Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Second Date?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jinn Suthcliff
Leviathan
Leviathan
avatar

PROFIELAantal berichten : 151
IC-berichten : 112
Registratiedatum : 04-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Jinn, Tissa, Elesis, Haythel, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Snake Manipulator
Uiterlijke leeftijd: 17 years
Quote: I'm not living for you, I'm just living so chill with your games.

BerichtOnderwerp: Second Date?   di sep 05, 2017 4:14 pmYou’re so delusionalLicht nerveus wachtte Jinn bij het begin van het veld. Tja was het wel het begin? Jinn keek kort links op naar de hoge eik. Ja dit was het punt waar hij met Mindo had afgesproken. Eigenlijk hadden ze al eerder afgesproken, maar er was teveel gebeurd. Jinn was zijn huid verloren in een gevecht met Typhon waardoor zijn zwarte schubbenhuid tevoorschijn was gekomen. De zwarte schubbenhuid was als een pantser, maar ook produceerde ze een zwarte duistere damp die zijn mond en schubben verliet. In de eerste paar dagen zou dit nog niks doen, maar naarmate het langer zou duren, zou de damp dodelijk worden voor zijn omgeving en dat wou Jinn voorkomen. Om die reden had hij de afspraak met Mindo afgezegd en was hij meteen bezig gegaan met het maken van de medicatie. Iets wat nog niet makkelijk bleek te zijn, aangezien hij kennelijk 1,2 kilogram aan ecstasy nodig had. Wonder boven wonder wou Typhon hem helpen en uiteindelijk had Jinn zijn oude bleke huid weer terug gekregen. Echter was dat nog maar één van de weinige dingen die waren gebeurd. Immers was het avontuur met Typhon daar niet gestopt. Nee. De jongen bleef in zijn hoofd rond hangen en uiteindelijk, zodra Jinn Typhon hiermee confronteerde, bleken ze verliefd op elkaar te zijn. Verliefd. Wie had dat gedacht?

Te lang op een roze wolk zweven kon Jinn niet, want al snel had hij een aanvaring met een man die ook in het verblijf verbleef. De man had hem aangesproken op het gedrag van zijn vader en Jinn snapte niet waarom. Waar kwam de man vandaan om van zijn vader te weten? Maar naarmate het gesprek zich vorderde werd duidelijk dat de man Jeremy was tegengekomen in het centrum van Inndyr. Jeremy was dichtbij. Jinn had kunnen weten dat hij zijn broer niet kon vertrouwen. Hij had weg moeten gaan zodra hij zijn broer hier had gezien, maar nu was het te laat. Hij zou op zich nog steeds weg kunnen gaan, maar hij nog altijd geen andere lus gevonden en hij zou Typhon niet achter kunnen laten. Al met al was er ontzettend veel gebeurd sinds hun eerste ontmoeting, maar wist Jinn niet of hij alles wel bij haar kwijt wou. Hij wou haar er ook niet mee overvallen. Beiden leken ze niet de beste sociaal vaardigden te zijn. Maar het was van zijn gezicht af te lezen dat er genoeg was gebeurd. Hij was dan ook behoorlijk paranoia en in paniek. Hij probeerde het van zich af te zetten en zich te kalmeren, maar het ging niet. Wetend dat zijn vader elk moment voor zijn ogen kon verschijnen maakte hem verschrikkelijk bang._________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t86-jinn-suthcliff
 
Second Date?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g a r d e n s :: m e a d o w
-
Ga naar: