Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Lonely Season

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Penelope Emperatriz
Ice Dragon
Ice Dragon
avatar

PROFIELAantal berichten : 17
IC-berichten : 8
Registratiedatum : 31-05-17
Leeftijd : 20
Accounts : ~Penelope, Haythel, Jinn, JR, Jeremy, Gerome, Namida, Elesis, Tissa, Seji, Zeal, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ice Dragon
Uiterlijke leeftijd: 14 y/o
Quote:

BerichtOnderwerp: Lonely Season   wo aug 23, 2017 3:20 pmZe had haar knieën opgetrokken en haar armen om haar knieën gelegd. In haar vingers omklemde een grote mok met dampende warme thee. De mouwen van haar dikke te grote trui had ze deels over haar handen geschoven. Desondanks het op zich lekkere weer buiten, had Penelope het behoorlijk koud. Enkel met de warme thee, de stoel bij de openhaard en haar dikke winterkleding kreeg ze het voor elkaar om niet te bibberen. Een dikke sjaal hing rond haar hals die haar gezicht deels verstopte. Zwijgend keek het meisje naar buiten. Zo af en toe zag ze iemand langs het raam lopen. Ze had zich in het hoekje gezet van de kamer, dicht bij de verwarming en de openhaard, maar ook bij het raam zodat ze nog naar buiten kon kijken.

Penelope was al een behoorlijk tijdje in de lus, maar had nog geen vrienden weten te maken. Ze had voor een weekje ongeveer een kamergenoot gehad, maar die was snel vertrokken. Penelope wist niet waarom ze was vertrokken, maar ergens vond ze het niet erg. Ze vond het fijn om een plekje voor haarzelf te hebben om weg te kruipen van de drukte van de lus. Toch was het niet zo dat ze het liefste alleen was. Het liefste was ze onder de mensen. Ze zei niet veel, maar hield ervan om gesprekken en verhalen te horen. Ze probeerde dat ook te laten merken door soms te praten tegen anderen, maar meestal kwam ze niet verder dan een stotterende ‘hi’, daarbij werkte haar uiterlijk niet mee. Ze was altijd dik ingepakt wat natuurlijk voor een raar gezicht zorgde. Daarbij was er nog de condens die haar mond verliet als ze praatte. Alsof het aan het vriezen was. Natuurlijk was dat niet zo, maar zo voelde het wel aan voor Penelope. Haar lichaam was dan ook erg koud. Ze werd er niet ziek van. Ze had het gewoon de hele tijd koud.

Voorzichtig tilde ze haar hoofd wat op om zachtjes op de thee te blazen. In de hoop dat deze wat sneller zou afkoelen. Ze moest niet te hard blazen want dan was er nog een kans dat haar krachten de overhand namen en dat de vloeistof meteen veranderde in ijs. Penelope had haar krachten nooit kunnen leren controleren. Ze was samen met haar zusje in training gegaan bij de mentor van haar stam, maar ze waren daar nog geen week in training, of de stam was aangevallen en ze werden gedwongen om te vluchten. Alleen Penelope wist te ontsnappen, maar door de situatie en de paniek hadden haar krachten haar lichaam beschadigd, waardoor ze het voortdurend koud had en voorzichtig moest zijn met alles wat ze deed. Ze wou niet iemand per ongeluk in ijs veranderen.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t596-penelope-emperatriz
Adonai

avatar

PROFIELAantal berichten : 52
IC-berichten : 19
Registratiedatum : 13-07-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: physics manipulation & chemistry manipulation & biology manipulation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I feel like a secret I've never told

BerichtOnderwerp: Re: Lonely Season   wo aug 23, 2017 5:03 pmCONTROL.
WHAT IF ROSES HAVE STORIES THEY CANNOT TELL? WHAT IF GOD'S VOICE IS IN THE QUIETIST THINGS I'VE SAID? I'M THIN BLOODED. PATIENCE ALWAYS TIPPING, TIPPING, TO AND FRO. DANCING MAGNESIUM IN THE LIGHT OF THE FLAME. STANDING HOT HEARTED, BUT ALWAYS BOILING TO THE HEAT OF IT'S OWN DRUM. IT IS THE SUM OF MY LIVING.
AND I'VE JUST BEEN TRYING TO FIND MY WAY.


Their music was playing, maybe a bit too loud, through their headphones. They were just chilling in the garden, one of the only places that was safe to hang out since the arrival of the Hollows. In no way they felt like breaking the house arrest and go to the village. If there was something they held dear, it was their sight. They had seen numerous cases of people going blind from cataract and what not, to cherish what they had while they still had it. Blindness, they could heal. If the eye was still there. Growing an entire new eye was nearly impossible, since they would have to improvise a bit on how it had to be structured. They had never tried it though, so they wouldn’t know how to. All this hard thinking had made them thirsty, so they got up and walked back to the abode.

While walking to the kitchen, they walked through the living room. Their peculiarity picked up a disturbance in the atoms in the room. A bit surprised they stopped walking. They had felt this before, but never found the source of the particles that were spreading. But now they could find it easily, since the distortion radiated off of a girl, sitting in a chair next to the open fire. She was wrapped up in warm clothing, something they frowned at lightly. It was a bit chilly, yes, but nothing a regular sweater couldn’t fix. Then they realised the cold was coming from.. Inside the girl? Their curiosity made them walk up to the heap of clothing. They pulled down their headphones before drawing the girls' attention. ”Hi”, They smiled, friendly and warm. ”Are you cold?” They then asked, a question that was obviously answered by the way the girl was clothed, but otherwise they had no idea how to get this conversation going.


_________________
Stillness. I feel like a secret I've never told. Tucked tightly between the sheets of my conscience. Words cannot be held. Hands constantly reaching out for empty. Hearts racing towards a bearing paradise. Love longing, but never lasted. Why can't you let go? Ghostly habits.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Penelope Emperatriz
Ice Dragon
Ice Dragon
avatar

PROFIELAantal berichten : 17
IC-berichten : 8
Registratiedatum : 31-05-17
Leeftijd : 20
Accounts : ~Penelope, Haythel, Jinn, JR, Jeremy, Gerome, Namida, Elesis, Tissa, Seji, Zeal, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ice Dragon
Uiterlijke leeftijd: 14 y/o
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: Lonely Season   wo aug 23, 2017 9:50 pmVoorzichtig bogen haar lippen naar de rand van de mok toe en nam ze een klein slokje van het warme drankje. Zoals verwacht had het beetje koude adem al het vloeistof genoeg afgekoeld om het drinkbaar te maken. Penelope krulde zich wat meer op in de stoel en nam een paar nieuwe slokjes van thee. Plots meende ze voetstappen te horen. Te verlegen en bang durfde Penelope niet om of op te kijken. Ze hield haar blik gericht op het raam. Via de reflectie in het raam zag ze een persoon haar kant opkijken. Ze voelde hoe haar spieren zich aanspannen. Zodra de persoon ook nog op haar af begon te lopen verstijfde ze. Trillend, deels van de kou en deels van de zenuwen, probeerde ze nog een slokje te nemen, maar het vloeistof gleed enkel langs haar kin haar sjaal in. Ze durfde geen actie te ondernemen.

Het geluid van muziek werd hoorbaar. Het klonk niet helder. Alsof het vanuit een koptelefoon of oordopjes kwamen, maar wat ging haar dat aan? Ze probeerde de persoon via de reflectie niet aan te kijken. Ze week haar blik af naar de mok die ze nog altijd in haar handen hield. Voorzichtig likte ze haar lippen af van de thee die er naast was gemorst. ”Hi”, klonk het, vriendelijk en warm. Voorzichtig keek Penelope om, zeker te zijn dat het meisje het tegen haar had. Zodra ze de blik op haar richtte, richtte Penelope zich wat meer op haar en probeerde ze niet al klunzig over te komen. ”Are you cold?” werd er vervolgens gevraagd. Penelope keek wat verbaasd op, maar het duurde niet lang voordat ze besefte waar de vraag vandaan kwam. Ze was dan ook niet de eerste die de vraag had gesteld.

Penelope ging wat rechter zitten. Ze liet haar knieën zakken en zette de mok thee voorzichtig neer op de vensterbank. Ze probeerde er wat zelfverzekerder uit te zien, maar je kon zien dat het erg moeilijk vond om zichzelf open te stellen. ”I am,” antwoordde Penelope op de vraag. ”But don’t worry. That’s normal for me,” vervolgde Penelope al snel. Ze glimlachte wat ongemakkelijk. Ze keek het meisje kort aan, maar week haar blik al snel weer af naar beneden. Ze durfde haar niet goed aan te kijken. ”My powers caused a problem, which ended with my body temperature being extremely low,” legde Penelope uit. Plots besefte ze zich dat dat misschien te veel saaie informatie was. Meteen werd haar houding weer onzeker. Ze kroop wat in elkaar. ”W-what’s your name?” vroeg Penelope uiteindelijk, hopend dat ze niet al te stom overkwam.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t596-penelope-emperatriz
Adonai

avatar

PROFIELAantal berichten : 52
IC-berichten : 19
Registratiedatum : 13-07-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: physics manipulation & chemistry manipulation & biology manipulation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I feel like a secret I've never told

BerichtOnderwerp: Re: Lonely Season   do aug 24, 2017 7:27 pmCONTROL.
WHAT IF ROSES HAVE STORIES THEY CANNOT TELL? WHAT IF GOD'S VOICE IS IN THE QUIETIST THINGS I'VE SAID? I'M THIN BLOODED. PATIENCE ALWAYS TIPPING, TIPPING, TO AND FRO. DANCING MAGNESIUM IN THE LIGHT OF THE FLAME. STANDING HOT HEARTED, BUT ALWAYS BOILING TO THE HEAT OF IT'S OWN DRUM. IT IS THE SUM OF MY LIVING.
AND I'VE JUST BEEN TRYING TO FIND MY WAY.


Their conquest for a drink was put on hold. Partly out of curiosity, but also because they sensed something was wrong with a fellow human being, they had stopped right in their tracks to check it out. Maybe they could be of some use. But first they had to find out what was wrong with the girl, who seemed a lot younger than they were. But, keeping the loop system in mind, maybe they were much older than them. They wouldn’t know. They had heard lots of loop children talk about their ‘real’ age, but they had no idea when exactly they were born. But age was also just a number. It was experience that counted, in their opinion. And maybe they had just enough of that to help the younger girl out. So they approached her, not entirely sure what to make of her reactions. They seemed scared, but Adonai had no idea of what exactly. But they wouldn’t make a remark on it though. They patiently waited until the girl replied to her kind-of question.

”I am,” She finally said. ”But don’t worry. That’s normal for me,” She then added, after which she looked down. ”My powers caused a problem, which ended with my body temperature being extremely low,” She explained, on which they nodded. They didn’t fully understand, cause they hadn’t been there at the moment it happened. They hadn’t seen the structure of the girls’ atoms before the change, so it would be hard for them to fix it.. ”W-what’s your name?” The girl then asked, pulling her out of their own thoughts. ”Oh, I’m sorry, how rude of me”, They chuckled. ”I’m Adonai, nice to meet you”, They then said. They pointed at the chair on the opposite side of the girl. ”You mind if I sit down here?” They asked. Talking about a solution, even though it would only be temporarily, would be much easier if they both were at eye-level.


_________________
Stillness. I feel like a secret I've never told. Tucked tightly between the sheets of my conscience. Words cannot be held. Hands constantly reaching out for empty. Hearts racing towards a bearing paradise. Love longing, but never lasted. Why can't you let go? Ghostly habits.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Penelope Emperatriz
Ice Dragon
Ice Dragon
avatar

PROFIELAantal berichten : 17
IC-berichten : 8
Registratiedatum : 31-05-17
Leeftijd : 20
Accounts : ~Penelope, Haythel, Jinn, JR, Jeremy, Gerome, Namida, Elesis, Tissa, Seji, Zeal, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ice Dragon
Uiterlijke leeftijd: 14 y/o
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: Lonely Season   do aug 24, 2017 9:42 pmPenelope had gedacht dat ze zich even had kunnen terug trekken van alle mensen door zichzelf in een hoekje te plaatsen. Echter kwam er op een moment iemand op haar af. Penelope had niet gedurfd om contact te zoeken. Voor hetzelfde geld wou ze gewoon iets anders doen. Penelope wou haar niet tot last zijn. Zo keek ze niet op totdat ze werd aangesproken. Voorzichtig keek Penelope haar aan met haar kristal blauwe ogen. De vraag was haar bekend. Ze hoefde ook niet lang over een antwoord na te denken. Ze kon de volgende vraag op haar antwoord ook al voorspellen, dus legde Penelope het maar meteen uit. Ze bedoelde het niet minachtend, zeker niet, ze wou voorkomen dat anderen hun tijd verspilde aan vragen stellen die al voorhand konden worden beantwoord.

Nadat Penelope haar antwoord had gegeven, sloeg ze haar blik weer af. Iemand lang aankijken was niet haar sterkste punt. Ze voelde zich al snel benauwd als ze iemand te lang aankeek. Ze hoopte maar dat de jongedame zich niet gekwetst voelde. Stotterend vroeg Penelope om haar naam. Ze wou graag een conversatie aangaan. Dan zou ze waarschijnlijk ook wat losser komen. Ze had wel wat behoefte aan menselijke contact. ”Oh, I’m sorry, how rude of me” verontschuldigde de dame zich. Penelope keek kort op. Waarom verontschuldigde ze zich? Het was zeker niet onbeschoft. Penelope had zich immers ook nog niet voorgesteld. Of betekende dit dat ze net zo onbeschoft bezig was? Penelope slikte bij die gedachten.

”I’m Adonai, nice to meet you”, stelde de jongedame zichzelf voor. Penelope keek op. Ze glimlachte voorzichtig. Ze probeerde de moed bijeen te rapen om zichzelf voor te stellen, maar toen wees Adonai richting de stoel aan de andere kant van Penelope. Kort keek Penelope naar de stoel, waarna ze haar blik terug op Adonai richtte. In haar ogen hing een lichte vragende blik. ”You mind if I sit down here?” vroeg Adonai aan haar. Penelope knikte meteen. ”Yeah.. sure. G-go ahead,” stotterde ze, maar glimlachte om het feit dat Adonai kennelijk toch wou blijven.

Penelope nam de mok thee terug in haar handen en nam een paar slokken van. Het kalmeerde haar enigszins. Ze vond het fijn om gezelschap te hebben. Ze besloot dan ook niet te lang bij de thee stil te staan. ”My name is Penelope,” stelde Penelope zichzelf zacht met een glimlachje voor. ”H-have you been here long?” vroeg Penelope nu. Ze meende haar wel vaker te hebben gezien, maar niet zo lang als Penelope hier al rond dreuzelde.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t596-penelope-emperatriz
Adonai

avatar

PROFIELAantal berichten : 52
IC-berichten : 19
Registratiedatum : 13-07-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: physics manipulation & chemistry manipulation & biology manipulation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I feel like a secret I've never told

BerichtOnderwerp: Re: Lonely Season   di aug 29, 2017 10:44 pmCONTROL.
WHAT IF ROSES HAVE STORIES THEY CANNOT TELL? WHAT IF GOD'S VOICE IS IN THE QUIETIST THINGS I'VE SAID? I'M THIN BLOODED. PATIENCE ALWAYS TIPPING, TIPPING, TO AND FRO. DANCING MAGNESIUM IN THE LIGHT OF THE FLAME. STANDING HOT HEARTED, BUT ALWAYS BOILING TO THE HEAT OF IT'S OWN DRUM. IT IS THE SUM OF MY LIVING.
AND I'VE JUST BEEN TRYING TO FIND MY WAY.


The explanation the girl gave for her coldness was quite surprising for them. They had never heard of such a thing, a peculiarity that could turn against a person. There had to be a reason, but this problem seemed so complicated that they would probably not even be able to come up with a solution. They didn’t want to mess around with her body and DNA without really knowing what they were doing or what kind of effect it would have on a longer term. It was always a dangerous thing, changing stuff with the very core of someone’s being. It was a risk they had to take from time to time, to help people. But not in a way they would rush into it. So they asked the girl if she could sit down, hoping she would allow them to explain how they could help.

”Yeah.. sure. G-go ahead,” The girl agreed. ”My name is Penelope,” She then introduced herself, with a soft smile. ”H-have you been here long?” She asked. ”I think it’s been two years or a bit more”, They replied. They didn’t really keep count. Maybe miss Bluebonnet could answer more specifically, but it didn’t really matter, for now. ”I was wondering, would you maybe be interested in fixing your temperature?” They then asked, kind of bluntly, but they wanted to get to the point quickly before Penelope was tired of their company and would walk away.


_________________
Stillness. I feel like a secret I've never told. Tucked tightly between the sheets of my conscience. Words cannot be held. Hands constantly reaching out for empty. Hearts racing towards a bearing paradise. Love longing, but never lasted. Why can't you let go? Ghostly habits.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Penelope Emperatriz
Ice Dragon
Ice Dragon
avatar

PROFIELAantal berichten : 17
IC-berichten : 8
Registratiedatum : 31-05-17
Leeftijd : 20
Accounts : ~Penelope, Haythel, Jinn, JR, Jeremy, Gerome, Namida, Elesis, Tissa, Seji, Zeal, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ice Dragon
Uiterlijke leeftijd: 14 y/o
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: Lonely Season   wo aug 30, 2017 10:33 amTot haar enige verbazing wou de jongedame bij haar komen zitten. Wie was Penelope om daar nee tegen te zeggen? Sowieso hield ze van gezelschap en zou ze er geen nee tegen willen zeggen. Ondanks haar falende sociale vaardigheden en haar vele onzekerheid, probeerde Penelope toch een gesprek aan te knopen. Nadat de vraag was geweest of ze het koud had -een vraag die haast vaker voorkwam dan de vraag naar haar naam- , werden de namen uitgewisseld. Penelope liet Adonai’s naam een paar keer door haar hoofd heen gaan. Ze moest het onthouden, want ze wist dat ze het niet nogmaals zou durven vragen. Ze was een ongelooflijke dagdromer, dus het zou haar niks verbazen als ze de naam al snel was vergeten, maar ze gaf het haar beste kans. Wat moest ze anders?

De jongedame nam plaats op de stoel aan de andere kant. Penelope boog wat richting haar en legde haar knieën tegen de leuning die haar kant op stond. Vervolgens wist Penelope dat ze het gesprek op gang moest houden. Een lijst met simpele vragen schoot door haar hoofd heen, maar het leek plots zo moeilijk om de vragen eraf te lezen. Uiteindelijk wist Penelope toch een doodnormale vraag over haar lippen te persen. Zelfs bij deze eenvoudige vraag hoopte ze dat ze Adonai niet per ongeluk lastig viel of haar per ongeluk persoonlijk aanviel. Ze zou niet weten hoe dat kon, maar je wist het maar nooit. Die onzekerheid zou er blijven. ”I think it’s been two years or a bit more”, antwoordde Adonai tot Penelope’s enige opluchting. Penelope knikte lichtjes. Als teken dat ze het had gehoord en begreep. Ze wou niet overkomen alsof ze niet luisterde, maar wou voorkomen dat ze voor haar beurt praatte. ”I was wondering, would you maybe be interested in fixing your temperature?” vroeg Adonai toen plots. Penelope keek verbaasd op. ”Huh..?” klonk het dan ook enkel. Klein en zacht. Ze keek Adonai wat vragend aan. ”Uh.. W-well yes, but I wouldn’t know how. I tried everything I could think of,” beantwoordde Penelope voorzichtig.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t596-penelope-emperatriz
Adonai

avatar

PROFIELAantal berichten : 52
IC-berichten : 19
Registratiedatum : 13-07-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: physics manipulation & chemistry manipulation & biology manipulation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I feel like a secret I've never told

BerichtOnderwerp: Re: Lonely Season   di sep 05, 2017 1:35 amCONTROL.
WHAT IF ROSES HAVE STORIES THEY CANNOT TELL? WHAT IF GOD'S VOICE IS IN THE QUIETIST THINGS I'VE SAID? I'M THIN BLOODED. PATIENCE ALWAYS TIPPING, TIPPING, TO AND FRO. DANCING MAGNESIUM IN THE LIGHT OF THE FLAME. STANDING HOT HEARTED, BUT ALWAYS BOILING TO THE HEAT OF IT'S OWN DRUM. IT IS THE SUM OF MY LIVING.
AND I'VE JUST BEEN TRYING TO FIND MY WAY.


Normally they would enjoy the small talk they were having right now for sure. But right now it seemed like there were more important things. Like fixing the girl’s cold. All other things didn’t really matter to them, to be honest. But they didn’t want to be rude. If Penelope wanted to have a conversation, then they would gladly participate. Although they subtly changed the subject to the issue Penelope was having again. It seemed like it took her off-guard. ”Huh..?” The younger girl exclaimed. Softly, as if she didn’t want to make noise at all. ”Uh.. W-well yes, but I wouldn’t know how. I tried everything I could think of,” She then said, carefully choosing her words.

Adonai smiled reassuring. ”Have you tried having another peculiar look into it though? I think I might be able to temporarily change the damaged atoms, but I’m not sure if I can fix it forever. For now, it would warm you up though”, They explained, hoping it would be clear to Penelope somehow. Because there was not really a way to say it in other words, so they needed her to understand. They wouldn’t just alter her atoms without her permission.


_________________
Stillness. I feel like a secret I've never told. Tucked tightly between the sheets of my conscience. Words cannot be held. Hands constantly reaching out for empty. Hearts racing towards a bearing paradise. Love longing, but never lasted. Why can't you let go? Ghostly habits.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Penelope Emperatriz
Ice Dragon
Ice Dragon
avatar

PROFIELAantal berichten : 17
IC-berichten : 8
Registratiedatum : 31-05-17
Leeftijd : 20
Accounts : ~Penelope, Haythel, Jinn, JR, Jeremy, Gerome, Namida, Elesis, Tissa, Seji, Zeal, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ice Dragon
Uiterlijke leeftijd: 14 y/o
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: Lonely Season   di sep 05, 2017 12:44 pmDe vraag of ze het koud had was een vraag die Penelope vaak kreeg en dan ook al een antwoord voor klaar had liggen, maar de vraag of ze er iets aan wou doen, was een vraag die ze nooit kreeg en waar ze ook geen antwoord op wist. Even keek Penelope Adonai wat verbaasd en vragend aan. Uiteindelijk besloot ze maar even adem te halen, waarna ze begon uit te leggen dat ze niet wist hoe ze haar aandoening moest genezen. Ze had alles geprobeerd. Ze had geprobeerd haar krachten onder controle te krijgen en de kou weg te nemen, maar krachten op jezelf uitoefenen was een stuk moeilijker. Ook omdat Penelope niet wist waar de oorzaak van de kou zich bevond in haar lichaam en zich daar dus niet op kon concentreren. Daarbij vond Penelope het ook beangstigend om haar krachten te gebruiken. Ze wou voorkomen dat ze iemand pijn deed. Nee dan leed ze liever haar hele leven aan de kou. Ze was er inmiddels dan ook aan gewend. Enkel als iemand er naar vroeg dan merkte ze het nog op hoe koud ze had. Meestal was de kou al gewoon voor haar geworden. Ze zou niet weten hoe het voelde om een normaal lichaamstemperatuur te hebben. Misschien was dat maar beter. Adonai glimlachte echter geruststellend naar het horen van haar woorden. ”Have you tried having another peculiar look into it though? I think I might be able to temporarily change the damaged atoms, but I’m not sure if I can fix it forever. For now, it would warm you up though”, legde Adonai uit. Penelope keek haar verbaasd aan. Kon ze dat echt? Ergens voelde Penelope blijdschap en opluchting, maar ook heel veel twijfel. ”I’m not sure.. if that's a good idea,” begon Penelope voorzichtig. Ze slikte eens. Ze wou niet onbeschoft zijn of ondankbaar lijken, maar ze wist het gewoon niet. ”I would like it to feel the warmth again, but if it isn’t permanent I don’t think it would be wise. The cold would only feel colder than before,” legde Penelope haar zorg uit.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t596-penelope-emperatriz
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Lonely Season   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Lonely Season
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» ∆ Go make yourself some friends or you'll be lonely. [Verwonden]
» Am i lonely? Pff you wish!
» Lonely samurai
» Leaf-bare isn't my favorite season. [OPEN]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g r o u n d f l o o r :: l i v i n g r o o m
-
Ga naar: