Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 [MC] Hungry

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4  Volgende
AuteurBericht
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: [MC] Hungry   wo aug 02, 2017 12:19 am

HEATH BENTON
Hoelang zaten ze hier wel niet ondertussen? Al een langere tijd, best wel heel erg lang eigenlijk. Hij had de tijd al bij lange na niet bij gehouden. De tijd was al gewoon voorbij gevlogen sinds ze hier waren aangekomen. Samen met zijn twee kleine broertjes, die ook nog eens een twee eiige tweeling waren, was hij naar deze loop gekomen. Vooral om Sean te beschermen tegen de mensen die misbruik maakten van hem. Hoe had hij het ooit kunnen laten gebeuren dat één van zijn twee precious kleine broertjes misbruikt werd? Hij was zelf natuurlijk teveel bezig geweest met Josh, zijn ex. Tja.. hij noemde het maar een ex, want levend was de ander niet meer. Soms hoopte hij wel dat Josh nog leefde, hij had echt van de ander gehouden en hij had ook gevoeld dat de ander ook van hem hield. Het was tragisch geweest, dat was alles wat hij erover kon zeggen.

Hij merkte op dat hij meteen aan zijn ring zat te friemelen, iets wat hij vaker op merkte zodra hij aan Josh dacht, alsof het iets automatisch was om te doen zodra hij aan hem dacht. Deze ring was niet eens iets dat Josh aan hem had gegeven, het was iets dat hij zelf had gekocht ter nagedachtenis aan Josh. Hij zuchtte even zachtjes en kwam rustig overeind, waarna hij zijn kamer uit ging. Totaal niet aangekleed ging hij de kamer uit. Het boeide hem meestal niet hoe mensen naar hem keken, zolang hij rond het huis bleef dan was het goed right? Het was niet dat de hele buitenwereld naar hem kon kijken.

Schaamte had hij nooit van gehoord; in dit opzicht dan. Hij was het meestal wel gewend om rare blikken naar hem toegegooid te krijgen, maar weet je hij voelde zich zo comfortabel. Het was dan ook niet raar om hem alleen in zijn boxer aan het ontbijt te zien. Of bij de lunch. Of bij het avondeten. Het lag er net aan waar hij mee bezig was. Of hij überhaupt iets had gedaan die dag. Meestal kwam dat neer op een ‘Nee’. Wat hij wel bijna iedere dag deed was naar de bioscoop gaan voor een filmpje, iedere avond. Waarom? Het was beter dan niets en je kon er lekker chill zitten dus waarom niet weet je. Liever makkelijk maken voor jezelf right?

Hoe dan ook, hij had zin om wat te eten te gaan halen, maar niet om helemaal naar het dorp te gaan. Hij had zin in chips, of iets anders krokants waar hij lekker op kon snacken. Hij had geen gespierd lijf of iets, maar weet je hij was toch nog wel slank. Want je zou het misschien niet zeggen, maar soms, soms sportte hij. Hij was niet altijd lui weet je, maar alleen sporten was ook zo saai. Liever sportte hij met meerdere mensen, want alleen was maar zo alleen.

Hij ging liggen op het gras, levenskeuzes maken waren dus echt wel moeilijk. Hij had zin in eten en hij had zelf niks meer liggen op zijn kamer. God, wat hield hij van snacken. Hij had gewoon zin in snacks. Popcorn, chips, koekjes, aaah. Hij wilde eten. Hij kreunde even moeilijk terwijl hij wat overeind kwam. De kleine jongen liep naar de eerste de beste die hij zag en tikte deze aan. ”You probably don’t have something to snack right?” vroeg hij even rustig, weer zonder enige schaamte aan de persoon die voor hem stond. Wat een gezicht was het ook, iemand die alleen in zijn boxer voor je stond om te vragen of je iets te snacken had. Hij was stiekem eigenlijk wel een beetje een zwerver. Qua gedrag dan soms, maar oké.

Tag: Één van Rose's accounts (A)


_________________


Laatst aangepast door Heath Benton op za sep 09, 2017 12:36 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   wo aug 02, 2017 12:08 pm


Zwijgend keek Gerome de tuin rond. Hij had opnieuw het hele verblijf afgezocht naar de man die hij zocht, maar opnieuw was er geen spoor van Zeal te bekennen. Het was duidelijk dat de jongeman hier wel aanwezig was. Hij leek gewoon iedereen te ontwijken. Alsof hij zich als een hamster voortbewoog en enkel uit zijn hol kwam als niemand keek. Gerome had om die reden ook al meerdere malen op gewacht bij Zeal’s kamer die niet moeilijk te vinden was, maar hij wou geen argwaan opwekken bij Zeal’s kamergenoot waardoor Gerome er nooit lang kon blijven staan. Al met al was deze klus een stuk moeilijker dan hij had gedacht. Hij wist dat Zeal een professional was in het verstoppen en wegvluchten van Jeremy. Immers had hij dat al een paar goede jaren volgehouden, maar Gerome was niet van plan om te falen. Hij zou de jongen neer halen of gevangen nemen. Koste wat het kost.

Gerome nam de sigaret tussen zijn lippen vandaan en blies rustig de rook uit. Je kon gerust zeggen dat hij was verslaafd. En hij was niet alleen verslaafd aan het roken van een sigaret. Nee hij rook gerust nog een joint en nam ook nog wel hier en daar een glas drank als het even kon. Het was niet zozeer dat hij het heerlijk vond en niet zonder kon. Het was meer dat het zijn instincten en zintuigen iets terug bracht. Door dat hij een fotografisch geheugen had, kon hij alle details in zich opnemen en kon hij niks vergeten. Iets wat hem gek zou maken als hij geen nicotine in zijn bloed had of geen percentage alcohol. Al met al boeide het hem vrij weinig wat anderen ervan dachten. Hij was hier immers niet om andere mensen een plezier te doen.

Gerome keek op zodra iemand op zijn schouder tikte. Gerome draaide zich om en trok een wenkbrauw op zodra hij de jongeman opmerkte in enkel een onderbroek. ”You probably don’t have something to snack right?” vroeg de jongeman rustig en ongegeneerd over de manier waarop hij er uit zag. In tegenstelling tot de jongeman kleedde Gerome zich altijd nog behoorlijk netjes en had hij ook nu een driedelig pak aan met een nette stropdas. Vanachter zijn zonnebril keek hij de jongen wat vragend en licht argwanend aan. ”No I don’t. But I do have a cigarette or some scotch if that’s your liking,” antwoordde Gerome enkel, waarna hij een nieuw trekje nam van de sigaret. Zijn blik ging nogmaals over de jongen heen. Ditmaal om te kijken of hij de jongen herkende. Nee. Hij had hem niet eerder gezien. ”How long have you been staying here?” vroeg Gerome en blies de rook uit, voorkomend dat het in het gezicht van de jongen kwam. Hij probeerde een beetje uit te vogelen of de jongen hem kon helpen met de zoektocht naar Zeal.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   wo aug 02, 2017 2:46 pm

HEATH BENTON
Het was hem wel opgevallen, hoe er een ander in de tuin stond. Hij merkte al die dingen in één oogwenk op. Hij wist precies hoe de ander liep en wat hij deed. Maar dat was normaal dat je dat soort dingen wist right? Je zag die dingen en dan hield je het onbewust in de gaten. Het gras lag zoo heerlijk moest hij wel toegeven. Hij zou er wel op kunnen slapen. Als iemand hem een vest ofzo zou geven waar hij zijn hoofd op kon leggen dan zou hij er echt zo op kunnen slapen. En door deze gedachten had hij het zelf ook steeds meer door dat hij net zo goed een zwerver had kunnen zijn, heh. Hij leefde zelf al bijna net zoals een zwerver. Dus in dat opzicht weet je, het zou niet eens uitmaken voor hem want hij zou zo kunnen overleven. Je kon het misschien wel meer als een tactiek kunnen zien. Nu minder leven en dan zou het later alleen maar makkelijker zijn. Niet dat hij daar op rekende en het echt deed omdat hij zo dacht; maar het was wel handig. Hij was namelijk eigenlijk een beetje te lui met de meeste dingen.

Hij keek even op naar de man die in de verte stond. Hij was inmiddels een sigaret aan het roken hm? Hij knipperde even en besloot de jongen even wat meer te inspecteren. Hij was langer dan dat hij was waarschijnlijk, wat niet zo moeilijk was aangezien hij niet eens boven de één meter zeventig kwam, zwarte haren die netjes naar achteren zaten en niet alleen dat: De man zat in een net, zwart pak. Waarom? Waarom zo netjes? Oh~ misschien had hij wel een date. Slim. Dan moest je er natuurlijk wel netjes uit zien. Als de man het voor de lol aan had, dan had hij maar één vraag voor de man. Waarom? Sommige mensen waren raar. (en dat kwam dan van de jongen af die de hele dag in zijn onderbroek rond liep… juist ja.)

Maar, als de man toch voor een date ging, dan kon hij net zo goed de snacks van hem afnemen die hij misschien op zijn kamer had liggen. Dat strakke lijf behouden voor zijn date weet je. Hij zelf ging toch niet op dates dus hey, dan kon hij net zo goed maar even lekker wat eten. En hij had er zin in. Dus hij liep zonder enige schaamte naar de ander en tikte deze op zijn schouder aan om zijn aandacht te trekken. Hey, hij had zin in zijn snacks dus waarom niet? De ander draaide zich om en hij zag de wenkbrauw al omhoog gaan, woops. Ah well, de ander moest het maar zelf weten. Hij had dus zelfs een zonnebril op eh? Zoveel zon scheen er nou toch ook weer niet? Moest dat niet irritant zijn om constant die zonnebril op te hebben?

Toen hij om snacks vroeg leek de ander niet al te blij te zijn met zijn vraag. Hey, niet geschoten is altijd mis he? Hij snapte het ook wel als de ander gewoon zijn snacks voor zichzelf wilde houden hoor. ”No I don’t. But I do have a cigarette or some scotch if that’s your liking,” klonk er van de ander af, waardoor hij even na dacht. Hij hield wel eens van af en toe een sigaret, maar niet te vaak omdat hij zijn broers ook niet wilde beïnvloeden. Dus rookte hij sowieso niet als zijn broertjes in de buurt waren. Maar nu leek de kust wel veilig. ”Sure, I’ll take a cigarette if you don’t mind.” sprak hij rustig tegen de ander, die misschien het antwoord niet eens zou verwachten van iemand zoals hij. Al had hij liever snacks gehad, beter iets dan niets zeker?

Hij merkte de blik van de ander over hem heen gaan, waardoor hij even strak naar de ander keek. Wat, had hij een probleem? Hij was misschien niet sterk maar dat betekende niet dat hij zichzelf niet kon beschermen als het moest… soort van. ”How long have you been staying here?” klonk er van de ander af, waardoor de wenkbrauwen van Heath even omhoog gingen. Dat was een.. aparte vraag. Hij dacht dat de meeste mensen hem al wel herkend hadden als die rare jongen die nooit helemaal aangekleed was. Maar blijkbaar kende deze man hem dus niet. ”Pfff… a long time.” sprak hij nadenkend tegen de man terwijl hij even op zijn hoofd krabde. ”About… four years I think?” sprak hij even rustig terwijl hij naar hem keek. Jep, hij was hier al redelijk lang. Samen met zijn tweelingbroertjes.

Tag: Gerome Evans


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   wo aug 02, 2017 3:49 pm


Ondanks het feit dat de jongeman in zijn ondergoed stond, zei Gerome er niks van. Hij had genoeg gekken in zijn leven meegemaakt. Hell, hij zat achter een gek aan op het moment. Hij zou de jongen niet afkraken op zijn manier van kleden of zijn manier van doen. Zolang hij maar vriendelijk bleef, dan kwam alles goed en zou Gerome zo vriendelijk mogelijk terug zijn. Zover hij dat kon met zijn serieuze persoonlijkheid die er in was geramd door Jeremy. Plezier kende hij al lang niet meer. Hij werkte om te voorkomen dat hij en zijn familie werd afgeslacht en niet om nou het oogappeltje van Jeremy te worden. Dat was enkel een leuke bonus geweest. En het feit dat hij kennelijk goed was in moorden uitvoeren zonder ook maar een greintje schuldgevoel te voelen, leek er ook bij te helpen.

Gerome zei de jongen dat hij geen eten bij zich had, wel had hij sigaretten bij zich en wat whisky wat hij best wou delen met een vreemde. Zolang de jongen maar niet alles gebruikte. ”Sure, I’ll take a cigarette if you don’t mind.” sprak de jongeman rustig. Gerome knikte eens, waarna hij het pakje sigaretten weer tevoorschijn haalde en er één overhandigde aan de jongen. Vervolgens haalde hij de aansteker uit zijn binnenzak en hield deze eveneens op voor de jongeman. Gerome was dan ook niet zo’n asshole dat hij de jongen enkel een sigaret zou geven en geen aansteker. Soms kon Gerome als een klootzak uit de hoek komen, maar nu niet. Hij herkende de jongen niet, wat betekende dat hij de jongen nog niet was tegengekomen. Dankzij zijn fotografisch geheugen kon hij mensen super snel analyseren en zijn conclusies meteen op slaan. Het feit dat hij de jongen niet eerder had gezien gaf hem enige hoop dat de jongen of al heel lang hier was en dus waarschijnlijk meer wist van Zeal of dat de jongen toch maar een zwerver was. In dat geval zal Gerome maar iedereen een plezier doen en de jongen met rust laten.

De jongeman keek op van de vraag, fronste zelfs. Kennelijk had hij hem niet zien aankomen. Gerome reageerde er niet op. Zwijgend wachtte hij af op een antwoord. ”Pfff… a long time.” begon de jongen nadenkend en krabde op zijn hoofd. Gerome zweeg nog altijd. Hij hield zich stil totdat hij het antwoord kreeg op zijn vraag. Hij had geluk dat zijn eerste vermoeden correct was geweest. ”About… four years I think?” antwoordde de jongeman uiteindelijk en keek Gerome rustig aan. Gerome knikte even goedkeurend. Als zijn onderzoek van voorheen klopte, dan zou Zeal in die vier jaar hier moeten zijn verbleven. Als de jongen hier zo lang was geweest en iedereen een beetje kende, kon hij hem misschien meer informatie geven over de jongen. ”Do you know a man called Zeal? Or Laxus? Depends on what name he uses,” vroeg Gerome nu. Hij ging er geen touwtjes om binden. Hij wou antwoorden en verder kunnen met zijn missie.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   wo aug 02, 2017 4:42 pm

HEATH BENTON
Ondanks dat de jongen niks zei over hoe hij eruit zag, kon hij het wel een beetje aan voelen. Het was eerst waarschijnlijk een beetje schok geweest maar nu leek de ander er niet meer veel om te geven. Nice, had hij toch iets bereikt vandaag. Het zou alleen maar helpen weet je. Dan hoefde hij ook niet constant de gevoelens van de ander te voelen over hoe erg het wel niet was om het te zien. Al had hij zichzelf geleerd om zich daar grotendeels voor af te sluiten, was het toch niet echt fijn om het iedere keer weer te voelen. Zelfs als mensen niet eens zo wilde reageren, hoorde hij het wel natuurlijk.

Een sigaret werd hem aangeboden. Meestal ging het sociaal beter af als je rookte, want dan ging je vrijwel automatisch een gesprek beginnen als je toch samen rookte weet je, dus soms was het goed. Vond hij. Logica was soms niet zijn beste punt oeps. De jongen haalde zijn pakje met sigaretten eruit en haalde er een sigaret uit om hem aan hem te geven. Hij moest zeggen dat het zeker wel een tijdje geleden was sinds hij voor het laatst had gerookt, maar ach, eens in de zoveel tijd moest niet erg zijn. Het was niet dat hij een kettingroker was of iedere dag moest roken. Hij was gewoon een gelegenheidsroker. Soms, voor de gezelligheid vond hij het wel leuk om wat te roken. Maar hij rookte geen joints, want daarvan kon hij niet goed meer letten op zijn broers.

Hij kreeg ook nog een aansteker overhandigd van de jongen, waardoor hij even dankbaar knikte en de sigaret in zijn mond nam en vervolgens met zijn hand afschermde. Hij moest eventjes een paar keer proberen voordat er een goed vuurtje kwam, waarna hij het puntje rustig liet branden en rustig wat lucht inademde zodat het wat beter zou gaan, om daarna de aansteker weer terug te geven aan de ander en de rook in te ademen. De nicotine voelde weer vertrouwd aan. Hij had één periode heel veel gerookt toen hij nog op school zat, middelbaar, daar leerde je die dingen heh. ”Thanks,” sprak hij even rustig terwijl hij de sigaret even in zijn hand vast hield.

De vraag die aan hem gesteld werd, had hij wat minder verwacht. Hij had eerder een vraag verwacht als in ‘Waarom heb je geen kleding aan?’ maar dit was iets waar hij niet op gerekend had. Hij voelde wel aan dat de ander het belangrijk vond om deze vraag beantwoord te krijgen. Hij antwoordde dat hij hier een jaar of vier woonde, al best lang als je er zo over na dacht. De loop bestond pas een aantal jaar en hij kwam toen de loop nog redelijk nieuw was. Hij was inmiddels ook weer mentaal 24, raar.. Het was best raar om je lichaam niet meer te zien verouderen. Maar oké, het was ergens ook wel weer chiller. Je zou niet in paniek raken omdat je ouder werd.

De jongen knikte even goedkeurend op zijn verhaal. Wat? Als hij zei dat hij hier net woonde of een zwerver was werd hij dan in elkaar gemept? Dat zou ook wel een beetje oneerlijk zijn vond hij wel. ”Do you know a man called Zeal? Or Laxus? Depends on what name he uses,” klonk de vraag, waar op Heath even goed nadacht. Tja… Dat was wel een goede vraag die de jongen stelde, maar tja, er woonden hier zoveel mensen dat hij niet iedereen uit zijn hoofd wist te vertellen. ”Uhm… Can you describe him for me?” vroeg hij even rustig. Hij had vast wel een keer met hem gepraat in die vier jaar maar hij kon hem niet één, twee, drie voor zijn ogen brengen. ”Maybe I’ll remember him that way..” vervolgde hij even rustig tegen de ander.

Tag: Gerome Evans


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   do aug 03, 2017 11:11 am


Gerome was niet gewend om gewoon een vriendelijk gesprek te hebben en dat bleek uit zijn vragen. Hij vroeg niet naar de naam van de jongen. Eerlijk gezegd boeide hem dat niet. Hij wist dat de jongen Zeal niet was, dus een naam had hij niet nodig. De enige nuttige informatie die de jongen hem gaf was dat de jongen al vier jaar in deze lus rond liep. Dus zou de jongen ongetwijfeld Zeal tegen zijn gekomen. Gerome knikte goedkeurend. Hij was blij met het feit dat hij zijn tijd dus niet aan het verdoen was met het praten met de jongen. Vervolgens vroeg hij aan de jongen of hij Zeal kende. Of Laxus. Het lag aan de naam die de jongen gebruikte. Zeal hield ervan om Laxus’ naam zwart te maken achter zijn rug om. Daarbij had de jongen sowieso een steekje los zitten en zou hij vast op een moment gaan denken dat hij echt Laxus was.

Een antwoord kwam niet. Enkel een korte stilte. ”Uhm… Can you describe him for me?” vroeg de jongen rustig. Gerome trok lichtjes een wenkbrauw op. Dus het noemen van de naam was niet genoeg? Kennelijk had Zeal zich leren koest te houden. ”Maybe I’ll remember him that way..” legde de jongeman uit. Gerome knikte even begrijpend. Hij haalde uit zijn binnenzak een foto tevoorschijn van de jongeman in kwestie. ”It’s possible that he keeps a low profile around here. But he has the power to control electricity and likes to use that to kill and torture people,” gaf Gerome een korte uitleg terwijl hij de foto overhandigde aan de jongeman. ”Furthermore I heard that he likes to have one night stands and play with people's feelings,” vervolgde hij. Kort richtte hij zijn blik op de foto, waarna hij zijn blik terug richtte op de jongen. ”Does it ring a bell?” vroeg Gerome.

Picture handed


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   wo aug 09, 2017 10:47 pm

HEATH BENTON
Hij had geen idee waarom hij opeens zo ondervraagt werd door de ander. Hij moest ene Laxus of Zeal kennen, maar wat als hij dat niet deed? Dan leek de ander net zo goed weer weg te gaan. Saai. Leek dus echt wel een persoon waar je niks leuks mee kon doen. Misschien zou hij de ander eens een keer moeten helpen om een keer wat lol te beleven in zijn leven. Daar was hij namelijk wel goed in, om dat te doen dus dat kon de ander wel mee helpen. Zou zonde zijn om dit hele gesprek voor niks te laten zijn niet waar? Daarbij verveelde hij zich, dus hij zou het alleen maar leuk vinden als de ander hem een beetje zou kunnen amuseren. Dit was namelijk een beetje… saai. Het scheelde al wel dat hij een sigaret had, daar niet van, maar hij had toch wel iets beters gewild. Zoals snacks.

Hij was benieuwd naar de zogenaamde Zeal / Laxus. Hij wist niet precies wat hij ermee aan moest en waar hij hem van zou moeten kennen, maar als hij eerlijk was dan had hij zich niet heel erg veel met andere mensen bemoeid. Hij was meer vooral op zijn broertjes aan het letten en eigenlijk begon hij zich net pas met mensen bemoeien sinds ze huisarrest hadden, hij had niet meer de vrijheid die hij gewend was, waardoor hij zich dan maar met de andere mensen hier ging bemoeien. De meesten waren alsnog niet leuk maar hey, je moest toch wat niet waar? En misschien hield hij er wel vrienden aan over. Wie weet, vrienden waren nooit een probleem om te hebben. Als hij zich dan weer erveelde kon hij iets doen met die vrienden. Het was niet erg dus om een beetje te socialisen, alleen leek deze man daar niet echt geschikt voor.  

Een wenkbrauw van de jongen ging omhoog toen hij vroeg of hij misschien een foto had van de jongen, gezichten kon hij best wel onthouden, met gemak zelfs, namen alleen als hij er een gesprek mee had gehad: en dat had hij niet met deze jongen anders had hij zijn naam zeker wel onthouden. Toen hij zei dat hij hem dan misschien wel zou herinneren knikte de jongen even begrijpend, waarna hij naar zijn binnenzak graaide. ”It’s possible that he keeps a low profile around here. But he has the power to control electricity and likes to use that to kill and torture people” klonk er van de ander af, waardoor hij even fronsde. Lekker… Die moest dus echt zo snel mogelijk gepakt worden voordat hij Sean of Felix iets aan zou doen… En ja, daar dacht hij als eerste aan. Hij nam de foto aan en inspecteerde het even, waarna hij even langzaam knikte. Yeah, hij herkende de jongen wel en ook wel vaagjes de verhalen die er rond gingen over hem. ”Furthermore I heard that he likes to have one night stands and play with people’s feelings,” oke nu moest de jongen al helemaal snel opgepakt worden. Hij kon hem niet vertrouwen met t nabij zijn van Felix en vooral Sean die met alles en niemand het bed in dook. Hij snapte waarom de ander hem waarschijnlijk zocht. Op pakken en de bak in gooien zou hij zeggen. De jongen keek weer even naar de foto die hij had overhandigd, oh, ja, die moest waarschijnlijk wel weer terug. Hij overhandigde de foto terug aan de ander en keek naar hem. ”Does it ring a bell?” klonk er van de jongen af, waarop Heath even rustig knikte. ”I’ve heard some things about him and saw him so now and then, bu i think I won’t be of any use.” sprak hij tegen de jongen met een ietwat onhandige glimlach tegen de ander.  

Hij beet even op zijn lip en keek naar de ander, oké nu misschien iets aanbieden om te doen? ”I know you have some scotch, but do you mind getting a drink together?” sprak hij even rustig tegen de ander. Niet geschoten was altijd mis toch? Het was niet iets als pick-up line of iets in die trant, hij wilde gewoon wat gezelschap, zodat de tijd wat sneller zou gaan in plaats van de hele tijd alleen te zitten. En om de ander wat fun te gunnen natuurlijk.
Tag: Gerome Evans


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   do aug 17, 2017 11:10 am


De naam Zeal leek wel een belletje te laten rinkelen bij de jongen, maar Gerome kreeg nog niet genoeg informatie om er iets mee te kunnen. De jongen gaf aan dat hij de naam vaagjes had gehoord. Gelukkig had Gerome een fout van de crimineel in kwestie bij zich en overhandigde hij deze aan de jongen terwijl hij hem een beschrijving van Zeal gaf. De jongeman knikte. Dat was een goed teken. Uiteindelijk kreeg Gerome de foto weer in handen en borg hij deze weer op in zijn binnenzak. Vervolgens vroeg hij of de jongen Zeal nu herkende. Hij hoopte het maar. Hij moest Zeal snel te pakken zien te krijgen, voordat Jeremy nog ongeduldig werd en hier zelf naar toe kwam.

De jongen knikte opnieuw. Gerome wachtte af op de informatie die hij hoopte te krijgen. ”I’ve heard some things about him and saw him so now and then, but i think I won’t be of any use.” sprak de jongen. Gerome had goede hoop gehad, maar slaakte een zucht zodra de jongen liet merken dat hij geen hulp zou kunnen aanbieden. Gerome voelde lichte frustratie op komen en nam daarom een nieuw trekje van de sigaret. Hij was gewend om snel te werk te gaan. Om zijn doelwit te vinden, deze te vermoorden en een nieuwe te vinden. Hij was al maanden bezig met het opsporen van Zeal. Nu was hij behoorlijk dichtbij, maar had hem nog steeds niet gezien. Het zag er naar uit dat hij maar weer verder moest gaan zoeken. Hij wou de jongen bedanken en verder gaan, maar de jongen hield hem tegen. ”I know you have some scotch, but do you mind getting a drink together?”

Gerome keek op van het voorstel. Hij had niet verwacht dat de jongen ermee zou komen. Gerome was dan ook niet gewend om vriendelijk behandelt te worden. Meestal schrok hij mensen af met zijn werk -nu wist de jongen nog niet wat voor werk hij deed, dus dat kon nog komen- en anders schrok hij mensen wel af met zijn gedrag. Wie wou er nou immers met zo’n serieuze kerel op stap gaan? Natuurlijk kon Gerome ook wel plezier hebben en grappig zijn, maar daarvoor moest je hem wat beter leren kennen. Al met al moest Gerome bedenken dat het niet zo verkeerd klonk om wat te gaan drinken. Hij kon de ontspanning wel gebruiken. Zijn houding ontspande zich ook meteen wat. ”Yeah sure. Do you got a place where we can get a drink?” stemde Gerome nu met een iets vriendelijker uitstraling.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   za aug 19, 2017 8:17 pm

HEATH BENTON
Van de vragen die aan hem werden gesteld was het wel duidelijk dat de man de jongen graag wilde vinden. Helaas voor hem… had hij geen enkele informatie over de jongen. Het speet hem dan ook wel echt, hij had hem graag willen helpen, vooral omdat hij ook nog echt gevaarlijk was. Maar tja… als hij er niks van wist dan kon hij hem ook niet echt helpen, hoe graag hij dat wel zou willen hoor, dat was het probleem niet. Het was ook deels omdat hij gewoon zijn broertjes wilde beschermen, maar ook gewoon omdat hij de man hier voor hem wilde helpen. De jongen leek namelijk alles te zijn vergeten behalve die jongen. Dus hij wilde hem zowel plezier geven als helpen. Hij kon er niets anders van maken dan dit. Als hij hem niet kon helpen, dan kon hij hem tenminste wel wat gezelligheid en plezier aan bieden right? En niet op de verkeerde manier bedoeld, hij had geen achterliggende intenties met dit aanbod, hij wilde gewoon wat gezellig met de ander praten en misschien gewoon vrienden maken, niks mis met vrienden maken right?

Dus, hij besloot om de jongen te vragen om wat te gaan drinken met de ander. Sinds de ander toch al whisky bij zich had leek de ander wel redelijk in voor een drankje right? Dat leek hem wel de beste keuze om te maken, voor de rest wist hij namelijk niet wat de jongen ook nog leuk zou vinden om te doen of iets en tja… Dan maar safe spelen right? Hij wist dat de jongen in ieder geval misschien leuk zou vinden om dat te doen, nu was het alleen nog de vraag of dat echt was. De jongen had ook kunnen zeggen dat hij het beter vond om in zijn eentje te drinken en dat hij er niet van hield om met anderen te drinken, maar aan de andere kant had hij hem wel whisky aangeboden, dus wie weet? Misschien vond hij het wel leuk en zou hij wat los komen door wat te gaan drinken, sommige mensen werden dat weet je? Dus dan was hij misschien wat minder bezig met die Zeal en wat meer met het leven. Want het zag er naar uit dat de jongen daar meer moest van gaan genieten. Zelfs als hij voor altijd leefde. Het was het waard en dat wilde hij aan de ander laten zien als het kon.

De jongen leek ietwat verbaasd te zijn door zijn voorstel om samen iets te gaan drinken. Al was het meestal ook iets om te zeggen als je iemand mee uit vraagde ofzo… maar die intentie was er bij lange na niet. Tuurlijk, de jongen was knap, maar Heath hield zich niet bezig met dat soort dingen. Hij was ook niet echt van de one night stands en dat soort dingen. Heeeel soms deed hij het wel eens, maar dat kon niet meer zijn dan een paar keer in het jaar. Met hem wilde hij echt gewoon een beetje contacten leggen, contacten waren altijd handig om te hebben toch? ”Yeah sure. Do you got a place where we can get a drink?” klonk er van de jongen af met een al iets meer vriendelijke uitstraling. Heath glimlachte even breed, mooi. Hij had de jongen gestrikt om wat te gaan drinken. Maar de vraag liet hem wel weer een beetje nadenken, er was een bar… maar daar mochten ze niet heen omdat de hollows daar waren… dus hm.. ”Well, I have liquor in my room… We could take some downstairs.” sprak hij nadenkend tegen de jongen. Of ze konden het in zijn kamer drinken, maar dat had hij expres niet gezegd omdat hij niet wilde dat de jongen… dat soort ideeën zou krijgen.

Tag: Gerome Evans


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   zo aug 20, 2017 1:45 pm


Lang kon Gerome niet teleurgesteld zijn om het feit dat de jongeman hem niet verder kon helpen met Zeal. Het zag er naar uit dat Gerome zijn onderzoek moest doorzetten en verder moest zetten, maar zodra de jongeman voorstelde om ergens wat te gaan drinken, besloot Gerome akkoord te gaan. Hij kon wel even een ontspannend moment hebben. Een korte pauze van de lange zoektocht die hij al had begaan. De reis naar Inndyr was ook niet zonder slag en stoot gegaan. Al met al kon hij wel wat rust gebruiken. Hij stemde in en vroeg de jongen of hij een plek in gedachten had. Hier en daar had Gerome wat gehoord over de zogenaamde Hollows, de reden waarom iedereen binnen moest blijven. Natuurlijk konden dit ook enkel geruchten zijn en konden ze toch nog weg van dit oort, maar Gerome liet dat over aan de jongeman.

De jongeman glimlachte breed zodra Gerome instemde, waarna hij begon na te denken. ”Well, I have liquor in my room… We could take some downstairs.” stelde de jongen nadenkend voor. Gerome knikte eens. Het leek erop dat de geruchten waar waren en dat ze het verblijf niet mochten verblijven. Hoogstwaarschijnlijk zou Gerome desondanks de hollows het terrein wel verblijven. Hij kon zijn zoekgebied immers niet té klein maken. Daarbij was zijn conclusie misschien overhaast geweest. Wellicht kon hij meer antwoorden krijgen van de jongeman. Hij merkte echter al snel op dat hij weer nadacht met de blik wat de jongeman hem kon bieden. Hij moest niet zo serieus zijn. Gerome knikte uiteindelijk. ”Yeah sure,” stemde Gerome in. Hij bedacht zich iets. ”Can you tell me your name?” vroeg hij de jongen, nagaan dat hij zijn naam niet wist.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   zo aug 20, 2017 11:43 pm

HEATH BENTON
Het kon alleen maar voordelen geven om de ander uit te nodigen om wat te drinken, dus weet je, waarom ook niet. Het was niet dat ze meteen heel close moesten worden en opeens besties moesten zijn of iets in die trant, gewoon rustig aan beginnen met vrienden worden. En wie weet of ze dan ooit een keer besties zouden worden of hoe ze dan ook verder mochten gaan. Misschien gingen ze wel niet verder en stopte het daar, dat zouden ze vanzelf zien hoe het leven het zou gaan brengen. Dus, geen druk. Hij zou ook geen druk voelen, het was jammer als het niet zou werken en als het wel zou werken was dat nice. Toen hij dan ook voor stelde om de drank mee naar beneden te nemen knikte de jongen even. Het zou wel wat beter zijn dan op zijn kamer, vooral omdat hij niet wist hoe en wat het met de ander stond. En hij hem niet op verkeerde ideeën wilde brengen. Dus dan maar beter op safe spelen niet waar? Want hij was niet echt op zoek naar dat soort dingen… al vonden sommige mensen dat soort dingen wel leuk om te doen om de tijd te verdoen. De jongen knikte naar een tijdje weer, nou, dan was dat geregeld zou hij zeggen! ”Yeah sure,” klonk er instemmend van de ander af, waarna hij even breed glimlachte en rustig omdraaide met de intentie om naar boven te gaan lopen. ”Can you tell me your name?” klonk er van de ander, waardoor hij even zijn hoofd iets omdraaide. Oh… had hij zich nog niet voorgesteld? Dat was hij gewoon een beetje vergeten door de vragen die de ander stelde misschien. Hij had toen niet echt de kans gehad om zichzelf voor te stellen. ”Oh! Yes, ofcourse!” sprak hij even met een glimlachje terwijl hij zich even omdraaide, was misschien wel iets beter. ”Heath, Heath Benton.” sprak hij even met een glimlachje, waarna hij zich weer omdraaide om rustig naar binnen te lopen. Hey, anders zouden ze nooit de drank kunnen halen right? ”Let’s get some liquor from my room.” sprak hij ietwat vrolijk tegen de jongen terwijl hij rustig verder liep richting de trap. Hey, waarom wachten right? Ze konden beter lekker naar boven gaan.

Oh, kak, hij had de sigaret nog in zn hand. Hij snelde even snel naar een asbakje om deze er in te duwen en uit te maken, waarna hij weer naar de trap liep en even omdraaide om achteruit naar de trap te lopen terwijl hij naar de ander keek. ”You probably don’t have some mints to hide the nicotine smell right?” sprak hij even met een onhandig glimlachje. Mocht hij zijn broers tegen komen wilde hij niet dat ze de nicotine roken, dat was een soort klein geheimpje die hij voor ze had. En een mintje of iets in die trant zou het tenminste een klein beetje verbergen, dat hij niet overduidelijk naar nicotine rook weet je… dus als hij het toevallig had dan was het alleen maar beter.  

Tag: Gerome Evans


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   ma aug 21, 2017 12:56 pm


Gerome stemde in om wat te gaan drinken. Daar was immers niks mis mee toch? De jongeman stelde voor om wat drink uit zijn kamer te halen en dat vervolgens in de woonkamer op te drinken. Gerome gokte erop dat ze er wel voor moeten zorgen dat Bluebonnet hen niet spotte, aangezien die het niet zo had met alcohol nuttigen in openbare plekken. De jongeman draaide zich al om, maar Gerome bedacht zich wat en vroeg de jongen naar zijn naam. Hun ontmoeting was niet gelopen zoals een normale ontmoeting, dus was het moment niet geweest om namen te vragen. De jongen leek hier eveneens bewust van te zijn en keek om naar Gerome. ”Oh! Yes, ofcourse!” reageerde hij met een glimlachje, waarna hij zich omdraaide naar Gerome. Gerome glimlachte wat terug.

”Heath, Heath Benton.” stelde de jongen zichzelf voor met een glimlachje, waarna hij zich weer omdraaide. ”Gerome Evans,” stelde Gerome zich op zijn beurt voor. Vervolgens besloot hij de jongen maar te volgen naar binnen. ”Let’s get some liquor from my room.” sprak Heath vrolijk tegen hem terwijl ze de trap naderde. Gerome knikte enkel eens met een lichte grijns door de vrolijkheid van de jongen. Voordat ze de trap echter konden oplopen, liep Heath naar een asbak toe en drukte de sigaret daarin uit. Voor een moment twijfelde Gerome eraan om hetzelfde te doen, maar hij besloot het niet te doen. Waarom een sigaret weg gooien? Met die gedachten nam hij nog een trekje, waarna hij de rook uitblies.

Heath liep de trap op, maar deed dit achterstevoren zodat de twee nog oogcontact konden hebben. Gerome keek wat op van de actie, maar besloot zijn mond erover te houden. ”You probably don’t have some mints to hide the nicotine smell right?” vroeg Heath hem vervolgens met een onhandig glimlachje. Aha, vandaar. De jongen was kennelijk niet gewend om vaak te roken. Een gelegenheidsroker wellicht? Gerome besloot de vragen maar voor later te bewaren. ”I don’t have any on me right now, but I think I have some laying in my room,” antwoordde Gerome de vraag.

Eenmaal boven besloot hij daarom eerst naar zijn kamer te lopen voordat ze de drank zouden halen. Gerome opende de deur van zijn kamer en liep naar binnen. Gelukkig was zijn zusje er niet. Desondanks het feit dat hij de situatie had uitgelegd en zij het leek te begrijpen, probeerde hij haar nog altijd zo min mogelijk in zijn leven te betrekken. Hij wou haar niet meenemen in zijn problemen. Hij liep naar zijn nachtkastje toe en trok het laatje open. Verschillende soorten drugs, sigaretten en joints kwamen tevoorschijn. Hij rommelde wat in het laatje totdat hij uiteindelijk een pakje met pepermuntjes. Tenminste.. Hij hoopte dat dat was wat er in zat en dat hij het niet had verwisseld met wat pilletjes ecstasy die er verdomd veel op leken. Gerome besloot het er maar op te gokken en overhandigde het pakje aan Heath. ”There you go,” sprak hij met een lichte glimlach.

{OOC: beslis maar of het pepermuntjes zijn of een of andere drugs Razz


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   ma aug 21, 2017 8:36 pm

HEATH BENTON
Uh, tja, als men hem best wel veel vragen stelde kon hij wel eens vergeten om zichzelf voor te stellen, vooral omdat het gesprek dat ze samen hadden gehad niet echt een standaard gesprek was geweest. Dus het was misschien niet zo raar geweest dat hij het even vergeten was, hetzelfde geld voor de ander, dat die het misschien door zijn ondervraging ook even vergeten was. Het was maar goed dat de jongen hem liet herinneren aan het feit dat hij zich nog moest voorstellen. Dus, hij stelde zichzelf maar voor met zowel zijn voornaam als achternaam, om het een beetje goed te maken dat hij zichzelf nog niet eens had voorgesteld. Dat was wel zo netjes hm? ”Gerome Evans,” klonk er nog achter hem vandaan, waardoor hij glimlachend om keek naar de ander. Allright, nu wisten ze elkaars namen. Dat was wel wat socialer om te weten dan iedere keer een ander woord te verzinnen om hem aan te spreken. Was iets persoonlijker om zijn naam te gebruiken dan.. vreemde of iets in die trant. Hoewel hij zelf zijn sigaret uit deed, om de reden dat zijn broertjes niet mochten weten dat hij rookte, bleef Gerome rustig verder roken. Hij had er geen probleem mee hoor, het was gewoon dat hij niet wilde dat zijn broertjes hem zouden zien met een sigaret en zouden denken dat zij dan ook mochten, want dat mochten ze dus overduidelijk niet. Hij moest een goed voorbeeld zijn voor ze als grote broer zijnde, en het feit dat hun ouders niet hier waren maakte het alleen maar meer dat hij goed op ze moest letten en ze op het goede pad moest houden.

Het was misschien niet het handigste plan om achterstevoren de trap op te lopen, maar hij moest even contact hebben met de ander om hem te vragen of hij toevallig misschien want pepermuntjes had die hij kon nemen, zodat hij niet meer zoveel naar nicotine rook en hij er een beetje een leggit reden kon verzinnen waarom hij naar nicotine zou kunnen ruiken. Hij verwachtte zijn broers niet tegen te komen hoor, maar nog steeds, better to be safe. ”I don’t have any on me right now, but I think I have some laying in my room,” Eh? Dat klonk als een score! Klonk amazing. Hij zou een moord doen voor een pepermuntje. Okay nee, dat was niet helemaal waar want hij zou niet moorden. Het was meer dat hij hem echt nodig had, niet dat hij echt mensen zou vermoorden om een pepermuntje te krijgen. Zouden mensen dat doen? Wie weet was dat ooit een keer gebeurd… Dat zou best wel gek zijn moest hij zeggen, maar okay. Mensen doodde andere mensen om mindere redenen, dus eigenlijk zou hij er niet eens meer van opkijken.

Toen ze boven waren besloot Gerome dan ook de leiding over te nemen en hen naar zijn kamer te begeleiden. Alles voor dat pepermuntje niet waar? Niet dat hij een probleempje had met het gaan naar de kamer van de ander, hij had toch waarschijnlijk een kamergenoot, dus er zouden geen problemen zijn dat de ander enige plannen met hem had. En daarbij, voor hoelang hij de ander kende, leek het hem ook geen type om dat soort dingen te doen, dus hij was er totaal niet bang voor dat er iets in die trant zou gebeuren. Hij liep rustig naar binnen en keek even rond door de kamer van de jongen. Zijn ogen vielen op de meisjes spullen die er lagen. Hij had dus een meisje als kamergenoot? Het zou hem niet eens verbazen als het iets van zijn vriendin was, dat zag je hier immers wel eens vaker dat die samen ingedeeld werden niet waar? Hij ging rustig op het bed van Gerome zitten en sloot zijn ogen even, terwijl hij zelf soort van voelde waar Gerome was, onbewust.

Toen de ander dichterbij kwam met een pakje opende hij zijn ogen even waarna hij het pakje ontving met een glimlachje. ”There you go,” klonk er met een lichte glimlach van de jongen af, waardoor hij even naar het pakje keek en er eentje uit haalde. ”Thanks, you’re a lifesaver.” sprak hij met een grinnik tegen de jongen. Hij nam het in en keek even naar de ander. Hij had geen idee hoe de ander zou reageren op het feit dat hij gewoon zonder dat hij het had gevraagd op zijn bed was gaan zitten. Hoe wist hij dat het zijn bed was? Simpel, je kon de nicotine er zowat van af ruiken. En de overduidelijke mannelijke geur. Vrouwen hadden andere geuren dan mannen, het was best makkelijk te onderscheiden zodra je wist hoe ze beiden roken. ”Let’s get me some clothes and get us some liquor.” sprak hij met een glimlachje tegen de jongen terwijl hij de arm van de ander pakte om overeind te komen en deze weer los te laten. Het was teveel moeite om alleen zo op te gaan staan weet je, dus dan kon hij beter even wat steun krijgen van de ander, ook al was het weer zonder enige permissie van de ander. Hij rekte zich even uit en overhandigde het pakje weer terug aan hem. Hij begon rustig uit de kamer van de ander te lopen, richting zijn eigen kamer. Hopende dat zijn broers geen rotzooi hadden gemaakt van zijn kamer. Want dat gebeurde wel eens. Helaas. Dat gebeurde er als ze er naast zaten he? Hun kamers lagen redelijk ver uit elkaar, moest hij zeggen, maar okay, dat kon gebeuren. Het was niet zo dat ze dat konden beïnvloeden en ze hadden elkaar pas net ontmoet? Tja, hij was best lui meestal.

Hij opende zijn deur en keek even naar binnen, alles leek nog redelijk heel, het was geen verschrikkelijke bende… meer zoals gewoonlijk. Chipszakken die rondslingerde en lege flessen frisdrank, meer niet echt. Hij keek even naar de ander en glimlachte even rustig. ”So, I’m going to put some clothes on, you can sit on my bed if you want.” Hiermee had hij toestemming gegeven, dat maakte het misschien iets beter dat hij op zijn bed had gezeten? Wist hij veel, hij wist niet of de ander het heel erg vond. Hij liep naar zijn kast en haalde daar de eerste de beste shirt uit, hetzelfde gold voor zijn broek. Het was niet echt een shirt, het was een overhemd. Uugh knopjes dicht doen! Moeilijk. Hij trok het overhemd aan, waarna hij hem rustig dicht knoopte. Irritant, maar het moest maar dan. Hij trok de grijzige spijkerbroek aan, waarna hij nog als extra zijn horloge om deed. Hey, als ze sociaal zouden gaan doen dan zou hij toch maar even iets gaan aantrekken right? Hij draaide zich om naar de ander en keek even naar hem. Beter right?

Tag: Gerome Evans | Note: Outfit


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   ma aug 21, 2017 9:54 pm


De jongen had hem gevraagd naar een pepermuntje. Zo snel had Gerome die zich niet bij zich, maar hij kon zich vaag herinneren dat hij wel een pakje zag liggen in het laatje van zijn nachtkastje. Om die reden zei hij Heath dat hij wel wat had liggen in zijn kamer. Eenmaal boven leidde hij de jongen zijn kamer in. Gerome begon in het laatje te rommelen terwijl hij niet doorhad dat de jongen zichzelf thuis maakte en op zijn bed plaats nam. Uiteindelijk haalde Gerome dan een pakje met pepermuntjes tevoorschijn. Tenminste, hij hoopte dat het pepermuntjes waren. Het zou niet de eerste keer zijn dat hij zulke verpakkingen gebruikte om ongezien drugs te gebruiken. Hij gokte het er maar op en richtte zich op Heath.

Hij trok een wenkbrauw op zodra hij opmerkte dat de jongen plaats had genomen op zijn bed, maar besloot er niks over te zeggen. Net zoals hij zijn mond hield over het overhandigen van mogelijke drugs. ”Thanks, you’re a lifesaver.” sprak de jongen met een grinnik zodra hij een pilletje uit het pakje haalde en deze ongegeneerd in zijn mond nam. Oké dan. Gerome hoopte maar dat het een pepermuntje was. Hij knikte enkel op Heath’s woorden en borg het pakje weer op. Vervolgens richtte hij zich terug op de jongeman. ”Let’s get me some clothes and get us some liquor.” sprak de jongen terwijl hij zich op trok via Gerome’s arm. Gerome’s spieren spanden zich meteen aan. Het was als een reflex zodra iemand hem aanraakte zonder dat Gerome het had geweten. In een reflex wou Gerome dan ook zijn arm weg trekken, maar zodra hij door had dat de jongen zich enkel wou optrekken via de arm, probeerde hij zich te ontspannen. Opnieuw knikte hij enkel naar de jongen. Ze liepen zijn kamer uit die hij zorgvuldig op slot deed. Vervolgens volgde hij de jongen naar zijn kamer.

Een deur werd geopend. Lichte nieuwsgierigheid zorgde ervoor dat Gerome rond keek. Het duurde niet lang voordat hij de rommel opmerkte. Op zich viel het mee. Het was de rommel die je kon verwachten als je Heath’s uiterlijk zag. Of trok Gerome nu te snel vooroordelen? In ieder geval kon het hem niet veel schelen zolang ze inderdaad naar beneden ging om de drank te nuttigen en ze niet hier bleven. Dat vond Gerome toch een stuk minder aantrekkelijk. Gerome richtte zijn blik op Heat zodra de jongen zich op hem richtte en glimlachte. ”So, I’m going to put some clothes on, you can sit on my bed if you want.” zei Heath hem. ”Alright, thank you,” reageerde Gerome, waarna hij besloot plaats te nemen op het bed.

Voor een moment keek hij opnieuw de kamer rond, waarna zijn blik naar Heath ging die zich begon aan te kleden. Normaal was het toch wel andersom. Dat je eerst iemand met kleren aan zag en daarna pas halfnaakt. Gerome moest licht grijnzen door die gedachten, maar week al snel zijn blik weer af voordat Heath er te gekke dingen van ging denken. Gerome keek de kamer rond. In eerste oogopslag zag hij geen drank. Hij richtte zijn blik terug op Heath zodra de jongen zich naar hem toe draaide en hem een blik gaf waaruit een mening werd gevraagd. Gerome liet daarop zijn blik over de jongen heen gaan en knikte eens goedkeurend. ”Approved,” reageerde hij op de kleding met een lichte grijns, waarna hij op stond. ”So, where’s the booze?” vroeg hij nu met de grijns. Hij begon er zin in te krijgen.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   ma aug 21, 2017 10:58 pm

HEATH BENTON
De jongen had geen woord uitgesproken over het feit dat hij op zijn bed was gaan zitten. Nou, dan zou het vast niet erg geweest zijn dat hij op het bed van de ander was gezeten right? Nou, dat was mooi, mocht er een volgende keer komen dan zou hij het gewoon weer doen. Makkelijk toch? Zolang er niks werd gezegd dat hij het niet mocht doen dan deed hij het wel gewoon. Toen hij zijn arm vast pakte met zijn hand voelde hij de arm van de ander aanspannen. Wat? Was hij niet zo van het aanraken? Oeps, weer iets geleerd dan maar, niet waar? Hij wist niet waarom de ander opeens zo… apart reageerde, maar hij zou vast wel een reden hebben daarvoor, dus hij zou het.. proberen om dat zo te accepteren. De jongen knikte weer even, waarna Gerome hem begon te volgen naar zijn kamer.

De jongen leek de kamer meteen te bekijken waar ze in waren gelopen. Als Felix en Sean hier waren geweest dan had alles om gelegen, dat was iets wat zeker was. Dan waren er echt gewoon dingen gesloopt, dus het was mooi dat ze er niet waren geweest, dan zag het er tenminste nog iets beter uit dan als zij er waren geweest. Toen hij hem had aangeboden om op zijn bed te gaan zitten, deed de jongen dat dan ook met de woorden. ”Alright, thank you,” Mooi. Hij had het hem aangeboden en anders moest de ander zo lang wachten terwijl hij zijn kleren aan begon te doen. Dus nee, het was gewoon beter als de ander gewoon op het bed zou gaan zitten zodat hij rustig kon omkleden en de ander niet te lang moest wachten op hem. Of tenminste, niet ongemakkelijker moest wachten op hem.

Toen hij zijn kleding aan had werd hij even gecheckt door de ander, waardoor hij even knipperde. Wat? Moest hij gecheckt worden dan? ”Approved,” klonk er van de jongen af met een lichte grijns. Hm? Hij kon hier zoveel op antwoorden, maar hij besloot maar iets aardigs te zeggen. De jongen stond op en Heath keek naar hem. ”Well, thanks,” sprak hij even rustig tegen de ander met een zachte glimlach. Hij had ook wat… gemenere dingen kunnen zeggen, maar ah, dat deed hij maar niet eh? ”So, where’s the booze?” klonk er met een grijns van de jongen af, waardoor hij even grinnikte. Tja, die had hij wel goed verstopt. Sean en Felix mochten het namelijk niet in hun handen krijgen, ze waren er te jong voor. Mentaal niet maar fysiek wel dus technisch gezien had hij gelijk gehad. ”Hidden for my little brothers.” sprak hij met een grinnik, waarna hij naar een kast liep en zijn spullen ervan af haalde, om een paar verschillende flessen naar boven te halen. Dingen als vodka, whisky en al die dingen. Maar ook gewoon dingen als lage alcohol, bier, dat soort dingen. ”So… what do you want to drink?” sprak hij even met een speelse glimlach tegen de ander. Jep, hij had zat. En hij vond het niet erg om dat te delen, want zelf dronk hij toch niet zo vaak… dus eigenlijk zou hij ook niet te veel moeten drinken… maar oh well, hij zou wel zien hoeveel hij op zou drinken niet waar?

Tag: Gerome Evans


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[MC] Hungry
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 4Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g a r d e n s
-
Ga naar: