Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Chinma Syco

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Chinma Syco
Notice me Satasenpai
Notice me Satasenpai
avatar

PROFIELAantal berichten : 14
IC-berichten : 4
Registratiedatum : 06-05-17
Accounts : Melvin, Levi, Alastor, Riven, Matthew, Sean, Chinma
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Evolution
Uiterlijke leeftijd: 15
Quote: Fuck them all

BerichtOnderwerp: Chinma Syco   di aug 22, 2017 12:54 amName: Chinma Syco
Age: 4 (looks 15/16)
Gender: Male
Birth Place: Sweden


Faceclaim: Paul Craddock
Looks: Chinma is een lange, slungelige jongen die momenteel 1m79 is. Hij groeit echt nog steeds, dus de kans dat hij langer word is zeker niet weg te laten. Hij is een albino, betekende dat hij witte lokken heeft en een sneeuwwitte huid. Zijn ogen zijn bloedrood, wat misschien deels word versterkt door het deeltje demon bloed dat hij in zich heeft van Matthew's kant uit. Hij heeft vrij fijne ledematen en een nogal rustige houding. Hij heeft heel weinig spieren. Hij lijkt constant ietwat te grote kleding te dragen, ondanks dat hij goed passend tot zij beschikking heeft. Chinma draagt gewoon graag ruimere kleding. Verder is hij niet zo gesteld op zijn uiterlijk, waardoor sieraden niet voorkomen bij de jongen.


Inside: Chinma begon eigenlijk als vrij onschuldig, en dat is hij in zekere mate nog steeds. Hij is een maagd en weet bijvoorbeeld nog helemaal niet eens wat sex is of wat dan ook. Hij weet niks echt goed van de sociale normen af, enkel van wat het internet hem heeft geleerd. Samen met dramatische soaps en films heeft Chinma zo zijn wereldopbouw leren kennen, waardoor hij echt een visie heeft over de wereld die alles behalve normaal is. Doordat Chin nog vrij jong is, is hij heel nieuwsgierig. Hij zou het liefst van al je de oren van het lijf zagen en daar zit dus helemaal geen rem op. Hij is dan ook iemand die vrij snel onder de indruk is van iets. Hij vind gaves echt te vet en staat snel met een mond vol tanden te staren naar een fenomeen. Hij zou zelf graag een veel leukere gave hebben dan degene die hij heeft, maar daar heeft hij nu eenmaal geen keuze in. Het is echter wel zo dat hij daardoor erg bang is dat hij nooit goed genoeg is. Dat hij nooit echt iemand zal zijn. Het maakt hem immens onzeker, waardoor hij altijd een positieve facade op probeert te houden. Zijn pap is immers een succesvolle zakenman en Melvin is de beste ouder die iemand kan wensen. Chinma heeft vaak het gevoel dat hij naar hun idealen moet opleven. Immers is Sata een model en Maybel een modelstundente die alles met grote uitzondering lijkt klaar te spelen. Hij is maar een kind, waardoor hij zich te min voelt voor de wereld. Hierdoor wil hij zo snel mogelijk groot en volwassen zijn, zodat hij de wereld kan bewijzen dat hij echt iemand is. HIj is echter zo bang dat hij dan niks kan maken van zijn leven, dat hij zich daarom terug trekt in de veilige oorden van zijn thuis. Hij zoekt altijd steun bij zijn familie, al dan niet bij zijn ouders. Dit kan soms echt irritant zijn, maar het maakt hem open. Chinma is ook een echte betweter met momenten, waar hij het altijd beter moet weten. NIet slecht bedoeld, maar hij wil gewoon de waarheid zeggen... Over iets dat hij weet, dit kan ook vrij irritant zijn. Hij is echter geen uitslover, verre van, als hij iets bereikt heeft in zijn leven of iets weet. Hij ziet zichzelf dan ook als een loser en ga zo maar verder. Hij heeft ook een lage pijngrens, waardoor hij snel aan het huilen word gebracht... Hij kan immers niet zo goed tegen pijn, mentaal of fysiek. En hij heeft mentaal een lichte achterstand door zijn leeftijd.
Verder heeft Chinma door een mutatie last van woede aanvallen en is hij erg prikkelbaar. Hij kan niet veel verdragen en schiet snel uit naar anderen. Hij is dan ook een hell in de ochtend, dan is hij gewoon een grote bitch...


Gift: Evolution
Chinma's gave draait puur en alleen op het versnellen van de evolutie van een wezen. Momenteel kan hij alleen zijn eigen lijf modificeren. Dit wil zeggen dat hij zijn eigen fouten kan corrigeren. Momenteel is zijn gave passief, wat betekend dat hij er geen controle over heeft. Zijn lichaam past zich aan in een situatie. Stel dat hij een bal tegen zijn hoofd zou krijgen zouden zijn reflexen automatisch verbeteren. Dit betekend dus dat Chinma momenteel nog best een onbewerkte klei is, hij is niks speciaal, maar des te meer ervaringen hij heeft, des te sterker zijn lijf kan worden opdat het zich probeert aan te passen om optimaal te gaan leven. Een versnelde evolutie dus. DIt laat CHinma ook toe om een hoge helingsfactor te hebben.

Upgrading: Chinma's lichaam kan zich als het ware, aan een vrij rustig tempo, aanpassen aan omstandigheden. Dit is om het voor hem aangenamer te maken. Zijn lichaam probeert in alle maten zijn lijf een zo comfortabel mogelijk leven te geven. Dit wil zeggen dat als hij beter zicht nodig heeft, dit ook zal gebeuren. WOrd hij plots veel verwond? Grote kans dat hij binnen de dag een verharde huid heeft. Houd in gedachte dat hij momenteel nog helemaal niet weet hoe hij dit eigenlijk controleert. Het is mogelijk dat hij dit tot een halt roept mocht hij lessen nemen en men hem helpen. Waarom zou je zeggen? Nou eenmaal een stap vooruit is er geen weg terug. Dit heeft hij gemerkt toen zijn lichaam inzag dat lang klein zijn niet voordelig was. HIerdoor heeft Chinma het lichaam van een tiener terwijl hij eigenlijk pas maar vier jaar is. Mentaal kan het ook een serieuze invloed hebben. Zou hij een wens hebben om langer te zijn, zou dit hoogwaarschijnlijk ook uitkomen na een week tijd.
Nu wat is er daar negatief aan? Vrij veel. Zijn lichaam kan werkelijk alles modificeren. Hoe dan ook is er bij elke modificatie een stukje die word afgesloten. Stel je voor dat hij mentaal plots heel wat vooruit gaat, zal hij zijn emoties verliezen en zijn instincten. Zou het de andere kant op gaan zou Chinma een beetje achterlijk worden en kinda dierlijk worden. Zijn lichaam kan zich ook meer een dierlijke kant op ontwikkelen, wat zo zijn voor en nadelen kan hebben aangezien er geen weg terug is zodra het is gevormd.
Wat is de limiet aan zijn passieve deel? Er is in feite geen echte grens. Chinma kan alles wat een mens normaal kan tot op het uiterste ontwikkelen mocht hij dit doen.  Hij zou alle wereldrecords kunnen overtreffen, van altetische sporten. Dat is als er geen tegen mutatie is gebeurd. Stel dat hij ontwikkeld dat hij op vier ledematen loopt is er een grote kans dat rechtop sprinten niet langer zo goed is, of zelfs onmogelijk is. Er zal hier een lijstje verschijnen met de mutaties die Chinma opdoet. Houd in gedachten dat Chinma niet kan leren vliegen, telepathie of wat dan ook kan leren. Zijn gave kan geen andere gaven ontwikkelen, zoals het volledige shiften van lichaam in een dier of wat dan ook. Zijn gave is puur en alleen om de meest ideale vorm voor hem te creëren, alleen heeft hij nog niet de rem gevonden ervoor. Mocht hij deze vinden zou Chinma zelf de gave kunnen besturen en zelf beslissen wat er wel en niet met zijn lichaam gebeurd.
Others: Chinma is in staat dit soort dingen ook bij anderen te doen. Hij kan het evolutionair proces versnellen, wat de groei zou bevorderen of misschien een ziekte zou genezen. Misschien zelfs iemand laten zien die voordien blind was geweest. Dit wil zeggen dat hij handicaps deels kan wegnemen, of voor even, omdat sommige kunnen hervallen na een tijdje. Het is een soort van helen waarbij hij de optimale staat weer kan geven van een lichaam. Hij kan echter niet het voorgaande, wat gebeurd bij hemzelf, bij anderen verwerken, opdat de lichamen van de andere mensen niet op dat soort mutaties zijn aangepast zoals Chinma.

- Slow healing factor
- Enhanced hearing
- Animal instincts

Chinma heeft door zijn verleden al enkele modificaties opgedaan. Zo kan hij beter horen dan de gemiddelde mens. Een wonde voor hem duurt gemiddeld een dag of twee... tot vijf om volledig te genezen, ongeacht de grootte. Zijn lichaam kan daarbij ziektes afvechten waardoor Chinma niet ziek kan worden van ziektes. Hij heeft ook al dierlijke instincten ontwikkeld, waardoor hij soms ruig uit de hoek kan komen en nogal onstuimig is. Deze kant lijkt zich te ontwikkelen naar dat van een roofdier, waardoor hij vrij agressief kan zijn soms.


History

Chinma is de jongste zoon van Matthew en Melvin. Al vanaf zijn geboorte leek alles niet ok te zijn met de jongen. Hij werd niet beïnvloed door de loop en op zijn tien dagen kon hij al wandelen en woordjes spreken. Toen hij een maand oud was leek hij al op een kind van een jaar en nog een paar maanden later leek hij zes te zijn. Eerst dachten ze dat de jongen een versnelde groei had doordat hij ook iets van lichamelijke manipulatie had, zoals Matthew, maar dat bleek niet zo te zijn toen de jongen zich plots had gesneden. Hij was nog maar net een jaar en sneeds zichzelf aan een mes. Hij was intussen al rond een lichamelijke leeftijd van iemand van acht. De wond was op zich niks speciaal en er was niks vreemds aan, maar het was toen Chinma zich plots pijn deed tijdens het rijden met de fiets. Hij was gevallen en had een grote wonde aan zijn hoofd. Echter na een week was hij zo goed als nieuw. De volgende wonde die hij opliep genas na vijf dagen al... En na een tiental verwondingen genas hij vaak na twee dagen al volledig. De jongen had zijn healing factor daarom ook al goed ontwikkeld toen hij twee was, fysiek was hij toen pas 10.
Het feit dat Chinma een extreem snelle groei had, ondanks dat het nu wel wat leek af te zwakken, werd hij thuis gehouden voor lessen daar. Chinma leek niet bepaald de slimste. Hij hield wel van sudoku en ga zo maar door maar hij had geen interesse in eender wat voor andere dingen. Het was dan ook toen hij met dieren begon te spelen dat dit het begin was van zijn dierlijke instincten. Hij begon agressiever te worden, onstuimiger en leek een soort van territoriaal gedrag te ontwikkelen, maar ook soms dierlijke inzichten over andere dingen, zoals een partner vinden en ga zo maar verder. Hoe dan ook leek de jongen dit alles nog best te onderdrukken, maar het maakte hem dom op sociaal vlak opdat hij alleen dieren had om verder mee te ontwikkelen. Zijn gave gaf hem het voordeel van dit alles en hielp hem door hem steeds meer die instincten te geven. Hierdoor heeft hij erg veel last van woede aanvallen en zou hij sneller iets uitvechten dan praten. Deze mutatie is echter nog niet helemaal ontwikkeld om goed te kunnen gebruiken of andere dingen buiten te sluiten...
Toen hij drie en een half was en rond de vijftien jaar leek te zijn verhuisden zij ouders. Chinma, die zijn korte leventje binnen een privé loop had geleefd met zijn familie wist niet zo goed wat te doen. Zijn oren waren wat verbeterd opdat hij eerder hd willen inluisteren op zijn ouders. Hierdoor heeft hij de laatste tijd immens veel last van hoofdpijn, omdat de normale geluiden als extreem luid aankomen en hij dit nog lang niet gewoon is. Hij lijkt geen stilte meer te vinden in een beetje in paniek over het feit dat dit alles voor hem uit de hand leek te lopen, liep hij achter Sata aan... De enigste die nog een beetje in zijn buurt leefde. of hij het wist was een raadsel, maar de jongen kwam zo terecht in de loop waar zijn ouders waren.  Gedreven door de angst van zijn dierlijke instincten en aangevoerd door het te goede gehoor, het was alles behalve positief als je lichaam probeerde goed te doen... Maar jij het niet wilde.

_________________

. a t e l o p h o b i a .

fear of not being good enough
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Chinma Syco   di aug 22, 2017 9:55 am


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
 
Chinma Syco
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: