Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Falling in love with this idealisation

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Falling in love with this idealisation   vr jul 14, 2017 7:27 pm


Het was heel erg anders dan New york city, maar goed, wat verwachtte je als je een van 's werelds grootste steden met zo'n lullig rot dorpke als dit vergeleek? Nu moest je haar niet verkeerd opvatten, ze kon genieten van de uitgestrekte natuur en rust hier. Als je de juiste plekken op de juiste momenten opzocht, was het enige wat je hoorde het geruis van de wind en het gechirp van een eenzame vogel die werd gedragen door de wind. Zelfs als je je voor iedereens oog verschuilde in Central park, en geloof me, dat had ze gedaan, dan nog was er altijd achtergrond lawaai. Er was een reden dat men sprak over The City That Never Sleeps. Zij had het eigenlijk altijd als normaal beschouwd gezien ze niet anders was gewend, maar nu ze hier tussen de gele bloemen zat die dansten op een zacht briesje uit zee besefte ze zich dat dat geen waarheid was geweest. Het meisje sloeg haar armen om haar benen en legde haar hoofd op haar knieën, haar opvallende gele ogen gericht op de zee. Ze wist nog altijd niet precies wat ze van dit alles moest vinden. Miss Bluebonnet was voor haar veel te aanwezig en vrolijk, maar ze leek het beste met al dit bijzonder volk voor te hebben. Mindo had het er niet zo op dat ze zich nu tussen allerlei breinloze mensen van haar leeftijd moest gaan bevinden, maar anderzijds was er ook een wereld voor haar open gegaan; er waren meer mensen zoals zij. Nuja, niet precies zoals zij, godzijdank, maar mensen die even goed niet bepaald thuis hoorden in de samenleving van deze dag. Een stel freaks, basically. Gezien ze toch niet echt een veel betere optie had- haar thuis lag hier pittig ver vandaan en zat vol met mensen die ze toch niet mocht- had ze besloten maar hier te blijven, tussen deze freaks en hun blauw huismus die kon koken. Liever iets, dan niets, right?


[open!]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levi Salguero
Salt Bae
Salt Bae
avatar

PROFIELAantal berichten : 179
IC-berichten : 68
Registratiedatum : 24-05-17
Accounts : Melvin, Levi, Alastor, Riven, Matthew, Sean, Chinchinner, Tawnee

Adelais

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Salt King
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Whatever

BerichtOnderwerp: Re: Falling in love with this idealisation   vr jul 14, 2017 9:14 pm

Als er een iets was wat je niet kon maken bij Levi, dan was het hem opsluiten. Hij was een kerel met het vrije recht om te gaan en staan waar hij wilde. Zou men hem bedreigen dit te beperken zou hij een kleine moeite doen om ze uit de weg te krijgen. Als je met een enkele aanraking mensen kon laten gillen in pijn was het dus niet echt een moeilijk opgave om uit het huis te komen. Hij zuchtte even terwijl zijn gehandschoende handen in zijn broekzak wegzakten. Zijn ongeïnteresseerde ogen zochten even het landschap af, maar veel vonden ze in eerste instantie niet. Mooi zo. De kleine man wandelde kalm verder, niet echt veel interesse tonende. Hij kon de aanwezigheid van zout voelen en zuchtte even luid. Het was zo'n ding dat hem toch steeds benaderde. Hij was in de richting van de zee aan het lopen dus. Niet alleen dat, maar hij kon meteen ook de aanwezigheid van iemand anders voelen. Haar zoutgehalte was waar te nemen. Het was zwak, maar het was er. Mensen waar van nature moeilijk op te sporen, aangezien weinig zout het bemoeilijkte. Hoe dan ook leek hij vandaag nogal snel overprikkelt, waardoor het nu wel hem leek op te vallen. Hij was immers nu een tijdje buiten en was eindelijk uit de aanwezigheid van al die stinkende kinderen. Die beesten waren echt heel erg vuil, niet normaal. Rollende met zijn ogen bewoog hij zich dan ook verder. Hij moest maar eens zien wie of wat, want het kon een nieuweling zijn en het zou alles behalve leuk zijn als die hollow haar nu al op at. Nja, hij had er geen last van, maar het zou geen fijn beeld worden als iemand haar vond.
Het duurde niet lang voordat hij de jonge chick in het oog kreeg. Zijn kalme pas veranderde niet, hij had geen intentie zich te haasten op het strand om de ander in volle paniek te waarschuwen, dat was haar probleem. Hij zou enkel kijken wat er te doen was en daarna weer verder gaan en terug cirkelen naar het huis. Levi was namelijk niet bang voor het beest waar iedereen het toch voor in zijn broek deed. Hij had perfecte controle over zijn gave, althans dat maakte hij zichzelf wijs, en was ervan overtuigd dat zijn kunnen hem wel zouden redden. Daarbij had het ding nog maar een iemand na de lock-down aangevallen en hij had her en der gehoord dat mensen gewoon gek werden ervan en naar buiten gingen. Het was vrij verrassend om dan ook te zien hoe weinig kinderen terug kwamen met iets. Hij had gehoord dat er al een meisje dood was en dat hield het dodenaantal laag en zorgde ervoor dat Levi helemaal geen zorgen had voor de toekomst. Hun kansen waren klein, ze waren veilig, dus daarom was hij hier nu. Simpel als dat. Zonder iets te zeggen pakte hij zijn pakje sigaretten erbij om eentje ervan uit te vissen met zijn mond. Kalm stak hij het ding terug in zijn achterzak om vervolgens zijn gehandschoende hand te laten zoeken naar zijn aansteker. Deze was ook snel gevonden en gebruikt, waardoor kort na de actie rook werd uitgeblazen. Hij wandelde gewoon langs haar heen en bleef zijn sigaret kalm roken, want hij had geen zin om zijn bek open te trekken. of toch wel? Meuh. "wauw," mompelde hij enkel even zuchtend waarna hij gewoon verder rook. Zijn stem had emotieloos maar vol sarcasme geklonken. Hard zoals gewoonlijk en helder genoeg om alle wezens in de nabijheid van zijn geluid te laten genieten.

_________________


VOICE - THEME


♥♥♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Falling in love with this idealisation   vr jul 14, 2017 11:25 pm

Zelfs de zee leek hier anders, rustiger; al was het in principe hetzelfde water als dat aan haar geboorte stad grensde, enkel vele duizenden kilometers verder weg. Een raar idee, eigenlijk; dat alles hoe dan ook aan elkaar verbonden was door ziltig water. Als je een super gave had, kon je zo over de zeebodem lopen en gaan waar je maar wilde. Een fijn idee, leek haar. Mindo durfde er een goede fles drank op te wedden dat er hier een freak was die dat kon. Over freaks gesproken, er was er eentje die haar waarschijnlijk net als haar niet veel beters te doen had. Vanuit haar ooghoek zag ze een niet al te grote jongen die van haar leeftijd oogde- oogde, want ze had inmiddels geleerd dat voor iedereen de tijd hier basically stil stond- haar kant op stappen. Zijn donkere haar was kort en over zijn nek en armen liepen uitgebreide tattoo's. Hij zag eruit als het alternatieve type die in een edgy rockband zat, ofzo. De jongen haalde woordeloos een pakje sigaretten erbij en meteen voelde Mindo de drang er ook een op te steken, helaas voor haar had ze nog geen tijd gehad om een eigen pakje te jatten. Jammer nou, want ze voelde er ook weinig om bij een vreemde om eentje te bedelen. "wauw," Ze knipperde eens met haar ogen alvorens schuin naar de jongen op te kijkn. "Wat nou 'wauw'?" vroeg ze droogjes. "Is het verboden om naar een bak zee water te staren?" Was er een bepaalde anti-zee-staar regel waar zij nog niet vanaf wist? Dit hele huis zat vol wilde avonturen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levi Salguero
Salt Bae
Salt Bae
avatar

PROFIELAantal berichten : 179
IC-berichten : 68
Registratiedatum : 24-05-17
Accounts : Melvin, Levi, Alastor, Riven, Matthew, Sean, Chinchinner, Tawnee

Adelais

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Salt King
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Whatever

BerichtOnderwerp: Re: Falling in love with this idealisation   za jul 15, 2017 4:58 pm

Hij ha de ander niet moeten benaderen, het zou alles behalve een fijne confrontatie zijn, niet? Ze leek al op een teef dus waarom zou hij dan zijn moeite doen om de ander echt te betrekken in zijn hele verhaal, ze was toch vast een of andere bitch die dacht dat ze hier wel mocht zijn om haar eigen reden. Een prinsesje die hij zo in het gezicht zou meppen als hij de kans had. Hij haatte die popjes echt voor dood, ze bestonden zelf in mannelijk formaat, om van te kotsen al zei hij het zelf. Het moest gewoon even verdwijnen, aanstellers waren het. Nee, hij was geen gemene asshole, hij was gewoon eerlijk, zoals al die domme chicks en assholes ook waren, dus wat was het probleem met mening uiten? "Wat nou 'wauw'?" Ugh... Hij blies de rook even uit en zuchtte even zachtjes, jezus christ woman just... God... Hij sloeg zijn ogen af van de zee naar het zand, dat hem nu al irriteerde. Zand was zo walgelijk, waarom bestond het zelfs. "Is het verboden om naar een bak zee water te staren?" Wauw, ze was zelfs nog achterlijker dan dat hij had gedacht. Hij nam de sigaret even in een hand nadat hij een trek had genomen. Even wachtte hij, om de stilte op hun beide te laten vallen. De ziltige zeewind trok door zijn al zoutige haren heen en kalm blies hij de rook uit. "Het is niet mijn probleem als je opgegeten word," mompelde hij zuchtend terwijl hij zijn schouders ophaalde.
En zo snel als hij dat had gezegd draaide hij zich om en begon hij te wandelen langs de kustlijn heen, zijn handen in zijn broekzak, althans ze waren al bedekt met handschoenen dus veel verschil maakte het niet. Zijn ogen strak voor zich uit terwijl hij de sigaret in zijn bek hield. Na enkele passen hield hij enkel halt, voor even. "Je kan maar beter terug gaan naar het huis, denk niet dat je iets kan doen hier behalve dood gaan ofzo," zei hij even rustig. Hij onderschatte mensen soms wel, als ze like vreemdelingen waren voor hem, maar kon je het hem kwalijk nemen, zoveel interesse had hij niet in hen. Ze konden gewoon allemaal sterven ofzo, was beter voor de natuur... Hij had er niks tegen, het was gewoon irritant en hij wilde rust zonder al die kutkinders op zijn kop te hebben... Want ze waren letterlijk overal.

_________________


VOICE - THEME


♥♥♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Falling in love with this idealisation   za jul 15, 2017 10:14 pm

Hij haalde duidelijk niet onder de indruk nog een aantal trekjes van zijn sigaret. De jongen had een blik alsof hij klaar was met alles in dit leven, haar daarbij inbegrepen. Whatever, wat hem best deed, Mindo vermaakte zich prima door hier in haar eentje te zitten. De jongen liet een korte stilte vallen, waarna hij de rook uitblies terwijl een ziltig windje hun door de haren streek. "Het is niet mijn probleem als je opgegeten word," Ze keek wat verward naar hem op. Opgegeten? Wat? Dacht hij soms dat ze van koek was? Het meisje wilde er net fel op ingaan toen ze zich plots de waarschuwing van Miss Bluebonnet herinnerde; niet naar buiten. Waarom eigenlijk? Een of ander vaag monster zou hier loslopen. Kennelijk. De jongen leek zelf zich niet al te veel zorgen te maken over het monster dat hier kennelijk los zou moeten lopen. Mindo snapte ook al deze voorzichtigheid niet; ze waren hier met een stel freaks die de hele wereld aan leken te durven. Een vogel die de tijd kon veranderen, een jongen die giftige slangen zijn wil op kon leggen en wist zij veel wat allemaal nog meer. Was de blauwe vogel niet gewoon een beetje aan het overdrijven?
Mindo keek op toen hij zich omdraaide en langs de kustlijn begon weg te wandelen. Met haar felle ogen volgde ze hem, totdat hij tot stilstand kwam. "Je kan maar beter terug gaan naar het huis, denk niet dat je iets kan doen hier behalve dood gaan ofzo," Ze snoof zachtjes en stond op, waarna ze haar lederen rugzak van de grond pakte en kort de aarde van haar broek klopte. "Lief van je dat je zo om mij bekommerd," sprak ze wat sarcastisch, waarna ze hem kort schuin aan keek. "Wat kan er überhaupt hier rondlopen dat zelfs een stel freaks met buitengewone krachten afschrikt?" Iedereen leek het allemaal een beetje vaag te houden, alsof ze het zelf niet wisten of haar niet wilden vertellen. "En als het dan al zo afschuwelijk en vreselijk en whatever is, waarom loop jij hier dan een rustige wandeling langs het strand te wandelen?" Wat, had hij een speciale gave die monsters met een knip van zijn vingers kon killen? Of was hij gewoon een arrogant en hoogmoedig joch die dacht dat hij de hele wereld aan kon?

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levi Salguero
Salt Bae
Salt Bae
avatar

PROFIELAantal berichten : 179
IC-berichten : 68
Registratiedatum : 24-05-17
Accounts : Melvin, Levi, Alastor, Riven, Matthew, Sean, Chinchinner, Tawnee

Adelais

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Salt King
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Whatever

BerichtOnderwerp: Re: Falling in love with this idealisation   do jul 20, 2017 9:23 pm


Ze hoorde dat de ander niet al te blij was met zijn manier van spreken en feiten op het veld te brengen. Wat nou? Ze was maar een meid. Hij was niet echt zo van gender enzo maar ze zag er niet bepaald uit als iemand die zichzelf kon beschermen tegen hollows. Hij wist natuurlijk ook niet hoe hij het zou maken, maar hij was bij de zee, veiligheid was letterlijk een meter of twee van hem af. Hij had niks te vrezen zolang zout in zijn handbereik was. "Lief van je dat je zo om mij bekommerd," Klonk er niet al te rechtop van haar af. Hij knipperde enkel een keer. Okay dan, het was duidelijk met wat voor soort zout hij temaken had. "Wat kan er überhaupt hier rondlopen dat zelfs een stel freaks met buitengewone krachten afschrikt?" Wauw ze was nog achterlijker dan anderen die hier ronddartelen en hij dacht dat hij al het hoogtepunt van het feest had gezien van deze pippos. Ze waren uiteraard allemaal een beetje niet goed in hun kop, inclusief hem. Maar zij was toch wel lekker goed bezig met haar beschrijving hier. Okay dan. Het was niet dat hij echt anders dacht, hij was gewoon nuchtiger en daarbij wist hij meer over het beest dan haar, althans dat bleek uit haar woorden. "En als het dan al zo afschuwelijk en vreselijk en whatever is, waarom loop jij hier dan een rustige wandeling langs het strand te wandelen?" Hmn?
Een wenkbrauw werd opgelicht waarna hij even zuchtte. Hij had hier geen zin in, het was gewoon alsof ze nog meer zout op zijn kop wilde deponeren. Daar had hij geen nood aan. Hij had al genoeg in zijn zakken en kleren en haren zitten. Zijn lijf was ermee bedekt, hij moest het niet in conversatie proces ook nog eens binnen krijgen, overdosis van iets dat aan hem eigen was was ook niet ok. Het was gewoon zo, dus ze moest gewoon even dimmen met dat zout strooien. Daar hadden ze gewoon al genoeg van en agh, wat een kutkind. "Een hollow prinsesje," zei hij enkel even. "en omdat ik mezelf kan beschermen," zei hij rustig. Hij kende zijn eigen grenzen, zijn eigen krachten. Hij had ze al allemaal afgetast behalve de echte dodelijke dingen, maar goed, daar was geen nood aan als hij het op een monster moest loslaten. een monster was geen mens, dus dat maakte het allemaal zoveel makkelijker.

_________________


VOICE - THEME


♥♥♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Falling in love with this idealisation   za jul 22, 2017 11:39 pm
Damn, hoe ongeïnteresseerd kon je zijn? Hoewel hij zich eerder nog leek te bekommeren om wat haar wel of niet overkwam, leek het nu alsof het hem niet meer of minder kon schelen als ze nu dood voor zijn voeten neer viel. "Een hollow, prinsesje," Met een moordende blik keek ze hem aan. Wat was het toch met deze denigrerende bijnamen die ze van iedereen kreeg. Waarschijnlijk was het door haar kleine en vrij fragiele lichaam dat iedereen haar aan zag voor slechts een speelgoedpop van iemand. Niets was echter minder waar. "en omdat ik mezelf kan beschermen," Ze klakte met haar tong. "Natuurlijk kan je dat,"Klonk er droogjes van haar kant. Zou iedereen hier dezelfde arrogantie met zich meedragen als deze gozer? Ergens viel het wel te snappen, in vergelijking met de normale mens waren mensen met een gave, zoals hun twee, zwaar overpowered. Toch vond Mindo zijn houding mateloos irritant, al maakte het haar nieuwsgierig naar wat hij nu eigenlijk in zijn mars had. Ze was echter niet opdringerig genoeg om daar zelf achter te komen. "Wat zijn deze zogenaamde 'Hollows' überhaupt?" De salty gozer leek niet bepaald te springen om een gezellig gesprek met haar te voeren, toch had ze nu haar vragen waar ze graag een antwoord op had.

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hollow B

avatar

PROFIELAantal berichten : 5
IC-berichten : 3
Registratiedatum : 16-07-17
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Falling in love with this idealisation   zo jul 23, 2017 9:56 pm


Een zoveelste hoge golf beukte met groot geweld tegen de rotsen op. Alsof de zee woedend was. Een razernij die altijd in het binnenste van de hollow  op de loer leek te liggen. Het was niet zomaar een razernij, nee. Het werd gedreven door een immense honger. Een honger die geen grenzen meer kende. Een honger naar bloed. Ja, vers, vloeiend, donkerrood bloed. En dan nog het liefst spuitend uit iemands oogkassen. Van die bijzondere oogkassen met ogen... Oho, die ogen waren alles! Alsof haar aandacht slechts daarop gevestigd kon zijn... Alleen maar dat verlangen, dat brandde in haar binnenste. Het liefst zou ze die kindertjes open willen krassen en hun warme organen over haar tentakelige tong laten gaan...
Aaargh!! Uit frustratie liet ze één van die tentakels uit haar grote, stinkende bek schieten en vermorzelde er een vogeltje mee dat zojuist nog niets verwachtend op een rots zijn deuntje had gezongen.  Vervuld met het wanhopige verlangen naar bloed draaide de tong om het diertje, maar de rode vloeistof dat ze eruit perste maakte haar humeur er geen greintje beter op. Het was zelfs alsof haar lange, scherpe tanden pijn deden van het verlangen. Ze wachtte af op het sein van de wight. het sein dat ze met haar andere hollowmetgezellen aan kon vallen op dat o zo heerlijk ruikende huisje. Zelfs nu kreeg ze er al kwijl van in haar mond. Ze hadden het teken echter nog niet gekregen en ow wat was het een verschrikkelijke marteling. Totdat... een andere zilte windvlaag vulde haar glibberige neusgaten, maar deze keer was het anders dan al die windvlagen ervoor... Meteen kwamen al haar spieren tot actie. Haar zintuigen stonden op 100 % en met haar dreunende poten kwam ze wild overeind. MENSENBLOED!!!! Het was daar!!! Haar reusachtige, glibberige poten begonnen als een bezetene te bewegen. Bloed bloed bloed!! En ogen en jong vlees! Met grote reusachtige passen liet ze zich leiden door de verrukkelijke geur, waarbij ze alles in haar weg aan de kant gooide. Totdat ze haar zo ontzettend lekkere maaltijd in het zicht kreeg. Twee ruziemakende, bijzondere kindjes met alles er nog op en eraan. Dat was alles waar de hollow naar verlangde. Misschien had ze het wel beter aan kunnen pakken, maar remmen had ze sowieso al niet. Oeh die geur! Zooo lekker! Het jonge zachte, malse vlees leek alleen maar op elkaar gefocust te zijn.. zo lekker. Ze kon zich nu echt niet meer tegenhouden en gooide zich naar voren op haar vier poten. Haar tentakels hadden haar bek allang verlaten en op zo'n twintig meter afstand slaakte ze een hongerige, bloedstollende brul waarbij ze haar dikke, stinkelde kwijldruppels al op de kinderen neer liet regenen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levi Salguero
Salt Bae
Salt Bae
avatar

PROFIELAantal berichten : 179
IC-berichten : 68
Registratiedatum : 24-05-17
Accounts : Melvin, Levi, Alastor, Riven, Matthew, Sean, Chinchinner, Tawnee

Adelais

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Salt King
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Whatever

BerichtOnderwerp: Re: Falling in love with this idealisation   zo jul 23, 2017 10:17 pm


"Natuurlijk kan je dat," wat een droogheid heerste er toch weer bij deze dame. Het leek alsof hij bij elke meid die vruchtbaar functioneel was net op die periode leek in te beuken. Like damn, hoe prikkelbarig of raar kon je zijn, maar goed dat je voor wijven het allemaal op een ding kon schuiven lol. Waren ze pisser was het 80% van de gevallen toch dat. Hij antwoordde echter niet toen de zilte lucht abnormaal begon te trillen. De trilling die het zout aangaf verstoorde dat van een normale bries, maar opnieuw kon hij het niet pinpointen, hij was weak geworden sinds zijn overgave... Wacht welke overgave...? Uh... Hoofdpijn... "Wat zijn deze zogenaamde 'Hollows' überhaupt?" Dat geluid. Wel meteen stapte hij naar voren en greep hij de dame bij haar pols om haar naar achter te trekken, zijn handschoenen gingen meteen af waarbij hij ze meteen in haar handen duwde. Geen verder instructie gevende. Ze zou wel weten dat het belangrijk was anders had hij een fucking probleem door dat kurkreng gv-
Wel meteen als reactie keek hij op bij het gebrul, hij zette wat stappen naar achter. Hollows konden ze niet zien, maar deze was wild en ongetemd en hij wist ongeveer waar ze was. Snel keek hij even naar de zee. "That's a hollow...." murmelde hij waarna hij zijn hand optilde en een golf omhoog krulde. Ah man, de koppijn was meteen onverdraaglijk... "W... We gotta go," hij zuchtte even ergerlijk toen de golf niet werd wat hij wilde, zeewater benden was lastig... O zo lastig. Maar... Wacht... Zonder iets te zeggen greep hij de shirt of wat dan ok vast van de ander, die meteen in zout veranderde. YES, score, SALT. Hij keek op, kalm en beheerst en stak zijn hand uit, waarbij het zout opvloog en in naaldjes veranderde om neer te regenen op de plek waar hij dacht dat het monster ongeveer was... Nu was de ander wel even wat minder kleer... Rijk... Maar goed liever dat ietwat minder levendig lol.

_________________


VOICE - THEME


♥♥♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Falling in love with this idealisation   ma jul 24, 2017 1:34 am
Plots leek er iets te veranderen. Ze spitste haar oren en kon onregelmatige stappen horen, al was het makkelijk te verwarren met het geluid van de wind die de golven bewoog. Haar aandacht werd echter afgeleid van deze onzichtbare dreiging, want de jongen kwam plots dichterbij en greep haar plots bij de pols. Voordat ze tegen kon stribbelen had hij haar al achter zich getrokken, waarna hij zijn handschoenen in haar handen deponeerde. Mindo keek even wat verbaasd naar de handschoenen, waarna ze haar blik boos op de jongen richtte. What the hell? Waar de fuck was hij mee bezig? Ze stond op het punt om hem kwaad toe te schreeuwen toen een ander wezen dat al voor haar deed. Spetters aan ranzig kwijl werden hun kant op gestuurd en Mindo schermde haar gezicht af met haar armen. Meteen alert keek ze om zich heen, maar nergens was het wezen zichtbaar dat dit geluid had kunnen maken. "That's a hollow...." Ze keek verwoed om zich heen en kon inderdaad met haar scherpe reukvermogen de geur van een anders, stinkend wezen onderscheiden. Hoe hard ze ook om zich heen keek, er was niets te zien. De jongen hief zijn hand op en wist enkel wat golfjes te creëren. Mindo stond erbij en keek ernaar, dit ging allemaal even haar petje te boven. "W... We gotta go," ennn opnieuw werd ze meegetrokken, alsof ze een soort nutteloze speelbal was. Ze wilde dan ook zijn hand van haar shirt af slaan toen ze plots geen shirt meer had. Haar eerst zwarte shirt kruimelde weg onder zijn aanraking, waardoor ze enkel nog een bh onde haar jack droeg. Godzijdank dat ze een jack aan had, die ze dan ook meteen dicht ritste. "Dude what the fuck," bracht ze tussen haar tanden door uit. Was dit een soort mislukte droom ofzo? Eerst een freakhuis,
daarna een onzichtbaar monster en nu een gozer die met een aanraking kleding in zout kon veranderen. Fucking zout, wie had dit bedacht? Het zou, wat eerder haar shirt was geweest,
werd door hem de lucht ingestuurd en als naalden op hun onzichtbare vijand gegooid. "Oh this is great, just fantastic, we're fighting a fucking invisible monster now," gromde ze meer dan geërgerd, waarna ze met een beweging van haar hand een kleine muur van vuur voor hun liet ontstaan. Het zou waarschijnlijk niet genoeg zijn om dit onbekende monster tegen te houden, maar op z'n minst zou het hun de tijd geven om te besluiten wat te doen. Hopelijk.

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hollow B

avatar

PROFIELAantal berichten : 5
IC-berichten : 3
Registratiedatum : 16-07-17
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Falling in love with this idealisation   ma jul 24, 2017 3:06 pm


 
In een vloek en een zucht was de loop van de dag volledig veranderd. Al die maanden dat ze droog had moeten staan. Dat ze die zalige, zoete smaak had moeten missen, het rood niet had mogen waarnemen. En daar waren ze dan eindelijk. Haar lang beloofde hapjes. Zelfs haar hollowmetgezel had al zo goed als een prooi te pakken weten te krijgen en zij had niets!!! Het had haar woest gemaakt! Maar dit... Dit lekkere maaltijdje! Haar bek liep vol kwijl, dat als dikke slijmerige klodders al over haar ontwaakte tentakels gleed. Hondsdol was ze op het stel afgerend. Ze kon hun bloederige oogjes al bijna proeven! Hier had ze zo lang naar verlangd!! De jongen leek haar het eerst door te hebben. Ow ze hield wel van die snijdende spanning. Kom maar biefie biefie biefie! Hartjes gingen er harder van pompen, jah hehe! Héérlijk die geur in haar smerige neusgaatjes! Het mannelijke biefstukje zette al een stap naar voren en trok de ander naar achter. Ahwrrrr mannetjes waren altijd al haar favoriet geweest! Alhoewel... De vrouwtjes waren meestal sappiger! Maar helemaal goed hoor, als hij eerst wou! Kom maar biefie biefie! Ging er door het hollows hoofd en als een bezetene begon ze hard te brullen om haar honger te uiten. De jongen murmelde iets. Ging dat over haar. Jahhhh lekker ding! Zelfs het zeewater leek mee te gaan in haar woeste bewegingen. Met de woeste bewegingen waar ze haar prooi mee wou vermorzelen. "W... We gotta go." Ownah biefiebabe, don't go now! Kwaadaardig voelde ze de angsten van haar maaltijd groeien. De jongen had ook zijn handschoenen al uit gedaan. Mooi, minder bijproducten, dat zat niet lekker in haar half rottende darmen. Oeh hij begon zelfs de kleren van het meisje te verwijderen. Lekker lekker lekker! Dat het kledingstuk opeens was verdwenen was haar ontgaan en plots werd ze verrast door talloze kleine, prikkende naaldjes in haar gezicht. Ze brulde het uit van woede terwijl ze een heel stuk naar links afdwaalde van haar route en uit haar snelheid werd gehaald. Niet aardig! Waaahrrgr! Verrader!!! Het meisje had ondertussen een vuurtje gemaakt. Owja, uit vuur was de hollow ontstaan en ze wist hoe pijnlijk het kon zijn. Maar dit flutschildje? Waar richtte ze het überhaupt op? Na de naaldjes was de hollow zo van haar route geweken dat ze haar prooi maar beter kon verassen van de achterkant. Met haar eerste tentakel gaf ze het het hondruikende meisje een harde klap waarmee ze haar terzijde beukte op weg naar het zoutje, he messed with the wrong girl!!! Een andere tentakel greep hem bij zijn enkel om zijn benen onder zijn lijf uit te rukken en hem slingerend over het zand te trekken in haar richting. Ze stond niet dichtbij, maar dit menswezen verdiende een langzame weg naar zijn dood. Met haar smaakpulillen op de tentaken had ze zo al een zout voorproefje. Kon ze het straks mooi aanvullen met al dat bloed!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levi Salguero
Salt Bae
Salt Bae
avatar

PROFIELAantal berichten : 179
IC-berichten : 68
Registratiedatum : 24-05-17
Accounts : Melvin, Levi, Alastor, Riven, Matthew, Sean, Chinchinner, Tawnee

Adelais

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Salt King
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Whatever

BerichtOnderwerp: Re: Falling in love with this idealisation   ma jul 24, 2017 6:18 pm

Hij voelde de tensie op zijn lijf. Hij wist niet wat het probleem was, maar hij voelde zich zwak en de wil om te benden leek verdwenen te zijn... Ze hadden een probleem als hij enkel gewoon zout kon benden. Het betekende dat de hollow een kans maakte. Stil staarde hij dan ook voor zich uit. Was hij dan eindelijk zijn krachten aan het verliezen? Kort overspoelde geluk hem, de woorden van het wijf leken hem niet binnen te komen. De zee golfde kalm meer het land op toen hij even een ander gevoel voelde, hij lette er uiteraard niet op. Hij was in zijn eigen wereldje nu. Hij was in zijn eigen droom, hij had geen plaats voor de woorden van een ander in zijn paradijs. Hij zou eindelijk dingen kunnen doen zoals anderen. Hij zou-
Zijn aanval was raak en een wild gebrul voelde lucht in een hete battlecry van het monster. De ogen van de jongen werden even gracht op het vuur. Ja, hij moest nu gewoon denken aan dat, niet aan zijn eigen wereldje, want wat hij aan een powerless leven als hij gene had om mee te beginnen. Er was nog steeds een side waarvan hij wist dat het werkte en dus boog hij naar voren om zijn handen op het zand te zetten. Meteen veranderde de zandkorrels een voor een in zoukorreltjes om langzaam een heuvel van zout te vormen. Hij kon de zilte lucht voelen bewegen, ze was in beweging, hij moest nu aan het werk gaan. Hij tilde een hand op en vormde een paar scherpe wapens van het zout terwijl zijn andere hand zout bleef vormen. Hoofdpijn liet even stilte in zijn hoofd komen. Hij was zichzelf aan het pushen, hij wist dat het gevaarlijk was als hij teveel zout had, maar hij wist niet meer wat er precies gevaarlijk aan was... Hij knipperde even toen het binnen kwam. 'Je bent koning vergeet dat nooit jongeling'

Verbaasd knipperde hij even toen een vlaag van herinneringen binnen kwam, waarbij de oude vervaagden als sneeuw voor de zon. Hij was verward, hij wist niet goed wat hij ervan moest denken. Beelden van rituelen kwamen hem binnen waarbij hij precies zag hoe hij zijn bending tot het uiterste gebruikte. Meuh, het was vast niks... Snel keek hij op waarbij hij even verwilderd rondkeek. Waar was het beest heen gegaan? De scherpe wapens van zout cirkelend rond hem heen, afwachtend om iets aan te vallen. Toen hij plots een grip rond zijn enkel voelde werden zijn ogen groot en zette hij meteen zijn handen in de zanderige grond. Paniek sloeg toe in zijn borstkast, waarbij het zand aan zijn handen meteen in zout veranderde, sneller dan voordien. Hij werd over het zand heen gesleurd en kneep verwoed zijn ogen toe. Nu wist hij wel waar te mikken... Hij haalde even diep adem, waarbij zand en zout zijn mond binnen kwam. Hij sloeg zijn hand woest even om, zoverre het kon, om de wapens van zout naar de tentakel af te vuren die rond zijn enkel vastzat. Een hele reek aan scherpe items vlogen aan een hoog tempo en hoeveelheid op de ander haar ledemaat af. Hij wist niet of zijn burning skin genoeg was om de ander af te weren, opdat ze zo te zien niet erop uit was hem los te laten, zelfs niet als het betekende dat een deel van haar tentakel wat werd weg gebrand door zijn salty skin. Dan maar anders. Terwijl de wapens verder neer regende tilde hij zijn handen op om proberende te grijpen naar het ding dat hem vasthad. Als ze niet ging loslaten zou hij wel proberen een deel van haar ledemaat in zout te veranderden, ondanks de kost die er blijkbaar aan vast ging. Hij ging hier niet dood gaan, dat konden ze vergeten. En hij begon nu echt boos te worden en als dit niet snel over ging wist hij niet hoe lang hij zich nou zou kunnen inhouden. Zijn krachten werkten immers op emoties en pijn, zo ook de aftermath die eraan vast hing.

_________________


VOICE - THEME


♥♥♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Falling in love with this idealisation   wo jul 26, 2017 9:59 pm
Kon iedereen niet gewoon even chillen for like, een moment? Ze was hier pas nieuw en alles was haar nog onbekend, maar niemand leek daar echt rekening mee te houden. Kennelijk moest ze nu samen met een jongen die zout krachten had, en tevens haar shirt in zout had veranderd, vechten tegen een onzichtbaar monster die hun kennelijk op wilde eten. Mindo had een dunne muur van vlammen om hun heen op laten laaien, maar dat was by far niet genoeg om dit onzichtbare wezen af te weren. Enkel zou dat tijd geven om met haar strijdgenoot te praten over what the fuck ze moesten doen. Helaas helaas, de jongen wiens naam ze niet eens wist was bezig met filosofisch naar de zee te staren. "Dude!" Riep ze hem ongelooflijk toe, maar de jongen keek pas op toen het beest opnieuw krijste van zijn eerdere aanval. De grond onder hun trilden en nu toch wat angstig deinsde het meisje naar achteren. Yeah, right, nu snapte ze waarom ze niet buiten mochten komen. Voordat ze het wist werd ze echter aan de kant gemept door een onzichtbaar wapen, waarna ze vanuit het zand toe kon zien hoe de ander bij zijn enkel onderuit getrokken werd en over het zand meegesleept werd. Zijn handen veranderde het zand dat hij aanraakte in zout en herhaaldelijk vuurde hij zijn witte wapens op het monster af. Wie had gedacht dat zout zo gevaarlijk kon zijn.
Eerlijk, onder normale omstandigheden had ze om deze idiote situatie gelachen, dit alles leek wel één grote circus act. Het feit dat hun levens wel eens op het spel konden staan maakte het echter iets minder lachwekkend. Ze krabbelde dan ook haastig overeind en wilde eerst wegrennen, zichzelf in veiligheid brengen. Dat zou alleen waarschijnlijk betekenen dat die zout gozer aan zijn einde zou komen door haar toedoen, iets wat ze niet graag op haar geweten had. Dus gromde ze gefrustreerd en draaide ze zich om naar waar het wezen vermoedelijk zat; ze kon zien waar de ander zijn zout wapens in het lichaam sloegen. Met haar krachten wist ze scherpe, horizontale vlammen op te roepen die het meeste weg hadden van pijlen. "Hey you! Keep your filthy hands to yourself!" Gromde ze het monster toe, in de hoop dat ze het zo af zou leiden van de zout jongen, waardoor hij een kans had om zich los te krijgen. Zonder verder nog te wachten schoot ze een voor een de pijlen op het monster af, of nuja, waar ze hoopte dat het monster was. Heel voorzichtig om het juiste doelwit te raken en met een hart dat uit angst in haar keel klopte.

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hollow B

avatar

PROFIELAantal berichten : 5
IC-berichten : 3
Registratiedatum : 16-07-17
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Falling in love with this idealisation   wo aug 02, 2017 10:32 am


               
Nom nom nom! De hollows aandacht was voor een moment helemaal op de zoutman gefocust. Hmmm de smaak!!! Terwijl ze hem steeds dichter naar zich toe trok begon ze toch wel steeds meer dorst te krijgen in het sappige bloed. In de knapperige oogjes. Ze had opgemerkt hoe witte voorwerpen rondom het mensenkind hadden gecirkeld, maar dat ze hier niet genoeg aandacht aan had besteed was een grote fout geweest. De jongen begon ze met handgebaren op haar af te vuren. Ze had geluk met de afstand die er tussen hun was. Het waren nu alleen haar tentakels die onder vuur stonden! Ze probeerde het kind met één tentakel sneller naar zich toe te trekken, maar merkte hoe er een steeds branderiger gevoel op ontstond. Hier was stront aan de knikker... maar terwijl ze daar over nadacht werd de tentakel in actie hard geraakt door één van de scherpte voorwerpen. Ze schreeuwde en trok hem in een reflex iets terug, waarbij haar greep om de enkel van de jongen iets verloste. Tijd om haar andere tongetjes erbij te roepen! Ze wou hem net weer beter vastgrijpen toen opeens een smerige, verbrande stank haar neusgaten vervulde. Huh?! Het smerige was ze gewend, maar de rook? Toen voelde ze pas een tweede knal en schok er wild van op, waardoor ze de jongen in haar bereik een harde, lompe klap tegen het hoofd, met haar grote, zwiepende tentakels verkocht. Wild draaide zich op. Ze stond in brand!!! AAAAAAAA! Haar schroeiende zij meurde als een malle en er steeg veel rook vanaf. Ze werd vervuld door de schroeiende pijn en paniek ging door de hollow heen. Heet heet heet!!!! Toen viel haar blik op de zee. Niets was lekkerder dan kinderoogjes, maar nu was de verkoeling alles wat ze zich kon verwensen. Chaotisch vlogen haar tentakels door de lucht terwijl ze hals over kop het stand over rende. Haar grote, puntige poot miste op een haar na het verschrikkelijke vuurmeisje waarbij ze misschien net een arm of teen geraakt had als ze niet snel genoeg zou reageren. Grote, diepe sporen in het zand achterlatend liet ze zich uiteindelijk in het koele vocht plonsen. Oh hemelse genade! Haar verwonde tentakel waarmee ze de jongen had vastgepakt hield ze dicht tegen zich aan terwijl het zout in haar wond beet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levi Salguero
Salt Bae
Salt Bae
avatar

PROFIELAantal berichten : 179
IC-berichten : 68
Registratiedatum : 24-05-17
Accounts : Melvin, Levi, Alastor, Riven, Matthew, Sean, Chinchinner, Tawnee

Adelais

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Salt King
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Whatever

BerichtOnderwerp: Re: Falling in love with this idealisation   do aug 03, 2017 1:19 pm

HIj kneep zijn ogen toe. Man, waarom hem? Hij gromde dan ook even... Het feit dat er geen directe reactie kwam maakte hem hopeloos, ietwat bang, maar vooral boos. Zijn hoofdpijn liet de wereld enkel meer tollen, hij wilde naar het huis en hij wilde vooral dat iedereen hem nu met rust zou laten. GRommend klemde hij dan ook zijn tanden op elkaar terwijl hij nog steeds probeerde grip te vinden in het zand. HIj had echter niet langer zijn handschoenen en dus veranderde het gehele ding al snel in zout... Een spoor van zout had hem gevolgd tot dit punt en ergens vond de zouterige man het niet zo erg. Hij had nood aan zout momenteel; maar zijn hoofd protesteerde. Hij snoof dan ook even. Hij had hier een bloedhekel aan... Het was alsof er nooit rust kon zijn waar je ook ging. Maar goed, hij was er zeker van dat als dat monster niet was gekomen dat kind hem wel genoeg van de kaart zou gebracht hebben om zijn koppijn van nu te gaan evenaarden. Toch leek het maar erger te worden... Concentrate Levi, je mocht nu niet je pijnlijke kop laten afdwalen van alle feiten van het verhaal... Je moest blijven focussen op de dingen die je kant opkwamen... Zoals dood. Waarom kwam het zo droog bbij hem over als hij eraan dacht? Funny, heel erg funny. Er zat zelfs droogheid in de manier van hoe hij zijn toekomst zag, hoe beter kon het nog worden? Hij veel meer zou hij nog moeten slikken om niet in verveling en pijn te vallen?
Zijn aanval leek eindelijk wat effect te hebben omdat hij meteen voelde dat de grip werd geminderd op zijn enkel en wel meteen trok hij zich los om snel over het zand te kruipen, wederom een spoor van zout achterlatende. Hij keek even snel op toen hij overeind kwam, om vuurpijlen ook door de lucht te zien gaan. Het raakte zo te zien het monster wel, want er ontstond een vuur in de lucht, het beest stond in brand. Zijn koppijn liet hem even duizelen terwijl hij onstabiel rechtop bleef staan en wankel heen en weer begon te lopen. Hij probeede grip te vinden, maar het zand en zout was alles behalve iets stabiels om op te staan momenteel en zo wandelde hij misschien iets te veel in het veld van waar het meisje aan het schieten was, of het beest bewoog gewoon teveel en de aim veranderde maar... Het ene moment was alles nog ok en had hij enkel wat pijn aan zijn hoofd, en het andere zat er een vuurpijl vast in zijn bovenarm. Het brandende gevoel liet hem meteen opkijken, zijn ogen groot in shock terwijl bloed meteen uit de wonde kwam. Hoe zat het met hem en wonden? Niet goed. Zijn huid was altijd bedekt in een laagje zout door zijn gave waardoor wonden snel in contact kwam met het goedje... Hij was gewoon brandende wonden te hebben maar dit was anders, absurd en gewoon niet normaal. De wonde was niet eens groot maar kwam duidelijk dieper dan gedacht. Hij greep zijn arm vast met de ander en gromde even luidkeels terwijl het vuur pijnlijk door bleef razen op zijn arm. Auw. Auw! AUW! Natuurlijk.. Dit kon gebeuren; hij stond in het terrein van een vijand dan kon je tegenwind van anderen vangen, ookal wilden ze je helpen. Toch probeerde hij zich tegen te houden, maar in een seconde werd alles even zwart voor zijn ogen ugh...
Met alle macht in zijn lijf probeerde hij de pijn in zijn lijf en being te bevechten, maar het mocht niet baten; zijn ogen vertrokken wat terwijl een golf achter hem zich omhoog krulde en even stand bleef houden. Vluchtig keek Levi om toen hij het water hoorde en zuchtte even luidkeels. Hij voelde zijn lijf trillen onder de macht die het nam om het zoutige water te sturen. Hij kneep echter zijn ogen toe bij een volgende steek in zijn hoofd waarbij zijn beide handen even tegen zijn hoofd zette en langzaam probeerde weg te wandelen van de zee. Hij wist niet goed waarom maar... Okay... Hij moest gewoon weg gaan. Kalm keek hij terug op toen hij de vrouw zag, zijn ogen waren leeg, hij was moe, hij was niet leeg van emoties.. Want eerlijk was eerlijk als hij toe moest geven dat ze hem overspoelden momenteel. "Can we go now?" zei hij even met een sis terwijl hij op haar afliep en zonder pardon haar arm vastgreep; niet nadenkende dat hij geen handschoenen aanhad en haar daarom nogal pijn kon doen. Hij sleurde haar gewoon mee. En om de een of andere reden wist hij niet meer waarom en waarvoor... Maar hij bleef gaan... Zichzelf lichtjes vechtende in het proces; opdat hij ergens wist dat hij het niet kon toelaten om echt wraak te nemen. Niet op haar; niet op het monster. Toch? Hij kneep zijn ogen wat meer samen toen hij plots helemaal niet meer kon bovenhalen hoe het allemaal was begonnen. Hoe waren ze hier ookal weer terecht gekomen?

_________________


VOICE - THEME


♥♥♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Falling in love with this idealisation   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Falling in love with this idealisation
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: s h o r e
-
Ga naar: