Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 [Hollowgame] Oh, this is your fourniture

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Saragon

Saragon

PROFIELAantal berichten : 92
IC-berichten : 2
Registratiedatum : 20-11-16
Leeftijd : 16
Accounts : Saragon | Ruby Red | Stiles Stilinski
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: ✗ Metamorphmagus+ talking
Uiterlijke leeftijd: ✗ 6 jaar
Quote:

BerichtOnderwerp: [Hollowgame] Oh, this is your fourniture    ma nov 21, 2016 11:06 pm


Zijn te lange benen in verhouding met zijn lijf zorgde er voor dat hij om d'r zoveel passen struikelde. Met een pluk gras in zijn mond dartelde Saragon verder alsof er niks aan de hand was. Terwijl hij dichter bij het huis van mevrouw Bluebonnet kwam rende het zwartbruine veulen achter een vlinder aan die op zijn neus kwam te zitten. Hij gooide zijn voorbenen een stukje in de lucht voordat hij er achteraan galoppeerden en luidkeels hinnikte. Met de wind door zijn korte manen ging hij weer over tot draf toen hij het vlindertje uit zicht verdwenen was. Zijn oortjes hingen een beetje naar de zijkant voordat hij weer in de richting van het huis begon te lopen.

Terwijl Saragon probeerde te doen alsof hij een ninja was en achter een struik ging liggen, was er niemand buiten op dit tijdstip. Het was 12:00 dus iedereen zou aan zijn of haar lunch zitten, maar niet voor lang. Dit gaf hem de gelegenheid achter zijn struik vandaan te springen en het huis in te lopen. Zijn kleine hoeven maakte geluid op de vloer dus tilde hij been voor been zo zacht mogelijk zijn benen op en zetten deze neer. Niet heel veel later was hij bij een redelijk groot bankstel aangekomen met een paar kussens er op. Hij gooide deze er af met zijn hoofd en plofte languit op de bank neer met zijn benen over de rand en zijn hoofd op de armleuning. Met zijn mond probeerde hij een kussen te pakken, maar het veulen wist dat dit niet zonder ongelukjes kon gebeuren en al snel lang hij languit op de floer met een luide plof. Zijn tanden sloten zich om het kussen en zijn benen lifte hem weer omhoog. Hij ging weer op de bank liggen maar deze keer op zijn buik en drie benen op het bankstel. Zijn linkerachterbeen bungelde een beetje naast de bank en het duurde niet lang voordat hij begon te knagen op het kussen voor zijn neus.

-Open voor iedereen c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Louise Bluebonnet
Momma Burd
Momma Burd
Louise Bluebonnet

PROFIELAantal berichten : 1327
IC-berichten : 137
Registratiedatum : 02-10-16
Leeftijd : 20
Accounts :
. Louise
. Ethan
. Clarke
. Parker
. Carina
. Maybel

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ymbryne
Uiterlijke leeftijd: 34
Quote: Intelligence without ambition is a bird without wings

BerichtOnderwerp: Re: [Hollowgame] Oh, this is your fourniture    za dec 03, 2016 5:32 pm


Twaalf seconden achter op schema, probeerde Louise de tafel nog met enig fatsoen te dekken, gelijktijdig een dienblad met verse broodjes op een hand balancerend. Na het rechtdraaien van een van de borden, kon ze eindelijk met een opgeluchte zucht de broodjes in veiligheid brengen. De nieuwe ymbryne veegde een streng rood haar dat uit haar losse knot gevallen was achter haar oor. Eigenlijk wilde ze niets liever dan voor een kort moment haar ogen sluiten en eventjes niets hoeven. Het strakke schema werd op den duur vermoeiend, al wist ze dat het moest. Het was haar enige vorm van controle en de enige manier waarop ze de kinderen volledige bescherming kon bieden tegen het vlindereffect waarvoor de tijslus maar al te gevoelig was. De vleugelslag van een luttele vlinder op het verkeerde moment zou het hele systeem in de war kunnen brengen. Louise schudde haar hoofd. Daarom moest ze nu opschieten. Waar bleven de kinderen? Hoewel sommigen waren binnengedruppeld en ze hen oprecht begroette, miste ze nog altijd enkele van hun.

Lichtelijk geërgerd besloot ze dat de meest effectieve manier het zoeken moest zijn. Als de woonkamer leeg was, zou ze wel naar boven roepen, en een klein kijkje kon geen kwaad. Met tikkende hakken en houten planken die lichtjes protesterend kraakte tegen haar gewicht, begaf ze zich gehaast naar de kamer naast de eetruimte. Het enige wat ze aantrof was nu juist wat ze niet kon gebruiken. 'Saragon,' siste ze scherp. Het veulen lag languit op haar bankstel, knauwend op een van de kussens. Haar moeite om haar lachen in te houden werd gemaskeerd door de strenge blik die ze Saragon toewierp. Hij mocht dan naïef zijn, hij wist best dat de bekleding van haar bank verboden terrein was. En dan had ze het nog niet eens over de kussens, die souvenirs waren geweest van haar tijd in Marokko. Met langzame passen liep ze op het dier af om voorzichtig het kussen bij zijn haast allesverwoestende, sterke tanden weg te krijgen. God, wat moest ze ook met hem beginnen?

_________________

theme x voice x more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t10-louise-catherine-left
 
[Hollowgame] Oh, this is your fourniture
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g r o u n d f l o o r :: l i v i n g r o o m
-
Ga naar: