Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Matthew Syco

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Matthew Syco
Bananagod
Bananagod
avatar

PROFIELAantal berichten : 89
IC-berichten : 9
Registratiedatum : 28-07-17
Accounts : Melvin, Levi, Alastor, Riven, Matthew, Sean, Chinchilla, Tawnee
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Incubus - Succubus
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: You know you want it

BerichtOnderwerp: Matthew Syco   vr jul 28, 2017 12:45 pm


Name: Matthew Syco
Age: 35 (looks 21)
Gender: Male (Female zie gift)
Birth Place: ???


Faceclaim: Toni Mahfud
Looks: Het eerste dat je gaat opvallen aan Matthew is dat een freaking lange kerel is, als in 2m15 en misschien zelfs langer. Hij weet goed gebruik te maken van zijn lengte, wat niet het enigste uitspringende aan zijn uiterlijk is. Hij heeft namelijk best ook een knap koppie en dat weet ie maar al te goed aangezien het een deel is van zijn gave. Hij is breed gebouwd en heeft best een grote spiermassa in zijn natuurlijke mensenvorm. Hij laat meestal een baardje staan omdat Melvin dat leuk vind en het ook effectief is naar andere mensen toe, win-win perfect. Zijn zwarte haren gaan samen met een felrood oog. Niet dat de ander dat niet is, maar door een gevecht in het verleden is Matthew het vermogen om te zien op zijn rechteroog verloren. Een mes in je oog is namelijk niet zo handig. Een litteken is dan ook te vinden over dit oog heen, aangezien hij het oog niet wilde verwijderen omdat hij dat maar vies vond. Meestal draagt hij een ooglapje erover om eventuele victims niet af te schrikken, maar uit ervaring weet hij ook dat zijn oog bij sommige mensen een voordeel kan geven dus het afdoen ervan is niet buitengesloten.
Verder draagt Matthew de kleding die je vaak vind op dat van iemand met een veel te dikke nek en een veel te dikke portemonnee. Alleen het duurste is goed genoeg voor hem. Hij draagt daarbij soms wel meerdere sieraden, waarvan eentje natuurlijk zijn trouwring is. Eerlijk weet hij eigenlijk niet meer zo goed welke zijn trouwring meer was, maar Melvin toont het vaak genoeg aan om het welgeteld een week te onthouden, dus dat is goed.

Dankzij zijn gave kan Matthew ook in een vrouw veranderen. Deze dame heeft een lengte van 1m80 en heeft licht golvend zwart haar. Wederom heeft ze een rechteroog die beschadigd is, terwijl de andere een rode kleur draagt. Ze kan zichzelf aanpassen naar de eisen van de mensen rondom zich of zichzelf, however houd ze vaak haar normale vorm aan, aangezien het wel vaak goed genoeg is en hij juist heel weinig een succubus word wegens de aftermath.


Inside: Matthew is een incubus, betekende dat hij rooft op de liefde van andere. Hij is dan ook iemand die graag anderen rond zijn vinger draait aangezien het wel kinda te aantrekkelijk is voor hem. Hij vind het heerlijk anderen voor zich te krijgen en gewoon voor hem te hebben. Door zijn verleden is hij snel nogal claimerig over iemand, waardoor hij vijandig kan worden mocht de persoon in kwestie zich weg zou willen maken of de relatie zou willen verbreken. Hij is in feite best onzeker over zichzelf en gedraagt zich daarom best als een big boy, ondanks het feit dat hij niet echt een weg met zichzelf kan op sommige momenten. Matthew zou eigenlijk alles wel in bed willen werken als hij heel eerlijk was en hij zou er ook geen probleem in zien met alles te flirten dat ademt. Hij heeft vaak en snel nogal een groot beeld van de relatie en meestal is hij dan ook degene die nogal boos kan doen mocht de ander een ander nemen. Hij heeft er geen moeite in iemand te vermoorden, zelfs als hij diegene lief heeft. Liever iemand dood bij zich dan levend bij een ander. Ja, zo fucked up is Matthew's mind wel. Hij kan er best weinig aan doen, aangezien hij al zijn hele leven door bijna iedereen is verlaten. Melvin is de eerste persoon die bij hem blijft en daarom is hij heel, heel erg beschermend over deze kerel heen. Matthew is daarom heel erg dominant over zijn man, meer dan over andere mensen.
Nou zou je zeggen, hoe kan hij zo redeneren? Dat hij wel iedereen mag nemen maar anderen nie, vrij simpel, Matthew is een miljonair, al dan niet meer dan dat, hierdoor is hij gewoon om alles te krijgen wat hij wilt. Geld is geen probleem in zijn ogen, hij heeft er genoeg. Voor hem is een mens maar een andere bezitting die hij kan krijgen, maar het is dan ook van hem en niemand anders. Dit is vooral bij Melvin ook omdat hij echt liefde voelt voor hem, ondanks dat hij nog steeds een beetje zo kijkt naar de ander.
De verlatingsangst van matthew kan vaak zo intens zijn dat hij letterlijk gek word van zijn eigen angsten. DIt kan leiden door een nogal psycho kant van hem, ondanks dat hij het vaak wel goed bedoelt. Hij is overbeschermend naar de mensen waar hij om geeft en wil hebben en zou zichzelf opgeven, soms dan, om ze te beschermen. Zo heeft ie zijn oog opgeofferd voor een meisje waar hij dacht gevoelens voor te hebben en heeft ie zichzelf al voor een auto gegooid om Melvin's leven te redden. Je kan dus zeggen dat hij best dedicated is als hij eenmaal aan je hangt, ondanks dat het eigenlijk allemaal om zijn eigen needs en wensen draait en helemaal niet om de echte pure relatie in zijn oog.
Hoe is Matthew dan globaal? Een vrij vriendelijke gast op eerste zicht eigenlijk. hij is sociaal, een beetje perverted, maar heeft vaak wel goede bedoelingen als hij zichzelf niet gek maakt met zijn fears en doubts. Hij is ook een echte familieman op het eerste zicht, hij heeft het allemaal heel goed voor voor zijn drie kinderen; de vierde niet zo zeer, maar dat zal in de toekomst wel nog eens naar voren komen. Hij kan echter soms echt gemeen zijn en asshole als hij het gewoon wilt, waarbij gewoon zonder pardon zijn status in het gezicht van mensen zou duwen. Respect voor anderen bestaat dan ook niet in zijn woordenboek, jammer genoeg, en dus zal hij ook geen enkele problemen zien in wat voor actie hij ook uitvoert.
Als laatste kan je wel zeggen dat Matthew met momenten best een diva is, hij geeft heel veel om zijn uiterlijk en spendeert er ook heel veel tijd en geld aan, ookal kan hij dankzij zijn gave dat eigenlijk zo wel doen. However vind hij het gewoon leuk om al die dingetjes te doen. Hierdoor heeft hij ook echt een haat aan animals. Hij vind ze namelijk maar vuile beesten en kan er eigenlijk echt geen genot in vinden. Nja, misschien in slangen, maar zodra het iets van viezigheid met zich meebrengt trekt hij zich terug en zoals hij is, moet het dus zo zijn; want volgens zijn kopje is zijn wil wet.


Gift: Incubus - Succubus
Matthew is vrij simpel, een incubus, een demon die voed van liefde van anderen, wat dodelijk kan zijn voor zijn slachtoffers. Hij kan zijn lichaam aanpassen aan de wensen van zijn slachtoffers om ze optimaal te seducen naar zijn wil. Betekende dat hij ook van gender kan veranderen mocht zijn partner dat wensen. Dit is om zijn victims eigenlijk gewillig naar bed te lokken of gewoon intiem te nemen op andere plekken.
However heeft hij ook krachten om te dwingen. Zoals wel vaak word vermeld is een incubus iemand die zijn victims komt rapen na ze verlamd te hebben in hun slaap. However heeft Matthew manieren en ja, hij kan mensen verlammen en zelfs hun dreams binnen gaan om ze daar te seducen, maar hell, wat voor fun is eraan als hij het gewoon zo doet.

Body manipulation: Matthew is in staat zijn lichaam volledig te veranderen naar zijn ideale beeld, wat hij ook kan gebruiken in combat in sommige gevallen maar goedd alsof hij dat nodig heeft. Hij kan namelijk zijn lichaam gespierder maken, zichzelf groter maken en eigenlijk een soort monster worden zo, maar hell wat voor fun zit daar in. Meestal gebruikt hij deze gave gewoon om de idealen van zijn partner na te streven. Hij kan echter geen animal features krijgen, wat hij zelf toch maar ene beetje vies vind dus hij heeft er geen problemen mee.
Wat hij ook kan doen is van gender veranderen en zo in feite een succubus worden, wat de vrouwelijke counterpart is van de incubus. In deze vorm kan ze alles ook gewoon doen. Het enigste dat echter altijd hetzelfde bij hem blijft is het feit dat zijn rechteroog een kras heeft en dat hij zwarte haren en een rood oog heeft. Een catch aan het veranderen van gender is dat hij minimaal een week of twee in deze vorm moet blijven voor hij terug kan. Als succubus is het mogelijk een kind te ontvangen, waarbij hij tot jaren vast kan zitten in een vrouwelijke vorm. Daarom probeert hij eigenlijk zoveel mogelijk het genderswitchen te vermijden, aangezien hij immens vruchtbaar is als succubus zijnde; en eigenlijk nog steeds de liefde nodig heeft om niet te verzwakken of uiteindelijk te sterven.
Sleep manipulation (+ paralysis): Matthew is in staat de dromen van mensen te manipuleren, waarbij hij ze eigenlijk kan seducen in hun dromen. Hij kan niet like, nachtmerries maken of iets anders doen, maar zichzelf in een droom werken om zo iemand rond zijn vinger te winden is zeker mogelijk. In deze droomwereld is hij in staat een idealenwereld te maken, waarbij hij probeert de anderen kan laten ontspannen. Zou de ander zich uit de droom forceren zou Matt een tijdje met koppijn rondlopen, aangezien hij voor optimaal gebruik zelf de droom moet afsluiten. Verder kan hij ook anderen verlammen in hun slaap, waarbij ze bij ontwaken soms zelfs hun lichaam niet kunnen bewegen en hallucinaties ook kunnen gebeuren. Dit is een basic iets dat velen incubus hebben om aan hun maaltijd te komen. Zodra de victim wat helderder is kunnen ze met gemak uit de verlamming komen, maar het geeft vaak genoeg tijd om de incubus te laten feasten op de liefde van de victim.
Demon: Een incubus is een demoon, wat ook betekend dat Matthew in feite erg, erg jong is. Hij weet dit uiteraard niet zelf aangezien hij niet is opgevoed door demons, maar door gewone mensen. Hij beseft zelf dan ook niet dat hij een demon form heeft, waarbij horens en tekens zich kunnen bijvoegen op zijn lichaam. Wings zijn optioneel, maar niet echt bruikbaar en nog niet echt ontwikkeld in zijn vorm. Ook kan hij langer nagels krijgen, andere addities, je krijgt het wel kinda. Hij heeft dus echter een vrij jonge demon form, waarbij de addities zich nog niet ver hebben uitgebreid. Het feit dat hij een demon is geeft hem ook een soort van onsterfelijkheid, hij kan niet sterven aan ouderdom, maar wel aan verwondingen of dergelijke.

-IC ontwikkeld
Roc: Matthew kan in een gigantische zwarte raaf veranderen van enkele meters groot. Algemeen behoud hij dezelfde kenmerken als dat hij als mens had, zoals dat hij maar een oog heeft. Het anders i pikzwart. Dit is een branching die bij zijn body manipulation kan gerangschikt worden.
Shadows: Als jonge demon had Matthew nog niet alle aspecten ontdekt. Hij heeft sinds kort de mogelijkheid om een apart wezen van zijn shadow te maken. Dit wezen heeft een wil op zichzelf en is zeer op zichzelf. Hij kan rondlopen in de kamer en kan andere schaduwen manipuleren waardoor het net is alsof dit echt gebeurd. Wanneer Matthew geen schaduw heeft, heeft ie het gevoel alsof hij niet heel is. Deze schaduw kan zich ook tegen hem keren.
Toestemming van het team om te adderen c;

Side note: Er staat heel veel dat Matthew liefde moet 'eten' om in conditie te blijven en eigenlijk te leven. Dit eten kan via een aanraking al, waarbij hij de seksuele drift of andere dingen die gelinkt kunnen worden aan lieefde draint van een ander. Hij kan echter wel kiezen wanneer hij dit doet. Het feit dat het teveel drainen van liefde dodelijk kan zijn, aangezien het voor de victim mentaal zwaar te verdoen is liefde te verliezen, heeft Matthew al een tijdje niet meer goed gegeten om het maar zo te zeggen. Dit is omdat hij sinds enkele jaren gehuwd is met Melvin Masamune, inmiddels Syco geworden, en hij ook vier kinderen heeft gedragen van hun, wat zijn kansen tot voeden enkel geringer heeft gemaakt. Daarom zou hij eerst een tijdje zichzelf weer moeten herstellen zou hij zichzelf weer in optimale staat willen, aangezien hij al helemaal niet meer in zijn demon vorm kan nu en als het zo door gaat hij ook niet meer de rest van zijn krachten zou kunnen gebruiken.
Dit zorgt ervoor dat Matthew van nature erg onloyaal is, aangezien het een nood is voor hem om te overleven. Dit kan zijn relaties in gevaar brengen, maar wie geeft daar een vliegende fuck om.


History

Matthew is eigenlijk aan een onbepaalde leeftijd gevonden op een strand in Zweden. Hij is vanaf daar eigenlijk opgevoed door een man die hem heeft gevonden. Deze man gebruikte hem om eigenlijk stuff te gaan stelen, pickpocketing eigenlijk. De nog redelijk onschuldige Matthew (hij was echt niet ouder dan 4 jaar ofzo) zag er niet echt schade in en luisterde braafjes naar wat de man van hem vroeg, waardoor hij zo eigenlijk zijn liefde kreeg op die manier. Liefde moet immers niet altijd seksueel zijn, dus het kon ook zeker op die manier. Het duurde echter vrij lang, een jaar of drie, voordat de man echt schade begon te krijgen van het jongetje die als een parasiet hem leegzoog van zijn liefdevolle emoties. Hierdoor werd matthew op een dag gewoo knock-out geslaan en werd hij wakker in the middle of nowhere.
Geen geld, enkel een hutje die half vervallen was. Hij had nergens om heen te gaan en dus begon hij er maar het beste van te maken. Hij maakt armbandjes om aan geld te komen voor eten, maar hij verzwakte heel wat opdat hij geen liefde kon krijgen en eigenlijk ook nog niet inzag dat hij dat nodig had om te overleven. Na een jaar of twee werd hij echter in huis genomen door een immens rijk koppel. Het is nog steeds een raadsel waarom dit is gebeurd en waarom het zo is gedaan, maar vanaf dat punt veranderde de onschuldige knul drastisch.
Hij moest uiteraard alles nog leren aan een vrij oude leeftijd, hij was inmiddels iets van 10 jaar, al dan niet meer, en moest nog leren lezen, schrijven, alles. Het verliep zo stroef als wat, waarbij het wennen aan de normale zaken van de wereld een uitdaging was voor de jonge gast. Het was echter een breeze met Melvin aan zijn zijnde, wie een vriend was van de familie en al snel een vriend van hem ook. Hij leerde hem eigenlijk alles, waardoor hij al snel gewoon was aan de normale zaak van doen. Het was echter toen Melvin opeens werd overreden door een bus, dat er iets niet goed in hem liep en hij meteen tot de conclusie ging dat de ander dood was. Noem het snel afsluiten van een hoofdstuk of iets anders, maar hij redeneerde gewoon zo, hij was toch nooit goed in zijn kop geweest.
Kort daarna, een jaar ofzo toen hij (gedacht zijnde) 17 was, schoot zijn adoptievader zijn vrouw dood en vervolgens ook zichzelf, dit zorgde ervoor dat hij aan zijn 18 de company overnam. Hij deed rustig verder met wat hij deed en werd steenrijk aan vrij jonge leeftijd.
Rond zijn 20 jaar ontmoette hij een speciaal meisje genaamd Celestia. Denkende dat zij de ware was ging hij haar achterna, maar er ging iets grondigs fout in het proces. Het feit dat hij zijn zaken vrij serieus nam zorgde ervoor dat ze niks meer van hem moest weten omdat hij gewoon amper tijd had om te romancen met haar. Hij vond het best irritant,
aangezien ze dus duidelijk niet kon zien dat hij een leven had en een werk... maar hij wilde haar ook niet verliezen en op een zeker avond na hun date ging hij haar achterna, enkel en alleen om plots overvallen te worden en een mes in zijn oog te krijgen. Hij maakte de man af met een van zijn wapens die hij altijd bij zich draagt en besloot na een kort bezoek aan zijn dokter het ding af te binden en er weinig aandacht aan te geven. Hij was nu blind op een oog, alles ging zo vlotjes, kuch.

Hij hoorde niks meer van Celestia na het inval, misschien omdat hij daarna nog een keer had geporbeerd haar te ontvoeren en haar bij zichzelf op te sluiten. Ze wist te ontsnappen en ze gaf hem gewoon niet aan bij de politie, wat een mirakel op zich was. Dit was waarschijnlijk uit een deels miscommunicatie en het feit dat ze wat medelijden met hem had, lol. Kort daarna stond er echter nieuw voor zijn deur, nieuw kon je het echter niet noemen. Het was Melvin Masamune, zijn oude vriend die hem zowat alles had geleerd. Hij geloofde het eerst niet, denkende dat Melvin nog steeds dood was. Het duurde echter niet lang voordat hij anders dacht en de ander als de zijne nam.
Al snel begon er iets tussen hun, een relatie met ups and downs, waarbij ze vrij veel hebben doormaakt maar toch iets in stand konden houden. Een ervan was ook het feit dat Matthew zwanger raakte van Melvin. Hij besloot echter het kind weg te doen zodra het ter aarde kwam en te liegen tegen Melvin dat de baby was gestorven bij de geboorte. Hij wilde eigenlijk nog geen kinderen en wilde afwachten. Uiteindelijk besloot hij de jongen een aanzoek te doen op zijn eigen manier van doen, met een jacht. Hij gaf de boot de naam 'Melvin S' en schonk het die Valentijnsdag aan de jongen, die nog lang niet doorhad waar de naam voor stond. Het duurde eigenlijk nog een maand voor twee voordat Melvin doorhad waar de naam voor stond. Na een ruzie voor de zoveelste keer, redde Matthew Melvin van een auto-ongeluk, opdat hij niet hetzelfde voor zijn ogen wilde zien gebeuren. Dit zorgde ervoor dat Matthew een lange tijd aan het bed gebonden was doordat zijn benen er niet goed aan toe waren. Tijdens deze periode kwam Melvin tot de realisatie wat de boot betekende en snel erna hadden ze plannen gemaakt voor het huwelijk, om kort erna een huwelijksreis te doen. Deze reis was terug naar het land waar ze vandaan kwamen; Zweden.
Hij besloot even terug te gaan naar het hutje waar hij enkele jaren had geleefd. Hier kwam hij tot de conclusie dat hij eigenlijk nog geen 22 was, maar in feite 19, wat hem een jaar of twee jonger maakte dan Melvin. Dit feitje brak hem wat omdat hij niet goed wist hoe hij zichzelf moest handelen hiermee. Zijn echte geboortedatum was nog steeds niet gekend, maar wel het jaar waar hij ongeveer in gemaakt was en dat was genoeg om de feiten neer te halen. Hoe dan ook was het al snel iets dat hij verworp en probeerde door te slikken. Het betekende dat hij op zijn 18 al een kind had verwekt en kort erna ook in het huwelijk was gegaan, maar goed, wie carede nu om leeftijd als je het goed had. Het was misschien deels te danken aan zijn gave dat hij ouder leek, maar ergens had het enkel voordelen gehad, opdat hij nu gewoon rijk was en alles had wat hij wilde.

Matthew had al snel door wat hij was en wat hij kon, waardoor hij zich zorgen begon te maken om Melvin. Stel je voor dat hij lelijk en oud werd, bah, nee, dat wilde hij niet! Hij probeerde toen op de een of andere manier een Ymbrynne te overtuigen om een loop voor hun te maken. Hier leefden ze enkele jaren, waar ze drie kinderen kregen; Sata, Maybel en Chinma. Matthew en Melvin besloten echter dat het beter was als de kids buiten een loop konden opgroeien en zo werd het ook gedaan. Matthew werd immers niet direct beïnvloed door het effect van de loops dankzij het feit dat hij een incubus was en dus was het allemaal wel mogelijk. Ze leven een rustig leven, eentje waarbij Matthew best afzwakte opdat hij alleen Melvin had en hij de ander niet al teveel wilde drainen van zijn liefde. Toen de loop dat ook voor mysterieuze wijze plots kapot viel had de demon weinig keuze om zijn echtgenoot snel naar een andere loop te gooien. Stel je voor dat hij ugly word, aah no, hij moest het conserveren! Dus daarom besloot hij Melvin dan maar te deponeren in de loop van Bluebonnet, waarbij hij zei tegen de ander dat hij opzoek zou gaan naar een nieuwe loop in de tussentijd. Hun kinderen waren namelijk nog steeds best ver weg en buiten de loop, wat betekende dat melvin ze niet kon zien. Het duurde echter niet lang voordat Matthew afgeleid was door al die kindertjes en het feit dat er zoveel leuke dingen waren om te doen in het huis. Hij voelde het gewoon aan hem trekken; de urge om weer terug te vallen op old habits.


Laatst aangepast door Matthew Syco op ma okt 09, 2017 11:59 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Matthew Syco   vr jul 28, 2017 1:36 pm


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
 
Matthew Syco
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Matthew Mills

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: