Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Melvin Syco ღ

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Melvin Syco
Halp
Halp
Melvin Syco

PROFIELAantal berichten : 176
IC-berichten : 25
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 19
Accounts : *Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Water bending
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Try but I can’t put you down on my own, like nicotine

BerichtOnderwerp: Melvin Syco ღ   vr jul 28, 2017 3:17 pm

name
Melvin Masamune-Syco
Nicknames
Mel, Mellie, Melliemoo
Physical age
21
Real age
38 years
Gender
Male
Birth place
Göteborg - Sweden

Sexuality
Gay
Status
Married
With
Matthew Syco ❤

Hair colour
Dark brown-ish
Hair length
Quite short
Length
1m86 / 6 ft / 1.2283 inch
Body posture
Quite muscled, but still fine.
Eye colour
gray
Faceclaim
Ben Bowers

Parents
Sasha Masamune x Timothy Masamune
Siblings
None
Children
Chinma, Maybel & Sata
Other family
Unknown

Disfunctions
Door een busongeluk die Melvin heeft gehad op zijn 16e, heeft Melvin de moeite om de juiste weg te volgen. Zijn richtingsgevoel is totaal weg en hij verdwaald daarom ook super makkelijk. Hij kan het soms zelfs voor elkaar krijgen om te verdwalen met gps aan... jup...

Gift
Water bending
Melvin kan het water gebruiken. Dit kan je voorstellen als dat hij kleine stroompjes van water uit een meer kan halen en naar iemand toe kan laten gaan. Ook kan hij bijvoorbeeld water uit mos halen en andere objecten. Hij kan dit echter niet bij mensen en dieren gebruiken! Hij kan dus geen water zelf 'maken'. Hij heeft altijd een bron nodig om het water vandaan te halen. Een waterplas, een flesje water, een kraan, dat soort dingen. Door deze kracht heeft hij wel altijd voor de zekerheid een waterflesje in zijn zak, zodat indien nodig, hij dit water kan gebruiken als er geen ander water in de buurt is.

Harsh
Melvin kan er soms een beetje hard uit zien. Hij kan redelijk bot zijn, waardoor hij al snel als 'hard' wordt bestempeld. Botte opmerkingen zijn echt zijn ding.
Romantic
Ook al ziet hij er totaal niet zo uit, Melvin is zeer romantisch. Of tenminste, hij fantaseert er veel over. Hij vind het heerlijk om er over na te denken en hey- hij kon het zo goed als uitvoeren ook met Matthew.
Quick to fight
Oh boy, wat wil je toch niet graag dat deze jongen boos wordt. Hij praat namelijk liever met zijn vuisten. Hierom zou je toch echt niet hem boos moeten maken; wat je eigenlijk ook best wel snel al doet. Als je hem een klap geeft, dan zorgt hij er toch wel zeker voor dat je het driedubbel zo hard terug krijgt. Niet alleen dat, door zijn gespierde lichaam zou je niet eens willen dat de man op je in zou slaan.
Caring
Maar eigenlijk, wanneer je hem leert kennen, is hij erg zorgzaam. Hij is de typische, zorgzame type. Mensen die hij kent verzorgt hij uitermate goed en zal hij ook zeker opletten of ze wel op de juiste manier leven. Desnoods gaat hij hun levensstijl veranderen om hun leven te verbeteren, oftewel: Hij is een zorgzame bemoeial.
Insecure
Al zou je het niet zo snel zeggen, Melvin is best onzeker over zichzelf en de relatie die hij met Matthew heeft. Hij laat dit vrijwel nooit zien, maar dit is zeker één van de redenen waarom hun relatie veel ups en downs heeft gehad. Dit omdat hij zichzelf niet goed genoeg vind voor Matthew en hij weet dat er veel betere mensen zijn die zijn plaats kan vervangen. Ook in het algemeen is hij wat onzekerder, die hij verschuilt achter het snelle vechten.

history
Melvin's geschiedenis begint in Göteborg, Zweden. Hij is als enig kind geboren in een redelijk 'normaal' gezin. Dit betekend dat ze niet teveel geld hadden, ook niet te weinig, maar zeker genoeg om ervan te leven.

De eerste jaren van Melvin's leven gingen hem best goed af, hij was een vrolijke jongen die vooral genoot van zijn jeugd.

Zijn jeugd veranderde echter toen er een nieuw persoon werd geïntroduceerd in zijn leven: Matthew Syco. De jongen veranderde zijn jeugd helemaal; op een goede manier. De arme jongen kon nog helemaal niks en daarom besloot Melvin de jongen alles te leren. Hoewel Matthew eerst heel schuw was voor alles en iedereen, begon de jongen steeds meer open te worden richting Melvin. De twee waren super close en bleven voor jaren samen. Iets in Melvin veranderde alleen, het gevoel dat hij voor Matthew had veranderde. Het was niet meer de vriend waarmee hij zo close was, nee. Hij begon hem leuk te vinden. Dit was natuurlijk lastig voor hem om te begrijpen, rond deze tijd was hij 15 jaar oud en verward. Aantrekking tot meisjes had hij nooit gehad en het was door dit dat hij begon te begrijpen dat hij niet straight was. Hij was niet bi, hij was gay. Hij hield zijn gedachtes in toom, hij wilde de vriendschap die hij had met Matthew niet verpesten, dat kon hij gewoon niet. Toen er echter vermeld werd dat ze gingen verhuizen en ze dit aan Matthew vertelde kon de jongen het niet aan. De jongen rende weg. Melvin rende achter de ander aan en lette daarom niet op toen hij overstak. Het enige wat Melvin nog weet is dat hij grote lichten zag en toen een klap. Melvin was door een bus geraakt. Matthew, die natuurlijk stopte, dacht dat Melvin dood was en dacht er daarom ook geen moment aan om hem te helpen.

Melvin heeft een maand in een coma gelegen, het was nog een wonder dat hij leefde. Hij was 16 toen hij geraakt was door de bus. Getraumatiseerd door het hele voorval, heeft Melvin voor een jaar lang geen enkel woord gezegd. Na een jaar, op zijn 17-jarige leeftijd, sprak hij zijn eerste woorden: "Waar is Matthew?"
Op zijn 18-jarige leeftijd was hij volledig gerevalideerd, dat jaar had hij gespendeerd met sterker worden zodat hij weer kon lopen, wat een hele klus was. Zo vaak had hij willen opgeven, het gewoon accepteren dat hij nooit meer kon lopen: maar dat deed hij niet. Hij zette door, hij wilde weer lopen en zelfstandig kunnen zijn en dat was hem gelukt ook.

3 jaren gingen voorbij, Melvin begon klusjes voor andere mensen op te knappen om wat geld te verdienen, maar het enige wat hij echt wilde was Matthew weer ontmoeten. Daarom begon hij voor hem te zoeken, maar in die drie jaar kon hij hem niet vinden. Toen hij echter verhuisde, hoorde hij wel eens verhalen in café's dat 'dé Matthew Syco' wel eens in dit café kon komen. Hierdoor begon hij te denken dat de ander misschien ergens, in dit land was. Hij begon meteen onderzoek te doen en het duurde niet lang voordat hij een adres had. Wonder boven wonder, woonden ze in dezelfde stad.

Dus, Melvin ging naar het huis van de man. Hij had geen idee wat hij kon verwachten, hoe hij er nu uit zag en hoe zijn karakter was geworden. Matthew was altijd zijn beste vriend geweest.. dus dat was niet raar dat hij hem weer wilde zien toch? Het was alweer 5 jaar geleden sinds hij de man immers had gezien. Hij klopte aan, zijn hart bonkend in zijn keel, en de deur ging open. Matthew, die een reus was geworden, deed open. Een ooglapje op zijn oog, waardoor Melvin het niet kon laten om een piratengrapje te maken. Dit nam Matthew niet zo goed op, waardoor hij de deur weer dicht deed. Melvin begon weer te kloppen en besloot zijn naam te noemen, waardoor de jongen de deur weer open deed. Hij werd binnen gelaten en daar kwam Melvin erachter dat de jongen dacht dat hij dood was. Na wat gepraat besloot Melvin in te trekken bij Matthew (wat half geforceerd was vanuit Matthew)

Het duurde echter niet lang voordat Melvin dezelfde gevoelens als vroeger kreeg voor de man. Dit erkende hij echter niet, maar het hielp niet dat Matthew hem zoende, claimde en ook best veel aan zijn kont zat (dit kon natuurlijk niet vergeten worden.) Hij vertelde Matthew ook wat hij vroeger voelde en dat hij gay was, wat de jongen op zich goed op vatte omdat de jongen zelf geen voorkeur had voor het geslacht.

Ze draaiden dus veel om elkaar heen, een echte officieel uitgesproken relatie was het nog niet, maar dingen als zoenen, knuffelen, etcetera werden wel meer gedaan.

Waar Melvin echter weer afstand begon te nemen, was het feit toen hij een keer thuis kwam en Matthew dronken was. Matthew, met zijn dronken gedachten, wilde Melvin. Ik ga niet in details, maar ja, dat was gebeurt. De volgende ochtend nam Melvin dan ook meteen afstand van de jongen, bang voor zijn eigen gevoelens. Hij was bang dat hij hun vriendschap zou verpesten, iets wat hij niet wilde.

Uiteindelijk werd het dan toch 'officieel' uitgesproken. De twee hadden een relatie. Een relatie met echte ups en downs. Één van de ups voor Melvin was dat de ander zwanger raakte na een dronken nacht van hemzelf. Wat hij nuchter niet kon, kon hij dronken wel. Matthew was zwanger van hem geworden en Melvin kon niet gelukkiger zijn met het idee dat de twee over maanden samen een kindje hadden. Alleen het mocht niet zo zijn, Matthew vertelde hem dat het kindje was overleden wat als een steek in zijn hart was. Wat hij echter niet wist, was dat de jongen het kindje had weg gegeven. Het duurde wel even voordat Melvin over de 'dood' van hun kind heen was, maar besefte dat het misschien wel beter was voor hun relatie dat ze het kindje niet zouden hebben. Ze konden immers later altijd nog een keer proberen voor kinderen. Al bleef de kleine altijd in Melvins hart.

Voor valentijn kreeg Melvin een boot van de rijke man, de Melvin S. Geen idee wat ermee bedoelt was, accepteerde hij de boot twijfelend. Melvin was niet van de dure dingen, hij was blij met de kleinste dingen. Een etentje maakte de avond natuurlijk helemaal af.

Twee maanden na de boot gebeurde er echter iets. De twee waren samen een avond uit en alsof lot het leuk vond om een spel met hen te spelen, reed er een auto met jongeren, die overduidelijk over de snelheidslimiet zat, op Melvin af. Matthew, die niet wilde dat er weer hetzelfde gebeurde als toen Melvin geraakt werd door een bus, sprong ervoor om Melvin weg te duwen, waardoor Matthew zelf geraakt werd door de auto. Melvin, totaal in paniek natuurlijk, belde een ambulance en bleef bij Matthews zijde.

In het ziekenhuis was ook het moment waar Melvin achter kwam dat de 'Melvin S' stond voor Melvin Syco. Het was een indirect huwelijksaanzoek geweest van de man, maar omdat Melvin zo'n sufferd was had hij dat niet door gehad. Melvin, dolgelukkig natuurlijk, zei nu officieel 'Ja' en niet lang daarna begonnen ze alles te plannen voor het huwelijk. Hij was verschrikkelijk blij dat ze trouwden en na het huwelijk gingen ze op huwelijksreis naar Zweden.

In Zweden kwam een lastige periode. Matthew kwam erachter dat hij jonger was dan dat ze dachten, wel 3 jaar jonger dan dat Melvin was ongeveer. Dit was vooral een moeilijke periode voor Matthew en Melvin probeerde zoveel mogelijk voor de jongen te zijn, hem proberen te helpen met alles wat hij maar wilde. Echter leek de jongen er best snel overheen te zijn, waardoor Mel het maar accepteerde, als de man er nog problemen mee had dan zou hij het vanzelf wel merken.

Het was Matthew die voorstelde om in een loop te gaan wonen. Al had Melvin wel door waarom, het maakte hem niet zoveel uit en besloot om er akkoord mee te gaan. Matthew fixte het, Melvin maakte het niet uit hoe maar hij fixte het. Dus dat was goed genoeg.

Nu de twee getrouwd waren, had Melvin een kinderwens. Dus, begonnen hij en Matthew met het fixen van kindjes. Uiteindelijk kregen ze er drie: De oudste, Sata, een draak van een kind met een ego van hier tot aan tokyo, de middelste, Maybel, schat van een kind die altijd anderen probeerde te helpen en Chinma, de jongste van het stel, die erg onschuldig was en erg op keek naar Sata. Stuk voor stuk hield hij van zijn drie kinderen.

Toen hun loop echter brak, gingen ze snel naar een andere loop. Zonder de kinderen zodat ze wat meer konden opgroeien. Dit deed pijn voor Melvin, natuurlijk. Maar dit gebeurde zodat de leeftijd vooral Melvin niet in haalde, want dat zou niet goed zijn, totdat Matthew snel weer een andere loop had gefixt. Alleen ging dit niet zo snel als dat Melvin misschien zou willen...

Melvin Syco 38 water bender Married Ben Bowers

_________________
If I can be honest
How come I always break my promises to you

If I'm not afraid why am I so scared to move
I'm barely breathing
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t507-melvin-syco
Laurice Andersson
Mentor
Mentor
Laurice Andersson

PROFIELAantal berichten : 294
IC-berichten : 66
Registratiedatum : 02-04-17
Leeftijd : 20
Accounts : Laurice Andersson
Pippa Fraser
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Overleden mensen zien
Uiterlijke leeftijd: 17
Quote: Magic is all around, you just have to believe

BerichtOnderwerp: Re: Melvin Syco ღ   vr jul 28, 2017 3:44 pm


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Melvin Syco ღ
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: