Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Oh Shiz [MC]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Rinzler
Gerome's Princess
Gerome's Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 480
IC-berichten : 77
Registratiedatum : 19-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Program (Enhanced Combat & Gravity Manipulation)
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: ᴡʜɪᴘ, ᴡʜɪᴘ, ʀᴜɴ ᴍᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ʀᴀᴄᴇʜᴏʀsᴇ

BerichtOnderwerp: Re: Oh Shiz [MC]   ma okt 02, 2017 8:32 pm

Zijn gedachten waren bewolkt. Ver daarachter verschool het originele plan wat hij bedacht had. Al deze prikkels, het bracht Rinzler van zijn pad af. Hij ging ermee in, alles wat aan zijn lijf gebeurde werkte haast hypnotiserend. Verlangen schakelde gezond verstand uit, nam daarmee enkele zintuigen in mee. Een aantal daarvan werden juist versterkt. Elke aanraking die Laxus hem gunde kwam drie keer zo hard door als normaal. Rinzler was bewust van wat er gebeurde, en tegelijkertijd toch ook weer niet. Alsof hij high was. Intussen had de jongeman opgemerkt dat eindelijk zijn polsen bevrijd werden. Laxus gaf de ruimte voor het ultieme moment. Nú kon hij hem uitschakelen en meenemen, voordat er wat gebeurde, maar hij was te ver om het zich te realiseren. Rinzler was overgeleverd aan de dominerende jongen. Het schaap, gevallen voor de leeuw.
Een koud briesje trok langs zijn benen, nadat hij merkte ontdaan te zijn van zijn kleding. Afwezig hadden zijn bruine kijkers de kledingstukken gevolgd, tot hij een ongekende warmte over de top van z'n mannelijk lid. Genietend maar ook overdonderd liet Rinzler zijn hoofd terug op het bed vallen terwijl zijn vingers onbewust door de jongen z'n haren streek. En terwijl de combinatie van Laxus' mond en pompende hand zijn ademhaling op de hobbel bracht, keerde Rinzler in een nieuwe, onbekende vase van extase. Alles in zijn lijf leek te gieren van plezier, van genot. In zoverre dat zijn lichaam op sensuele wijze onder Laxus lag te kronkelen.  Zijn vingers klauwden zich vast in de blonde lokken, iets wat hij al gauw los liet nadat de jongen recht kwam. Half onder invloed keek Rinzler afwachtend naar hem op. Hij ging er vanuit het paradijs te al hebben gevonden maar het werd al gauw duidelijk gemaakt dat dat niet het geval was. Rinzler had het kunnen weten en toch kwam het geheel onverwachts. De brute indringer leek het zuurstof uit zijn longen te persen. In datzelfde moment brak dat paradijs in duizenden stukjes, maakte het plaats voor een hoop pijn. Zijn mond zakte open, zijn hoofd knikte wat achterover. Het soepele lijf verstarde. Hoewel zijn mond open stond, weigerde hij enig geluid te maken. Hoe kon het anders als hij het idee had geen zuurstof meer te hebben? Eventjes leek Rinzler zich te kunnen herstellen, totdat de eerste stoten gegeven werden. De pijn overschaduwde het plezier wat hij eerst gevoelt had, ondanks dat Laxus diens best daar nog altijd voor deed. In een poging zich van deze pijn te ontdoen probeerde de jongeman diens lichaam te ontspannen. Bewoog hij zachtjes mee met elke stoot die Laxus gaf. Hij had hem bij diens armen vastgepakt. Boorde hij niet al te hard zijn nagels in diens huid. Af en toe liet hij eens een zachte kreun ontsnappen, meer omdat het hem onmogelijk werd gemaakt ze langer in te houden. Hopend de pijn tijdelijk te kunnen blokkeren richtte hij inwendig zijn aandacht op de nog altijd pompende bewegingen die gemaakt werden bij zijn geslachtsdeel. Het werkte gedeeltelijk. Hij hijgde zacht, zweetdruppels die langs zijn spieren drupten, waarna hij een eigen climax toestond, die niet veel eerder plaats vond dan die van Laxus.
Hijgend liet Rinzler zijn armen neervallen. Futloos. Verslagen. Brandend van pijn. Pijn die hij niet mocht laten blijken. Moeizaam greens hij naar degene boven zich, streek hij een bruine, bezweette lok van zijn eigen voorhoofd af. Zijn beneden lichaam bewoog hij zo min mogelijk, wetend dat elk aangespannen spiertje hem onwijs veel narigheid zou veroorzaken. ,,That.. That was great," verbrak Rinzler de stilte, waarna hij zich traagjes overeind drukte. Van onwijs soepel naar onwijs stijf. Ongelooflijk. ,,But next time I'll be top. No matter what." Hah, right. Alsof dat ooit nog ging komen. Maar nu hij zijn eigen plan verkloot had, moest hij deze achterlijke act voort zetten. Met zijn blik volgde hij de bewegingen van Laxus, die zich wederom stond aan te kleden. Time for action. Stijfjes kwam Rinzler van het bed af, schoot hij zo snel mogelijk terug in z'n short en broek, voordat hij op de jongen afstapte. Zo recht mogelijk. Zo veel mogelijk de pijn verbergend. Er lag een scheve grijns op zijn gelaat. Niets in zijn lichaam wees op mogelijke actie. ,,Goodnight Laxus," sprak hij onverwacht, gevolgd door een volle stomp in de jongen's gezicht.

Mood: Nervous|| Extra:  || Tag: Laxus_________________
Theme *new*    Tribute

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laxus Dreyar
Activated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 66
IC-berichten : 45
Registratiedatum : 23-08-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Laxus, Zeal, Seji, JR, Jinn, Jeremy, Gerome, Link, Elesis, Namida, Tissa, Haythel, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity Warlock
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Fuck away the pain.

BerichtOnderwerp: Re: Oh Shiz [MC]   ma okt 02, 2017 9:08 pm

TAG Ramiro | MOOD jummy jummy

Niet wetend dat dit Rinzler’s eerste keer was, was Laxus er genadeloos naar binnen gegaan. Hij had wel even gewacht voordat hij begon te bewegen, maar hij ging er vanuit dat ze beiden er snel aan zouden wennen aangezien ze beiden ervaren waren op dit gebied. Tenminste, dat had Rinzler hem wijs gemaakt en Laxus vertrouwde die woorden. De jongen zou immers enkel zichzelf ermee hebben als hij had gelogen. Na zijn werk goed gedaan te hebben, kwamen ze beiden kort na elkaar klaar. Met een grijns keek Laxus naar de jongen onder hem. Zorgvuldig gleed hij uit de jongen terwijl hij hem aan bleef kijken. De jongen keek hem eveneens grijnzend aan en streek een lok uit zijn gezicht. Lichtjes hijgde Laxus nog. Hij voelde hoe zijn lichaam zwaar aanvoelde. Het liefste legde hij zich naast de jongen neer op het bed, maar het bed was daar overduidelijk te klein voor en hij wou eigenlijk wel graag een feedback krijgen, ook al zei Rinzler’s gezicht al genoeg. ,,That.. That was great," sprak Rinzler. Laxus grijnsde wat breder. ”Good enough to repeat it,” plaagde hij de jongen met een toegevoegde knipoog, waarna hij recht kwam zodra Rinzler ook recht kwam. Laxus stapte van het bed af om te voorkomen dat hij alsnog moe op het bed eindigde. ,,But next time I'll be top. No matter what." sprak Rinzler. Laxus keek hem aan en lachte. ”I’d like to see you try,” sprak Laxus met een grijns, waarna hij zich richtte op zijn kleren zich aan begon te kleden. De seks was nu gedaan, maar hij ging er niet vanuit dat dit het einde zou zijn van hun ontmoeting. Nu Laxus wist dat de jongen dezelfde hobby’s had, wou Laxus hem ook beter leren kennen. Zodra hij eenmaal aangekleed was richtte hij zich op Rinzler met de bedoeling een vraag te stellen. Rinzler was inmiddels terug in zijn joggingbroek geschoten. Laxus opende zijn mond om de vraag te stellen, maar toen was Rinzler hem voor. ,,Goodnight Laxus," klonk het nog voordat een vuist in zijn gezicht werd gesmeten. Laxus kon enkel nog een verbaasde blik geven, waarna hij op de grond neer kwam en het bewustzijn verloor.

{-Topic end


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t612-laxus-dreyar
 
Oh Shiz [MC]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g a r d e n s
-
Ga naar: