen de zijne raken. Maar iets in haar hield haar tegen. Hij was zo…goddelijk. Hij zou dat vast niet willen met een meisje als haar. Raven slikte eventjes. “But I bet you hear that a lot from silly girls” zei ze zachtjes, met een grinnik. De jongen wilde nog wat ijs en dat zou Raven absoluut voor hem regelen. “Ofcourse I don’t mind, in fact, I don’t even have to walk away for it…” Ze deed haar hand boven zijn glas. Ze kneep haar hand boven zijn glas in elkaar en uit haar vuist kwamen twee ijsblokjes. Deze liet ze rustig in zijn glas vallen. Met een glimlach keek ze hem aan. “There you go…” Raven deed nog een stapje dichter naar hem toe, duwde haar borst een beetje vooruit en keek hem met een licht uitdagende blik aan. “Is there anything I can do for you, my king?” vroeg ze, meer als een grapje, en zich niet realiserend hoe dicht ze bij de waarheid zat.


_________________
You don't get it, you just don't get it
You've already forgotten even though I just said it
One, I won't fall in love, two, I won't ever stop
Three, I'm partying all night, four, I'm gonna make it pop
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: ♡ You can be the king but watch the queen conquer   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
♡ You can be the king but watch the queen conquer
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g r o u n d f l o o r :: k i t c h e n
-
Ga naar: